detaljne poruke iz svemira
Page 16 of 20
Page 16 of 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: detaljne poruke iz svemira
dijagram wrote:ezek je negdje iz dalekog nam dijela svemira
ovo je njegova tema, prema tome, heh
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Ne. Limunada je zakon. Nisi znao?marcellus wrote:red wolf wrote:Ne. Limunada je zakon.marcellus wrote:zeko oša na kvasinu
figure of speech...
red wolf-
2016-02-10
sto fali ezeku i njegovom hehehehehehe, meni postalo simpaticnokaja_333 wrote:A pa onda je ovo svakako bolje..dijagram wrote:o vanzemljanima, ezek i slicni:)kaja_333 wrote:A o čemu je bila ?:)kic wrote:zajebali smo temu, ček
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg
"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nisam, to je jedan od materijalnih dokaza da mi pojma nemamo sta su nasi preci u neolitiku i prije vjerovali, nije sve bas animizam, spiritualizam isl.. dapace..
nije se vjerovalo kao sto se danas vjeruje i neke price, vjerovalo se u jedno, to se i osjecalo, nije se miljakalo i slicno, to je bilo kao disanje, onda je uslijedio pad, onda su dosli bogovi pa i za njima prvi sljedbenici,kic wrote:nisam, to je jedan od materijalnih dokaza da mi pojma nemamo sta su nasi preci u neolitiku i prije vjerovali, nije sve bas animizam, spiritualizam isl.. dapace..
meni se čini da to nezadovoljstvo sa uvjetno rečeno novim, poznatim dobom proističe iz činjenice da su mnogi razočarani spoznajom da im je vijek prekratak, pa snatre da su postojala vremena kad se malo bolje i dulje bdjelo.... možda i jesu aki su po svemu sudeći nepovratno daleko iza nas....
2015-08-08
I te vanzemaljce isto nabijem na kurac.Yehudi wrote:NASA i Rusija primili detaljne poruke iz svemira, svi u šoku a niko ne zna šta se dešavaVanzemaljske vrste sa drugih planeta van našeg Sunčevog sistema možda pokušavaju da nas kontaktiraju.
Neki NLO istraživači i astronomi veruju da su vanzemaljske poruke dešifrovane sa signala koji dolaze sa zvezde slične suncu, udaljene 95 svetlosnih godina od Zemlje.Rusija i NASA su bile prve koje su primile tri vanzemaljske poruke.Kada su astronomi prvi put osetili skok u radio signalima sa daleke zvezde, bili su previše uzbuđeni. Izvori ovog signala potiču sa zvezde slične suncu pod nazivom HD 164595.Nije baš privlačno ime, ali to nije poenta. Ova zvezda je iz sazvežđa Hekules, udaljena skoro 95 svetlostnih godina.Neki od najdosadnijih naučnika tamo, misle da to nije ništa više od prirodnog fenomena.Međutim, drugi astronomi misle da su NASA i Rusija upravo primile poruku od vanzemaljaca. A to nije prvi put.NASA i Rusija primile poruku od vanzemaljaca ove nedeljeNLO istraživači Secureteam10 su upravo prijavili da su Rusija i NASA otkrile veoma jak misteriozni signal iz svemira. Zahvaljujući SETI, potraga za vanzemaljskim životom se zahuktava u velikom stilu. SETI redovno prati svemir za slučaj radio prenosa od potencijalno civilizovanih zajednica.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------http://www.bhmagazin.org/nasa-rusija-primili-detaljne-poruke-iz-svemira-svi-u-soku-niko-ne-zna-sta-se-desava/------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Evo još jedna vijest sa - BH - magazina
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
to si zbrojio v=v1 + v2?dva brata wrote:
da.. recimo jedna galaxija se može širiti sa 60% brzine svjetlosti u jednom smjeru, a mi idemo sa 60% brzine svjetlosti u drugom smjeru, i bum.. svemir se širi brže od brzine svjetlosti..
