Veterani iz Srbije zovu hrvatske branitelje na razgovor
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Veterani iz Srbije zovu hrvatske branitelje na razgovor
dzango wrote:A o čemu bi ovi razgovarali? U čemu su kompetentni sem u puškaranju?
Dzango kakva je situacija sa boračkom populacijom u Srbiji?
Postoje li boračke mirovine i imaju li veterani iz rata u Hrvatskoj i članovi njihovih obitelji kakve povlastice?
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Možda natjera Srbiju da prizna poraz?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jučer sam se osvrnuo na tu njegovu idiotsku ideju
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/u-cije-ime-klemm-ide-u-srbiju-960145
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/u-cije-ime-klemm-ide-u-srbiju-960145
a ni veterani nisu oduševljeni
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/to-je-krajnje-licemjerno-i-ravno-veleizdaji-iz-udruge-veterana-domovinskog-rata-odgovorili-klemmu/5106551/
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/to-je-krajnje-licemjerno-i-ravno-veleizdaji-iz-udruge-veterana-domovinskog-rata-odgovorili-klemmu/5106551/
Stići će vas naša ruka i u Srbiji
...na direktnom citam gdje ej đakic jos radikalniji(oce li se ovo svidjet plenkiju) da nema razgovora sa cetnicima kako ovima tako i onim na vlasti u srbiji dok ne priznaju agresiju...a plenkijeva politika ide u pravcu razgovora...nekako mi pari da je đakic kontra sefa..jos jedan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...na direktnom citam gdje ej đakic jos radikalniji(oce li se ovo svidjet plenkiju) da nema razgovora sa cetnicima kako ovima tako i onim na vlasti u srbiji dok ne priznaju agresiju...a plenkijeva politika ide u pravcu razgovora...nekako mi pari da je đakic kontra sefa..jos jedan
naravno, nema se što razgovarat sa srbijom dok su četnici na vlasti...
Normalno da nisu oduševljeni , ljudi imaju dostojanstvo. Ja jutros u šest sati napa staroga i onda na ulici da svi čuju najranije ujutro uzeja mobitel i nazva babu i reka da ču joj doc u stan i sve bacit iz stana na ulicu i neka crkne guba jedna šugava.
A staroga napa da di mu je dostojanstvo i šta on meni ima prenosit pozdrave od nje i šta đubre ima mene pozdravljat uopče.
U prevodu raskinija s babom.
Aj ti moja u tri pičke materine.
KRAJ PRIČE,
To se tako radi.
A staroga napa da di mu je dostojanstvo i šta on meni ima prenosit pozdrave od nje i šta đubre ima mene pozdravljat uopče.
KRAJ PRIČE,
To se tako radi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nemaš ti št raspraljat sa njima uopče jer su oni agresori a ne branitelji a niti imaš šta dolazit u njihou kuču jer je to čin podilaženja istima i davanja moči.marcellus wrote:vuksadinare wrote:...na direktnom citam gdje ej đakic jos radikalniji(oce li se ovo svidjet plenkiju) da nema razgovora sa cetnicima kako ovima tako i onim na vlasti u srbiji dok ne priznaju agresiju...a plenkijeva politika ide u pravcu razgovora...nekako mi pari da je đakic kontra sefa..jos jedan
naravno, nema se što razgovarat sa srbijom dok su četnici na vlasti...
Ja u babe nisam bija godinama ......a razlog ti je upravo ovaj : ja sam ja a ti si ti i odhebi u tri pičke materine.
I nemam namjeru ni otič .....jutros sam je nazwa i ispred cilog susjedstwa i staroga reka da crkne smeče jedno šugavo.
Prekinija odnose.
Sad neš nikako pozdrawljat ni direktno ni preko posrednika.
Jebi mater šugawu eto tako.
2014-04-11
Nemamo mi šta sa njima pričat.
Srbija mora vratit okupirane dijelove Hr ....Šarengradska ada i to.
