kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Ma sve OK. Vidim da nema veze sa Desimirima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Triny wrote:A...uzela sam poštu iz sandučića...tako nešto?
tako, tako..izvrstan odabir :D
evo, ja sam ugasila svjetlo u hodniku
Guest- Guest
navodno je alkoholni ocat izvanredan omekšivać, njeguje tkaninu, omekšava..ali nema miris...ultrin košta 5 kn.kaja_333 wrote:evo, kada eva otvara temu o tome da baš ide na sat ruskog rekoh idem i ja podijeliti s vama važnu vijest.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ja sam jutros hebo, onak zestoko, neka kokos me zalila sa autom, taman je cekala da naidjem kraj lokve , hebo sam i nju i auto i onog ko joj dozvolu dao i ko joj auto prodao
2015-08-09
Sutra moram po dosadnim uredima.
:-S
2014-04-12
Barem ti nece biti dosadnomaggie13 wrote:Sutra moram po dosadnim uredima.
dijagram-
2015-08-09
čopor dice se sjetio da ujutro imaju ispit iz trigonometrije, eno ih u kužini, ja imam 3 duvana u zubima istovremeno..pas mi jaše nogu, oće vanka..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:čopor dice se sjetio da ujutro imaju ispit iz trigonometrije, eno ih u kužini, ja imam 3 duvana u zubima istovremeno..pas mi jaše nogu, oće vanka..
:)
Guest- Guest
jel to treci gimnazije?frakcija wrote:čopor dice se sjetio da ujutro imaju ispit iz trigonometrije, eno ih u kužini, ja imam 3 duvana u zubima istovremeno..pas mi jaše nogu, oće vanka..
i meni mala isto to ima:)
dijagram-
2015-08-09
vec mi je tlak na 150 :Ddijagram wrote:Barem ti nece biti dosadnomaggie13 wrote:Sutra moram po dosadnim uredima.
2014-04-12
vrati se u frizerski,brzo ce pasti:)maggie13 wrote:vec mi je tlak na 150 :Ddijagram wrote:Barem ti nece biti dosadnomaggie13 wrote:Sutra moram po dosadnim uredima.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:vrati se u frizerski,brzo ce pasti:)maggie13 wrote:vec mi je tlak na 150 :Ddijagram wrote:Barem ti nece biti dosadnomaggie13 wrote:Sutra moram po dosadnim uredima.
ja sam jučer bila, i tlak mi bio na 200.
Guest- Guest
ani cetiri pistolja:Dfrakcija wrote:čopor dice se sjetio da ujutro imaju ispit iz trigonometrije, eno ih u kužini, ja imam 3 duvana u zubima istovremeno..pas mi jaše nogu, oće vanka..
http://4.bp.blogspot.com/-nAbNiH7wroo/VgWgG7P7DmI/AAAAAAANe70/JDIZPxily54/s1600/000%2BLMS%2B899%2BPovratak%2BAni%2Bcetiri%2Bpistolja.jpg
2014-04-12
tamo mi je najmanji, u pravu si...140 :Ddijagram wrote:vrati se u frizerski,brzo ce pasti:)maggie13 wrote:vec mi je tlak na 150 :Ddijagram wrote:Barem ti nece biti dosadnomaggie13 wrote:Sutra moram po dosadnim uredima.
2014-04-12
mogao bi i meni sutra..nista ne mozes rijesit na telefon s njima...obecaju,a ne naprave..:-SNoor wrote:dijagram wrote:vrati se u frizerski,brzo ce pasti:)maggie13 wrote:vec mi je tlak na 150 :Ddijagram wrote:Barem ti nece biti dosadnomaggie13 wrote:Sutra moram po dosadnim uredima.
2014-04-12
nego, jel se kaja vratila iz ducana, da je nije zaskocio kakav imigrant i to
Ja uopće ne znam koliki mi je tlak.maggie13 wrote:tamo mi je najmanji, u pravu si...140 :Ddijagram wrote:vrati se u frizerski,brzo ce pasti:)maggie13 wrote:vec mi je tlak na 150 :Ddijagram wrote:Barem ti nece biti dosadnomaggie13 wrote:Sutra moram po dosadnim uredima.
Trinity-
2014-04-17
maggie13 wrote:mogao bi i meni sutra..nista ne mozes rijesit na telefon s njima...obecaju,a ne naprave..:-SNoor wrote:dijagram wrote:vrati se u frizerski,brzo ce pasti:)maggie13 wrote:vec mi je tlak na 150 :Ddijagram wrote:
Barem ti nece biti dosadno
ako si ti šefica, pokaži im..imaju da naprave :)
Guest- Guest
Sutra ćemo dobiti novi izvještaj.Leviathan2 wrote:nego, jel se kaja vratila iz ducana, da je nije zaskocio kakav imigrant i to
Trinity-
2014-04-17
ja osjetim:DTriny wrote:Ja uopće ne znam koliki mi je tlak.maggie13 wrote:tamo mi je najmanji, u pravu si...140 :Ddijagram wrote:vrati se u frizerski,brzo ce pasti:)maggie13 wrote:vec mi je tlak na 150 :Ddijagram wrote:
Barem ti nece biti dosadno
2014-04-12
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50