Pizduni licemjerni, molite pred Saborom i na Gazdinom imanju!
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Pizduni licemjerni, molite pred Saborom i na Gazdinom imanju!
Lijepo sročeno, bas hrpa ljigosa kraj bolnice. Oni su za ljubav ko Siniša glavasevic i njegova face grupa. Da smo u 17 stoljeću bili bi kraj lomače i molili se.
Nego kaj ovaj opet svima objašnjava da je on Srbin? Mislim za ne povjerovat..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Lijepo sročeno, bas hrpa ljigosa kraj bolnice. Oni su za ljubav ko Siniša glavasevic i njegova face grupa. Da smo u 17 stoljeću bili bi kraj lomače i molili se.
a drugi da je Hrvat :)
Guest- Guest
Bas.Noor wrote:kaja_333 wrote:Lijepo sročeno, bas hrpa ljigosa kraj bolnice. Oni su za ljubav ko Siniša glavasevic i njegova face grupa. Da smo u 17 stoljeću bili bi kraj lomače i molili se.
a drugi da je Hrvat :)
2015-08-15
A bokte pa sta sam sada rekao da je laz po tebi? Sad stavrno ne kuzim sta te muci u ovome??!michaellcmacha wrote:neću ovo ni komentirat,.... da se ne naljutiš.... ;), jebote pričaš s osobom koja vrlo dobro poznaje ondašnje sigurnosne i kontraobavještajne protokole, ja osobno sam napravio neznambroja sigurnosnih provjera i operativnih nadzora za povratnike neovisno o dobi i spolu.... tak da... kako rekoh tu stojim i dalje je finito za mene.... popitanju tvog "dosluženja"... ;)dzmrdz wrote:Os ti izaci iz rata vec jednom?michaellcmacha wrote:aj dobro jebe mi se, jesi li i šta si i tko si, onako bez uvrede.... kako god okreneš horniju bih moro ne moro bezuvjetno vjerovao, dok nekima kakti hrvatima ni u ludilu ne bih leđa okrenuo... vi pak uopće ne spadate u tu kategoriju... ;)))dzmrdz wrote:prisegu nisam polozio ;)michaellcmacha wrote:
pa to je fakt, jebiga... tu si neki dan napao hornija da eto nije dovoljno dobar srbin... još je samo falilo da ga optužiš da se prije kojih mjesec tajno ošo prekrstiti u katoličku crkvu.... jer eto ne piše i ne misli onako kako bi vi pravoverni srbi hteli..... inače ti si kurac a ne srbin... da si ti srbin ne bi u svakoj drugoj rečenici sve oko sebe podsjećao na tu "činjenicu"... ;) usput kakav si ti kurčev srbin ako si služio hrvatsku vojsku i polagao vojnu prisegu pod hrvatskom zastavom.... aj se skuliraj malo i prebroji se viš da ti svako malo nedostaje većina komadića u mozaiku koji na silu pokušavaš ,
Drugo, ti si polozio u jna pa kojisi ti onda Hrvat ?
Sto nisi emigrirao ko pravi hrvati a ne cekao u yugi i zivio ko i svi ostali komunisti...
Ja se tebi nemoram dokazivati jer nemam sumnje u svoju nacionalnupripadnost
Izuzev sto ti tvrdis da meni nesto fali umozaiku ja nemam dvojbe
Znas tidobro sta sam ja njemu rekao i ne umataj
Ja kada sambio u hv isao sam jer sam hteo da završimsa balkanom i odem....tosam i uradio
Dok sam bio u hv to malo bio sam ok sa svima a tada nije bilobas lako ici kao bivši rsk vojnik. Znaci skupio sam ipa muda i bio to sto jesam
Guest- Guest
Ne, ja sam bio na jednoj kao ucesnik i dosta mi jeNoor wrote:dzmrdz wrote:Jesu. ..za gledat izdaleka..mene vise nece videtiNoor wrote:prelijepe su te prisegedzmrdz wrote:Ne. Ostao bih do kraja. Slucajno je ispala kombinacija između srpske i hr strane i nama su oducili priznati...bilo je tudosta visoke politike iizmeđuNoor wrote:
mislila sam da si pobjegao s postrojilišta :D
pa i ti si je gledao iz daleka :)
meni je bilo lijepo i iz bliza
Guest- Guest
A da kliču kraj lomače onda bi bilo OK?kaja_333 wrote:Lijepo sročeno, bas hrpa ljigosa kraj bolnice. Oni su za ljubav ko Siniša glavasevic i njegova face grupa. Da smo u 17 stoljeću bili bi kraj lomače i molili se.
Nego kaj ovaj opet sebavima objašnjava da je on Srbin? Mislim za ne povjerovat..
Veliš, gori su ovi kaj mole kraj lomače nego oni kaj su lomaču složili i užgali.
danni1-
2014-04-16
Isti su. Ovi sto su ju složili i ovi sto su molili pored. Nisu oni molili jer je to strašno nego jer tako treba biti.danni1 wrote:A da kliču kraj lomače onda bi bilo OK?kaja_333 wrote:Lijepo sročeno, bas hrpa ljigosa kraj bolnice. Oni su za ljubav ko Siniša glavasevic i njegova face grupa. Da smo u 17 stoljeću bili bi kraj lomače i molili se.
Nego kaj ovaj opet sebavima objašnjava da je on Srbin? Mislim za ne povjerovat..
Veliš, gori su ovi kaj mole kraj lomače nego oni kaj su lomaču složili i užgali.
2015-08-15
danni1 wrote:Ja nemam karijeru al imam dijete. Znam neke koji imaju karijeru ali i dijete. Svi ovi s karijerom bi žrtvovali karijeru zbog djeteta,ne samo karijeru nego sve što imaju pa i svoj život. Još nisam sreo nekoga tko bi žrtvovao dijete za karijeru ili svoj život za karijeru /što baš i nije moguće,jel ali../...Hooliganjetta wrote:http://forum.net.hr/forums/t/358906.aspx?PageIndex=4
"Ovako.
Ja nemam djece.
10.000 eura, 100.000 eura, nema veze, te stvari to neće promijeniti.
Jer dijete do osamostaljenja košta puno više i od 10 i od 100.000 eura.
To će na rađanje djece potaknuti samo cigane i bosance, one koji žive od socijale i koji će svake godine naštancat jedno kopile da imaju ostatak godine od čega živjet.
Visokoobrazovanoj zagrepčanki koja ganja karijeru i ima 1500 eura plaće to baš ništa ne predstavlja, gubitak na karijeri joj je višestruko veći."
Zaključak je da je karijera goli kurac a dijete jedina prava vrijednost za koju su ljudi spremni žrtvovati sve pa i ono što nemaju...
Karijera je izgovor za lijene,narcisoidne,samožive i samodostatne vucibatine .
da, tekst je točan, i danas smatram da takve poticajne mjere tipa par somova eura za dijete ne znače niš i da će na rađanje potaknut samo socijalne slučajeve, a visokoobrazovane žene nipošto, jer one više zarade dok rade nego kad su na porodiljnom, nekom ko ima dva soma eura plaće ne znači niš soma eura za dijete ak na porodiljnom dobiva 2500 kuna. Jebiga nas je porodiljni koštal na gubitku ženinih plaća ne znam sad kolko al jedno tri četri soma eura.
ali tu se radilo o metodama poticanja rađanja, za koje i dalje smatram da su neučinkovite (lova za dete malo znači nekom ko dobro zarađuje, i to ne bi nikog navelo da ima djecu ak ih inače ne želi)
dzmrdz wrote:U Irskoj nije bilo kondoma za kupiti do skora, zena kad dodje u crkvu sa 5 dece a najmladje ima recimo 3 godine, pop je znao javno prpred svima napasti kako eto vec 3 godine ona sprečava trudnoću očigledno i podaje se muzu samo radi telesnog uzitka..katolička dzamahirija...zato uDublinu ima citavo jedno krilo zatvora sa pedofilima...zovuga little vaticanEva wrote:Tak je i u irskim vodama. Neš ti zabrane, samo pojačaju rad na crno.provocator wrote:Mlata je zabranila abortus, a more oko Malte je puno brodova gdje se mlate strašne pare jer žene dolaze na abortus. I to je po tebi rješenje problema?vuksadinare wrote:ja bi vam abortus samo iz gluposti zabranio..da kaznom naucite....neki ni ne nauce..takve bi kastrirao
i svejedno je irska najprosperitetnija zemlja eu, najviša primanja, najmanja nezaposlenost... i ne mora uvozit kozojebe da bi opstala, ko šveđani i švabe.
a točno je i da je tvoj post uvredljiv i diskriminirajući za "cigane" i bosance koji bi, kako si napisao, zbog takve poticajne mjere svake godine naštancali po jedno kopile da imaju od čega živjeti ostatak godine.
znači "cigani" i bosanci "štancaju" kopilad... a ti si "naštancao" dijete jer ti i majka tvog djeteta ste samodoživljeni intelektualci.
znači "cigani" i bosanci "štancaju" kopilad... a ti si "naštancao" dijete jer ti i majka tvog djeteta ste samodoživljeni intelektualci.
Guest- Guest
nije zbog tih pedofila sigurno vec zbog porezne politike a popove su stavili na svoje mesto znacajnomarcellus wrote:dzmrdz wrote:U Irskoj nije bilo kondoma za kupiti do skora, zena kad dodje u crkvu sa 5 dece a najmladje ima recimo 3 godine, pop je znao javno prpred svima napasti kako eto vec 3 godine ona sprečava trudnoću očigledno i podaje se muzu samo radi telesnog uzitka..katolička dzamahirija...zato uDublinu ima citavo jedno krilo zatvora sa pedofilima...zovuga little vaticanEva wrote:Tak je i u irskim vodama. Neš ti zabrane, samo pojačaju rad na crno.provocator wrote:Mlata je zabranila abortus, a more oko Malte je puno brodova gdje se mlate strašne pare jer žene dolaze na abortus. I to je po tebi rješenje problema?vuksadinare wrote:ja bi vam abortus samo iz gluposti zabranio..da kaznom naucite....neki ni ne nauce..takve bi kastrirao
i svejedno je irska najprosperitetnija zemlja eu, najviša primanja, najmanja nezaposlenost... i ne mora uvozit kozojebe da bi opstala, ko šveđani i švabe.
Guest- Guest
Mislim da je to ipak zasluga niskog poreza na dobit. Kad su bili samo i isključivo katolička damahirija jeli su krumpire i iseljavali.marcellus wrote:
2015-08-15
Hooliganjetta wrote:a točno je i da je tvoj post uvredljiv i diskriminirajući za "cigane" i bosance koji bi, kako si napisao, zbog takve poticajne mjere svake godine naštancali po jedno kopile da imaju od čega živjeti ostatak godine.
pa da, u SAD isto crnci naštancaju pet šest da imaju socijalu od koje mogu uredno živjet, u njemačkoj to rade arapi i turci, s 5-6 djece dobiješ dva soma eura mjesečno od države i ne moraš radit, švabe imaju jedno dijete po ženi pa moraju uvozit kozojebe da im ima ko radit, samo su se zajebali jer ovi ne misle radit a i ne znaju ništa radit
dzmrdz wrote:nije zbog tih pedofila sigurno vec zbog porezne politike a popove su stavili na svoje mesto znacajnomarcellus wrote:dzmrdz wrote:U Irskoj nije bilo kondoma za kupiti do skora, zena kad dodje u crkvu sa 5 dece a najmladje ima recimo 3 godine, pop je znao javno prpred svima napasti kako eto vec 3 godine ona sprečava trudnoću očigledno i podaje se muzu samo radi telesnog uzitka..katolička dzamahirija...zato uDublinu ima citavo jedno krilo zatvora sa pedofilima...zovuga little vaticanEva wrote:Tak je i u irskim vodama. Neš ti zabrane, samo pojačaju rad na crno.provocator wrote:
Mlata je zabranila abortus, a more oko Malte je puno brodova gdje se mlate strašne pare jer žene dolaze na abortus. I to je po tebi rješenje problema?
Ireland: UN experts urge amending abortion ban subjecting women to suffering and discrimination
9 June 2016 – A woman in Ireland who was forced to choose between carrying her foetus to term, knowing it would not survive, or seeking an abortion abroad was subjected to discrimination and cruel, inhuman or degrading treatment as a result of Ireland’s legal prohibition of abortion, United Nations experts have found.
