jakovina i markovina... pogodite tko nedostaje
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
jakovina i markovina... pogodite tko nedostaje
togonal i otvoreno večeras....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: jakovina i markovina... pogodite tko nedostaje
ne mogu se oteti dojmu da nam je podosta nedostajao sisačka alfa i omega povijesnih zbivanja iz onog rata i poraća.... ako tko zna on zna i nema da se ustručava... ova dvojica jakovina i markovina sve se nećkaju reći da su ti svi rovovi i tuneli i rudnici sasvim kvalitetno napunjeni.....
2015-08-08
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
naš Hrvoje.... al izgleda da je odbio doć kad je čuo da će biti i Lučić.... kod mene u lokalnom bircu već se svojim intimusima požalio kako mu Ivo ne paše kao konfrontirajući sugovornik jer ga uvijek nadjebe.... ;)Regoč wrote:Sisački? Tko je to?
2015-08-08
Aha, ja mislio neki zločinac iz 45. kako si ga opisao. Jesi znao da je najbolji frend s Tvrtkom?
Klasič , Klasnić tako nekako.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Onaj Lucic ih redovito sjebe ko malu djecu.
Imam dojam kako ga ne mogu smisliti.
Frustrirani zaostali pionircici.
dijagram-
2015-08-09
Regoč-
2015-08-21
Je, bas se vidi da su inferiorni kad su s njim, na kraju samo crvene, ljute se.dijagram wrote:Onaj Lucic ih redovito sjebe ko malu djecu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da je tito ziv, jebali bi mu pionircici materkaja_333 wrote:Je, bas se vidi da su inferiorni kad su s njim, na kraju samo crvene, ljute se.dijagram wrote:Onaj Lucic ih redovito sjebe ko malu djecu.
ivi naravno:)
dijagram-
2015-08-09
Zato i žale za Titom. Radi jednoumlja Klasić bi trebao biti Klasovina.
pa čovjek zna o čemu priča za razliku od ovih ne znam kako bih ih uopće nazvao.... ma ja hrvoja poznam još dok smo u školu išli... iskreno uopće ne znam koji mu je kurac.... bio je smontara u ono predratno doba, zavrijeme rata je zgiljao u zegej i nije se dao vidjet sve tamo dok sunce nije granulo 92.-ge i ptice zacvrkutale.... ali samo tu i tamo onak na brzaka da ga slučajno dedić ne bi frknuo u neku od lokalnih domobranskih postrojbi.... poslije ga isto nije bilo i onda samo odjednom unazad ovih 5 godina se počeo kurčiti po hateveju.... al serko nikako da se kao pravi povjesničar sjeti javno reći da je na području siska u roku od mjesec dana poubijano cca 40 000 ljudi.... on vrlo dobro zna da je to ubijanje otišlo u krajnost do te mjere da su ljude ubijali usred bijela dana na obali kupe u Prvoj ulici i vješali ljude na onoj legendarnoj dizalici.... mene iako zna kakvo mišljenje imam o njemu, uredno pozdravi kad me vidi....zadnji put je zbrisao u auto jer je valjda pročitao da ću ga pitati gdje i kad je on to bio pripadnik bilo koje policije, odnosno pričuvnog sastava... jer po njegovim javnim istupima ispada da je bio paravojni i pitaj boga što je kao takav radio pod okriljem noći u sisku....dijagram wrote:Onaj Lucic ih redovito sjebe ko malu djecu.
2015-08-08
obicni stakor, kao i jakovina
tako izgleda, a tako se i ponasa
dijagram-
2015-08-09
mene točno zna biti sram.... kakovih se sve izroda izrodilo u mom gradu.... iskreno sve mogu shvatiti.. ali da netko nekom omogući da otuđi 80 kilometara pruge i svega što uz prugu ide, da ga jebeš ne mrem razumjeti.....i to još liku koji je 1991 i 1992 godine boravio u srbiji.... ili da netko nekom u petrinji omogući da preko hbor-a digne cca 10 milijuna eura i da te novce u vidu novih strojeva prepelja prvo u srpsku a potom u srbiju, i gle čuda da se radi o liku koji je 1991 sudjelovao u pobuni i financijski suportao petrinjske koljače....jebiga to je jednostavno nerazumljivo....dijagram wrote:obicni stakor, kao i jakovina
2015-08-08
bilo i bit ce takvih stvari, nista novo za nasmichaellcmacha wrote:mene točno zna biti sram.... kakovih se sve izroda izrodilo u mom gradu.... iskreno sve mogu shvatiti.. ali da netko nekom omogući da otuđi 80 kilometara pruge i svega što uz prugu ide, da ga jebeš ne mrem razumjeti.....i to još liku koji je 1991 i 1992 godine boravio u srbiji.... ili da netko nekom u petrinji omogući da preko hbor-a digne cca 10 milijuna eura i da te novce u vidu novih strojeva prepelja prvo u srpsku a potom u srbiju, i gle čuda da se radi o liku koji je 1991 sudjelovao u pobuni i financijski suportao petrinjske koljače....jebiga to je jednostavno nerazumljivo....dijagram wrote:obicni stakor, kao i jakovina
valja pazit zdravlje kako god:)
dijagram-
2015-08-09
ma gle ovo...pa ne moš a da ne poludiš kad ovako nešto vidiš.... i zamisli ludača se pohvalila kako je za ovu sprdnju od niskogradnje u centru grada dovukla kamen iz francuske.....dijagram wrote:bilo i bit ce takvih stvari, nista novo za nasmichaellcmacha wrote:mene točno zna biti sram.... kakovih se sve izroda izrodilo u mom gradu.... iskreno sve mogu shvatiti.. ali da netko nekom omogući da otuđi 80 kilometara pruge i svega što uz prugu ide, da ga jebeš ne mrem razumjeti.....i to još liku koji je 1991 i 1992 godine boravio u srbiji.... ili da netko nekom u petrinji omogući da preko hbor-a digne cca 10 milijuna eura i da te novce u vidu novih strojeva prepelja prvo u srpsku a potom u srbiju, i gle čuda da se radi o liku koji je 1991 sudjelovao u pobuni i financijski suportao petrinjske koljače....jebiga to je jednostavno nerazumljivo....dijagram wrote:obicni stakor, kao i jakovina
valja pazit zdravlje kako god:)
2015-08-08
ja neki dan ošo malo prošetat iza pol noći kad ono na tri lokacije gdje je zamislila stavit nekakve fontane popustili ventili i mlazovi deru li deru po ionako sjebanim fasadama....
2015-08-08
to marina?
lignjina frendica:)
dijagram-
2015-08-09
ma ne, kristinka, ta je bez pretjerivanja nadjebala marinu bez jebemti....dijagram wrote:to marina?
2015-08-08
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dragan Markovina totalno sišao s uma
» Gluperda Jakovina
» Tko je Dragan Markovina?
» Markovina: Milanović je veća štetočina od Tuđmana
» Tvrtko Jakovina na udaru desnicara
» Gluperda Jakovina
» Tko je Dragan Markovina?