Veterani iz Srbije zovu hrvatske branitelje na razgovor
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Veterani iz Srbije zovu hrvatske branitelje na razgovor
A ulog su žiwoti waše dječe ( potostwa opčenito ).RayMabus wrote:Debili i jesu tu da ih se hebe u zdraw mozak ....kako ste wi swi pametne pa ste lijepo emaničipirane a Europa deografski krahirala ..............šta ti je to nekog igra s balwanima.
HOČEŠ IČI DOLE ?
OK LET S GO
To očeš ..to češ i dobit...........swi čete bit mrtwi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa i to je istina. Žena bi te nadlajala.RayMabus wrote:Pa koga bi podhebawao da was nema ?Eva wrote:Opet je u pitanju interakcija s drugima. Znači voliš društvo.RayMabus wrote:Igra na balvanima. Dođeš ti sa svojim egom i staneš na blavan i ja dođem sa svojim i onda igramo igru tko če proč a tko ne a ja počmem trest taj balvan pa idemo u pakao dole i jedno i drugo.Eva wrote:Kaj te u životu istinski veseli?
Poanta priče : Nemože s Luciferon igrat tu igru ....Pakao je njegova kuča.
Guest- Guest
teretana je mila majka.minimum tri put tjedno,i obavezno jedno dvatri puta na stazu.dobar mp3plejer.tu ne shtedi.i za nekih misec i kusur bit ces ko nov.100%...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ma te žene su isto osobe ( duše ) a ono ja sa to riješija tako da nema posla sa niti jednom i mirna Bosna.Eva wrote:Pa i to je istina. Žena bi te nadlajala.RayMabus wrote:Pa koga bi podhebawao da was nema ?Eva wrote:Opet je u pitanju interakcija s drugima. Znači voliš društvo.RayMabus wrote:Igra na balvanima. Dođeš ti sa svojim egom i staneš na blavan i ja dođem sa svojim i onda igramo igru tko če proč a tko ne a ja počmem trest taj balvan pa idemo u pakao dole i jedno i drugo.Eva wrote:Kaj te u životu istinski veseli?
Poanta priče : Nemože s Luciferon igrat tu igru ....Pakao je njegova kuča.
Moć jednostawnosti.
2014-04-11
Imaš prav. Kad vidiš ove forumske, sve ti je jasno.
Guest- Guest
U biti nemam baš prawo al sa stajališta koji sam ja uzeo : nediram te nediraj me sam pošten.Eva wrote:Imaš prav. Kad vidiš ove forumske, sve ti je jasno.
Dajem swakome za prawo da ima swoje mišljenje .....al ne u mojoj kuči ( čita u mom žiwotu ).
2014-04-11
NIsam ja uopče toliko u prawu koliko sam fer igrač.....i baš zato šta sam fer igrač i igram pošteno nemožeš mi ništa.
Jel ti imaš neko swoje mišljenje ?
Super a sad odjebi.
Super a sad odjebi.
2014-04-11
I owo ti je ubraku 1000000% rastawa s moje strane ..pa kad je tako šta da se zahebawam sa glupačamaRayMabus wrote:NIsam ja uopče toliko u prawu koliko sam fer igrač.....i baš zato šta sam fer igrač i igram pošteno nemožeš mi ništa.
Super a sad odjebi.
2014-04-11
Možda su swi u prawu a ja sam jedini u kriwu ...i ja s time nemam problema ............samo mi nemožeš ništa jer ništa i netražim od drugih.
Odem i to je to a ti ostaneš tu di jesi pa se dokazuj do beskonačno.
To sam babi naprawija.
Neka si ti u prawu a sad odhebi.
Odem i to je to a ti ostaneš tu di jesi pa se dokazuj do beskonačno.
To sam babi naprawija.
Neka si ti u prawu a sad odhebi.
2014-04-11
Ja nikad neču odustat od swojih uwjerenja uprawo zato šta su bazirani na reciprocitetu i fifty fifty tj prawilnoj raspodjeli.
Nikad se to neče desit pa ni tada.
Nikad se to neče desit pa ni tada.
2014-04-11
Nema ništa ljigawije od osobe koja radi ono šta ne želi da netko drugi njoj naprawi npr on i ona imaju dwoje djece i onda ona upire da su djeca njena a ne pola pola.
Widiš da je obrnuto ona to neče dat a owo zahtjewa.
PA TI SI SMEČE.
PA TI SI SMEČE.
2014-04-11
I fala dragom Bogu to smeče izumire.RayMabus wrote:Nema ništa ljigawije od osobe koja radi ono šta ne želi da netko drugi njoj naprawi npr on i ona imaju dwoje djece i onda ona upire da su djeca njena a ne pola pola.
PA TI SI SMEČE.
2014-04-11
Tko to uopće od BLESAVIH Hrvata ( ili onih " HRVATA " koji imaju možebitne SUMNJIVE TERETE na svojim leđima pa im ovakve poruke ( možda čak i naručene od njih samih - a trenutno im firma pod opterećenjem - političkim pritiskom - nabijem takve HR branitelje ) dođu kao naručene - uopće može vjerovati da su ETO --- SRBOČETNICI odjednom ISKRENI i pošteni ??
Gonite se u mp3 ČETNIČKU - usput ;
Kao prvo ; trebalo bi utvrditi polazne točke - ako bi mi HR branitelji uopće htjeli da razgovaramo s vama četnicima ;
Vaše javno priznanje da ste zajedno s vašom državom SRBIJOM izvršili AGRESIJU na RH !!
Vaše javno priznanje da tražite od vaše države SRBIJE da se ispriča prema HR i svima onima koji su zbog njene četničke politike nastradali niti krivi - niti dužni - da se Srbija ispriča prema svima u bivšoj YUGI koje napala i razorila - da Srbija plati svu ratnu odštetu prema RH ( tu bi se mogle spomenuti i druge republike koje ste napali i opelješili )
Da tražite da se ratni zločinci s vaše strane koji su se skrili po cijelome svijetu KAZNE ;
-----osobno ; da date INFORMACIJE gdje se koji krije i tražite da budu isporučeni RH - a ne vašim namještenim četničkim sudovima u Srbiji - vidjeli smo kako su KOD VAS OSUĐENI VUKOVARSKI ZLOČINCI S OVČARE !!
NARAVNO;
IZVJEŠTAJ o svakom ubijenom Hrvatu ( za one koje stvarno znate ) za vrijeme vaših okupatorskih pohoda na RH - njihova grobišta u najbržem mogućem roku !
NARAVNO ;
Ovo je još uvijek sve pisano na BRZINU - ima tu još mnogih točaka koje bi mi Hrvati prema vama Srbima trebali obraditi i koje zahtjeve bi vam trebali postaviti ako vi STVARNO ISKRENO - a da nije neki MEMORANDUM 4 ,5,6,7.... s vaše srpske strane umotan u celofan ;
hehehe ; sada sam se sjetio ; KOLIKO TI SRPSKI AGRESORI ( koji žele razgovor s hrvatskim braniteljima ----- PRIZNAJU da je bilo SRPSKIH ŽRTAVA U JASENOVCU - mislim da je ovo jedno od ključnih pitanja između odnosa nas Hrvata i Srba u budućnosti - svatkome iole pametnom ovo pitanje će ODGOVORITI na sva naša međusobna pitanja između dvaju naših naroda !!
NEMOŽE HRVATSKE DRAGOVOLJCE predstavljati osoba(e) još jedan mutan TIP koji se sastajao s MILANOVIĆEM ( prije izbora u RH ) koji svoje osobne INTERESE žele PROGURATI na štetu čitave države i hrvatskih branitelja - kojima je on sam nažolst pripadao - a sada se PRODAJE kao JUDA -- PLJUC !!!
Priča iz njegovih usta ( ispituje teren ) je da ja tobože spreman razgovarati radi onih Nestalih i ubijenih Hrvata da se otkriju njihova grobišta i da njihova rodbina može dostojno da ih sahrani --- priča je dobra; to svakko želimo svi mi - čak i prema neprijatelju ; no previše je tu umiješanosti politike i osobnih interesa ;
JA OSOBNO ;;
Da mi je obitelj stradala SMRTNO i da i dan danas ne znam gdje im je grobište --- kada bih bio u mogućnosti da BIRAM između saznanja gdje su mi POD ZEMLJOM moji najmiliji i eventualnog PRIZNANJA onih koji su za sve to bili KRIVI - SRBIJA i njihova IDEJA VELIKE SRBIJE - da postoji mogućnost da radi tog čina pred međunarodnom zajednicom budu optuženi kao glavni krivci - s uvjetom da PRIZNAJU ono za što ih se tereti ---- JA osobno nebih tražio čak niti da mi kažu gje su moji - ako bi to koristilo mojoj držAVI --- s druge strane gledajući naše redovne DOMAĆE političke HR IZDAJNIKE - osobno se moram priupitati - dobro ; JESAM LI JA LUD ???
P.S.
BIO SAM POSVE JASAN ;
PRVO isprika s vaše srpske strane - nadoknada materijalne štete - i tek onda možemo razgiovarati - NA ISTOJ RAZINI !!
Kao prvo ; trebalo bi utvrditi polazne točke - ako bi mi HR branitelji uopće htjeli da razgovaramo s vama četnicima ;
Vaše javno priznanje da ste zajedno s vašom državom SRBIJOM izvršili AGRESIJU na RH !!
Vaše javno priznanje da tražite od vaše države SRBIJE da se ispriča prema HR i svima onima koji su zbog njene četničke politike nastradali niti krivi - niti dužni - da se Srbija ispriča prema svima u bivšoj YUGI koje napala i razorila - da Srbija plati svu ratnu odštetu prema RH ( tu bi se mogle spomenuti i druge republike koje ste napali i opelješili )
Da tražite da se ratni zločinci s vaše strane koji su se skrili po cijelome svijetu KAZNE ;
-----osobno ; da date INFORMACIJE gdje se koji krije i tražite da budu isporučeni RH - a ne vašim namještenim četničkim sudovima u Srbiji - vidjeli smo kako su KOD VAS OSUĐENI VUKOVARSKI ZLOČINCI S OVČARE !!
NARAVNO;
IZVJEŠTAJ o svakom ubijenom Hrvatu ( za one koje stvarno znate ) za vrijeme vaših okupatorskih pohoda na RH - njihova grobišta u najbržem mogućem roku !
NARAVNO ;
Ovo je još uvijek sve pisano na BRZINU - ima tu još mnogih točaka koje bi mi Hrvati prema vama Srbima trebali obraditi i koje zahtjeve bi vam trebali postaviti ako vi STVARNO ISKRENO - a da nije neki MEMORANDUM 4 ,5,6,7.... s vaše srpske strane umotan u celofan ;
hehehe ; sada sam se sjetio ; KOLIKO TI SRPSKI AGRESORI ( koji žele razgovor s hrvatskim braniteljima ----- PRIZNAJU da je bilo SRPSKIH ŽRTAVA U JASENOVCU - mislim da je ovo jedno od ključnih pitanja između odnosa nas Hrvata i Srba u budućnosti - svatkome iole pametnom ovo pitanje će ODGOVORITI na sva naša međusobna pitanja između dvaju naših naroda !!
NEMOŽE HRVATSKE DRAGOVOLJCE predstavljati osoba(e) još jedan mutan TIP koji se sastajao s MILANOVIĆEM ( prije izbora u RH ) koji svoje osobne INTERESE žele PROGURATI na štetu čitave države i hrvatskih branitelja - kojima je on sam nažolst pripadao - a sada se PRODAJE kao JUDA -- PLJUC !!!
Priča iz njegovih usta ( ispituje teren ) je da ja tobože spreman razgovarati radi onih Nestalih i ubijenih Hrvata da se otkriju njihova grobišta i da njihova rodbina može dostojno da ih sahrani --- priča je dobra; to svakko želimo svi mi - čak i prema neprijatelju ; no previše je tu umiješanosti politike i osobnih interesa ;
JA OSOBNO ;;
Da mi je obitelj stradala SMRTNO i da i dan danas ne znam gdje im je grobište --- kada bih bio u mogućnosti da BIRAM između saznanja gdje su mi POD ZEMLJOM moji najmiliji i eventualnog PRIZNANJA onih koji su za sve to bili KRIVI - SRBIJA i njihova IDEJA VELIKE SRBIJE - da postoji mogućnost da radi tog čina pred međunarodnom zajednicom budu optuženi kao glavni krivci - s uvjetom da PRIZNAJU ono za što ih se tereti ---- JA osobno nebih tražio čak niti da mi kažu gje su moji - ako bi to koristilo mojoj držAVI --- s druge strane gledajući naše redovne DOMAĆE političke HR IZDAJNIKE - osobno se moram priupitati - dobro ; JESAM LI JA LUD ???
P.S.
BIO SAM POSVE JASAN ;
PRVO isprika s vaše srpske strane - nadoknada materijalne štete - i tek onda možemo razgiovarati - NA ISTOJ RAZINI !!
Guest- Guest
Smirite strasti .....igramo se igre balvana .....a ja pjevam.RayMabus wrote:I fala dragom Bogu to smeče izumire.RayMabus wrote:Nema ništa ljigawije od osobe koja radi ono šta ne želi da netko drugi njoj naprawi npr on i ona imaju dwoje djece i onda ona upire da su djeca njena a ne pola pola.
PA TI SI SMEČE.
2014-04-11
A pronalaženje nestalih, revidiranje granice i povrat otetog kulturnog blaga? Svi ste vi izdajnici i prodane duše.redder4 wrote:Tko to uopće od BLESAVIH Hrvata ( ili onih " HRVATA " koji imaju možebitne SUMNJIVE TERETE na svojim leđima pa im ovakve poruke ( možda čak i naručene od njih samih - a trenutno im firma pod opterećenjem - političkim pritiskom - nabijem takve HR branitelje ) dođu kao naručene - uopće može vjerovati da su ETO --- SRBOČETNICI odjednom ISKRENI i pošteni ??
NARAVNO;
NARAVNO ;
JA OSOBNO ;;
P.S.
BIO SAM POSVE JASAN ;
Dva živčana su već previše na jednoj temi. Sad ja moram smirivat stvari ....reder smiri se jbte.
2014-04-11
Ako čete wi biti žiwčani onda ču ja biti miran.
Weč sam wam objasnija kako ja funkčioniram : kad su swi mirni ja sam najžiwčaniji a kad su swi žiwčani ja sam najmirniji.
Ha ha ha ha
Weč sam wam objasnija kako ja funkčioniram : kad su swi mirni ja sam najžiwčaniji a kad su swi žiwčani ja sam najmirniji.
Ha ha ha ha
2014-04-11
Ovaj je sumnjiv, liže se sa četnicima i zagovara pomirenje.RayMabus wrote:Dva živčana su već previše na jednoj temi. Sad ja moram smirivat stvari ....reder smiri se jbte.
Stanojko wrote:Sta fali? Kad sam ja mogao da probijem led pre...kolko ono godina bese zengercino stara...i dodjem u ZG ovo sad je p dim... Big deal.kofein wrote:dijagram wrote:ciganluk
Smučilo mi se danas kad sam tog priprostog majmuna čuo na vijestima. On će pomoći u potrazi za nestalima ??? Valjda misli neobavezno propitkivati dok budu nabijali fudbal i igrali belu.... : "E momci, da niste ove naše možda.... ove s popisa bacili u Dunav...ili otopili u kiselini...ko da su u zemlju propali"
Kakav obraz.
Pa to nema veze s vezpm. :) Ti nisi tražio svjetla reflektora jebote. Došao si u Zelinu kao ljubitelj dobre hrane, rock*n*rolla, i na kraju kao frend s foruma. Nisi nosio šajkaču sa kokardom. Ljudi su ljudi, a ovaj Klemm i ovi vaši žele izvući neke političke bodove. Kao Zenga sam radio i na Marakani po onoj kiši, nema veze što su mi ukrali reg.pločice, ali to je dio navijačkog folklora i vašeg gostoprimstva :p :D
Guest- Guest
Mali ljudi su uvučeni u rat za interese nekih drugih koji su se na njihovoj patnji obogatili.dzango wrote:Ovaj je sumnjiv, liže se sa četnicima i zagovara pomirenje.RayMabus wrote:Dva živčana su već previše na jednoj temi. Sad ja moram smirivat stvari ....reder smiri se jbte.
Tko to ne kuži NE KUŽI NIŠTA.
2014-04-11
Valter Zenga?kofein wrote:Stanojko wrote:Sta fali? Kad sam ja mogao da probijem led pre...kolko ono godina bese zengercino stara...i dodjem u ZG ovo sad je p dim... Big deal.kofein wrote:dijagram wrote:ciganluk
Smučilo mi se danas kad sam tog priprostog majmuna čuo na vijestima. On će pomoći u potrazi za nestalima ??? Valjda misli neobavezno propitkivati dok budu nabijali fudbal i igrali belu.... : "E momci, da niste ove naše možda.... ove s popisa bacili u Dunav...ili otopili u kiselini...ko da su u zemlju propali"
Kakav obraz.
Pa to nema veze s vezpm. :) Ti nisi tražio svjetla reflektora jebote. Došao si u Zelinu kao ljubitelj dobre hrane, rock*n*rolla, i na kraju kao frend s foruma. Nisi nosio šajkaču sa kokardom. Ljudi su ljudi, a ovaj Klemm i ovi vaši žele izvući neke političke bodove. Kao Zenga sam radio i na Marakani po onoj kiši, nema veze što su mi ukrali reg.pločice, ali to je dio navijačkog folklora i vašeg gostoprimstva :p :D
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vrijeme je pohapsiti sve hrvatske branitelje
» " bošnjaci " hapse hrvatske branitelje
» PANIHIDA-Molitva za pravoslavne umrle i poginule hrvatske branitelje
» Marko Juric:Zoran Milanovic je hrvatske branitelje proglasio fasistima
» Agresija Srbije i Hrvatske na BiH
» " bošnjaci " hapse hrvatske branitelje
» PANIHIDA-Molitva za pravoslavne umrle i poginule hrvatske branitelje
» Marko Juric:Zoran Milanovic je hrvatske branitelje proglasio fasistima
» Agresija Srbije i Hrvatske na BiH
Page 7 of 10