Pizduni licemjerni, molite pred Saborom i na Gazdinom imanju!
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Pizduni licemjerni, molite pred Saborom i na Gazdinom imanju!
dzmrdz wrote:Otpuštanje pre prisege jer su mi priznli srpsku vojskuNoor wrote:dzmrdz wrote:prisegu nisam polozio ;)michaellcmacha wrote:pa to je fakt, jebiga... tu si neki dan napao hornija da eto nije dovoljno dobar srbin... još je samo falilo da ga optužiš da se prije kojih mjesec tajno ošo prekrstiti u katoličku crkvu.... jer eto ne piše i ne misli onako kako bi vi pravoverni srbi hteli..... inače ti si kurac a ne srbin... da si ti srbin ne bi u svakoj drugoj rečenici sve oko sebe podsjećao na tu "činjenicu"... ;) usput kakav si ti kurčev srbin ako si služio hrvatsku vojsku i polagao vojnu prisegu pod hrvatskom zastavom.... aj se skuliraj malo i prebroji se viš da ti svako malo nedostaje većina komadića u mozaiku koji na silu pokušavaš ,dzmrdz wrote:
E aj ne postavljaj tinikome dijagnozu bez da sebe malo preispitas.
Odmh si se setio da ja klevecem rkc jer sam Srbin..tvoj argument je da sam ja garant krvivo cuo itd
Nisam ja sizofrenicar a ni paranoidan sto za tebe ne bih uvek garantovao.
Ja uvek nesto nisam skuzio itd..jebote ti vazda pametan a svi glupi
Svaki drugi post okrenes na neku politiku i skrivene namere itd
kako si to izveo?
mislila sam da si pobjegao s postrojilišta :D
Guest- Guest
treba ove forumašice malo stisnuti po tom pitanju, nisu se baš narađale, sve nešto stidljive i skromne
previše idu u šopinge i kod frizera umjesto da imaju petoro malih klinaca
Guest- Guest
Jel dosta samo jedno da se nekoga tako ne nazove ili ima neka kvota?danni1 wrote:Ja nemam karijeru al imam dijete. Znam neke koji imaju karijeru ali i dijete. Svi ovi s karijerom bi žrtvovali karijeru zbog djeteta,ne samo karijeru nego sve što imaju pa i svoj život. Još nisam sreo nekoga tko bi žrtvovao dijete za karijeru ili svoj život za karijeru /što baš i nije moguće,jel ali../...Hooliganjetta wrote:http://forum.net.hr/forums/t/358906.aspx?PageIndex=4
"Ovako.
Ja nemam djece.
10.000 eura, 100.000 eura, nema veze, te stvari to neće promijeniti.
Jer dijete do osamostaljenja košta puno više i od 10 i od 100.000 eura.
To će na rađanje djece potaknuti samo cigane i bosance, one koji žive od socijale i koji će svake godine naštancat jedno kopile da imaju ostatak godine od čega živjet.
Visokoobrazovanoj zagrepčanki koja ganja karijeru i ima 1500 eura plaće to baš ništa ne predstavlja, gubitak na karijeri joj je višestruko veći."
Zaključak je da je karijera goli kurac a dijete jedina prava vrijednost za koju su ljudi spremni žrtvovati sve pa i ono što nemaju...
Karijera je izgovor za lijene,narcisoidne,samožive i samodostatne vucibatine .
Trinity-
2014-04-17
Ne. Ostao bih do kraja. Slucajno je ispala kombinacija između srpske i hr strane i nama su oducili priznati...bilo je tudosta visoke politike iizmeđuNoor wrote:dzmrdz wrote:Otpuštanje pre prisege jer su mi priznli srpsku vojskuNoor wrote:dzmrdz wrote:prisegu nisam polozio ;)michaellcmacha wrote:
pa to je fakt, jebiga... tu si neki dan napao hornija da eto nije dovoljno dobar srbin... još je samo falilo da ga optužiš da se prije kojih mjesec tajno ošo prekrstiti u katoličku crkvu.... jer eto ne piše i ne misli onako kako bi vi pravoverni srbi hteli..... inače ti si kurac a ne srbin... da si ti srbin ne bi u svakoj drugoj rečenici sve oko sebe podsjećao na tu "činjenicu"... ;) usput kakav si ti kurčev srbin ako si služio hrvatsku vojsku i polagao vojnu prisegu pod hrvatskom zastavom.... aj se skuliraj malo i prebroji se viš da ti svako malo nedostaje većina komadića u mozaiku koji na silu pokušavaš ,
kako si to izveo?
