Pizduni licemjerni, molite pred Saborom i na Gazdinom imanju!
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Pizduni licemjerni, molite pred Saborom i na Gazdinom imanju!
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:
imas 22-23 , zalomilo se , studiras , on zbrisao , zelis karijeru/zbrinutost pa djete iz ozbiljne veze...sto je tu problem ?
e, dijete će ti sjebat karijeru, baš... studirala je i moja stara pa bi me kolegice pričuvale malo na faksu ak je trebalo dok je ona pisala ispit, neš problema
to je bilo u komunizmu danas treba platit
kaj treba platit?
cuvanje djece...jel tvoje netko cuva besplatno ?
da, baka kad je u zagrebu, ko što je mene čuvala baka besplatno... a inače vrtić se plaća sad i plaćal se i onda...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
a inače ne vidim kakve veze imaju troškovi s pobačajem... mislim onda bi mogli reć da je u redu zatuć dete ak ostaneš bez posla pa ti ga je skupo hranit... daj ga na usvajanje uostalom ak ti je skupo i ne da ti se zajebavat oko njega.
makar ne znam oko čega bi se čovek u životu zajebaval, zapravo je bezveze doma kad nema dece
makar ne znam oko čega bi se čovek u životu zajebaval, zapravo je bezveze doma kad nema dece
debotoijusto wrote:marcellus wrote:Sora wrote:marcellus wrote:bolesno
Sta je bolesno konjino
ubit dijete jer ti je tlaka odgajat ga, knjige za školu su skupe, bolesno je i ovo psovanje i bijes i sve to.
ako ne nekom krivo što ga mama nije pobacila uvijek se može sam ubit
imas 22-23 , zalomilo se , studiras , on zbrisao , zelis karijeru/zbrinutost pa djete iz ozbiljne veze...sto je tu problem ?
Tko sa 22 u guzici ne zna ništa o odgovornom spolnom ponašanju nek ne razmišlja o karijeri...A bokte jebo karijeru bi, a ne zna osnove biologije...ili što je još gore nema nimalo samokontrole...jedino ako je profesionalka, tada dijete može naštetiti karijeri...
darth_vader-
2014-04-17
Sve što je ovaj kreten nabrojio u svom maloumnom članku je bolesno.Sora wrote:marcellus wrote:bolesno
Sta je bolesno konjino
Djeca ljekove imaju besplatno,ono što moraš platiti košta otprilike 1/10 prosječnog računa za mobitel. hrana za djecu košta manje nego cigarete mjesečno i sl. sranja.
Djete ne košta puno. puno manje nego računi za mobitel,cigarete,kave i razne pizdarije na koje " siromasi" bacaju pare.
Te floskule može prodavat debilima koji djece nemaju.
danni1-
2014-04-16
danni1 wrote:Sve što je ovaj kreten nabrojio u svom maloumnom članku je bolesno.Sora wrote:marcellus wrote:bolesno
Sta je bolesno konjino
Djeca ljekove imaju besplatno,ono što moraš platiti košta otprilike 1/10 prosječnog računa za mobitel. hrana za djecu košta manje nego cigarete mjesečno i sl. sranja.
Djete ne košta puno. puno manje nego računi za mobitel,cigarete,kave i razne pizdarije na koje " siromasi" bacaju pare.
Te floskule može prodavat debilima koji djece nemaju.
a inače što se karijere tiče, rđavu kurcu i dlaka smeta... ima predsjednica i top managerica u multinacionalnim korporacijama s troje četvero djece, kolinda je gradila karijeru u međunarodnoj politici s malim detetom na sisi i malo većim sa strane, a na ab uglavnom idu one koje budu ionak završile na socijali ili za šankom kvartovske birtije, tolko o "karijeri" (u SAD su crnkije 12% žena a na njih otpada jedno 60% pobačaja)
Last edited by marcellus on 7/10/2016, 18:17; edited 1 time in total
uostalom imam doma dete od godinu i kusur, žena odlazi na tečajeve, napredovala je na poslu nakon porodiljnog, stigne pisat honorarno za stručne časopise uz redovni posal, dakle može se kad se oće, još i kuha i sprema
a love ima kolko ima, nije puno jeftinije mačku hranit neg dete
a love ima kolko ima, nije puno jeftinije mačku hranit neg dete
Sve se apsolutno stigne. Samo su neki ljudi ljubomorni okoli svoga vlastitog vremena i zbog svoga komoda ne zele mjenjati vlastiti zivot niti malo. Neodgovorna gamad ukratko.