Koja priča ?
Mater ti jeben.
Srbija mora vratit okupirane dijelove Hr ....Šarengradska ada i to.
Koja priča ?
Mater ti jeben.
2014-04-11
Šta ti je baba skrivila, jadan ne bio? Osim toga stari je samo prenija poruku, a ti ubijaš mesenđera.RayMabus wrote:Normalno da nisu oduševljeni , ljudi imaju dostojanstvo. Ja jutros u šest sati napa staroga i onda na ulici da svi čuju najranije ujutro uzeja mobitel i nazva babu i reka da ču joj doc u stan i sve bacit iz stana na ulicu i neka crkne guba jedna šugava.
KRAJ PRIČE,
To se tako radi.
i to u šes' ujutro dok pošten svit u Dalmaciji spava ko zaklan do neki' štajaznan, 10 i po..
Neče više. Ima već pet godina svako godinu dva ili tri puta ode tamo iz xy razloga i onda meni pozdravila te i ja ili se pravim da nisan čuja ili mu dreknem da sam s njom raskristija .....eto jučer je opet bilo pozdravila te pa je jutros bilo svađa ujutro i ajmo na ulicu i izvadija mobitel i ispred sviju ujutro nazva kučku koju inače uopče ne zovem i reka da ču joj doč tamo i sve stvari izbacit iz stana i neka crkne smeče jedno šugavo.udba wrote: Osim toga stari je samo prenija poruku, a ti ubijaš mesenđera.
i to u šes' ujutro dok pošten svit u Dalmaciji spava ko zaklan do neki' štajaznan, 10 i po..
Izbrisa i njen broj posli ispred njega posli da mu pokažem šta je : PREKID KOMUNIKACIJE.
TO TI JE TO.
JEBI ME PA ČEŠ DOBIT TO ŠTA ČEŠ DOBIT.
IDEMO DALJE.
2014-04-11
RayMabus wrote:Neče više. Ima već pet godina svako godinu dva ili tri puta ode tamo iz xy razloga i onda meni pozdravila te i ja ili se pravim da nisan čuja ili mu dreknem da sam s njom raskristija .....eto jučer je opet bilo pozdravila te pa je jutros bilo svađa ujutro i ajmo na ulicu i izvadija mobitel i ispred sviju ujutro nazva kučku koju inače uopče ne zovem i reka da ču joj doč tamo i sve stvari izbacit iz stana i neka crkne smeče jedno šugavo.udba wrote: Osim toga stari je samo prenija poruku, a ti ubijaš mesenđera.
Izbrisa i njen broj posli ispred njega posli da mu pokažem šta je : PREKID KOMUNIKACIJE.
TO TI JE TO.
JEBI ME PA ČEŠ DOBIT TO ŠTA ČEŠ DOBIT.
IDEMO DALJE.
Zatopljenje odnosa i normalizacija, probudi Vučića u sebi, idi babi i lipo joj daj ruku ko captain Hook.
Ne možeš cili život živit u mržnji zbog nekog incidenta, ionako će tebi ostat i zemlja i apartmani, kome drugon?
Nisam baš siguran. Znam samo za jedan primer gde čovek prima neku penziju jer je bio ranjen.Antijunak wrote:dzango wrote:A o čemu bi ovi razgovarali? U čemu su kompetentni sem u puškaranju?
Dzango kakva je situacija sa boračkom populacijom u Srbiji?
Postoje li boračke mirovine i imaju li veterani iz rata u Hrvatskoj i članovi njihovih obitelji kakve povlastice?
Mogu.udba wrote:
Ne možeš cili život živit u mržnji zbog nekog incidenta
U biti ja tu baš i nemrzim nego samo imam svoje dostojanstvo.