The independent experts, from the Geneva-based Human Rights Committee, issued their findings after considering a complaint by the woman, AM, who was told in November 2011 when she was in the 21st week of pregnancy that her foetus had congenital defects, which meant it would die in the womb or shortly after birth.
This meant she had to choose “between continuing her non-viable pregnancy or travelling to another country while carrying a dying foetus, at personal expense and separated from the support of her family, and to return while not fully recovered,” the Committee said in apress release.
AM decided to travel to the United Kingdom for a termination and returned 12 hours after the procedure as she could not afford to stay longer. The UK hospital did not provide any options regarding the foetus’s remains and she had to leave them behind. The ashes were unexpectedly delivered to her three weeks later by courier.
In Ireland, she was denied the bereavement counselling and medical care available to women who miscarry. Such differential treatment, the Committee noted, failed to take into account her medical needs and socio-economic circumstances and constituted discrimination.
“Many of the negative experiences she went through could have been avoided if [she] had not been prohibited from terminating her pregnancy in the familiar environment of her own country and under the care of health professionals whom she knew and trusted,” the Committee wrote in its findings.
The Committee also said that, in addition to the shame and stigma associated with the criminalization of abortion of a fatally ill foetus, AM’s suffering was aggravated by the obstacles she faced in getting information about the appropriate medical options.
Ireland’s Abortion Information Act allows healthcare providers to give patients information about abortion, including the circumstances under which abortion services can be available in Ireland or overseas. But under the law they are prohibited from, and could be sanctioned for, behaviour that could be interpreted as advocating or promoting the termination of pregnancy. This, according to the Committee, has a chilling effect on health-care providers, who struggle to distinguish “supporting” a woman who has decided to terminate a pregnancy from “advocating” or “promoting” abortion.
Ireland, which is a State party to the International Covenant on Civil and Political Rights (ICCPR), is obliged to provide AM with an effective remedy, including adequate compensation and psychological treatment she may need, the Committee said. Ireland is also obliged to prevent similar violations from occurring.
“To this end, the State party should amend its law on voluntary termination of pregnancy, including if necessary its Constitution, to ensure compliance with the Covenant, including effective, timely and accessible procedures for pregnancy termination in Ireland, and take measures to ensure that health-care providers are in a position to supply full information on safe abortion services without fearing being subjected to criminal sanctions,” the Committee’s findings said.
In its observations to the Committee on AM’s claims, Ireland said that the country’s constitutional and legislative framework reflected “the nuanced and proportionate approach to the considered views of the Irish Electorate on the profound moral question of the extent to which the right to life of the foetus should be protected and balanced against the rights of the woman.”
The Human Rights Committee considered this case under the First Optional Protocol to the ICCPR Covenant which gives the Committee competence to examine individual complaints.
http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=54180#.V_f3npN97BI
Guest- Guest
I kakvi su rezultati? Jel odustala ova od pobačaja?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Porezna ti politika vrijedi kurca ako nema tko da radi. Kozojebi neće da rade, a i ne znaju. Crnci su glupi ko dva stupa zajedno, a pojave se i oni koji su potegli iz Južne Afrike da samo budu na socijali, pa su Irci uveli šemu da nema PPS broja bez posla.dzmrdz wrote:
nije zbog tih pedofila sigurno vec zbog porezne politike a popove su stavili na svoje mesto znacajno
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Porezna ti politika vrijedi kurca ako nema tko da radi. Kozojebi neće da rade, a i ne znaju. Crnci su glupi ko dva stupa zajedno, a pojave se i oni koji su potegli iz Južne Afrike da samo budu na socijali, pa su Irci uveli šemu da nema PPS broja bez posla.dzmrdz wrote:
nije zbog tih pedofila sigurno vec zbog porezne politike a popove su stavili na svoje mesto znacajno
Ja kada sam bio i Urskoj, dosli neki iz Moldavije momci u Job centar..kazu oni mi hocemo PPS number, ok..kaze ona..a jeste vi iz Evrope, kazu oni..DA! I ova im da hahaha
valjali smo se..svasta je prolazilo tada..ja sam jednom mom iz Bosne sredio litvanske papire i radio je godinama na njih..
To sada je verovatno novost da vise nema PPS bez posla...mada je socijalno davanje jos jako dobro tako da ima razloga zasto i ne daju...kao sto i kaze. Bilo ih je puno J afrikanaca jos dok sam ja bio...
Guest- Guest
Bez posla nema PPS broja, bez PPS broja nema socijale.To im je od prošle godine upravo zbog crnca zvanog Ernest koji je potegao iz Južne Afrike da "radi", pa je skužio da je lakše cuclati socijalu, i tako on 3 godine na socijali. Pa su Irci zavrnuli pipu. Prije se moglo do PPS broja doći tako da dođeš ujutro ispred socijalnog centra i zatražiš broj, a sad moraš ugovoriti sastanak online i imati pismo poslodavca i potvrdu stanovanja.dzmrdz wrote:
Ja kada sam bio i Urskoj, dosli neki iz Moldavije momci u Job centar..kazu oni mi hocemo PPS number, ok..kaze ona..a jeste vi iz Evrope, kazu oni..DA! I ova im da hahaha
valjali smo se..svasta je prolazilo tada..ja sam jednom mom iz Bosne sredio litvanske papire i radio je godinama na njih..
To sada je verovatno novost da vise nema PPS bez posla...mada je socijalno davanje jos jako dobro tako da ima razloga zasto i ne daju...kao sto i kaze. Bilo ih je puno J afrikanaca jos dok sam ja bio...
A socijala im je dobra. Posao se može lako naći, a ako ne želiš raditi fizikaliju odeš do socijale i oni te pošalju na neki tečaj. Čuo sam da je neki Hrvat tako postao instruktor tenisa.
2015-07-23
jesi ti tamo sada?gargamel0101 wrote:Bez posla nema PPS broja, bez PPS broja nema socijale.To im je od prošle godine upravo zbog crnca zvanog Ernest koji je potegao iz Južne Afrike da "radi", pa je skužio da je lakše cuclati socijalu, i tako on 3 godine na socijali. Pa su Irci zavrnuli pipu. Prije se moglo do PPS broja doći tako da dođeš ujutro ispred socijalnog centra i zatražiš broj, a sad moraš ugovoriti sastanak online i imati pismo poslodavca i potvrdu stanovanja.dzmrdz wrote:
A socijala im je dobra. Posao se može lako naći, a ako ne želiš raditi fizikaliju odeš do socijale i oni te pošalju na neki tečaj. Čuo sam da je neki Hrvat tako postao instruktor tenisa.
Guest- Guest
Da.dzmrdz wrote:jesi ti tamo sada?gargamel0101 wrote:Bez posla nema PPS broja, bez PPS broja nema socijale.To im je od prošle godine upravo zbog crnca zvanog Ernest koji je potegao iz Južne Afrike da "radi", pa je skužio da je lakše cuclati socijalu, i tako on 3 godine na socijali. Pa su Irci zavrnuli pipu. Prije se moglo do PPS broja doći tako da dođeš ujutro ispred socijalnog centra i zatražiš broj, a sad moraš ugovoriti sastanak online i imati pismo poslodavca i potvrdu stanovanja.dzmrdz wrote:
2015-07-23
Di si ako nije tajna?gargamel0101 wrote:Da.dzmrdz wrote:jesi ti tamo sada?gargamel0101 wrote:Bez posla nema PPS broja, bez PPS broja nema socijale.To im je od prošle godine upravo zbog crnca zvanog Ernest koji je potegao iz Južne Afrike da "radi", pa je skužio da je lakše cuclati socijalu, i tako on 3 godine na socijali. Pa su Irci zavrnuli pipu. Prije se moglo do PPS broja doći tako da dođeš ujutro ispred socijalnog centra i zatražiš broj, a sad moraš ugovoriti sastanak online i imati pismo poslodavca i potvrdu stanovanja.dzmrdz wrote:
Guest- Guest
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Glavaševi crnokošuljaši postrojili se pred Saborom
» Prosvjed pred saborom i vladom zbog covid-potvrda, stigla i policija
» Molite za Francusku
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Prosvjed pred saborom i vladom zbog covid-potvrda, stigla i policija
» Molite za Francusku
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V