Last edited by udba on 5/10/2016, 09:29; edited 1 time in total
što bi uopće bila brzina vida?veber wrote:pola brzine svjetlosti. osim ako je neka koka u pianju onda je brzimichaellcmacha wrote:šta je sad, nema nitko da pojasni kolika je brzina vida i da li je uopće vid "brz"
to je kad ja na brzinu okrenem glavu za dobrom guzicom na cesti a žena to primijeti prije nego fotoni od njene guzice doputuju do mojih očijuudba wrote:što bi uopće bila brzina vida?veber wrote:pola brzine svjetlosti. osim ako je neka koka u pianju onda je brzimichaellcmacha wrote:šta je sad, nema nitko da pojasni kolika je brzina vida i da li je uopće vid "brz"
c x 2
bed je što ona prije primjeti takvu ćuću i onda si pod prismotrom, ja u vožnji ne smijem gledat u retrovizor čak ni kad prometna situacija zahtijeva ako je ćuća iza, ajd ti dokaži kog gledaš i zašto.marcellus wrote:to je kad ja na brzinu okrenem glavu za dobrom guzicom na cesti a žena to primijeti prije nego fotoni dospiju do mojih očijuudba wrote:što bi uopće bila brzina vida?veber wrote:pola brzine svjetlosti. osim ako je neka koka u pianju onda je brzimichaellcmacha wrote:šta je sad, nema nitko da pojasni kolika je brzina vida i da li je uopće vid "brz"
Fakat, što bi to bila brzina vida, koje su točke mjerenja i što to putuje? Imam prijatelja prezimena Vid, al on se kreće max 7 banki sa svojom Favoritkom 88 godište, al nije to to.
Čitao sam neki članak u kojem kaže da je našom tehnologijom nemoguće komunicirati izvan sunčevog sustava, ne samo zbog razdaljine nego i zbog jačine signala, odašiljača i kompatibilnosti signala. DVB-T bi prije nekoliko desetljeća bio običan šum. Trebali bi s vanzemaljcima dogovorit nekakav standard. Carl Saganu je pala jednom jabuka na glavu pa se sjetio da bi svi trebali slati prim brojeve, nadam se da će se kukci potkornjaci iz Andromede držati toga.
udba wrote:Čitao sam neki članak u kojem kaže da je našom tehnologijom nemoguće komunicirati izvan sunčevog sustava, ne samo zbog razdaljine nego i zbog jačine signala, odašiljača i kompatibilnosti signala. DVB-T bi prije nekoliko desetljeća bio običan šum. Trebali bi s vanzemaljcima dogovorit nekakav standard. Carl Saganu je pala jednom jabuka na glavu pa se sjetio da bi svi trebali slati prim brojeve, nadam se da će se kukci potkornjaci iz Andromede držati toga.
problem s andromedom je što do nje ima dva i pol milijun svjetlosnih godina od zemlje, istina to nam je prvo susjedstvo u galaktičkim razmjerima, ali ipak je malo daleko za autobusom čazmatransa, a bogami i za slat signale. signal vamo signal tamo dok se vrati na zemlji će živjet još samo žohari i joža manolić.
Ti si od onih što samo vide probleme, ako hoćemo vidjeti aliene i oni nas, riješit će se već nekako, štagod koštalo i kolikogod trajalo.marcellus wrote:udba wrote:Čitao sam neki članak u kojem kaže da je našom tehnologijom nemoguće komunicirati izvan sunčevog sustava, ne samo zbog razdaljine nego i zbog jačine signala, odašiljača i kompatibilnosti signala. DVB-T bi prije nekoliko desetljeća bio običan šum. Trebali bi s vanzemaljcima dogovorit nekakav standard. Carl Saganu je pala jednom jabuka na glavu pa se sjetio da bi svi trebali slati prim brojeve, nadam se da će se kukci potkornjaci iz Andromede držati toga.
problem s andromedom je što do nje ima dva i pol milijun svjetlosnih godina od zemlje, istina to nam je prvo susjedstvo u galaktičkim razmjerima, ali ipak je malo daleko za autobusom čazmatransa, a bogami i za slat signale. signal vamo signal tamo dok se vrati na zemlji će živjet još samo žohari i joža manolić.
