jakovina i markovina... pogodite tko nedostaje
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: jakovina i markovina... pogodite tko nedostaje
Pa sve to radiš sama, taka da prvo sebe preodgoji, a onda kreni na druge.Noor wrote:Eva wrote:Pa upireš i ti vrlo često u druge, zato nemoj o hipokriziji jer ne postoji forumsko pravilo o podobnim i nepodobnim "metama".Noor wrote:Eva wrote:Kaj je Miha forumska sveta krava?
nije nitko, al je vrlo glupo i licemjerno prstima upirati u druge.
nemoj biti njegov advokat, osim ak misliš da nije sposoban sam nekaj reći
nema pravila ni o podobnim ili nepodobnim metama, niti je riječ o tome, riječ je o licemjerju i dociranju.
Guest- Guest
a cuj na ovom forumu bar ne nedostaje licemjerstva i dociranja...Noor wrote:Eva wrote:Pa upireš i ti vrlo često u druge, zato nemoj o hipokriziji jer ne postoji forumsko pravilo o podobnim i nepodobnim "metama".Noor wrote:Eva wrote:Kaj je Miha forumska sveta krava?
nema pravila ni o podobnim ili nepodobnim metama, niti je riječ o tome, riječ je o licemjerju i dociranju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:eh je ga nađe..po tom principu 90% hrvatske je u bajbuku..Noor wrote:vuksadinare wrote:a na sto ja to ne placam molit cu lijepo?..imas neko saznanje...Noor wrote:vuksadinare wrote:
to mi je posao....
je, posao ti je biti licemjeran. šta te boli jel miha plaća porez ili ne, kad ni ti ne plaćaš na sve što bi trebao?
na fuševe
tebi je sve jasno o čemu ja...šuti i delaj. ne prozivaj druge.
ko god more nekaj si zaradi u fušu, to je jasno, al naj srati.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:a cuj na ovom forumu bar ne nedostaje licemjerstva i dociranja...Noor wrote:Eva wrote:Pa upireš i ti vrlo često u druge, zato nemoj o hipokriziji jer ne postoji forumsko pravilo o podobnim i nepodobnim "metama".Noor wrote:Eva wrote:Kaj je Miha forumska sveta krava?
da, pogotovo one forumske špije iz cyber podzemlja ..jel tak?
Guest- Guest
...a gdje sam ja koga prozvao na ovoj temi molit cu lijepo....osim ako s enisi sama osjetila prozvanom...ja mihu nigdje nisam dotakao..sam sam rekao da je duznost svakoga placati porez bio obama ili trump..bio zoki ili plenki..Noor wrote:vuksadinare wrote:eh je ga nađe..po tom principu 90% hrvatske je u bajbuku..Noor wrote:vuksadinare wrote:a na sto ja to ne placam molit cu lijepo?..imas neko saznanje...Noor wrote:
je, posao ti je biti licemjeran. šta te boli jel miha plaća porez ili ne, kad ni ti ne plaćaš na sve što bi trebao?
na fuševe
2015-09-08
Inače buš se zauzela da dobi ban?Noor wrote:vuksadinare wrote:eh je ga nađe..po tom principu 90% hrvatske je u bajbuku..Noor wrote:vuksadinare wrote:a na sto ja to ne placam molit cu lijepo?..imas neko saznanje...Noor wrote:
na fuševe
Guest- Guest
tak je...Noor wrote:vuksadinare wrote:a cuj na ovom forumu bar ne nedostaje licemjerstva i dociranja...Noor wrote:Eva wrote:Pa upireš i ti vrlo često u druge, zato nemoj o hipokriziji jer ne postoji forumsko pravilo o podobnim i nepodobnim "metama".Noor wrote:
da, pogotovo one forumske špije iz cyber podzemlja ..jel tak?
2015-09-08
čemu? pa biti licemjer je samo jedna ružna osobina...al nije zabranjeno ni zakonom, a kamo li forumskim pravilomEva wrote:Inače buš se zauzela da dobi ban?Noor wrote:vuksadinare wrote:eh je ga nađe..po tom principu 90% hrvatske je u bajbuku..Noor wrote:vuksadinare wrote:
a na sto ja to ne placam molit cu lijepo?..imas neko saznanje...
na fuševe
Guest- Guest
rekoh ti da ne pali...Noor wrote:čemu? pa biti licemjer je samo jedna ružna osobina...al nije zabranjeno ni zakonom, a kamo li forumskim pravilomEva wrote:Inače buš se zauzela da dobi ban?Noor wrote:vuksadinare wrote:eh je ga nađe..po tom principu 90% hrvatske je u bajbuku..Noor wrote:
na fuševe
2015-09-08
vuksadinare wrote:...a gdje sam ja koga prozvao na ovoj temi molit cu lijepo....osim ako s enisi sama osjetila prozvanom...ja mihu nigdje nisam dotakao..sam sam rekao da je duznost svakoga placati porez bio obama ili trump..bio zoki ili plenki..Noor wrote:vuksadinare wrote:eh je ga nađe..po tom principu 90% hrvatske je u bajbuku..Noor wrote:vuksadinare wrote:
a na sto ja to ne placam molit cu lijepo?..imas neko saznanje...
na fuševe
je, dužnost je svima osim vukusdinare
Guest- Guest
vuk placa porez....uredno....Noor wrote:vuksadinare wrote:...a gdje sam ja koga prozvao na ovoj temi molit cu lijepo....osim ako s enisi sama osjetila prozvanom...ja mihu nigdje nisam dotakao..sam sam rekao da je duznost svakoga placati porez bio obama ili trump..bio zoki ili plenki..Noor wrote:vuksadinare wrote:eh je ga nađe..po tom principu 90% hrvatske je u bajbuku..Noor wrote:
na fuševe
je, dužnost je svima osim vukusdinare
2015-09-08
Pa i za manje "prijestupe" si forumaše drukala i tražila da ih se banira. Ne bi ti bilo prvi put.Noor wrote:čemu? pa biti licemjer je samo jedna ružna osobina...al nije zabranjeno ni zakonom, a kamo li forumskim pravilomEva wrote:Inače buš se zauzela da dobi ban?Noor wrote:vuksadinare wrote:eh je ga nađe..po tom principu 90% hrvatske je u bajbuku..Noor wrote:
na fuševe
Guest- Guest
ups...cyber spijunaza...Eva wrote:Pa i za manje "prijestupe" si forumaše drukala i tražila da ih se banira. Ne bi ti bilo prvi put.Noor wrote:čemu? pa biti licemjer je samo jedna ružna osobina...al nije zabranjeno ni zakonom, a kamo li forumskim pravilomEva wrote:Inače buš se zauzela da dobi ban?Noor wrote:vuksadinare wrote:
eh je ga nađe..po tom principu 90% hrvatske je u bajbuku..
2015-09-08
ima tome podosta kako sam manufakturno počeo mućkati macerate na bazi stevije, kurkume i nevena.... uglavnom taj premiks se pokazao dosta učinkovit u ublažavanju tegoba kad je u pitanju atopijski dermatitis i psorijaza.... i sposoban je pobrisati biljeg za manje od 30 dana primjene.... u odnosu na eucerin i još neke kreme je puno jeftinija opcija, i naravno svak ju si može i sam prirediti....darla wrote:michaellcmacha wrote:jedino ako krene poso sa kremom malo žešće, onda morti i prijavim delanac... mada za sad nije ni ovo loše... kila kreme 100 eura, a ove godine tj ovog ljeta sam zmikso 80 kilograma..... već me ubi svako malo ići po belobazu u kostajnicu....
Kakve to kreme radis? Da ti pojacamo kapital .
2015-08-08
vuksadinare wrote:
ups...cyber spijunaza...
Nedostatak igracaka prije
darla- Admin
2015-10-22
Ma kakva špijunaža, javno na forumu traženo baniranje.vuksadinare wrote:ups...cyber spijunaza...Eva wrote:Pa i za manje "prijestupe" si forumaše drukala i tražila da ih se banira. Ne bi ti bilo prvi put.Noor wrote:čemu? pa biti licemjer je samo jedna ružna osobina...al nije zabranjeno ni zakonom, a kamo li forumskim pravilomEva wrote:Inače buš se zauzela da dobi ban?Noor wrote:
Guest- Guest
ja sam ti nedodirljiv, jebote nisi to do sad skopčo....;)Eva wrote:Kaj je Miha forumska sveta krava?
morem svašta nešto....
2015-08-08
...ma znam..no ja joj oprastam....mozda los dan...Eva wrote:Ma kakva špijunaža, javno na forumu traženo baniranje.vuksadinare wrote:ups...cyber spijunaza...Eva wrote:Pa i za manje "prijestupe" si forumaše drukala i tražila da ih se banira. Ne bi ti bilo prvi put.Noor wrote:čemu? pa biti licemjer je samo jedna ružna osobina...al nije zabranjeno ni zakonom, a kamo li forumskim pravilomEva wrote:
Inače buš se zauzela da dobi ban?
2015-09-08
Kak kod koga. Kod mene su ti limiti tanki.michaellcmacha wrote:ja sam ti nedodirljiv, jebote nisi to do sad skopčo....;)Eva wrote:Kaj je Miha forumska sveta krava?
morem svašta nešto....
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:
ima tome podosta kako sam manufakturno počeo mućkati macerate na bazi stevije, kurkume i nevena.... uglavnom taj premiks se pokazao dosta učinkovit u ublažavanju tegoba kad je u pitanju atopijski dermatitis i psorijaza.... i sposoban je pobrisati biljeg za manje od 30 dana primjene.... u odnosu na eucerin i još neke kreme je puno jeftinija opcija, i naravno svak ju si može i sam prirediti....
Kurkume? Zanimljivo to si sam smislio recpet ili na preporuku neku? Kaj bi sami miksali kad si ti vec smiksao, ubaciti ces i koju ljutu papricicu u paket i dobro
darla- Admin
2015-10-22
Ja nikom ne opraštam i to je ta sitna razlika među nama.vuksadinare wrote:...ma znam..no ja joj oprastam....mozda los dan...Eva wrote:Ma kakva špijunaža, javno na forumu traženo baniranje.vuksadinare wrote:ups...cyber spijunaza...Eva wrote:Pa i za manje "prijestupe" si forumaše drukala i tražila da ih se banira. Ne bi ti bilo prvi put.Noor wrote:
čemu? pa biti licemjer je samo jedna ružna osobina...al nije zabranjeno ni zakonom, a kamo li forumskim pravilom
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dragan Markovina totalno sišao s uma
» Gluperda Jakovina
» Tko je Dragan Markovina?
» Markovina: Milanović je veća štetočina od Tuđmana
» Tvrtko Jakovina na udaru desnicara
» Gluperda Jakovina
» Tko je Dragan Markovina?
» Markovina: Milanović je veća štetočina od Tuđmana
» Tvrtko Jakovina na udaru desnicara