Pizduni licemjerni, molite pred Saborom i na Gazdinom imanju!
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Pizduni licemjerni, molite pred Saborom i na Gazdinom imanju!
kako za koga, mada ja iskreno ne znam kako je to izgledalo, bar ne u smislu ročne obveze...MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam isto sluzio hr vojsku. Moram reci da je to iskustvo precjenjeno bilo preko svake mjere.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma boze sacuvaj. Napisali mi tamo kao nekakvo navodjenje projektila. Sve lijepo strucno kad procitas ovako....a sve se svelo na to da sam nosio maljutku na ledjima. Svako sranje koje se moglo desiti mene je kacilo. Svi dobiju pusku od 3kg jedini ja dobim od 5. Svi dobiju da idu u vojsku negdje blize kuci da mogu ici na vikende. Mene u Krizevce stavi. Svaki jebeni dan ukopavanje topova,rovovi,bunkeri pickematerine....one straze u dvoru na uni da i ne spominjem. Dovede te tamo, da ti uzicu sa psom u ruke, prsluk gdje je zapecacena municija i kaze "ovih 400 metara je tvoje" i onda po noci setas tu....prvo sta sam napravio je bilo slomio pecat i stavio u pusku pun sarzer...umrlo govno u meni od straha. Da ne spominjem da me pas taj uopce nije volio i nije slusao jebeno nista sta mu se kaze...popisao mi se na ranac u kojem su mi bili keksi. I onda nakon svega toga na prvom taborovanju pali svi sa onog jebenog zida za penjanje i zavrsili na meni...slomilo mi rebra. Poslalo me u Koprivnicu u bolnicu, nije me nitko ni dosao vidit par dana...onda se pojavio neki lik s bajaderama i sokovima i rekao da mogu ici kuci i zamolio me da ne tuzim nikoga....
Guest- Guest
to si bio u Volinji... ;)MaximusDecimusMiridije wrote:Ma boze sacuvaj. Napisali mi tamo kao nekakvo navodjenje projektila. Sve lijepo strucno kad procitas ovako....a sve se svelo na to da sam nosio maljutku na ledjima. Svako sranje koje se moglo desiti mene je kacilo. Svi dobiju pusku od 3kg jedini ja dobim od 5. Svi dobiju da idu u vojsku negdje blize kuci da mogu ici na vikende. Mene u Krizevce stavi. Svaki jebeni dan ukopavanje topova,rovovi,bunkeri pickematerine....one straze u dvoru na uni da i ne spominjem. Dovede te tamo, da ti uzicu sa psom u ruke, prsluk gdje je zapecacena municija i kaze "ovih 400 metara je tvoje" i onda po noci setas tu....prvo sta sam napravio je bilo slomio pecat i stavio u pusku pun sarzer...umrlo govno u meni od straha. Da ne spominjem da me pas taj uopce nije volio i nije slusao jebeno nista sta mu se kaze...popisao mi se na ranac u kojem su mi bili keksi. I onda nakon svega toga na prvom taborovanju pali svi sa onog jebenog zida za penjanje i zavrsili na meni...slomilo mi rebra. Poslalo me u Koprivnicu u bolnicu, nije me nitko ni dosao vidit par dana...onda se pojavio neki lik s bajaderama i sokovima i rekao da mogu ici kuci i zamolio me da ne tuzim nikoga....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
http://forum.net.hr/forums/t/358906.aspx?PageIndex=4
"Ovako.
Ja nemam djece.
10.000 eura, 100.000 eura, nema veze, te stvari to neće promijeniti.
Jer dijete do osamostaljenja košta puno više i od 10 i od 100.000 eura.
To će na rađanje djece potaknuti samo cigane i bosance, one koji žive od socijale i koji će svake godine naštancat jedno kopile da imaju ostatak godine od čega živjet.
Visokoobrazovanoj zagrepčanki koja ganja karijeru i ima 1500 eura plaće to baš ništa ne predstavlja, gubitak na karijeri joj je višestruko veći."
"Ovako.
Ja nemam djece.
To će na rađanje djece potaknuti samo cigane i bosance, one koji žive od socijale i koji će svake godine naštancat jedno kopile da imaju ostatak godine od čega živjet.