Guest- Guest
Aha......al ga nadrobim na brzaka.MaximusDecimusMiridije wrote:danni1 wrote:Ja nemam karijeru al imam dijete. Znam neke koji imaju karijeru ali i dijete. Svi ovi s karijerom bi žrtvovali karijeru zbog djeteta,ne samo karijeru nego sve što imaju pa i svoj život. Još nisam sreo nekoga tko bi žrtvovao dijete za karijeru ili svoj život za karijeru /što baš i nije moguće,jel ali../...Hooliganjetta wrote:http://forum.net.hr/forums/t/358906.aspx?PageIndex=4
"Ovako.
Ja nemam djece.
To će na rađanje djece potaknuti samo cigane i bosance, one koji žive od socijale i koji će svake godine naštancat jedno kopile da imaju ostatak godine od čega živjet.
Visokoobrazovanoj zagrepčanki koja ganja karijeru i ima 1500 eura plaće to baš ništa ne predstavlja, gubitak na karijeri joj je višestruko veći."
Zaključak je da je karijera goli kurac a dijete jedina prava vrijednost za koju su ljudi spremni žrtvovati sve pa i ono što nemaju...
Uh :)
Uh da da je UH. kaj je karijera? karijera jer drugi naziv za robovanje nekom gazdi kojem moraš bit dostupan 24h dnevno, kaj je tu poželjno i vrijedno.
neš ti životnog postignuča, KARIJERA, e kurac ne karijera. Robovi ispranog mozga. kad crknu općina će ih pokapat jer nemaju ni kućeta ni mačeta ni ikoga tko će ih se sjećati.
danni1-
2014-04-16
dzmrdz wrote:Otpuštanje pre prisege jer su mi priznli srpsku vojskuNoor wrote:dzmrdz wrote:prisegu nisam polozio ;)michaellcmacha wrote:pa to je fakt, jebiga... tu si neki dan napao hornija da eto nije dovoljno dobar srbin... još je samo falilo da ga optužiš da se prije kojih mjesec tajno ošo prekrstiti u katoličku crkvu.... jer eto ne piše i ne misli onako kako bi vi pravoverni srbi hteli..... inače ti si kurac a ne srbin... da si ti srbin ne bi u svakoj drugoj rečenici sve oko sebe podsjećao na tu "činjenicu"... ;) usput kakav si ti kurčev srbin ako si služio hrvatsku vojsku i polagao vojnu prisegu pod hrvatskom zastavom.... aj se skuliraj malo i prebroji se viš da ti svako malo nedostaje većina komadića u mozaiku koji na silu pokušavaš ,dzmrdz wrote:
Odmh si se setio da ja klevecem rkc jer sam Srbin..tvoj argument je da sam ja garant krvivo cuo itd
kako si to izveo?
idi u kurac
@mara ce dobit menzes
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Treba, majkuim lijenu, samo bi visile na forumu.deda ilerminatus wrote:treba ove forumašice malo stisnuti po tom pitanju, nisu se baš narađale, sve nešto stidljive i skromne
Trinity-
2014-04-17
41 ili 42 klasa...rod veze...Samobor :)debotoijusto wrote:dzmrdz wrote:Otpuštanje pre prisege jer su mi priznli srpsku vojskuNoor wrote:dzmrdz wrote:prisegu nisam polozio ;)michaellcmacha wrote:
pa to je fakt, jebiga... tu si neki dan napao hornija da eto nije dovoljno dobar srbin... još je samo falilo da ga optužiš da se prije kojih mjesec tajno ošo prekrstiti u katoličku crkvu.... jer eto ne piše i ne misli onako kako bi vi pravoverni srbi hteli..... inače ti si kurac a ne srbin... da si ti srbin ne bi u svakoj drugoj rečenici sve oko sebe podsjećao na tu "činjenicu"... ;) usput kakav si ti kurčev srbin ako si služio hrvatsku vojsku i polagao vojnu prisegu pod hrvatskom zastavom.... aj se skuliraj malo i prebroji se viš da ti svako malo nedostaje većina komadića u mozaiku koji na silu pokušavaš ,
kako si to izveo?
idi u kurac
@mara ce dobit menzes
Guest- Guest
Bio vezista i u svrsk i hv..skorodebotoijusto wrote:dzmrdz wrote:Otpuštanje pre prisege jer su mi priznli srpsku vojskuNoor wrote:dzmrdz wrote:prisegu nisam polozio ;)michaellcmacha wrote:
kako si to izveo?
idi u kurac
@mara ce dobit menzes
Guest- Guest
prelijepe su te prisegedzmrdz wrote:Ne. Ostao bih do kraja. Slucajno je ispala kombinacija između srpske i hr strane i nama su oducili priznati...bilo je tudosta visoke politike iizmeđuNoor wrote:dzmrdz wrote:Otpuštanje pre prisege jer su mi priznli srpsku vojskuNoor wrote:dzmrdz wrote:
prisegu nisam polozio ;)
kako si to izveo?
Guest- Guest
I jedno je bolje nego nijedno. Nema kvote, bitno je pokazati volju. Da netko ostane iza tebe i da te se sjeća bar dva dana nakon što te pokopaju.Triny wrote:Jel dosta samo jedno da se nekoga tako ne nazove ili ima neka kvota?danni1 wrote:Ja nemam karijeru al imam dijete. Znam neke koji imaju karijeru ali i dijete. Svi ovi s karijerom bi žrtvovali karijeru zbog djeteta,ne samo karijeru nego sve što imaju pa i svoj život. Još nisam sreo nekoga tko bi žrtvovao dijete za karijeru ili svoj život za karijeru /što baš i nije moguće,jel ali../...Hooliganjetta wrote:http://forum.net.hr/forums/t/358906.aspx?PageIndex=4
"Ovako.
Ja nemam djece.
danni1-
2014-04-16
Pa to je bilo negdje kad sam i ja bio otprilike.
Guest- Guest
Ajd sad mi je lakše.danni1 wrote:I jedno je bolje nego nijedno. Nema kvote, bitno je pokazati volju. Da netko ostane iza tebe i da te se sjeća bar dva dana nakon što te pokopaju.Triny wrote:Jel dosta samo jedno da se nekoga tako ne nazove ili ima neka kvota?danni1 wrote:Ja nemam karijeru al imam dijete. Znam neke koji imaju karijeru ali i dijete. Svi ovi s karijerom bi žrtvovali karijeru zbog djeteta,ne samo karijeru nego sve što imaju pa i svoj život. Još nisam sreo nekoga tko bi žrtvovao dijete za karijeru ili svoj život za karijeru /što baš i nije moguće,jel ali../...Hooliganjetta wrote:http://forum.net.hr/forums/t/358906.aspx?PageIndex=4
"Ovako.
Ja nemam djece.
Trinity-
2014-04-17
MaximusDecimusMiridije wrote:"korisnik se polako povlaci s ove teme predosjecajuci nadolazecu oluju izljeva gluposti"
darth_vader-
2014-04-17
Jesu. ..za gledat izdaleka..mene vise nece videtiNoor wrote:prelijepe su te prisegedzmrdz wrote:Ne. Ostao bih do kraja. Slucajno je ispala kombinacija između srpske i hr strane i nama su oducili priznati...bilo je tudosta visoke politike iizmeđuNoor wrote:dzmrdz wrote:Otpuštanje pre prisege jer su mi priznli srpsku vojskuNoor wrote:
kako si to izveo?
Guest- Guest
Avgust 2001MaximusDecimusMiridije wrote:Pa to je bilo negdje kad sam i ja bio otprilike.
Guest- Guest
neću ovo ni komentirat,.... da se ne naljutiš.... ;), jebote pričaš s osobom koja vrlo dobro poznaje ondašnje sigurnosne i kontraobavještajne protokole, ja osobno sam napravio neznambroja sigurnosnih provjera i operativnih nadzora za povratnike neovisno o dobi i spolu.... tak da... kako rekoh tu stojim i dalje je finito za mene.... popitanju tvog "dosluženja"... ;)dzmrdz wrote:Os ti izaci iz rata vec jednom?michaellcmacha wrote:aj dobro jebe mi se, jesi li i šta si i tko si, onako bez uvrede.... kako god okreneš horniju bih moro ne moro bezuvjetno vjerovao, dok nekima kakti hrvatima ni u ludilu ne bih leđa okrenuo... vi pak uopće ne spadate u tu kategoriju... ;)))dzmrdz wrote:prisegu nisam polozio ;)michaellcmacha wrote:pa to je fakt, jebiga... tu si neki dan napao hornija da eto nije dovoljno dobar srbin... još je samo falilo da ga optužiš da se prije kojih mjesec tajno ošo prekrstiti u katoličku crkvu.... jer eto ne piše i ne misli onako kako bi vi pravoverni srbi hteli..... inače ti si kurac a ne srbin... da si ti srbin ne bi u svakoj drugoj rečenici sve oko sebe podsjećao na tu "činjenicu"... ;) usput kakav si ti kurčev srbin ako si služio hrvatsku vojsku i polagao vojnu prisegu pod hrvatskom zastavom.... aj se skuliraj malo i prebroji se viš da ti svako malo nedostaje većina komadića u mozaiku koji na silu pokušavaš ,dzmrdz wrote:
Drugo, ti si polozio u jna pa kojisi ti onda Hrvat ?
Sto nisi emigrirao ko pravi hrvati a ne cekao u yugi i zivio ko i svi ostali komunisti...
Ja se tebi nemoram dokazivati jer nemam sumnje u svoju nacionalnupripadnost
Izuzev sto ti tvrdis da meni nesto fali umozaiku ja nemam dvojbe
Znas tidobro sta sam ja njemu rekao i ne umataj
Ja kada sambio u hv isao sam jer sam hteo da završimsa balkanom i odem....tosam i uradio
Dok sam bio u hv to malo bio sam ok sa svima a tada nije bilobas lako ici kao bivši rsk vojnik. Znaci skupio sam ipa muda i bio to sto jesam
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
;):))))))))dzmrdz wrote:Jesu. ..za gledat izdaleka..mene vise nece videtiNoor wrote:
prelijepe su te prisege
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
dzmrdz wrote:Jesu. ..za gledat izdaleka..mene vise nece videtiNoor wrote:prelijepe su te prisegedzmrdz wrote:Ne. Ostao bih do kraja. Slucajno je ispala kombinacija između srpske i hr strane i nama su oducili priznati...bilo je tudosta visoke politike iizmeđuNoor wrote:dzmrdz wrote:
Otpuštanje pre prisege jer su mi priznli srpsku vojsku
pa i ti si je gledao iz daleka :)
meni je bilo lijepo i iz bliza
Guest- Guest
dzmrdz wrote:Avgust 2001MaximusDecimusMiridije wrote:Pa to je bilo negdje kad sam i ja bio otprilike.
Ja sam bio dakle dosao taman negdje prije pocetka 2003-e i sluzio 2003-e tako nekako je bilo. Sad jel bio 11-i mjesec ili 12-i ne sjecam se sada vise.
Guest- Guest
Lijepo sročeno, bas hrpa ljigosa kraj bolnice. Oni su za ljubav ko Siniša glavasevic i njegova face grupa. Da smo u 17 stoljeću bili bi kraj lomače i molili se.
Nego kaj ovaj opet svima objašnjava da je on Srbin? Mislim za ne povjerovat..
Nego kaj ovaj opet svima objašnjava da je on Srbin? Mislim za ne povjerovat..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Glavaševi crnokošuljaši postrojili se pred Saborom
» Prosvjed pred saborom i vladom zbog covid-potvrda, stigla i policija
» Molite za Francusku
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Prosvjed pred saborom i vladom zbog covid-potvrda, stigla i policija
» Molite za Francusku
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama