kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
sigurno dva,nije se mogla odluciti koji je bolji:)Noor wrote:dijagram wrote:ne znam jel kaja popila cedevitu od narance il limuna
to je kljucno a nije navedeno
susjeda, javi se i informiraj nas
a ne znamo ni koji omekšivač je kupila
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
dijagram wrote:sigurno dva,nije se mogla odluciti koji je bolji:)Noor wrote:dijagram wrote:ne znam jel kaja popila cedevitu od narance il limuna
sutra nam mora priznati..kako god teško
Guest- Guest
znam samo da je uzela ono crno,pervol,kako se zove, za nase lijepe crne ustaske odore:)Noor wrote:dijagram wrote:sigurno dva,nije se mogla odluciti koji je bolji:)Noor wrote:dijagram wrote:ne znam jel kaja popila cedevitu od narance il limuna
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:znam samo da je uzela ono crno,pervol,kako se zove, za nase lijepe crne ustaske odore:)Noor wrote:dijagram wrote:sigurno dva,nije se mogla odluciti koji je bolji:)Noor wrote:dijagram wrote:ne znam jel kaja popila cedevitu od narance il limuna
da, od nedavno, mislim, otkako sam ujna i ja ga koristim
Guest- Guest
hahaha, to ti jesigurno regoc preporucio cim te nazvao ujnomNoor wrote:dijagram wrote:znam samo da je uzela ono crno,pervol,kako se zove, za nase lijepe crne ustaske odore:)Noor wrote:dijagram wrote:sigurno dva,nije se mogla odluciti koji je bolji:)Noor wrote:
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:hahaha, to ti jesigurno regoc preporucio cim te nazvao ujnomNoor wrote:dijagram wrote:znam samo da je uzela ono crno,pervol,kako se zove, za nase lijepe crne ustaske odore:)Noor wrote:dijagram wrote:
sigurno dva,nije se mogla odluciti koji je bolji:)
pa da, reko mi je ...od sad si ujna i ima da koristiš za pranje samo crni pervol...nemoj da te ufatim s nečim drugim, jer ako ti bluza apšisa, gotova si
Guest- Guest
znam, to je ono kad si pionirsku kapu zgazila i sutnula u blato:)Noor wrote:dijagram wrote:hahaha, to ti jesigurno regoc preporucio cim te nazvao ujnomNoor wrote:dijagram wrote:znam samo da je uzela ono crno,pervol,kako se zove, za nase lijepe crne ustaske odore:)Noor wrote:
pa da, reko mi je ...od sad si ujna i ima da koristiš za pranje samo crni pervol...nemoj da te ufatim s nečim drugim, jer ako ti bluza apšisa, gotova si
dijagram-
2015-08-09
nemiran duh :Ddijagram wrote:nemirna a? joj, sad bih nesto rekao al necu:)maggie13 wrote:ne mogu ja lezat vise od 5-6 sati, a kamoli spavat :-)dijagram wrote:a da, ti nisi od onih koji krmelje do podne:)maggie13 wrote:i ja..lijenost,nered,neprofesionalnost,nemar..moram reagirat..dijagram wrote:
treba posvuda, ali tko bi to sve
zato nisam od bundzija,a ako i jesam onda protiv gluposti i bezobrazluka
ljenost kao takvu tek prezirem:)
2014-04-12
dijagram wrote:znam, to je ono kad si pionirsku kapu zgazila i sutnula u blato:)Noor wrote:dijagram wrote:hahaha, to ti jesigurno regoc preporucio cim te nazvao ujnomNoor wrote:dijagram wrote:
znam samo da je uzela ono crno,pervol,kako se zove, za nase lijepe crne ustaske odore:)
a nisam, to je dio mog odrastanja, samo sam je spremila u ladicu u koju pripada :D
Guest- Guest
znam znam, 230 cm ispod nivoa tla :)Noor wrote:dijagram wrote:znam, to je ono kad si pionirsku kapu zgazila i sutnula u blato:)Noor wrote:dijagram wrote:hahaha, to ti jesigurno regoc preporucio cim te nazvao ujnomNoor wrote:
a nisam, to je dio mog odrastanja, samo sam je spremila u ladicu u koju pripada :D
dijagram-
2015-08-09
to samo znaci da imas dusumaggie13 wrote:nemiran duh :Ddijagram wrote:nemirna a? joj, sad bih nesto rekao al necu:)maggie13 wrote:ne mogu ja lezat vise od 5-6 sati, a kamoli spavat :-)dijagram wrote:a da, ti nisi od onih koji krmelje do podne:)maggie13 wrote:
i ja..lijenost,nered,neprofesionalnost,nemar..moram reagirat..
dijagram-
2015-08-09
tako je..i stalno se preispitujem..B-)dijagram wrote:to samo znaci da imas dusumaggie13 wrote:nemiran duh :Ddijagram wrote:nemirna a? joj, sad bih nesto rekao al necu:)maggie13 wrote:ne mogu ja lezat vise od 5-6 sati, a kamoli spavat :-)dijagram wrote:
a da, ti nisi od onih koji krmelje do podne:)
Vidi se da me poznajes, ipak,smo rod :D
2014-04-12
kako i ne bih, preko duse i djelujemmaggie13 wrote:tako je..i stalno se preispitujem..B-)dijagram wrote:to samo znaci da imas dusumaggie13 wrote:nemiran duh :Ddijagram wrote:nemirna a? joj, sad bih nesto rekao al necu:)maggie13 wrote:
ne mogu ja lezat vise od 5-6 sati, a kamoli spavat :-)
i stizem u njezna zenska srca
dijagram-
2015-08-09
znam, ja ti pomazem za vjezbanje :Ddijagram wrote:kako i ne bih, preko duse i djelujemmaggie13 wrote:tako je..i stalno se preispitujem..B-)dijagram wrote:to samo znaci da imas dusumaggie13 wrote:nemiran duh :Ddijagram wrote:
nemirna a? joj, sad bih nesto rekao al necu:)
2014-04-12
nisam primjetio danas 160 sklekova i nitko mi nije pomogao:)maggie13 wrote:znam, ja ti pomazem za vjezbanje :Ddijagram wrote:kako i ne bih, preko duse i djelujemmaggie13 wrote:tako je..i stalno se preispitujem..B-)dijagram wrote:to samo znaci da imas dusumaggie13 wrote:
nemiran duh :D
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:nisam primjetio danas 160 sklekova i nitko mi nije pomogao:)maggie13 wrote:znam, ja ti pomazem za vjezbanje :Ddijagram wrote:kako i ne bih, preko duse i djelujemmaggie13 wrote:tako je..i stalno se preispitujem..B-)dijagram wrote:
to samo znaci da imas dusu
aha, bilo je sklekova i tamo...a i druge motorike, onako, na prepad :D
Guest- Guest
to je drugacije vjezbanje,mislila sam na vjezbu istrazivanja duse :Ddijagram wrote:nisam primjetio danas 160 sklekova i nitko mi nije pomogao:)maggie13 wrote:znam, ja ti pomazem za vjezbanje :Ddijagram wrote:kako i ne bih, preko duse i djelujemmaggie13 wrote:tako je..i stalno se preispitujem..B-)dijagram wrote:
to samo znaci da imas dusu
Iako je i ta druga vjezba pohvalna;-)
2014-04-12
srecom im ja nisam tamo,bilo bi zbunjoze,hahahaNoor wrote:dijagram wrote:nisam primjetio danas 160 sklekova i nitko mi nije pomogao:)maggie13 wrote:znam, ja ti pomazem za vjezbanje :Ddijagram wrote:kako i ne bih, preko duse i djelujemmaggie13 wrote:
tako je..i stalno se preispitujem..B-)
neka neka,samo nek se dela
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:srecom im ja nisam tamo,bilo bi zbunjoze,hahahaNoor wrote:dijagram wrote:nisam primjetio danas 160 sklekova i nitko mi nije pomogao:)maggie13 wrote:znam, ja ti pomazem za vjezbanje :Ddijagram wrote:
kako i ne bih, preko duse i djelujem
neka neka,samo nek se dela
ovog mog je trkao u rebra...nek stane, kaže dosta više...da još mora i istrčati
Guest- Guest
a i vraga istjeram>:)
istrazujem ja duse, istrazujem, ponegdje i duha ugledam, a i vraga istjerammaggie13 wrote:to je drugacije vjezbanje,mislila sam na vjezbu istrazivanja duse :Ddijagram wrote:nisam primjetio danas 160 sklekova i nitko mi nije pomogao:)maggie13 wrote:znam, ja ti pomazem za vjezbanje :Ddijagram wrote:kako i ne bih, preko duse i djelujemmaggie13 wrote:
tako je..i stalno se preispitujem..B-)
Iako je i ta druga vjezba pohvalna;-)
dijagram-
2015-08-09
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50