Visokoobrazovanoj zagrepčanki koja ganja karijeru i ima 1500 eura plaće to baš ništa ne predstavlja, gubitak na karijeri joj je višestruko veći."
Guest- Guest
prisegu nisam polozio ;)michaellcmacha wrote:pa to je fakt, jebiga... tu si neki dan napao hornija da eto nije dovoljno dobar srbin... još je samo falilo da ga optužiš da se prije kojih mjesec tajno ošo prekrstiti u katoličku crkvu.... jer eto ne piše i ne misli onako kako bi vi pravoverni srbi hteli..... inače ti si kurac a ne srbin... da si ti srbin ne bi u svakoj drugoj rečenici sve oko sebe podsjećao na tu "činjenicu"... ;) usput kakav si ti kurčev srbin ako si služio hrvatsku vojsku i polagao vojnu prisegu pod hrvatskom zastavom.... aj se skuliraj malo i prebroji se viš da ti svako malo nedostaje većina komadića u mozaiku koji na silu pokušavaš ,dzmrdz wrote:E aj ne postavljaj tinikome dijagnozu bez da sebe malo preispitas.michaellcmacha wrote:a da niste stigli popit terapiju.... ;)michaellcmacha wrote:to sad postalo popularno kad god pušite u raspravi pozivat se na maramiha.... a da zajebete malo sa tom taktikom.... :)))).. i nije točno to što tvrdiš.... nije to zato što ste/si vi/ti srbi/n, nego vas preočito prži malo savjest pa malo sujeta... zato nikako da pratite svoj tok misli i svijesti neg se ponašate ko da ste jučer naveče zgiljali iz Barbotove palače....dzmrdz wrote:
Eto sorry nisi ti ali je Miha to vec upotrebio sto sam Srbin da me ospori..hbg jerk knee reaction
Odmh si se setio da ja klevecem rkc jer sam Srbin..tvoj argument je da sam ja garant krvivo cuo itd
Nisam ja sizofrenicar a ni paranoidan sto za tebe ne bih uvek garantovao.
Ja uvek nesto nisam skuzio itd..jebote ti vazda pametan a svi glupi
Svaki drugi post okrenes na neku politiku i skrivene namere itd
Drugo, ti si polozio u jna pa kojisi ti onda Hrvat ?
Sto nisi emigrirao ko pravi hrvati a ne cekao u yugi i zivio ko i svi ostali komunisti...
Ja se tebi nemoram dokazivati jer nemam sumnje u svoju nacionalnupripadnost
Izuzev sto ti tvrdis da meni nesto fali umozaiku ja nemam dvojbe
Znas tidobro sta sam ja njemu rekao i ne umataj
Guest- Guest
Samo prvi put. Kod Kozibroda je to sa djukelom. Tocnije ono na onom otoku kao. Di je shikara i one brvnare di ljudi po danu ribu love. Neznam kako se to tocno zove.
Last edited by MaximusDecimusMiridije on Fri 7 Oct - 19:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
očito si se instinktivno usro od straha... a da nisi ni znao da je to bilo s razlogom.... taj tamo prostor je u to doba bio podosta opasan pogotovo za vas koji ste dolazili onak s neba pa u rebra... vjerujem da ni dan danas ne znaš di si bio...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:očito si se instinktivno usro od straha... a da nisi ni znao da je to bilo s razlogom.... taj tamo prostor je u to doba bio podosta opasan pogotovo za vas koji ste dolazili onak s neba pa u rebra... vjerujem da ni dan danas ne znaš di si bio...
Ma zato jer nas je debil ribao pricama prije pa ono slozi ti se u glavi kao sta ovo meni treba i te sheme.
Guest- Guest
aj dobro jebe mi se, jesi li i šta si i tko si, onako bez uvrede.... kako god okreneš horniju bih moro ne moro bezuvjetno vjerovao, dok nekima kakti hrvatima ni u ludilu ne bih leđa okrenuo... vi pak uopće ne spadate u tu kategoriju... ;)))dzmrdz wrote:prisegu nisam polozio ;)michaellcmacha wrote:pa to je fakt, jebiga... tu si neki dan napao hornija da eto nije dovoljno dobar srbin... još je samo falilo da ga optužiš da se prije kojih mjesec tajno ošo prekrstiti u katoličku crkvu.... jer eto ne piše i ne misli onako kako bi vi pravoverni srbi hteli..... inače ti si kurac a ne srbin... da si ti srbin ne bi u svakoj drugoj rečenici sve oko sebe podsjećao na tu "činjenicu"... ;) usput kakav si ti kurčev srbin ako si služio hrvatsku vojsku i polagao vojnu prisegu pod hrvatskom zastavom.... aj se skuliraj malo i prebroji se viš da ti svako malo nedostaje većina komadića u mozaiku koji na silu pokušavaš ,dzmrdz wrote:E aj ne postavljaj tinikome dijagnozu bez da sebe malo preispitas.michaellcmacha wrote:a da niste stigli popit terapiju.... ;)michaellcmacha wrote:
to sad postalo popularno kad god pušite u raspravi pozivat se na maramiha.... a da zajebete malo sa tom taktikom.... :)))).. i nije točno to što tvrdiš.... nije to zato što ste/si vi/ti srbi/n, nego vas preočito prži malo savjest pa malo sujeta... zato nikako da pratite svoj tok misli i svijesti neg se ponašate ko da ste jučer naveče zgiljali iz Barbotove palače....
Odmh si se setio da ja klevecem rkc jer sam Srbin..tvoj argument je da sam ja garant krvivo cuo itd
Sto nisi emigrirao ko pravi hrvati a ne cekao u yugi i zivio ko i svi ostali komunisti...
2015-08-08
Ja sam se Starhi izvinuo za ton ali idalje mislim da je vise puta pljuvao po srbima bez razloga i opravdanja.michaellcmacha wrote:aj dobro jebe mi se, jesi li i šta si i tko si, onako bez uvrede.... kako god okreneš horniju bih moro ne moro bezuvjetno vjerovao, dok nekima kakti hrvatima ni u ludilu ne bih leđa okrenuo... vi pak uopće ne spadate u tu kategoriju... ;)))dzmrdz wrote:prisegu nisam polozio ;)michaellcmacha wrote:pa to je fakt, jebiga... tu si neki dan napao hornija da eto nije dovoljno dobar srbin... još je samo falilo da ga optužiš da se prije kojih mjesec tajno ošo prekrstiti u katoličku crkvu.... jer eto ne piše i ne misli onako kako bi vi pravoverni srbi hteli..... inače ti si kurac a ne srbin... da si ti srbin ne bi u svakoj drugoj rečenici sve oko sebe podsjećao na tu "činjenicu"... ;) usput kakav si ti kurčev srbin ako si služio hrvatsku vojsku i polagao vojnu prisegu pod hrvatskom zastavom.... aj se skuliraj malo i prebroji se viš da ti svako malo nedostaje većina komadića u mozaiku koji na silu pokušavaš ,dzmrdz wrote:E aj ne postavljaj tinikome dijagnozu bez da sebe malo preispitas.michaellcmacha wrote:
a da niste stigli popit terapiju.... ;)
Koliko svi znamo ti Jastreba svaki dan prozivas za manje stvari aliumislio si da si u pravu uvek
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam isto sluzio hr vojsku. Moram reci da je to iskustvo precjenjeno bilo preko svake mjere.
ne lazi , naucio si napravit krevet sto god to znacilo i ocistit pusku te nabacao 20 kg.
tko voli zov oruzja potpise ugovor i cuva nas koji ne volimo , jednostavna stvar
sve drugo trosenje resursa s malo ucinka...jos dodati neki oblik modernizirane "rezerve" teoretski , bez nekih zaduzenja do recimo 50-55..
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Os ti izaci iz rata vec jednom?michaellcmacha wrote:aj dobro jebe mi se, jesi li i šta si i tko si, onako bez uvrede.... kako god okreneš horniju bih moro ne moro bezuvjetno vjerovao, dok nekima kakti hrvatima ni u ludilu ne bih leđa okrenuo... vi pak uopće ne spadate u tu kategoriju... ;)))dzmrdz wrote:prisegu nisam polozio ;)michaellcmacha wrote:pa to je fakt, jebiga... tu si neki dan napao hornija da eto nije dovoljno dobar srbin... još je samo falilo da ga optužiš da se prije kojih mjesec tajno ošo prekrstiti u katoličku crkvu.... jer eto ne piše i ne misli onako kako bi vi pravoverni srbi hteli..... inače ti si kurac a ne srbin... da si ti srbin ne bi u svakoj drugoj rečenici sve oko sebe podsjećao na tu "činjenicu"... ;) usput kakav si ti kurčev srbin ako si služio hrvatsku vojsku i polagao vojnu prisegu pod hrvatskom zastavom.... aj se skuliraj malo i prebroji se viš da ti svako malo nedostaje većina komadića u mozaiku koji na silu pokušavaš ,dzmrdz wrote:E aj ne postavljaj tinikome dijagnozu bez da sebe malo preispitas.michaellcmacha wrote:
Ja kada sambio u hv isao sam jer sam hteo da završimsa balkanom i odem....tosam i uradio
Dok sam bio u hv to malo bio sam ok sa svima a tada nije bilobas lako ici kao bivši rsk vojnik. Znaci skupio sam ipa muda i bio to sto jesam
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Ma boze sacuvaj. Napisali mi tamo kao nekakvo navodjenje projektila. Sve lijepo strucno kad procitas ovako....a sve se svelo na to da sam nosio maljutku na ledjima. Svako sranje koje se moglo desiti mene je kacilo. Svi dobiju pusku od 3kg jedini ja dobim od 5. Svi dobiju da idu u vojsku negdje blize kuci da mogu ici na vikende. Mene u Krizevce stavi. Svaki jebeni dan ukopavanje topova,rovovi,bunkeri pickematerine....one straze u dvoru na uni da i ne spominjem. Dovede te tamo, da ti uzicu sa psom u ruke, prsluk gdje je zapecacena municija i kaze "ovih 400 metara je tvoje" i onda po noci setas tu....prvo sta sam napravio je bilo slomio pecat i stavio u pusku pun sarzer...umrlo govno u meni od straha. Da ne spominjem da me pas taj uopce nije volio i nije slusao jebeno nista sta mu se kaze...popisao mi se na ranac u kojem su mi bili keksi. I onda nakon svega toga na prvom taborovanju pali svi sa onog jebenog zida za penjanje i zavrsili na meni...slomilo mi rebra. Poslalo me u Koprivnicu u bolnicu, nije me nitko ni dosao vidit par dana...onda se pojavio neki lik s bajaderama i sokovima i rekao da mogu ici kuci i zamolio me da ne tuzim nikoga....
godina zbivanja ?
2014-04-12
Hooliganjetta wrote:http://forum.net.hr/forums/t/358906.aspx?PageIndex=4
"Ovako.
Ja nemam djece.
hi hi hi i jos jedan hi
2014-04-12
dzmrdz wrote:prisegu nisam polozio ;)michaellcmacha wrote:pa to je fakt, jebiga... tu si neki dan napao hornija da eto nije dovoljno dobar srbin... još je samo falilo da ga optužiš da se prije kojih mjesec tajno ošo prekrstiti u katoličku crkvu.... jer eto ne piše i ne misli onako kako bi vi pravoverni srbi hteli..... inače ti si kurac a ne srbin... da si ti srbin ne bi u svakoj drugoj rečenici sve oko sebe podsjećao na tu "činjenicu"... ;) usput kakav si ti kurčev srbin ako si služio hrvatsku vojsku i polagao vojnu prisegu pod hrvatskom zastavom.... aj se skuliraj malo i prebroji se viš da ti svako malo nedostaje većina komadića u mozaiku koji na silu pokušavaš ,dzmrdz wrote:E aj ne postavljaj tinikome dijagnozu bez da sebe malo preispitas.michaellcmacha wrote:a da niste stigli popit terapiju.... ;)michaellcmacha wrote:
to sad postalo popularno kad god pušite u raspravi pozivat se na maramiha.... a da zajebete malo sa tom taktikom.... :)))).. i nije točno to što tvrdiš.... nije to zato što ste/si vi/ti srbi/n, nego vas preočito prži malo savjest pa malo sujeta... zato nikako da pratite svoj tok misli i svijesti neg se ponašate ko da ste jučer naveče zgiljali iz Barbotove palače....
kako si to izveo?