Guest- Guest
E aj ne postavljaj tinikome dijagnozu bez da sebe malo preispitas.michaellcmacha wrote:a da niste stigli popit terapiju.... ;)michaellcmacha wrote:to sad postalo popularno kad god pušite u raspravi pozivat se na maramiha.... a da zajebete malo sa tom taktikom.... :)))).. i nije točno to što tvrdiš.... nije to zato što ste/si vi/ti srbi/n, nego vas preočito prži malo savjest pa malo sujeta... zato nikako da pratite svoj tok misli i svijesti neg se ponašate ko da ste jučer naveče zgiljali iz Barbotove palače....dzmrdz wrote:prckov wrote:bezveze trcis sa time "srbin" pred rudu, ne zanima to mene. Eto ti gugl pa mastaj, meni to ne treba jer suva informarcija pojedinih dogadaja ne opisuje situaciju generalno, ma cak ni blizu. Eto, sve sam ti reko a ti pricaj sa zenama i guglaj, ja sam zavrsiodzmrdz wrote:
A ono ja Srbin pa sada mrzim katolike i sirim ovakve price?
Ti mozes da ne verujes ali da bi osporio vec moras da das neki jaci argument jer je gomila dokaza u novinama i na netu itd.
Nije to nikakav bio mit nego irska realnost do nedavno...
Eto sorry nisi ti ali je Miha to vec upotrebio sto sam Srbin da me ospori..hbg jerk knee reaction
Odmh si se setio da ja klevecem rkc jer sam Srbin..tvoj argument je da sam ja garant krvivo cuo itd
Nisam ja sizofrenicar a ni paranoidan sto za tebe ne bih uvek garantovao.
Ja uvek nesto nisam skuzio itd..jebote ti vazda pametan a svi glupi
Svaki drugi post okrenes na neku politiku i skrivene namere itd
Guest- Guest
koji nadrealni komentari kao da zivite u pamuku a ne HR...a nitko nema djecu ili ima u 50-0j
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:koji nadrealni komentari kao da zivite u pamuku a ne HR...a nitko nema djecu ili ima u 50-0j
ne razumijem što je autor htio reć
kakvoj pedesetoj i kakve veze
usput ja sam dobio dijete u pedesetoj
Budalama se zalomi,budale nikad neće ostvarit karijeru i nikad neće završiti faks.debotoijusto wrote:marcellus wrote:Sora wrote:marcellus wrote:bolesno
Sta je bolesno konjino
ubit dijete jer ti je tlaka odgajat ga, knjige za školu su skupe, bolesno je i ovo psovanje i bijes i sve to.
Ne može se zalomit. Za napravit dijete treba obaviti cijeli niz radnji koji će rezultirati začećem,to se nemre zalomit,to je izgovor za kretene.
danni1-
2014-04-16
danni1 wrote:Budalama se zalomi,budale nikad neće ostvarit karijeru i nikad neće završiti faks.debotoijusto wrote:marcellus wrote:Sora wrote:marcellus wrote:bolesno
Sta je bolesno konjino
Ne može se zalomit. Za napravit dijete treba obaviti cijeli niz radnji koji će rezultirati začećem,to se nemre zalomit,to je izgovor za kretene.
napit se dovoljno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
baš. a do nedavno su bili potpuno socijalno neosjetljivi po pitanju djece...debotoijusto wrote:koji nadrealni komentari kao da zivite u pamuku a ne HR...a nitko nema djecu ili ima u 50-0j
Guest- Guest
"Human rights bodies have provided clear guidance on when there is a need to decriminalize abortion, and have emphasized that access to abortion is a matter of human rights. Ensuring access to these services in accordance with human rights standards is part of State obligations to eliminate discrimination against women and to ensure women’s right to health as well as other fundamental human rights."
International human rights bodies have characterized laws generally criminalizing abortion as discriminatory and a barrier to women’s access to health care. They have recommended that States remove all punitive provisions for women who have undergone abortion. These bodies have also requested that States permit abortion in certain cases. Treaty body jurisprudence has clearly indicated that denying women access to abortion where there is a threat to the woman’s life or health, or where the pregnancy is the result of rape or incest violates the rights to health, privacy and, in certain cases, to be free from cruel inhumane and degrading treatment.
http://www.ohchr.org/Documents/Issues/Women/WRGS/SexualHealth/INFO_Abortion_WEB.pdf
International human rights bodies have characterized laws generally criminalizing abortion as discriminatory and a barrier to women’s access to health care. They have recommended that States remove all punitive provisions for women who have undergone abortion. These bodies have also requested that States permit abortion in certain cases. Treaty body jurisprudence has clearly indicated that denying women access to abortion where there is a threat to the woman’s life or health, or where the pregnancy is the result of rape or incest violates the rights to health, privacy and, in certain cases, to be free from cruel inhumane and degrading treatment.
