jakovina i markovina... pogodite tko nedostaje
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: jakovina i markovina... pogodite tko nedostaje
Ne treba fala, imam sve podatke. (dal mi Kruno:))michaellcmacha wrote:oš oib da se ne muče tražeći me....
Guest- Guest
.....porez ako si domoljub moras platiti......nem asad necu sad ocu...ovoj ili onoj vlasti....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kako ne, banditskoj državi da evičkini i markovina mogu uživati.vuksadinare wrote:.....porez ako si domoljub moras platiti......nem asad necu sad ocu...ovoj ili onoj vlasti....
na žalost otmu sami...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jedino ako krene poso sa kremom malo žešće, onda morti i prijavim delanac... mada za sad nije ni ovo loše... kila kreme 100 eura, a ove godine tj ovog ljeta sam zmikso 80 kilograma..... već me ubi svako malo ići po belobazu u kostajnicu....
2015-08-08
kak da plaćam nešto čeg sam oslobođen....vuksadinare wrote:.....porez ako si domoljub moras platiti......nem asad necu sad ocu...ovoj ili onoj vlasti....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
svejedno..i onaj u americi placa sad jer obama ili trump na vlasti...mora....hrvatsku ne cine ni evicka ni markovina ni vučina ni kaja...kaja_333 wrote:kako ne, banditskoj državi da evičkini i markovina mogu uživati.vuksadinare wrote:.....porez ako si domoljub moras platiti......nem asad necu sad ocu...ovoj ili onoj vlasti....
na žalost otmu sami...
2015-09-08
to je druga stvar...ili drugi par opanaka...ali nema izbjegavanja placanja poreza....michaellcmacha wrote:kak da plaćam nešto čeg sam oslobođen....vuksadinare wrote:.....porez ako si domoljub moras platiti......nem asad necu sad ocu...ovoj ili onoj vlasti....
2015-09-08
"
Gotovina? :)
jakovina i markovina... pogodite tko nedostaje"
a na šta da plaćam porez... jebote uopće vas ne kužim.... zaradim tu neku siću od parstohiljada kuna i sad bi vi odmah da se plaća porez.... ček malo dok se milja il dvije zarolaju pa ćemo onda plaćati porez.... ;)))))))))
2015-08-08
ma i to sve mi nude neke zamjene i razmjene na robnoj bazi.... a jebiga, gotovina nekak najbolja....Stanojko wrote:"jakovina i markovina... pogodite tko nedostaje"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa na svaku kunu 20 lipamichaellcmacha wrote:a na šta da plaćam porez... jebote uopće vas ne kužim.... zaradim tu neku siću od parstohiljada kuna i sad bi vi odmah da se plaća porez.... ček malo dok se milja il dvije zarolaju pa ćemo onda plaćati porez.... ;)))))))))
Guest- Guest
Zato imamo HR da bi plaćali porez državi koju volimo.
Guest- Guest
Sta Dzoni Kes i Ante Gotovina imaju zajednicko? :)
..naravno da je volimo...Eva wrote:Zato imamo HR da bi plaćali porez državi koju volimo.
2015-09-08
pa hoću ali ne sad, sad vršim akumulaciju kapitala i sad ne mogu i sebi i državi..... ;)))))Eva wrote:Pa na svaku kunu 20 lipamichaellcmacha wrote:a na šta da plaćam porez... jebote uopće vas ne kužim.... zaradim tu neku siću od parstohiljada kuna i sad bi vi odmah da se plaća porez.... ček malo dok se milja il dvije zarolaju pa ćemo onda plaćati porez.... ;)))))))))
2015-08-08
Ti, ja i Crveni, ali ovakvi kao Miha baš i ne.vuksadinare wrote:..naravno da je volimo...Eva wrote:Zato imamo HR da bi plaćali porez državi koju volimo.
Guest- Guest
Kaj si zbilja đubre koje ne plaća porez?michaellcmacha wrote:pa hoću ali ne sad, sad vršim akumulaciju kapitala i sad ne mogu i sebi i državi..... ;)))))Eva wrote:Pa na svaku kunu 20 lipamichaellcmacha wrote:a na šta da plaćam porez... jebote uopće vas ne kužim.... zaradim tu neku siću od parstohiljada kuna i sad bi vi odmah da se plaća porez.... ček malo dok se milja il dvije zarolaju pa ćemo onda plaćati porez.... ;)))))))))
Guest- Guest
ja sam volio onu bivšu, ova nova mi niš ne znači, ja kad čujem hrvatsku himnu to mi skroz bezveze.... ;)Eva wrote:Zato imamo HR da bi plaćali porez državi koju volimo.
2015-08-08
..di nađe crvenog...Eva wrote:Ti, ja i Crveni, ali ovakvi kao Miha baš i ne.vuksadinare wrote:..naravno da je volimo...Eva wrote:Zato imamo HR da bi plaćali porez državi koju volimo.
2015-09-08
na šta da plaćam porez... aj da se ponovim...Eva wrote:Kaj si zbilja đubre koje ne plaća porez?michaellcmacha wrote:pa hoću ali ne sad, sad vršim akumulaciju kapitala i sad ne mogu i sebi i državi..... ;)))))Eva wrote:Pa na svaku kunu 20 lipamichaellcmacha wrote:a na šta da plaćam porez... jebote uopće vas ne kužim.... zaradim tu neku siću od parstohiljada kuna i sad bi vi odmah da se plaća porez.... ček malo dok se milja il dvije zarolaju pa ćemo onda plaćati porez.... ;)))))))))
2015-08-08
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dragan Markovina totalno sišao s uma
» Gluperda Jakovina
» Tko je Dragan Markovina?
» Markovina: Milanović je veća štetočina od Tuđmana
» Tvrtko Jakovina na udaru desnicara
» Gluperda Jakovina
» Tko je Dragan Markovina?
» Markovina: Milanović je veća štetočina od Tuđmana
» Tvrtko Jakovina na udaru desnicara