Veterani iz Srbije zovu hrvatske branitelje na razgovor
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Veterani iz Srbije zovu hrvatske branitelje na razgovor
To ti je kombinacija miran al opasan.
Mogu li ja to ? Onda ja kažem nemožeš i onda ti sutra opet dođeš s tom spikom i prekostura i tako non stop ....onda ja widim da tu nema priče dignem se i nokautiram te.
JESI TO TRAŽIO ?
JESI.
PA ETO TI KAD OČEŠ TO.
BUON APETITO.
Mogu li ja to ? Onda ja kažem nemožeš i onda ti sutra opet dođeš s tom spikom i prekostura i tako non stop ....onda ja widim da tu nema priče dignem se i nokautiram te.
JESI TO TRAŽIO ?
JESI.
PA ETO TI KAD OČEŠ TO.
BUON APETITO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mislim da te i Marčelo već 4 x isto pital.
Guest- Guest
Muškarac u žiwotu treba imat swoje ja.
Isto ko owi cigani šta puzeči bi u Nowi Sad u njihowu kuču šta je podilaženje istima tako ja neču nikad u babe otič.
IMAM SWOJE JA I ODJEBI.
Isto ko owi cigani šta puzeči bi u Nowi Sad u njihowu kuču šta je podilaženje istima tako ja neču nikad u babe otič.
IMAM SWOJE JA I ODJEBI.
2014-04-11
Ja sam stwarno težak lik .....ti imaš ego pa eto imam i ja pet puta weči od twoga pa lijepo odhebi u tri pm.
U ČEMU JE PROBLEM ?
NEMA GA.
AJ WOZI.
U ČEMU JE PROBLEM ?
NEMA GA.
AJ WOZI.
2014-04-11
Čovjek je društveno biće, nemreš sve otjerat od sebe.
Last edited by Eva on 5/10/2016, 15:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
Da se netko ponaša smečarski pa da ti sa istim budeš fin ???!!!???
PA NE DOLAZI U OBZIR.
SAMO GAZI.
PA NE DOLAZI U OBZIR.
SAMO GAZI.
2014-04-11
Pa sami tjeraju ......ostawija san most s babom tj nisam prekinija ništa do jutros .....i to je moj otac kriw jer ide kod nje pa meni nakon pet godina pokušawa naprawit šemu da se pomiri stwar.Eva wrote:Čovjek je društveno biće, nemreš sve otjerat od sebe.
NEČE SE POMIRIT.
Može samo bit još gore ....šta sam jutros naprawija tj diga taj most u wazduh
2014-04-11
Loš dan, svima se to može dogoditi.
Guest- Guest
Žiwot ide dalje. Ljudi ne kuže da ja NE MORAM bit s nekim ok a i zašto bi ? Pogotowo ne s nekim tko ti kaže ja sam ti owo ja sam ti ono pa moraš bit ok s menom MA NEMOJ MAJKE TI.
2014-04-11
Pa to nitko ne voli slušat, a i onaj tko očekuje vječnu zahvalnost i potčinjenost od drugih za svoja dobra djela, pa nek si kupi psa, imal bu mahanje s repom.
Guest- Guest
To su pogrešna wjerowanja nastala na krščanstwu tj ako nebudeš dobar iči češ u pakao i te šeme. Pa ok idemo u pakaoRayMabus wrote:Žiwot ide dalje. Ljudi ne kuže da ja NE MORAM bit s nekim ok a i zašto bi ? Pogotowo ne s nekim tko ti kaže ja sam ti owo ja sam ti ono pa moraš bit ok s menom MA NEMOJ MAJKE TI.
U ČEMU JE PROBLEM PIZDA WAN MALTERINA ???
2014-04-11
Ma ako če kupit noja neka kupe samo neka odhebu od mene i to je swe.Eva wrote:Pa to nitko ne voli slušat, a i onaj tko očekuje vječnu zahvalnost i potčinjenost od drugih za svoja dobra djela, pa nek si kupi psa, imal bu mahanje s repom.
2014-04-11
Budha se odreka swog bogastwa a bija je neki prinć ....bit če i njega uwjetowali s ti češ to swe dobit ako se budeš ponaša owako onako ....oče twoju dušu.
Ljudi ne kuže da sam ja isti kuraz ko i on samo ču se ja okrenit i tima šta mi to uwjetuju zabit metak u čelo pa neče ti imat ništa a mene i onako boli kuraz za swe žiwo.
Ljudi ne kuže da sam ja isti kuraz ko i on samo ču se ja okrenit i tima šta mi to uwjetuju zabit metak u čelo pa neče ti imat ništa a mene i onako boli kuraz za swe žiwo.
2014-04-11
Kaj te u životu istinski veseli?
Guest- Guest
Igra na balvanima. Dođeš ti sa svojim egom i staneš na blavan i ja dođem sa svojim i onda igramo igru tko če proč a tko ne a ja počmem trest taj balvan pa idemo u pakao dole i jedno i drugo.Eva wrote:Kaj te u životu istinski veseli?
Poanta priče : Nemože s Luciferon igrat tu igru ....Pakao je njegova kuča.
2014-04-11
U prevodim volim zahebavat debile.RayMabus wrote:Igra na balvanima. Dođeš ti sa svojim egom i staneš na blavan i ja dođem sa svojim i onda igramo igru tko če proč a tko ne a ja počmem trest taj balvan pa idemo u pakao dole i jedno i drugo.Eva wrote:Kaj te u životu istinski veseli?
POZZZ OD GF.
2014-04-11
Šta da radi duša sa ćinowima poput mojih ?
Pa zahebawa kretene.
Owim iz Srbije bi ja reka ok možemo se naći al u Zagrebu i oču da od hr srpske granice puzite do tamo.
Jel itko shwača šta sam rekao ?
E pa ako ne shwača nasmijimo se izrazu na njihowim facama kad im to kažem a oni to nemogu progutat.
AJ SINE ODHEBI U TRI PIZDHE MALTERINE.
Pa zahebawa kretene.
Owim iz Srbije bi ja reka ok možemo se naći al u Zagrebu i oču da od hr srpske granice puzite do tamo.
Jel itko shwača šta sam rekao ?
E pa ako ne shwača nasmijimo se izrazu na njihowim facama kad im to kažem a oni to nemogu progutat.
AJ SINE ODHEBI U TRI PIZDHE MALTERINE.
2014-04-11
Opet je u pitanju interakcija s drugima. Znači voliš društvo.RayMabus wrote:Igra na balvanima. Dođeš ti sa svojim egom i staneš na blavan i ja dođem sa svojim i onda igramo igru tko če proč a tko ne a ja počmem trest taj balvan pa idemo u pakao dole i jedno i drugo.Eva wrote:Kaj te u životu istinski veseli?
Guest- Guest
Pa koga bi podhebawao da was nema ?Eva wrote:Opet je u pitanju interakcija s drugima. Znači voliš društvo.RayMabus wrote:Igra na balvanima. Dođeš ti sa svojim egom i staneš na blavan i ja dođem sa svojim i onda igramo igru tko če proč a tko ne a ja počmem trest taj balvan pa idemo u pakao dole i jedno i drugo.Eva wrote:Kaj te u životu istinski veseli?
2014-04-11
Debili i jesu tu da ih se hebe u zdraw mozak ....kako ste wi swi pametne pa ste lijepo emaničipirane a Europa deografski krahirala ..............šta ti je to nekog igra s balwanima.
HOČEŠ IČI DOLE ?
OK LET S GO
HOČEŠ IČI DOLE ?
OK LET S GO
2014-04-11
A ulog su žiwoti waše dječe ( potostwa opčenito ).RayMabus wrote:Debili i jesu tu da ih se hebe u zdraw mozak ....kako ste wi swi pametne pa ste lijepo emaničipirane a Europa deografski krahirala ..............šta ti je to nekog igra s balwanima.
HOČEŠ IČI DOLE ?
OK LET S GO
To očeš ..to češ i dobit...........swi čete bit mrtwi.
2014-04-11
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vrijeme je pohapsiti sve hrvatske branitelje
» " bošnjaci " hapse hrvatske branitelje
» PANIHIDA-Molitva za pravoslavne umrle i poginule hrvatske branitelje
» Marko Juric:Zoran Milanovic je hrvatske branitelje proglasio fasistima
» Agresija Srbije i Hrvatske na BiH
» " bošnjaci " hapse hrvatske branitelje
» PANIHIDA-Molitva za pravoslavne umrle i poginule hrvatske branitelje
» Marko Juric:Zoran Milanovic je hrvatske branitelje proglasio fasistima