Najveći svih vremena!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Najveći svih vremena!
Željko Obradović, trener Fenerbahčea, zahvalio se igračima i navijačima za plasman na Fajnal-for Evrolige.
NĐ IZVOR: B92 SREDA, 26.04.2017. | 08:45
Getty Images
POVEZANE VESTI
"Igrali smo veoma dobro i čvrsto u Atini, ali bio sam siguran da će Panatinaikos igrati daleko bolje na našem terenu. I, jesu u prvom poluvremenu, kada su nama najveći problem bile izgubljene lopte. U trećoj četvrtini smo podigli nivo igre i odlučili utakmicu", rekao je Obradović.
Fener se treću godinu uzastopno plasirao na završni turnir Evrolige, koji će ove godine biti održan u Istanbulu, savladavši PAO i treći put u seriji (79:61).
"Hvala mojim igračima na odlično urađenom poslu. Takođe, hvala navijačima jer su stvorili neverovatnu atmosferu, njihova podrška bila je veoma posebna. I, naravno, puno sreće Panatinaikosu u Grčkom šampionatu", dodao je Žoc.
Osim turskog predstavnika, na F4 plasirao se i aktuelni prvak Evrope CSKA – koji je takođe maksimalnim rezultatom eliminisao Baskoniju.
Fener će u borbi za finale igrati protiv Real Madrida ili Darušafake, gde je rezultat posle prva dva susreta u Madridu 1-1, dok će na megdan 'Armejcima' Olimpijakos ili Anadolu Efes, a i tu je rezultat izjednačen.
bože dragi, 16 F4 i 8 titula.
vidi se da je produkt najvećeg sportskog društva na svetu.
NĐ IZVOR: B92 SREDA, 26.04.2017. | 08:45
Podeli
Getty Images
POVEZANE VESTI
Denver pravi supertim – Jokić, Pol, Džordž, Milsep
Srbi dominiraju u plej-ofu Evrolige
Bešiktaš preskočio Efes, Štimac 4p, 7sk
|
"Igrali smo veoma dobro i čvrsto u Atini, ali bio sam siguran da će Panatinaikos igrati daleko bolje na našem terenu. I, jesu u prvom poluvremenu, kada su nama najveći problem bile izgubljene lopte. U trećoj četvrtini smo podigli nivo igre i odlučili utakmicu", rekao je Obradović.
Fener se treću godinu uzastopno plasirao na završni turnir Evrolige, koji će ove godine biti održan u Istanbulu, savladavši PAO i treći put u seriji (79:61).
"Hvala mojim igračima na odlično urađenom poslu. Takođe, hvala navijačima jer su stvorili neverovatnu atmosferu, njihova podrška bila je veoma posebna. I, naravno, puno sreće Panatinaikosu u Grčkom šampionatu", dodao je Žoc.
Osim turskog predstavnika, na F4 plasirao se i aktuelni prvak Evrope CSKA – koji je takođe maksimalnim rezultatom eliminisao Baskoniju.
Fener će u borbi za finale igrati protiv Real Madrida ili Darušafake, gde je rezultat posle prva dva susreta u Madridu 1-1, dok će na megdan 'Armejcima' Olimpijakos ili Anadolu Efes, a i tu je rezultat izjednačen.
bože dragi, 16 F4 i 8 titula.
vidi se da je produkt najvećeg sportskog društva na svetu.
Guest- Guest
Re: Najveći svih vremena!
Vidim temu i pomislim da je Ante opet otvorija temu za jednog i jedinog ROGERA FEDERERA,kad uđem vidim ofr nešto gnjoji...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Vidim temu i pomislim da je Ante opet otvorija temu za jednog i jedinog ROGERA FEDERERA,kad uđem vidim ofr nešto gnjoji...
gnoji tebi mozak i oči od stalnog kmečanja, jalna gluperdo...
Guest- Guest
Ne postoji veći kmečavc od tebe. Pokazao si kad pričaš o svom partizančiću i svom đokici. btw. jeli se prejeo mesa sad zadnji turnir?Prele wrote:amper1950 wrote:Vidim temu i pomislim da je Ante opet otvorija temu za jednog i jedinog ROGERA FEDERERA,kad uđem vidim ofr nešto gnjoji...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Ne postoji veći kmečavc od tebe. Pokazao si kad pričaš o svom partizančiću i svom đokici. btw. jeli se prejeo mesa sad zadnji turnir?Prele wrote:amper1950 wrote:Vidim temu i pomislim da je Ante opet otvorija temu za jednog i jedinog ROGERA FEDERERA,kad uđem vidim ofr nešto gnjoji...
tovar govori o kmecanju, boze dragi baci ciglu i budi precizan...
Guest- Guest
na ovom forumu postoje rasprave i svađanja oko klubova, trenea, ronaldo vs messi, šumi senna itd... ali svi se slažemo da je ROGER najveći jer je rasprava nemoguća toliko je ispred svih
Svi osim kmečavca ofr iz nišabafalo wrote:na ovom forumu postoje rasprave i svađanja oko klubova, trenea, ronaldo vs messi, šumi senna itd... ali svi se slažemo da je ROGER najveći jer je rasprava nemoguća toliko je ispred svih
Guest- Guest
ja ne mogu biti objektivan po tom pitanju, jer je nolo ipak jedan od najvecih-a moj je...
Guest- Guest
bafalo wrote:na ovom forumu postoje rasprave i svađanja oko klubova, trenea, ronaldo vs messi, šumi senna itd... ali svi se slažemo da je ROGER najveći jer je rasprava nemoguća toliko je ispred svih
I oko Jordana isto...
<3
Guest- Guest
Amenbafalo wrote:na ovom forumu postoje rasprave i svađanja oko klubova, trenea, ronaldo vs messi, šumi senna itd... ali svi se slažemo da je ROGER najveći jer je rasprava nemoguća toliko je ispred svih
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
SIEG HEIL.scorpion wrote:U skladu sa naslovom teme
VECI SE NIKAD NIJE RODIO NITI CE
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Apsolutno! Glupo je uopće pričat o tome. Sieg heil!Heinrich_Himmler wrote:
SIEG HEIL.
VECI SE NIKAD NIJE RODIO NITI CE
Sieg heil
2015-09-13
Vidio sam kako je troicki posten..o pustio bratu ^^Prele wrote:ja ne mogu biti objektivan po tom pitanju, jer je nolo ipak jedan od najvecih-a moj je...
scorpion wrote:U skladu sa naslovom teme
Najveći jeste svih vremena-zlikovac, sve mu bilesno kebem
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:Vidio sam kako je troicki posten..o pustio bratu ^^Prele wrote:ja ne mogu biti objektivan po tom pitanju, jer je nolo ipak jedan od najvecih-a moj je...
Jesi video, vodi čovek 5:0 i do kraja uzme 2 gema...
Guest- Guest
Sve cisto ...na razini premijerlige ..one BiH ..da ne bi bilo zabunePrele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Vidio sam kako je troicki posten..o pustio bratu ^^Prele wrote:ja ne mogu biti objektivan po tom pitanju, jer je nolo ipak jedan od najvecih-a moj je...
Jesi video, vodi čovek 5:0 i do kraja uzme 2 gema...
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najveći svih vremena
» TKO JE NAJVEĆI SVIH VREMENA?
» Najveci igraci svih vremena
» NAJVEĆI VELIKAN SVIH VREMENA
» TKO JE NAJVEĆI SVIH VREMENA?
» NAJVEĆI VELIKAN SVIH VREMENA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet