kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
prvo san naučila sklepat šta mi bilo drago izist..vrigani kumpira proliveni jajin i paštašutu..onda san posli gledala ricete iz stare dalmatinske kuharice..kaka se više ne štanca..to je ona prava..a doma iman staru hrvatsku kuharicu u kojoj recepti počinju sa .."ulovite mladu kokoš"..pa dalje sve u detalje od glavosjeka, perušanja do čupanja kljuna i noktiju..prckov wrote:kako si ti naucila kuvat..recepti?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
manistra na pome..na šalši baza..pa moš dodat i paprike kapule, mlivenoga, pancete ako oš..manistra na pome sa sastojcima koje nađeš..prckov wrote:za to sam prvi put cuo na onom filmu kako je poceo ret..frakcija wrote:paštašutu
jel to grah sa tjesteninom..sta je to?
2016-03-09
mislim da je tu knjigu imala I moja mama, I sad je ima negdje. Po njoj je sve radila ukljucujuci i kisele paprikafrakcija wrote:prvo san naučila sklepat šta mi bilo drago izist..vrigani kumpira proliveni jajin i paštašutu..onda san posli gledala ricete iz stare dalmatinske kuharice..kaka se više ne štanca..to je ona prava..a doma iman staru hrvatsku kuharicu u kojoj recepti počinju sa .."ulovite mladu kokoš"..pa dalje sve u detalje od glavosjeka, perušanja do čupanja kljuna i noktiju..prckov wrote:kako si ti naucila kuvat..recepti?
2014-04-19
a taman sam lud za pencetom sta je salsi..kapula je luk?frakcija wrote:manistra na pome..na šalši baza..pa moš dodat i paprike kapule, mlivenoga, pancete ako oš..manistra na pome sa sastojcima koje nađeš..prckov wrote:za to sam prvi put cuo na onom filmu kako je poceo ret..frakcija wrote:paštašutu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
može ić dinstana kapula i pritisimul i pomidore..a ja volin nedinstanu šalšu..kuvaš pelate..dodaš luk i pritisimul..onda ispasiraš i dodaš maslo..ta mi najboaprckov wrote:a taman sam lud za pencetom sta je salsi..kapula je luk?frakcija wrote:manistra na pome..na šalši baza..pa moš dodat i paprike kapule, mlivenoga, pancete ako oš..manistra na pome sa sastojcima koje nađeš..prckov wrote:za to sam prvi put cuo na onom filmu kako je poceo ret..frakcija wrote:paštašutu
2016-03-09
e, prcko...
a, da je napisala šporka šalša, kaj bi onda natipkao?
2014-12-30
a cesnjak? bosiljak?frakcija wrote:može ić dinstana kapula i pritisimul i pomidore..a ja volin nedinstanu šalšu..kuvaš pelate..dodaš luk i pritisimul..onda ispasiraš i dodaš maslo..ta mi najboaprckov wrote:a taman sam lud za pencetom sta je salsi..kapula je luk?frakcija wrote:manistra na pome..na šalši baza..pa moš dodat i paprike kapule, mlivenoga, pancete ako oš..manistra na pome sa sastojcima koje nađeš..prckov wrote:za to sam prvi put cuo na onom filmu kako je poceo ret..frakcija wrote:paštašutu
2014-12-30
ili da san rekla pizdice.veber wrote:e, prcko...
2016-03-09
pa češnjak je luk, a ovo drugo je kapula..bosiljak ne volim u jelima..volim ga ko čaj.veber wrote:a cesnjak? bosiljak?frakcija wrote:može ić dinstana kapula i pritisimul i pomidore..a ja volin nedinstanu šalšu..kuvaš pelate..dodaš luk i pritisimul..onda ispasiraš i dodaš maslo..ta mi najboaprckov wrote:a taman sam lud za pencetom sta je salsi..kapula je luk?frakcija wrote:manistra na pome..na šalši baza..pa moš dodat i paprike kapule, mlivenoga, pancete ako oš..manistra na pome sa sastojcima koje nađeš..prckov wrote:
za to sam prvi put cuo na onom filmu kako je poceo ret..
2016-03-09
nista ja tebe ne razumin, al nema veze sve dobro zvuci osim luka I maslafrakcija wrote:može ić dinstana kapula i pritisimul i pomidore..a ja volin nedinstanu šalšu..kuvaš pelate..dodaš luk i pritisimul..onda ispasiraš i dodaš maslo..ta mi najboaprckov wrote:a taman sam lud za pencetom sta je salsi..kapula je luk?frakcija wrote:manistra na pome..na šalši baza..pa moš dodat i paprike kapule, mlivenoga, pancete ako oš..manistra na pome sa sastojcima koje nađeš..prckov wrote:za to sam prvi put cuo na onom filmu kako je poceo ret..frakcija wrote:paštašutu
2014-04-19
pizdice su skoljkefrakcija wrote:ili da san rekla pizdice.veber wrote:e, prcko...
2014-12-30
e ovo razuminfrakcija wrote:ili da san rekla pizdice.veber wrote:e, prcko...
2014-04-19
da,pozabil sam da luk kod vas cesnjak.a jel koristis mravinac?frakcija wrote:pa češnjak je luk, a ovo drugo je kapula..bosiljak ne volim u jelima..volim ga ko čaj.veber wrote:a cesnjak? bosiljak?frakcija wrote:može ić dinstana kapula i pritisimul i pomidore..a ja volin nedinstanu šalšu..kuvaš pelate..dodaš luk i pritisimul..onda ispasiraš i dodaš maslo..ta mi najboaprckov wrote:a taman sam lud za pencetom sta je salsi..kapula je luk?frakcija wrote:
manistra na pome..na šalši baza..pa moš dodat i paprike kapule, mlivenoga, pancete ako oš..manistra na pome sa sastojcima koje nađeš..
2014-12-30
moran ti okolo..oko..prckov wrote:e ovo razuminfrakcija wrote:ili da san rekla pizdice.veber wrote:e, prcko...
2016-03-09
ti si dobro savlado gradivo, ja cu izgleda pastveber wrote:pizdice su skoljkefrakcija wrote:ili da san rekla pizdice.veber wrote:e, prcko...
2014-04-19
samo polako, cuvaj mi srcefrakcija wrote:moran ti okolo..oko..prckov wrote:e ovo razuminfrakcija wrote:ili da san rekla pizdice.veber wrote:e, prcko...
2014-04-19
nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
2014-04-19
veber je na dijeti, voza paciklo za formu, i tako..:Dprckov wrote:nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
2014-04-12
veber je u splitu za tri vureprckov wrote:nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
2014-12-30
pa da, uostalom dok on stigne sa paciklom ja sve posopomaggie13 wrote:veber je na dijeti, voza paciklo za formu, i tako..:Dprckov wrote:nego, sta cete ti I megi meni spremit kad dodem u split, veber nece nista kaze ne moze doc a I nije gladan
2014-04-19
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50