http://www.ohchr.org/Documents/Issues/Women/WRGS/SexualHealth/INFO_Abortion_WEB.pdf
Last edited by Hooliganjetta on 7/10/2016, 19:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
...da...i proglašavali herojima one što podmeću noge djeci i onima što drže djecu...Hooliganjetta wrote:baš. a do nedavno su bili potpuno socijalno neosjetljivi po pitanju djece...debotoijusto wrote:koji nadrealni komentari kao da zivite u pamuku a ne HR...a nitko nema djecu ili ima u 50-0j
Trinity-
2014-04-17
"korisnik se polako povlaci s ove teme predosjecajuci nadolazecu oluju"
Guest- Guest
Hooliganjetta wrote:baš. a do nedavno su bili potpuno socijalno neosjetljivi po pitanju djece...debotoijusto wrote:koji nadrealni komentari kao da zivite u pamuku a ne HR...a nitko nema djecu ili ima u 50-0j
što znači biti socijalno osjetljiv po pitanju djece?
pa to je fakt, jebiga... tu si neki dan napao hornija da eto nije dovoljno dobar srbin... još je samo falilo da ga optužiš da se prije kojih mjesec tajno ošo prekrstiti u katoličku crkvu.... jer eto ne piše i ne misli onako kako bi vi pravoverni srbi hteli..... inače ti si kurac a ne srbin... da si ti srbin ne bi u svakoj drugoj rečenici sve oko sebe podsjećao na tu "činjenicu"... ;) usput kakav si ti kurčev srbin ako si služio hrvatsku vojsku i polagao vojnu prisegu pod hrvatskom zastavom.... aj se skuliraj malo i prebroji se viš da ti svako malo nedostaje većina komadića u mozaiku koji na silu pokušavaš složiti....dzmrdz wrote:E aj ne postavljaj tinikome dijagnozu bez da sebe malo preispitas.michaellcmacha wrote:a da niste stigli popit terapiju.... ;)michaellcmacha wrote:to sad postalo popularno kad god pušite u raspravi pozivat se na maramiha.... a da zajebete malo sa tom taktikom.... :)))).. i nije točno to što tvrdiš.... nije to zato što ste/si vi/ti srbi/n, nego vas preočito prži malo savjest pa malo sujeta... zato nikako da pratite svoj tok misli i svijesti neg se ponašate ko da ste jučer naveče zgiljali iz Barbotove palače....dzmrdz wrote:prckov wrote:
bezveze trcis sa time "srbin" pred rudu, ne zanima to mene. Eto ti gugl pa mastaj, meni to ne treba jer suva informarcija pojedinih dogadaja ne opisuje situaciju generalno, ma cak ni blizu. Eto, sve sam ti reko a ti pricaj sa zenama i guglaj, ja sam zavrsio
Eto sorry nisi ti ali je Miha to vec upotrebio sto sam Srbin da me ospori..hbg jerk knee reaction
Odmh si se setio da ja klevecem rkc jer sam Srbin..tvoj argument je da sam ja garant krvivo cuo itd
Nisam ja sizofrenicar a ni paranoidan sto za tebe ne bih uvek garantovao.
Ja uvek nesto nisam skuzio itd..jebote ti vazda pametan a svi glupi
Svaki drugi post okrenes na neku politiku i skrivene namere itd
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ja sam isto sluzio hr vojsku. Moram reci da je to iskustvo precjenjeno bilo preko svake mjere.
Guest- Guest
Nobilo... ??Triny wrote:...da...i proglašavali herojima one što podmeću noge djeci i onima što drže djecu...Hooliganjetta wrote:baš. a do nedavno su bili potpuno socijalno neosjetljivi po pitanju djece...debotoijusto wrote:koji nadrealni komentari kao da zivite u pamuku a ne HR...a nitko nema djecu ili ima u 50-0j
2015-08-08
kako za koga, mada ja iskreno ne znam kako je to izgledalo, bar ne u smislu ročne obveze...MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam isto sluzio hr vojsku. Moram reci da je to iskustvo precjenjeno bilo preko svake mjere.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Glavaševi crnokošuljaši postrojili se pred Saborom
» Prosvjed pred saborom i vladom zbog covid-potvrda, stigla i policija
» Molite za Francusku
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Prosvjed pred saborom i vladom zbog covid-potvrda, stigla i policija
» Molite za Francusku
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama