kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
ja osjetim:DTriny wrote:Ja uopće ne znam koliki mi je tlak.maggie13 wrote:tamo mi je najmanji, u pravu si...140 :Ddijagram wrote:vrati se u frizerski,brzo ce pasti:)maggie13 wrote:vec mi je tlak na 150 :Ddijagram wrote:
Barem ti nece biti dosadno
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
baustela majka, tamo nema uredskih stakora, a kad dojdu zbrisu u vidu lastina repa, i para im ide na ushimaggie13 wrote:mogao bi i meni sutra..nista ne mozes rijesit na telefon s njima...obecaju,a ne naprave..:-SNoor wrote:dijagram wrote:vrati se u frizerski,brzo ce pasti:)maggie13 wrote:vec mi je tlak na 150 :Ddijagram wrote:
ja sam jučer bila, i tlak mi bio na 200.
ma to ja o drzavnim sluzbenicama ;PNoor wrote:maggie13 wrote:mogao bi i meni sutra..nista ne mozes rijesit na telefon s njima...obecaju,a ne naprave..:-SNoor wrote:dijagram wrote:vrati se u frizerski,brzo ce pasti:)maggie13 wrote:
vec mi je tlak na 150 :D
ako si ti šefica, pokaži im..imaju da naprave :)
2014-04-12
to je dobro, s tim se da,...maggie13 wrote:tamo mi je najmanji, u pravu si...140 :Ddijagram wrote:vrati se u frizerski,brzo ce pasti:)maggie13 wrote:vec mi je tlak na 150 :Ddijagram wrote:Barem ti nece biti dosadnomaggie13 wrote:Sutra moram po dosadnim uredima.
:-S
manje soli vise magnezija
manje sekiracije vise seksa
dijagram-
2015-08-09
razmisljam o promjeni posla, zivota..baustela ili selo su opcije..^_~Leviathan2 wrote:baustela majka, tamo nema uredskih stakora, a kad dojdu zbrisu u vidu lastina repa, i para im ide na ushimaggie13 wrote:mogao bi i meni sutra..nista ne mozes rijesit na telefon s njima...obecaju,a ne naprave..:-SNoor wrote:dijagram wrote:vrati se u frizerski,brzo ce pasti:)maggie13 wrote:
2014-04-12
da, a mozda je ona zaskocila kojeg imigranta,Triny wrote:Sutra ćemo dobiti novi izvještaj.Leviathan2 wrote:nego, jel se kaja vratila iz ducana, da je nije zaskocio kakav imigrant i to
napeto cekamo sutra
baustela na selumaggie13 wrote:razmisljam o promjeni posla, zivota..baustela ili selo su opcije..^_~Leviathan2 wrote:baustela majka, tamo nema uredskih stakora, a kad dojdu zbrisu u vidu lastina repa, i para im ide na ushimaggie13 wrote:mogao bi i meni sutra..nista ne mozes rijesit na telefon s njima...obecaju,a ne naprave..:-SNoor wrote:dijagram wrote:
vrati se u frizerski,brzo ce pasti:)
sve ili nista
dijagram-
2015-08-09
sol ninimalno koristim...nekad mi je i 115,zamisli..:-odijagram wrote:to je dobro, s tim se da,...maggie13 wrote:tamo mi je najmanji, u pravu si...140 :Ddijagram wrote:vrati se u frizerski,brzo ce pasti:)maggie13 wrote:vec mi je tlak na 150 :Ddijagram wrote:
2014-04-12
mozda bi to bilo najbolje..8-)dijagram wrote:baustela na selumaggie13 wrote:razmisljam o promjeni posla, zivota..baustela ili selo su opcije..^_~Leviathan2 wrote:baustela majka, tamo nema uredskih stakora, a kad dojdu zbrisu u vidu lastina repa, i para im ide na ushimaggie13 wrote:mogao bi i meni sutra..nista ne mozes rijesit na telefon s njima...obecaju,a ne naprave..:-SNoor wrote:
sve ili nista
2014-04-12
a vidis da te niko ne razumije, koristi ispravan rjecnik ebemu misha,maggie13 wrote:ma to ja o drzavnim sluzbenicama ;PNoor wrote:maggie13 wrote:mogao bi i meni sutra..nista ne mozes rijesit na telefon s njima...obecaju,a ne naprave..:-SNoor wrote:dijagram wrote:
uhljebima
pohotnice jednamaggie13 wrote:sol ninimalno koristim...nekad mi je i 115,zamisli..:-odijagram wrote:to je dobro, s tim se da,...maggie13 wrote:tamo mi je najmanji, u pravu si...140 :Ddijagram wrote:vrati se u frizerski,brzo ce pasti:)maggie13 wrote:
nemoj bas,..toliko
dijagram-
2015-08-09
pokusavam bit pozitivna i ljubazna,da sutra sto vise izdrzim..:DLeviathan2 wrote:a vidis da te niko ne razumije, koristi ispravan rjecnik ebemu misha,maggie13 wrote:ma to ja o drzavnim sluzbenicama ;PNoor wrote:maggie13 wrote:mogao bi i meni sutra..nista ne mozes rijesit na telefon s njima...obecaju,a ne naprave..:-SNoor wrote:
uhljebima
2014-04-12
mi koji smo u službi države i društva se osjećamo plemenito.Leviathan2 wrote:a vidis da te niko ne razumije, koristi ispravan rjecnik ebemu misha,maggie13 wrote:ma to ja o drzavnim sluzbenicama ;PNoor wrote:maggie13 wrote:mogao bi i meni sutra..nista ne mozes rijesit na telefon s njima...obecaju,a ne naprave..:-SNoor wrote:
uhljebima
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
eto megi, ako pocnem na proljece radit hobit zemunicu pozovem te na baustelumaggie13 wrote:mozda bi to bilo najbolje..8-)dijagram wrote:baustela na selumaggie13 wrote:razmisljam o promjeni posla, zivota..baustela ili selo su opcije..^_~Leviathan2 wrote:baustela majka, tamo nema uredskih stakora, a kad dojdu zbrisu u vidu lastina repa, i para im ide na ushimaggie13 wrote:
mogao bi i meni sutra..nista ne mozes rijesit na telefon s njima...obecaju,a ne naprave..:-S
sve ili nista
moram..kazu da je nezdrava,pa ja smanjim...sol ;Pdijagram wrote:pohotnice jednamaggie13 wrote:sol ninimalno koristim...nekad mi je i 115,zamisli..:-odijagram wrote:to je dobro, s tim se da,...maggie13 wrote:tamo mi je najmanji, u pravu si...140 :Ddijagram wrote:
nemoj bas,..toliko
2014-04-12
moze..ja radim jezikom,tj.pricam, a ti realiziras :DLeviathan2 wrote:eto megi, ako pocnem na proljece radit hobit zemunicu pozovem te na baustelumaggie13 wrote:mozda bi to bilo najbolje..8-)dijagram wrote:baustela na selumaggie13 wrote:razmisljam o promjeni posla, zivota..baustela ili selo su opcije..^_~Leviathan2 wrote:
baustela majka, tamo nema uredskih stakora, a kad dojdu zbrisu u vidu lastina repa, i para im ide na ushi
sve ili nista
2014-04-12
koliko sam skuzio ti si prosvjetna radnica sto te automatski diskvalificira za titulu uhljebafrakcija wrote:mi koji smo u službi države i društva se osjećamo plemenito.Leviathan2 wrote:a vidis da te niko ne razumije, koristi ispravan rjecnik ebemu misha,maggie13 wrote:ma to ja o drzavnim sluzbenicama ;PNoor wrote:maggie13 wrote:
mogao bi i meni sutra..nista ne mozes rijesit na telefon s njima...obecaju,a ne naprave..:-S
uhljebima
prosvjeta i medicina je posebna prica..;-)frakcija wrote:mi koji smo u službi države i društva se osjećamo plemenito.Leviathan2 wrote:a vidis da te niko ne razumije, koristi ispravan rjecnik ebemu misha,maggie13 wrote:ma to ja o drzavnim sluzbenicama ;PNoor wrote:maggie13 wrote:
uhljebima
2014-04-12
o
et, kak se slozimo, meni treba drustvo dok radim, cisto da ne krenem radit ful snagom, onda se za jedan dan slomin i tri dana odmaram, ovak uz drustvo konstantno radim al se ne preforsammaggie13 wrote:moze..ja radim jezikom,tj.pricam, a ti realiziras :DLeviathan2 wrote:eto megi, ako pocnem na proljece radit hobit zemunicu pozovem te na baustelumaggie13 wrote:mozda bi to bilo najbolje..8-)dijagram wrote:baustela na selumaggie13 wrote:
razmisljam o promjeni posla, zivota..baustela ili selo su opcije..^_~
sve ili nista
kako smo se brzo dogovorili..pa to je moja urođena uloga..lezi mi samo tako @_@ 8-)Leviathan2 wrote:oet, kak se slozimo, meni treba drustvo dok radim, cisto da ne krenem radit ful snagom, onda se za jedan dan slomin i tri dana odmaram, ovak uz drustvo konstantno radim al se ne preforsammaggie13 wrote:moze..ja radim jezikom,tj.pricam, a ti realiziras :DLeviathan2 wrote:eto megi, ako pocnem na proljece radit hobit zemunicu pozovem te na baustelumaggie13 wrote:mozda bi to bilo najbolje..8-)dijagram wrote:
baustela na selu
sve ili nista
2014-04-12
maggie13 wrote:ma to ja o drzavnim sluzbenicama ;PNoor wrote:maggie13 wrote:mogao bi i meni sutra..nista ne mozes rijesit na telefon s njima...obecaju,a ne naprave..:-SNoor wrote:dijagram wrote:
ajooj...za to treba imat živaca
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50