Veterani iz Srbije zovu hrvatske branitelje na razgovor
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Veterani iz Srbije zovu hrvatske branitelje na razgovor
Ja ti želin dobro. I tvojoj ulici koja ima manevre u šes' ujutro zbog tebe.RayMabus wrote:Aj odjebi.udba wrote:
Ne reče šta ti baba uradi? Ipak ti je baba, nije četnik, krv nije voda. Idi do nje i normalizuj odnose.
Nisi ver prema babi, em je starija, em će ti ostavit nešto imanja, onu polovicu koju ti nije bivša pokupila.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
da, al tvoj je posjet je bio privatne naravi, sigurno se nisi ufurao da predstavljaš srbiju za razliku od ovog majmuna.Stanojko wrote:Sta fali? Kad sam ja mogao da probijem led pre...kolko ono godina bese zengercino stara...i dodjem u ZG ovo sad je p dim... Big deal.kofein wrote:dijagram wrote:ciganluk
Smučilo mi se danas kad sam tog priprostog majmuna čuo na vijestima. On će pomoći u potrazi za nestalima ??? Valjda misli neobavezno propitkivati dok budu nabijali fudbal i igrali belu.... : "E momci, da niste ove naše možda.... ove s popisa bacili u Dunav...ili otopili u kiselini...ko da su u zemlju propali"
Kakav obraz.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa ne triba mi ništa ostavit. PLjunija san je u facu prije koju godinu i sve joj reka šta sam ima i izaša iz stana i više tamo nisam dolazija.
Aj Bog.
Aj Bog.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sele, mislim da bi nas dvoje trebali da organizujemo jedan razgovor ;)
:)Stanojko wrote:Sele, mislim da bi nas dvoje trebali da organizujemo jedan razgovor ;)
nečeš srbiju predstavljati?
2015-08-15
Nije privatni, ako je razmijenio insignije sa Crvenkastim, razmijenili šalice za kavu sa službenim grbovima RS i SAO Trešnjevka, to prelazi granice privatnog.kaja_333 wrote:da, al tvoj je posjet je bio privatne naravi, sigurno se nisi ufurao da predstavljaš srbiju za razliku od ovog majmuna.Stanojko wrote:Sta fali? Kad sam ja mogao da probijem led pre...kolko ono godina bese zengercino stara...i dodjem u ZG ovo sad je p dim... Big deal.kofein wrote:dijagram wrote:ciganluk
Smučilo mi se danas kad sam tog priprostog majmuna čuo na vijestima. On će pomoći u potrazi za nestalima ??? Valjda misli neobavezno propitkivati dok budu nabijali fudbal i igrali belu.... : "E momci, da niste ove naše možda.... ove s popisa bacili u Dunav...ili otopili u kiselini...ko da su u zemlju propali"
Kakav obraz.
Ne triba meni nitko ništa ostavit ....al ja mogu svima sprašit metak u čelo ....šta sam starome jutros i reka da mi je stara tri minute vožnje od kuče a baba 15 i da oču sve ih mogu u pol ure riješit i da ja tj mi muški nismo nikakvi perači majica tj to možemo radit al nam to nije funkcija.
Paš vidit šta je muško kad se digne i zavrti ti vratom i koga čete vi hebavat i šta vi ovo ono.
Paš vidit šta je muško kad se digne i zavrti ti vratom i koga čete vi hebavat i šta vi ovo ono.
Last edited by RayMabus on 5/10/2016, 14:46; edited 1 time in total
2014-04-11
s takvin stavon nikad neš bit pozvan na ostavinskuRayMabus wrote:Pa ne triba mi ništa ostavit. PLjunija san je u facu prije koju godinu i sve joj reka šta sam ima i izaša iz stana i više tamo nisam dolazija.
Aj Bog.
:) onda nije.udba wrote:Nije privatni, ako je razmijenio insignije sa Crvenkastim, razmijenili šalice za kavu sa službenim grbovima RS i SAO Trešnjevka, to prelazi granice privatnog.kaja_333 wrote:da, al tvoj je posjet je bio privatne naravi, sigurno se nisi ufurao da predstavljaš srbiju za razliku od ovog majmuna.Stanojko wrote:Sta fali? Kad sam ja mogao da probijem led pre...kolko ono godina bese zengercino stara...i dodjem u ZG ovo sad je p dim... Big deal.kofein wrote:dijagram wrote:ciganluk
Kakav obraz.
2015-08-15
bokte, pa ti moraš curu naći pod hitno da ne završiš u crnoj kronici.RayMabus wrote:Ne triba meni nitko ništa ostavit ....al ja mogu svima sprašit metak u čelo ....šta sam starome jutros i reka da mi je stara tri minute vožnje od kuče a baba 15 i da oču sve ih mogu u pol ure riješit i da ja tj mi muški nismo nikakvi perači majica tj to možemo radit al nam to nije funkcija.
2015-08-15
Pa odreka san se toga. Odheba san je. Kužiš ?udba wrote:s takvin stavon nikad neš bit pozvan na ostavinskuRayMabus wrote:Pa ne triba mi ništa ostavit. PLjunija san je u facu prije koju godinu i sve joj reka šta sam ima i izaša iz stana i više tamo nisam dolazija.
Aj Bog.
2014-04-11
Predstavljacu sebe...tebikaja_333 wrote::)Stanojko wrote:Sele, mislim da bi nas dvoje trebali da organizujemo jedan razgovor ;)
..u korist bivše, ubit te triba. Zbog tvog inpluzivnog karaktora su te opelješili. Sad će tvoja bivša kupovat jebene đinđe i kitit se ka bor za Božić s tvojin parama, s tvojon didovinon.RayMabus wrote:Pa odreka san se toga. Odheba san je. Kužiš ?udba wrote:s takvin stavon nikad neš bit pozvan na ostavinskuRayMabus wrote:Pa ne triba mi ništa ostavit. PLjunija san je u facu prije koju godinu i sve joj reka šta sam ima i izaša iz stana i više tamo nisam dolazija.
Aj Bog.
Kakva bivša ???!!!???
Nema toga. NIsam toliki debil.
Nema toga. NIsam toliki debil.
2014-04-11
Priča o materi. A mater negdje žali kaj ga je ikad naučila hrvatski govorit.
Guest- Guest
Zar nisi pisa da si ima neku bivšu koju si volija ka Crvenkasti Rvacku, pa si je prilipija u zid i posla vanka (kroz prozor s prvog kata)
Tako je i nasta spor jer je baba bila zbog ženske solidarnosti na njenoj četničkoj strani?
Tako je i nasta spor jer je baba bila zbog ženske solidarnosti na njenoj četničkoj strani?
Ne. Ovo je sad baba i moj stari koji ide kod nje i onda ima već pet godina mi govori da me ona pozdravlja a zna kakva je moja rekacija na to : ignoriranje ili svađa.Eva wrote:Priča o materi. A mater negdje žali kaj ga je ikad naučila hrvatski govorit.
Jutros sam stavija točku na to više.
AJ RAZLAZ VIŠE.
2014-04-11
Stanojko wrote:Predstavljacu sebe...tebikaja_333 wrote::)Stanojko wrote:Sele, mislim da bi nas dvoje trebali da organizujemo jedan razgovor ;)
2015-08-15
Ne nemam bivšu. Ima taj događaj al nema veze sa nikakim bivšima.udba wrote:Zar nisi pisa da si ima neku bivšu koju si volija ka Crvenkasti Rvacku, pa si je prilipija u zid i posla vanka (kroz prozor s prvog kata)
2014-04-11
Ah da zaboravija san reč da san udarija stakleni stolić u dnevnom boravku nogon , swe se razletilo u tri pičke materine , kawa po zidowima , swe slike poskida osim jedne i starom reka da do nosi ća jer če završit ko i jedna slika prije 10 godina ( probija je šakon ).
Stakla na sve strane , kawe po zidowima ....uragan prošao.
E
Stakla na sve strane , kawe po zidowima ....uragan prošao.
E
2014-04-11
To ti je lijepo rezultat pet godina pa puta računaj tri puta godišnje : pozdravila te je baba pa ja ignoriram ili mu kažem da sam ja raskritja sa istom.
Jučer mi doša sa iston spikon.
NISI ČUJA ŠTA SAN REKA ?
E SAD JESI.
I TI I ONA I CILO SUSIDSTVO.
NE DRKAJ ME BRAJO.
NE PRIČAM PUNO AL ŠTA KAŽEM TO TI JE TO.
Jučer mi doša sa iston spikon.
NISI ČUJA ŠTA SAN REKA ?
E SAD JESI.
I TI I ONA I CILO SUSIDSTVO.
NE DRKAJ ME BRAJO.
NE PRIČAM PUNO AL ŠTA KAŽEM TO TI JE TO.
2014-04-11
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vrijeme je pohapsiti sve hrvatske branitelje
» " bošnjaci " hapse hrvatske branitelje
» PANIHIDA-Molitva za pravoslavne umrle i poginule hrvatske branitelje
» Marko Juric:Zoran Milanovic je hrvatske branitelje proglasio fasistima
» Agresija Srbije i Hrvatske na BiH
» " bošnjaci " hapse hrvatske branitelje
» PANIHIDA-Molitva za pravoslavne umrle i poginule hrvatske branitelje
» Marko Juric:Zoran Milanovic je hrvatske branitelje proglasio fasistima