Trinity-
2014-04-17
Pa recimo da svi imamo gene ko Joža i možemo poživjeti takav komad vremena, čovjek je izračunao koliko vata bi trebao biti jak taj odašiljač lak i da šalje jaki usmjereni laserski signal i da pogodi položaj zemlje, tu snagu mi ne možemo proizvesti za poslat prim broj, pogotovo recimo mp3 od Halida Bešlića.marcellus wrote:udba wrote:Čitao sam neki članak u kojem kaže da je našom tehnologijom nemoguće komunicirati izvan sunčevog sustava, ne samo zbog razdaljine nego i zbog jačine signala, odašiljača i kompatibilnosti signala. DVB-T bi prije nekoliko desetljeća bio običan šum. Trebali bi s vanzemaljcima dogovorit nekakav standard. Carl Saganu je pala jednom jabuka na glavu pa se sjetio da bi svi trebali slati prim brojeve, nadam se da će se kukci potkornjaci iz Andromede držati toga.
malo LSD-ija i evo ih lebde ko pokemoni u svim bojama.Triny wrote:Ti si od onih što samo vide probleme, ako hoćemo vidjeti aliene i oni nas, riješit će se već nekako, štagod koštalo i kolikogod trajalo.marcellus wrote:udba wrote:Čitao sam neki članak u kojem kaže da je našom tehnologijom nemoguće komunicirati izvan sunčevog sustava, ne samo zbog razdaljine nego i zbog jačine signala, odašiljača i kompatibilnosti signala. DVB-T bi prije nekoliko desetljeća bio običan šum. Trebali bi s vanzemaljcima dogovorit nekakav standard. Carl Saganu je pala jednom jabuka na glavu pa se sjetio da bi svi trebali slati prim brojeve, nadam se da će se kukci potkornjaci iz Andromede držati toga.
Triny wrote:Ti si od onih što samo vide probleme, ako hoćemo vidjeti aliene i oni nas, riješit će se već nekako, štagod koštalo i kolikogod trajalo.marcellus wrote:udba wrote:Čitao sam neki članak u kojem kaže da je našom tehnologijom nemoguće komunicirati izvan sunčevog sustava, ne samo zbog razdaljine nego i zbog jačine signala, odašiljača i kompatibilnosti signala. DVB-T bi prije nekoliko desetljeća bio običan šum. Trebali bi s vanzemaljcima dogovorit nekakav standard. Carl Saganu je pala jednom jabuka na glavu pa se sjetio da bi svi trebali slati prim brojeve, nadam se da će se kukci potkornjaci iz Andromede držati toga.
e, ko i pregovori mosta i hdz-a
božina baba iz metkovića je obećala da će im za prvu godišnjicu pregovora poslat tortu u zagreb
Upitno je jesu li ovo uopste neke "poruke" vecina misli da nisu,nego nekakvi normalni zvukovi koji dolaze iz svemira a ako jesu onda se to sigurno nece priznati da nebi doslo do talasanja u javnosti
2014-04-14
Winter is coming wrote:Upitno je jesu li ovo uopste neke "poruke" vecina misli da nisu,nego nekakvi normalni zvukovi koji dolaze iz svemira a ako jesu onda se to sigurno nece priznati da nebi doslo do talasanja u javnosti
i da jesu, šta ćeš? Odgovorit? Kome? Na kojem jeziku, kojim kodom? Odgovor će im stić za sto godina i kusur, ako stigne, a onda njihov nama za idućih sto ako odgovore...
Similar topics
» ''(VIDEO) RUSI UPOZORILI NA NAPAD IZ SVEMIRA: Dana 27. rujna isključite sve iz struje! ''
» beroš štiti plenkijevu jebaljku, kaos u KBC ide dalje dok je ne postave za direktora svemira
» Vijeće ministara BiH: Podrška pristupu ugovoru za istraživanje svemira
» KINEZI POSTAJU GOSPODARI SVEMIRA: Poslali prvu fotografiju sa Marsa
» RUSI PROTIV IZVRŠNE UREDBE TRAMPA O RUDARENJU I KORIŠTENJU RESURSA SVEMIRA
» beroš štiti plenkijevu jebaljku, kaos u KBC ide dalje dok je ne postave za direktora svemira
» Vijeće ministara BiH: Podrška pristupu ugovoru za istraživanje svemira
» KINEZI POSTAJU GOSPODARI SVEMIRA: Poslali prvu fotografiju sa Marsa
» RUSI PROTIV IZVRŠNE UREDBE TRAMPA O RUDARENJU I KORIŠTENJU RESURSA SVEMIRA
Page 16 of 20