kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Leviathan2 wrote:kad prije, onomad kad si kao mala operirala manduleNoor wrote:maggie13 wrote:ja znam biti :Ddijagram wrote:nisam, nisam ti ja galamdzijamaggie13 wrote:
i nisi ih pozvao na odgovornost?! Tststs :D
i ja...više ne šutim ko prije
aha
Guest- Guest
ti si ziheras..sto je sigurno, sigurno je. ;PLeviathan2 wrote:neka neka, ja se drzim one, u boj treba stici al i uteci, ako je situacija beznadna pobijam rekorde u brzinimaggie13 wrote:haha, meka sam srca..nagradila bih takvu pokornost i uvazavanje..bila bih blaga..8-)Leviathan2 wrote:jok, ja bih ipak utekao, sto jest jest, jedan zakasnjeli impuls bjesa i ne pomaze ni kevlar ni da dragamaggie13 wrote:hahahaha, ti bi kevlar navukao, a za 100%-tnu sigurnost stalno ponavljao 'da,draga' :DLeviathan2 wrote:
zamisli megi sutra kad se vrne, oganj frca iz ociju , ocnjaci joj poceli rasti a nokti se nekako izduzili i usiljili, pa joj stati na put, ja nebih
2014-04-11
curke, laku noc, odoh pogledat lucifera i hrkat, sutra cjeli dan betonaza
Guest- Guest
tek ako me osobno nesto zajebavaju onda su najebali,ali da uvodim red na takvim mjestima pred sirim auditorijem, to nije moj stilmaggie13 wrote:ja znam biti :Ddijagram wrote:nisam, nisam ti ja galamdzijamaggie13 wrote:i nisi ih pozvao na odgovornost?! Tststs :Ddijagram wrote:bio u banci , isao po novu karticu
svega dvoje ljudi ,a na koncu polasata cekanja
samo se muvaju one tete u uskim suknjama i odijelima
popravljaju kosu,paradiraju i medjusobno suskaju i sapucu
strava
dijagram-
2015-08-09
mi ti pomazemo malo se opustit nakon teskog dana..ipak neke koristi od nas :DLeviathan2 wrote:curke, laku noc, odoh pogledat lucifera i hrkat, sutra cjeli dan betonaza
Gudnajt ;-)
2014-04-11
ako treba uspostavit red,onda se mora B-)dijagram wrote:tek ako me osobno nesto zajebavaju onda su najebali,ali da uvodim red na takvim mjestima pred sirim auditorijem, to nije moj stilmaggie13 wrote:ja znam biti :Ddijagram wrote:nisam, nisam ti ja galamdzijamaggie13 wrote:i nisi ih pozvao na odgovornost?! Tststs :Ddijagram wrote:bio u banci , isao po novu karticu
svega dvoje ljudi ,a na koncu polasata cekanja
samo se muvaju one tete u uskim suknjama i odijelima
popravljaju kosu,paradiraju i medjusobno suskaju i sapucu
strava
2014-04-11
treba posvuda, ali tko bi to svemaggie13 wrote:ako treba uspostavit red,onda se mora B-)dijagram wrote:tek ako me osobno nesto zajebavaju onda su najebali,ali da uvodim red na takvim mjestima pred sirim auditorijem, to nije moj stilmaggie13 wrote:ja znam biti :Ddijagram wrote:nisam, nisam ti ja galamdzijamaggie13 wrote:
i nisi ih pozvao na odgovornost?! Tststs :D
zato nisam od bundzija,a ako i jesam onda protiv gluposti i bezobrazluka
ljenost kao takvu tek prezirem:)
dijagram-
2015-08-09
i ja..lijenost,nered,neprofesionalnost,nemar..moram reagirat..dijagram wrote:treba posvuda, ali tko bi to svemaggie13 wrote:ako treba uspostavit red,onda se mora B-)dijagram wrote:tek ako me osobno nesto zajebavaju onda su najebali,ali da uvodim red na takvim mjestima pred sirim auditorijem, to nije moj stilmaggie13 wrote:ja znam biti :Ddijagram wrote:
nisam, nisam ti ja galamdzija
2014-04-11
a da, ti nisi od onih koji krmelje do podne:)maggie13 wrote:i ja..lijenost,nered,neprofesionalnost,nemar..moram reagirat..dijagram wrote:treba posvuda, ali tko bi to svemaggie13 wrote:ako treba uspostavit red,onda se mora B-)dijagram wrote:tek ako me osobno nesto zajebavaju onda su najebali,ali da uvodim red na takvim mjestima pred sirim auditorijem, to nije moj stilmaggie13 wrote:
ja znam biti :D
dijagram-
2015-08-09
ne mogu ja lezat vise od 5-6 sati, a kamoli spavat :-)dijagram wrote:a da, ti nisi od onih koji krmelje do podne:)maggie13 wrote:i ja..lijenost,nered,neprofesionalnost,nemar..moram reagirat..dijagram wrote:treba posvuda, ali tko bi to svemaggie13 wrote:ako treba uspostavit red,onda se mora B-)dijagram wrote:
tek ako me osobno nesto zajebavaju onda su najebali,ali da uvodim red na takvim mjestima pred sirim auditorijem, to nije moj stil
2014-04-11
nemirna a? joj, sad bih nesto rekao al necu:)maggie13 wrote:ne mogu ja lezat vise od 5-6 sati, a kamoli spavat :-)dijagram wrote:a da, ti nisi od onih koji krmelje do podne:)maggie13 wrote:i ja..lijenost,nered,neprofesionalnost,nemar..moram reagirat..dijagram wrote:treba posvuda, ali tko bi to svemaggie13 wrote:
ako treba uspostavit red,onda se mora B-)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:nemirna a? joj, sad bih nesto rekao al necu:)maggie13 wrote:ne mogu ja lezat vise od 5-6 sati, a kamoli spavat :-)dijagram wrote:a da, ti nisi od onih koji krmelje do podne:)maggie13 wrote:i ja..lijenost,nered,neprofesionalnost,nemar..moram reagirat..dijagram wrote:
treba posvuda, ali tko bi to sve
smiješ, nema vebera :P
Guest- Guest
dobro, evo, i ja sam nemiran :)Noor wrote:dijagram wrote:nemirna a? joj, sad bih nesto rekao al necu:)maggie13 wrote:ne mogu ja lezat vise od 5-6 sati, a kamoli spavat :-)dijagram wrote:a da, ti nisi od onih koji krmelje do podne:)maggie13 wrote:
i ja..lijenost,nered,neprofesionalnost,nemar..moram reagirat..
smiješ, nema vebera :P
dijagram-
2015-08-09
kako, vidis da se drzimo temeTriny wrote:Sve morate zaspamat.
nema cega nema
dijagram-
2015-08-09
frakcija wrote::offtopic:
meni se jako sviđa naslov teme
Guest- Guest
ne znam jel kaja popila cedevitu od narance il limuna
to je kljucno a nije navedeno
susjeda, javi se i informiraj nas
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ne znam jel kaja popila cedevitu od narance il limuna
a ne znamo ni koji omekšivač je kupila
Guest- Guest
sigurno dva,nije se mogla odluciti koji je bolji:)Noor wrote:dijagram wrote:ne znam jel kaja popila cedevitu od narance il limuna
a ne znamo ni koji omekšivač je kupila
dijagram-
2015-08-09
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50