Guest- Guest
debotoijusto wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam isto sluzio hr vojsku. Moram reci da je to iskustvo precjenjeno bilo preko svake mjere.
ne lazi , naucio si napravit krevet sto god to znacilo i ocistit pusku te nabacao 20 kg.
tko voli zov oruzja potpise ugovor i cuva nas koji ne volimo , jednostavna stvar
sve drugo trosenje resursa s malo ucinka...jos dodati neki oblik modernizirane "rezerve" teoretski , bez nekih zaduzenja do recimo 50-55..
Hm pa krevet sam znao raditi i prije. Nevolim bas nered po pitanju toga. A i volim sjediti po krevetu po danu. Sto znaci ako nije spremljen isprlja se lancun. Znaci napravim ga obicno cim se ustanem :D . Ma mislim iskreno nevjerojatno puno vremena se trosilo na potpune i apsolutne gluposti koje nemaju veze ni sa cime. Upoznavanje i rukovanje oruzjem na to se potrosilo ravno jedno popodne. Onda su isla polusatna gadjanja jednom tjedno otprilike. A na stupanje,pravljenje kreveta i slicne gluposti se potrosilo dana i dana. Mora biti nekoga reda ali su prioriteti potpuno poremeceni bili. A i depresivno bilo ono....mi kao radili s tim maljutkama a vec su tada znali da se godinu iza maljutke povlace. Jos je gore bilo s ekipim na topovima protutenkovskim 100mm.....potpuno ali bas potpuno beskorisno oruzje. I onda ono imas lika koji ti govori o tome a svaka druga recenica mu je "Ja neznam koji ja vama ovo kurac objasnjavam ovo je sve za staro zeljezo".....i slicno. Da i ne spominjem koliko je bilo tu ljudi s jako velikim problemima po pitanju alkoholizma a o nekim tezim psihickim poremecajima da i ne govorim. Mislim velika vecina oficira su bili vise nego korektni i pristojni ljudi...ali sve skupa kad se zbroji i oduzme nije to neko iskustvo za koje mislim da mi je realno bilo potrebno. Eto to je sve. Ja vise idem za onim....ako se vec nesto mora. Dakle vojni rok. A onda ga organiziraj kako Bog zapovjeda ili ga nemoj nikako imati. Jer ono sto je bilo barem kada sam ja isao je generalno tragikomicno bilo.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Ma boze sacuvaj. Napisali mi tamo kao nekakvo navodjenje projektila. Sve lijepo strucno kad procitas ovako....a sve se svelo na to da sam nosio maljutku na ledjima. Svako sranje koje se moglo desiti mene je kacilo. Svi dobiju pusku od 3kg jedini ja dobim od 5. Svi dobiju da idu u vojsku negdje blize kuci da mogu ici na vikende. Mene u Krizevce stavi. Svaki jebeni dan ukopavanje topova,rovovi,bunkeri pickematerine....one straze u dvoru na uni da i ne spominjem. Dovede te tamo, da ti uzicu sa psom u ruke, prsluk gdje je zapecacena municija i kaze "ovih 400 metara je tvoje" i onda po noci setas tu....prvo sta sam napravio je bilo slomio pecat i stavio u pusku pun sarzer...umrlo govno u meni od straha. Da ne spominjem da me pas taj uopce nije volio i nije slusao jebeno nista sta mu se kaze...popisao mi se na ranac u kojem su mi bili keksi. I onda nakon svega toga na prvom taborovanju pali svi sa onog jebenog zida za penjanje i zavrsili na meni...slomilo mi rebra. Poslalo me u Koprivnicu u bolnicu, nije me nitko ni dosao vidit par dana...onda se pojavio neki lik s bajaderama i sokovima i rekao da mogu ici kuci i zamolio me da ne tuzim nikoga....
godina zbivanja ?
2003
Guest- Guest
Ja nemam karijeru al imam dijete. Znam neke koji imaju karijeru ali i dijete. Svi ovi s karijerom bi žrtvovali karijeru zbog djeteta,ne samo karijeru nego sve što imaju pa i svoj život. Još nisam sreo nekoga tko bi žrtvovao dijete za karijeru ili svoj život za karijeru /što baš i nije moguće,jel ali../...Hooliganjetta wrote:http://forum.net.hr/forums/t/358906.aspx?PageIndex=4
"Ovako.
Ja nemam djece.
Zaključak je da je karijera goli kurac a dijete jedina prava vrijednost za koju su ljudi spremni žrtvovati sve pa i ono što nemaju...
Karijera je izgovor za lijene,narcisoidne,samožive i samodostatne vucibatine .
danni1-
2014-04-16
danni1 wrote:Ja nemam karijeru al imam dijete. Znam neke koji imaju karijeru ali i dijete. Svi ovi s karijerom bi žrtvovali karijeru zbog djeteta,ne samo karijeru nego sve što imaju pa i svoj život. Još nisam sreo nekoga tko bi žrtvovao dijete za karijeru ili svoj život za karijeru /što baš i nije moguće,jel ali../...Hooliganjetta wrote:http://forum.net.hr/forums/t/358906.aspx?PageIndex=4
"Ovako.
Ja nemam djece.
Zaključak je da je karijera goli kurac a dijete jedina prava vrijednost za koju su ljudi spremni žrtvovati sve pa i ono što nemaju...
Karijera je izgovor za lijene,narcisoidne,samožive i samodostatne vucibatine .
Uh :)
Guest- Guest
Otpuštanje pre prisege jer su mi priznli srpsku vojskuNoor wrote:dzmrdz wrote:prisegu nisam polozio ;)michaellcmacha wrote:pa to je fakt, jebiga... tu si neki dan napao hornija da eto nije dovoljno dobar srbin... još je samo falilo da ga optužiš da se prije kojih mjesec tajno ošo prekrstiti u katoličku crkvu.... jer eto ne piše i ne misli onako kako bi vi pravoverni srbi hteli..... inače ti si kurac a ne srbin... da si ti srbin ne bi u svakoj drugoj rečenici sve oko sebe podsjećao na tu "činjenicu"... ;) usput kakav si ti kurčev srbin ako si služio hrvatsku vojsku i polagao vojnu prisegu pod hrvatskom zastavom.... aj se skuliraj malo i prebroji se viš da ti svako malo nedostaje većina komadića u mozaiku koji na silu pokušavaš ,dzmrdz wrote:E aj ne postavljaj tinikome dijagnozu bez da sebe malo preispitas.michaellcmacha wrote:
kako si to izveo?
Guest- Guest
dzmrdz wrote:Otpuštanje pre prisege jer su mi priznli srpsku vojskuNoor wrote:dzmrdz wrote:prisegu nisam polozio ;)michaellcmacha wrote:pa to je fakt, jebiga... tu si neki dan napao hornija da eto nije dovoljno dobar srbin... još je samo falilo da ga optužiš da se prije kojih mjesec tajno ošo prekrstiti u katoličku crkvu.... jer eto ne piše i ne misli onako kako bi vi pravoverni srbi hteli..... inače ti si kurac a ne srbin... da si ti srbin ne bi u svakoj drugoj rečenici sve oko sebe podsjećao na tu "činjenicu"... ;) usput kakav si ti kurčev srbin ako si služio hrvatsku vojsku i polagao vojnu prisegu pod hrvatskom zastavom.... aj se skuliraj malo i prebroji se viš da ti svako malo nedostaje većina komadića u mozaiku koji na silu pokušavaš ,dzmrdz wrote:
E aj ne postavljaj tinikome dijagnozu bez da sebe malo preispitas.
kako si to izveo?
mislila sam da si pobjegao s postrojilišta :D
Guest- Guest
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Glavaševi crnokošuljaši postrojili se pred Saborom
» Prosvjed pred saborom i vladom zbog covid-potvrda, stigla i policija
» Molite za Francusku
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V