jakovina i markovina... pogodite tko nedostaje
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: jakovina i markovina... pogodite tko nedostaje
ma ne, kristinka, ta je bez pretjerivanja nadjebala marinu bez jebemti....dijagram wrote:to marina?
lignjina frendica:)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:naš Hrvoje.... al izgleda da je odbio doć kad je čuo da će biti i Lučić.... kod mene u lokalnom bircu već se svojim intimusima požalio kako mu Ivo ne paše kao konfrontirajući sugovornik jer ga uvijek nadjebe.... ;)Regoč wrote:Sisački? Tko je to?
Ajme...to bude nehumano za gledati...:)
darth_vader-
2014-04-17
nisam gledao.....ali interesantno...sva ta ekipa ala markovina....zgiljala u najgore doba..a mozda je i to dobro...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Miha, Hrvoje je na jednom predavanju u Brodu isto spominjao kako je zadužio oružje i stražario. Ako opet dođe, priupitat ću ga u kojoj postrojbi.
Ti fakakt stanuješ u pripizdini.michaellcmacha wrote:ja neki dan ošo malo prošetat iza pol noći kad ono na tri lokacije gdje je zamislila stavit nekakve fontane popustili ventili i mlazovi deru li deru po ionako sjebanim fasadama....
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Idioti. U pripizdinama se naprave lokve koje imaju funkciju za napojiti blago ili da u njega uskoči zabludjela djevojka koju momak neće ženit. U gradovima su fontane i abortusi.Regoč wrote:Tko gradi fontane u pripizdini?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
evo koji je to lik, i sad ostaje nejasno tko, kako i zašto takvu protuhu poziva na hrvatsku televiziju... isti takav je i onaj tvrko i onaj "moj" hrvoje.... onda bolje da su pozvali šešelja da on koju prozbori.....i nema da mu vlas s glave pofali....
2015-08-08
a da bar nešto znaju, nego frfljaju, ljute i crvene na tv-u. bolesnici.michaellcmacha wrote:evo koji je to lik, i sad ostaje nejasno tko, kako i zašto takvu protuhu poziva na hrvatsku televiziju... isti takav je i onaj tvrko i onaj "moj" hrvoje.... onda bolje da su pozvali šešelja da on koju prozbori.....i nema da mu vlas s glave pofali....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
fax na kojem ovi krembili predaju treba zatvorit
a plenum kompletno poslat u pjongjang pa nek plenumaše s majicama čegevare
makar mislim da je tamo dozvoljen u javnosti samo lik velikog, voljenog, dragog ili kojeg već vođe
makar mislim da je tamo dozvoljen u javnosti samo lik velikog, voljenog, dragog ili kojeg već vođe
svojevremeno jedna srbijanska novinarka voditeljica je dotičnog ugostila u svojoj emisiji i tom ga prilikom upitala koliko je teško u hrvatskoj biti hrvat koji ujedno nije radikalni nacionalista.....i tako je ober idiot pojasnio kako je jadan ostao bez posla u ustaškom splitu i da mu je tada milorad pupovacx ponudio posao.... zamisli milorad pupovac mu je ponudio posao u "arhivu srba".... postavlja se pitanje kakva je to institucija ili ustanova, i tko to plaća.... cccccccc
2015-08-08
markovina je nekakav čuvar pečata u srpskom arhivu, a plaća ga milo d a r pupovacmarcellus wrote:fax na kojem ovi krembili predaju treba zatvorit
2015-08-08
Ti kroz poreze.michaellcmacha wrote:svojevremeno jedna srbijanska novinarka voditeljica je dotičnog ugostila u svojoj emisiji i tom ga prilikom upitala koliko je teško u hrvatskoj biti hrvat koji ujedno nije radikalni nacionalista.....i tako je ober idiot pojasnio kako je jadan ostao bez posla u ustaškom splitu i da mu je tada milorad pupovacx ponudio posao.... zamisli milorad pupovac mu je ponudio posao u "arhivu srba".... postavlja se pitanje kakva je to institucija ili ustanova, i tko to plaća.... cccccccc
Guest- Guest
ja ne plaćam porez evo ima već 10 godina... nikakav nikom....Eva wrote:Ti kroz poreze.michaellcmacha wrote:svojevremeno jedna srbijanska novinarka voditeljica je dotičnog ugostila u svojoj emisiji i tom ga prilikom upitala koliko je teško u hrvatskoj biti hrvat koji ujedno nije radikalni nacionalista.....i tako je ober idiot pojasnio kako je jadan ostao bez posla u ustaškom splitu i da mu je tada milorad pupovacx ponudio posao.... zamisli milorad pupovac mu je ponudio posao u "arhivu srba".... postavlja se pitanje kakva je to institucija ili ustanova, i tko to plaća.... cccccccc
2015-08-08
pa da, okrenem godišnje pol milje kuna i ne dam Lijepoj vašoj ni lipe....;)Eva wrote:A hacijenda dela na crno?
2015-08-08
ova godina bila dobra, moguće bude i milja sjela.... ;)
2015-08-08
oš oib da se ne muče tražeći me....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa da, okrenem godišnje pol milje kuna i ne dam Lijepoj vašoj ni lipe....;)Eva wrote:A hacijenda dela na crno?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dragan Markovina totalno sišao s uma
» Gluperda Jakovina
» Tko je Dragan Markovina?
» Markovina: Milanović je veća štetočina od Tuđmana
» Tvrtko Jakovina na udaru desnicara
» Gluperda Jakovina
» Tko je Dragan Markovina?
» Markovina: Milanović je veća štetočina od Tuđmana