20 najboljih filmskih rečenica za upucavanje svih vremena
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 20 najboljih filmskih rečenica za upucavanje svih vremena
znači da si vjerojatno u Tajlandu..dzango wrote:A Ako češe jaja?Eva wrote:Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:di si to nasla...Eva wrote:Ak žena popravlja kosu, nastavi, ak skida "mrvice" sa svoje odjeće, odustani!maggie13 wrote:
Naravno.
Uozbilji se..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
aha, dok je ne vidiš..pa krene zbunjoza..dzango wrote:Ja već sve zapamtio.maggie13 wrote:ha ha, sad kad svi uzmu tekicu u ruku i kemijsku pa krenu..Eva wrote:Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:di si to nasla...Eva wrote:
Ak žena popravlja kosu, nastavi, ak skida "mrvice" sa svoje odjeće, odustani!
2014-04-12
Zjenice ćete izdat, ak si sjedite blizu, dovoljno je da ti se zagleda u oči i vidjet će da ti se sviđa. Nosi tamne naočale.maggie13 wrote:Hmm, zanimljivo..zato ja imam zadatak kontrolirati ruke..samo mirno..Eva wrote:Ne treba, nek samo promatraju. Zanimljivo je gledat ljude i ne slušat kaj pričaju nego kak pričaju i kaj rade s tijelima. Žene uvijek petljaju s kosom ak im je frajer napet, a to je valjda način da digneš ruku i pošalješ svoj miris, da te pomiriši.maggie13 wrote:ha ha, sad kad svi uzmu tekicu u ruku i kemijsku pa krenu..Eva wrote:Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:
di si to nasla...
Last edited by Eva on 3/10/2016, 12:33; edited 1 time in total
Guest- Guest
Znači rad je?Eva wrote:Onda je Srbin.dzango wrote:A Ako češe jaja?Eva wrote:Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:di si to nasla...Eva wrote:
To je k'o u filmovima..ili stavit leće--Eva wrote:Zjenice ćete izdat, ak si sjedite blizu, dovoljno je da ti se zagleda u oči i vidjet će da ti se sviđa. Nosi tamne naočale.maggie13 wrote:Hmm, zanimljivo..zato ja imam zadatak kontrolirati ruke..samo mirno..Eva wrote:Ne treba, nek samo promatraju. Zanimljivo je gledat ljude i ne slušat kaj pričaju nego kak pričaju i kaj rade s tijelima. Žene uvijek petljaju s kosom ak im je frajer napet, a to je valjda način da digneš ruku i pošalješ svoj miris, da te pomiriši.maggie13 wrote:ha ha, sad kad svi uzmu tekicu u ruku i kemijsku pa krenu..Eva wrote:
Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.
2014-04-12
Jok bre. Ovo je bila Evina lekcija za dame.maggie13 wrote:znači da si vjerojatno u Tajlandu..dzango wrote:A Ako češe jaja?Eva wrote:Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:di si to nasla...Eva wrote:
Uozbilji se..
Meni ionako svejedno i samo mi jedno na pameti.maggie13 wrote:aha, dok je ne vidiš..pa krene zbunjoza..dzango wrote:Ja već sve zapamtio.maggie13 wrote:ha ha, sad kad svi uzmu tekicu u ruku i kemijsku pa krenu..Eva wrote:Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:
di si to nasla...
Vodi te k matičaru!dzango wrote:A ako meni popravlja kosu?Eva wrote:Ak žena popravlja kosu, nastavi, ak skida "mrvice" sa svoje odjeće, odustani!maggie13 wrote:Naravno.Eva wrote:Neverbalna komunikacija tu igra presudnu ulogu.
Guest- Guest
Onda si ti malo pretjerao..dzango wrote:Jok bre. Ovo je bila Evina lekcija za dame.maggie13 wrote:znači da si vjerojatno u Tajlandu..dzango wrote:A Ako češe jaja?Eva wrote:Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:
di si to nasla...
Uozbilji se..
Što kaže tekica?
2014-04-12
Džaba. Odaju krajevi usana.Eva wrote:Zjenice ćete izdat, ak si sjedite blizu, dovoljno je da ti se zagleda u oči i vidjet će da ti se sviđa. Nosi tamne naočale.maggie13 wrote:Hmm, zanimljivo..zato ja imam zadatak kontrolirati ruke..samo mirno..Eva wrote:Ne treba, nek samo promatraju. Zanimljivo je gledat ljude i ne slušat kaj pričaju nego kak pričaju i kaj rade s tijelima. Žene uvijek petljaju s kosom ak im je frajer napet, a to je valjda način da digneš ruku i pošalješ svoj miris, da te pomiriši.maggie13 wrote:ha ha, sad kad svi uzmu tekicu u ruku i kemijsku pa krenu..Eva wrote:
Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.