Staroga san istra na ulicu jutros i onako gol do pasa mu dreknija ispred sviju : DI TI JE DOSTOJANSTVO SMEČE JEDNO ( jer ide uopče kod nje a to je owa šema da bi oni išli kod njih u Nowi Sad ) ....probudija cilu ulicu i onda otiša po mobitel i wratija se na ulicu i ispred njega i swiju tamo nju nazwa i izdribla joj to šta san joj izdribla i prekinija komunikačiju.
JES WIDIJA KAKO SE TO RADI ?
JESI.
E nemoj me wiše hebawat sa pozdrawila te owo ono wamo tamo odhebi i ti i ona.
2014-04-11
Šta je muškarac brez brkova ?
To ti je u biti šta je muškarac bez dostojanstva ?
NITKO I NIŠTA SINE.
I DI TI JE DOSTOJANSTVO DA TI NJIMA IDEŠ U NOVI SAD A NISU TI VRATILI OKUPIRANE DIJELOVE HR I JOŠ SE ZOVU BRANITELJSKA UDRUGA KAO DA SU SE ONI BRANILI A NE NAPADAJU.
Pa dno dna.
To ti je u biti šta je muškarac bez dostojanstva ?
NITKO I NIŠTA SINE.
I DI TI JE DOSTOJANSTVO DA TI NJIMA IDEŠ U NOVI SAD A NISU TI VRATILI OKUPIRANE DIJELOVE HR I JOŠ SE ZOVU BRANITELJSKA UDRUGA KAO DA SU SE ONI BRANILI A NE NAPADAJU.
Pa dno dna.
2014-04-11
Znaš šta bi ja reka toj ekipi u Novom Sadu ?
SIne prvo vrati Šarengradsku adu i to pa čemo MOŽDA i pričat a do tada PUŠI KURAC uz pjesmu :
SIne prvo vrati Šarengradsku adu i to pa čemo MOŽDA i pričat a do tada PUŠI KURAC uz pjesmu :
2014-04-11
nije u redu budit pošten dalmatinski radišni svit u šes' ujutro, produktivnost pada ako ljudi ne potegnu do deset i po. Šta njih briga za vaše pogranične probleme.RayMabus wrote:Mogu.udba wrote:
Ne možeš cili život živit u mržnji zbog nekog incidenta
U biti ja tu baš i nemrzim nego samo imam svoje dostojanstvo.
Staroga san istra na ulicu jutros i onako gol do pasa mu dreknija ispred sviju : DI TI JE DOSTOJANSTVO SMEČE JEDNO ( jer ide uopče kod nje a to je owa šema da bi oni išli kod njih u Nowi Sad ) ....probudija cilu ulicu i onda otiša po mobitel i wratija se na ulicu i ispred njega i swiju tamo nju nazwa i izdribla joj to šta san joj izdribla i prekinija komunikačiju.
Ne reče šta ti baba uradi? Ipak ti je baba, nije četnik, krv nije voda. Idi do nje i normalizuj odnose.
INVALIDI Domovinskoga rata ne prihvaćaju nikakve razgovore sa srbijanskim ratnim veteranima sve dok Srbija ne prizna da je izvršila agresiju na Hrvatsku i pokloni se žrtvama, te dok se ne pronađu nestali, izjavio je Hini predsjednik HVIDR-e Josip Đakić.
"Dok nema priznanja agresije, poklona žrtvama i pronalaska nestalih nema nikakvih razgovora", rekao je Đakić te naglasio da o tome sa srbijanskom stranom trebaju razgovarati službene hrvatske vlasti, a ne branitelji. "Službene vlasti prvo neka ishode sve što trebaju priznati srpske vlasti", dodao je.
Upitan za komentar inicijative iz Srbije za sastankom njihovih veterana i branitelja iz Hrvatske, te izjave predsjednika Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Josipa Klemma da će do takvog sastanka sigurno u budućnosti doći, Đakić odgovara kako Klemm ne govori u ime invalida Domovinskog rata.