Ili je frizerka.Eva wrote:Vodi te k matičaru!dzango wrote:A ako meni popravlja kosu?Eva wrote:Ak žena popravlja kosu, nastavi, ak skida "mrvice" sa svoje odjeće, odustani!maggie13 wrote:Naravno.Eva wrote:Neverbalna komunikacija tu igra presudnu ulogu.
Ovo su općenite stvari. Ljudi to rade nesvjesno, a ak kreneš te znakove proučavat, vrlo lako dobiš odgovore.
Guest- Guest
Ne znam. Nisam siguran da li treba češati ili ne.maggie13 wrote:Onda si ti malo pretjerao..dzango wrote:Jok bre. Ovo je bila Evina lekcija za dame.maggie13 wrote:znači da si vjerojatno u Tajlandu..dzango wrote:A Ako češe jaja?Eva wrote:
Uozbilji se..
Što kaže tekica?
Uvijek nešto odaje, samo je pitanje koliko je druga strana zapravo sposobna vidjeti..dzango wrote:Džaba. Odaju krajevi usana.Eva wrote:Zjenice ćete izdat, ak si sjedite blizu, dovoljno je da ti se zagleda u oči i vidjet će da ti se sviđa. Nosi tamne naočale.maggie13 wrote:Hmm, zanimljivo..zato ja imam zadatak kontrolirati ruke..samo mirno..Eva wrote:Ne treba, nek samo promatraju. Zanimljivo je gledat ljude i ne slušat kaj pričaju nego kak pričaju i kaj rade s tijelima. Žene uvijek petljaju s kosom ak im je frajer napet, a to je valjda način da digneš ruku i pošalješ svoj miris, da te pomiriši.maggie13 wrote:
ha ha, sad kad svi uzmu tekicu u ruku i kemijsku pa krenu..
2014-04-12
A muške i boja glasa, krene u dubinu nesvjesno ak mu je žena napeta.dzango wrote:Džaba. Odaju krajevi usana.Eva wrote:Zjenice ćete izdat, ak si sjedite blizu, dovoljno je da ti se zagleda u oči i vidjet će da ti se sviđa. Nosi tamne naočale.maggie13 wrote:Hmm, zanimljivo..zato ja imam zadatak kontrolirati ruke..samo mirno..Eva wrote:Ne treba, nek samo promatraju. Zanimljivo je gledat ljude i ne slušat kaj pričaju nego kak pričaju i kaj rade s tijelima. Žene uvijek petljaju s kosom ak im je frajer napet, a to je valjda način da digneš ruku i pošalješ svoj miris, da te pomiriši.maggie13 wrote:
ha ha, sad kad svi uzmu tekicu u ruku i kemijsku pa krenu..
Guest- Guest
dzango wrote:Ne znam. Nisam siguran da li treba češati ili ne.maggie13 wrote:Onda si ti malo pretjerao..dzango wrote:Jok bre. Ovo je bila Evina lekcija za dame.maggie13 wrote:znači da si vjerojatno u Tajlandu..dzango wrote:
A Ako češe jaja?
Uozbilji se..
Što kaže tekica?
2014-04-12
Njih i više pokreti tijela.Eva wrote:A muške i boja glasa, krene u dubinu nesvjesno ak mu je žena napeta.dzango wrote:Džaba. Odaju krajevi usana.Eva wrote:Zjenice ćete izdat, ak si sjedite blizu, dovoljno je da ti se zagleda u oči i vidjet će da ti se sviđa. Nosi tamne naočale.maggie13 wrote:Hmm, zanimljivo..zato ja imam zadatak kontrolirati ruke..samo mirno..Eva wrote:
Ne treba, nek samo promatraju. Zanimljivo je gledat ljude i ne slušat kaj pričaju nego kak pričaju i kaj rade s tijelima. Žene uvijek petljaju s kosom ak im je frajer napet, a to je valjda način da digneš ruku i pošalješ svoj miris, da te pomiriši.
2014-04-12
idi mala u taj sas namjesti se ko sto znas
2014-04-19
Dobra.prckov wrote:idi mala u taj sas namjesti se ko sto znas
I hoće da budu pametni i duhoviti.maggie13 wrote:Njih i više pokreti tijela.Eva wrote:A muške i boja glasa, krene u dubinu nesvjesno ak mu je žena napeta.dzango wrote:Džaba. Odaju krajevi usana.Eva wrote:Zjenice ćete izdat, ak si sjedite blizu, dovoljno je da ti se zagleda u oči i vidjet će da ti se sviđa. Nosi tamne naočale.maggie13 wrote:
Hmm, zanimljivo..zato ja imam zadatak kontrolirati ruke..samo mirno..
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 5 najboljih gitarista svih vremena
» Najveći svih vremena
» TKO JE NAJVEĆI SVIH VREMENA?
» Najveći svih vremena!
» najveći baja svih vremena
» Najveći svih vremena
» TKO JE NAJVEĆI SVIH VREMENA?
» Najveći svih vremena!
» najveći baja svih vremena
Page 5 of 7