"Ne znam s kime je Klemm to dogovarao, ne znam koga on zastupa i u čije ime govori. U ime 37.000 invalida Domovinskog rata, koje ja zastupam, to sigurno ne stoji“, rekao je Đakić.
Smatra da je politika Srbije i srbijanskih veterana i danas jednaka onoj iz vremena kada su bili agresori na Hrvatsku. "Ti veterani su bili sastavni dio srbijanskih vlasti u vremenu paravojnih formacija i agresije na Hrvatsku, zajedno sa sadašnjim predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i premijerom Aleksandrom Vučićem. Jednako su četnici i jedni i drugi", ustvrdio je Đakić.
U petak se u Poreču održavaju Sportske igre u organizaciji HVIDR-e na kojima će biti tisuću sudionika i tamo će se HVIDR-a jasno očitovati o prijedlozima koje ne prihvaća, najavio je Đakić.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/predsjednik-hvidre-josip-djakic-nema-razgovora-sa-srpskim-veteranima-dok-ne-priznaju-agresiju/923800.aspx
"Dok nema priznanja agresije, poklona žrtvama i pronalaska nestalih nema nikakvih razgovora", rekao je Đakić te naglasio da o tome sa srbijanskom stranom trebaju razgovarati službene hrvatske vlasti, a ne branitelji. "Službene vlasti prvo neka ishode sve što trebaju priznati srpske vlasti", dodao je.
Upitan za komentar inicijative iz Srbije za sastankom njihovih veterana i branitelja iz Hrvatske, te izjave predsjednika Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Josipa Klemma da će do takvog sastanka sigurno u budućnosti doći, Đakić odgovara kako Klemm ne govori u ime invalida Domovinskog rata.
"Ne znam s kime je Klemm to dogovarao, ne znam koga on zastupa i u čije ime govori. U ime 37.000 invalida Domovinskog rata, koje ja zastupam, to sigurno ne stoji“, rekao je Đakić.
Smatra da je politika Srbije i srbijanskih veterana i danas jednaka onoj iz vremena kada su bili agresori na Hrvatsku. "Ti veterani su bili sastavni dio srbijanskih vlasti u vremenu paravojnih formacija i agresije na Hrvatsku, zajedno sa sadašnjim predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i premijerom Aleksandrom Vučićem. Jednako su četnici i jedni i drugi", ustvrdio je Đakić.
U petak se u Poreču održavaju Sportske igre u organizaciji HVIDR-e na kojima će biti tisuću sudionika i tamo će se HVIDR-a jasno očitovati o prijedlozima koje ne prihvaća, najavio je Đakić.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/predsjednik-hvidre-josip-djakic-nema-razgovora-sa-srpskim-veteranima-dok-ne-priznaju-agresiju/923800.aspx
2014-04-11
Aj odjebi.udba wrote:
Ne reče šta ti baba uradi? Ipak ti je baba, nije četnik, krv nije voda. Idi do nje i normalizuj odnose.
2014-04-11
Ja ti želin dobro. I tvojoj ulici koja ima manevre u šes' ujutro zbog tebe.RayMabus wrote:Aj odjebi.udba wrote:
Nisi ver prema babi, em je starija, em će ti ostavit nešto imanja, onu polovicu koju ti nije bivša pokupila.
Similar topics
» Vrijeme je pohapsiti sve hrvatske branitelje
» " bošnjaci " hapse hrvatske branitelje
» PANIHIDA-Molitva za pravoslavne umrle i poginule hrvatske branitelje
» Marko Juric:Zoran Milanovic je hrvatske branitelje proglasio fasistima
» Agresija Srbije i Hrvatske na BiH
» " bošnjaci " hapse hrvatske branitelje
» PANIHIDA-Molitva za pravoslavne umrle i poginule hrvatske branitelje
» Marko Juric:Zoran Milanovic je hrvatske branitelje proglasio fasistima
» Agresija Srbije i Hrvatske na BiH
Page 3 of 10