20 najboljih filmskih rečenica za upucavanje svih vremena
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 20 najboljih filmskih rečenica za upucavanje svih vremena
đido vamo mala....to je to...najbolji ulet
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:đido vamo mala....to je to...najbolji ulet
Guest- Guest
maggie13 wrote:ti si, pizzone, pravi romantik..pohvalno je to..pizzon wrote:neka parafraza,
ne secam se filma ali se secam recenice
bili smo vrlo mladi i ostavilo je utisak,
godinam smo to muljali ::)
" volim kad si tako blizu da ne mogu da ti prepoznam oci "
bila su to dobra stara vremena !
ok, barem ne moramo oko ove teme da se prepiremo )
Guest- Guest
pa naravno da je to to...daj bog te ono sladunjavo....beskonacno upucavanje...slomis se dok je osvojis...da se napravi nekakav test....gdje lik kaze trebama 'đido vamo mala da se volimo'...ili...ono...'joj ka'k si lijepa,srceko,nema te svijet'....dam hrpu love da dobija ovaj lik sa 'đido vamo..'....zene vole romantiku ali jos vise zastitnike i cvrste momkepizzon wrote:vuksadinare wrote:đido vamo mala....to je to...najbolji ulet
2015-09-08
Broj 19 zbog En Hatavej.maggie13 wrote:Dobra je Anica, Dobra..no, izaberi sad jedan brojdzango wrote:Meni ovo:
nema osvajnja ako te ona ne ohrabruje.vuksadinare wrote:pa naravno da je to to...daj bog te ono sladunjavo....beskonacno upucavanje...slomis se dok je osvojis...da se napravi nekakav test....gdje lik kaze trebama 'đido vamo mala da se volimo'...ili...ono...'joj ka'k si lijepa,srceko,nema te svijet'....dam hrpu love da dobija ovaj lik sa 'đido vamo..'....zene vole romantiku ali jos vise zastitnike i cvrste momkepizzon wrote:vuksadinare wrote:đido vamo mala....to je to...najbolji ulet
muskarac nacini korak a zena sledeci,
bez toga nema osvajanja.
ako muskarac sam cini korake, ka njoj,
ostaje sam.
Guest- Guest
joj daj nemoj...iskreniji ej muskarac onaj sa đido vamo..od onog sladunjavog..tek taj je premazan svim mastima...zigolo...dobro ne moras bas biti sirovina..malo i tu romantike treba..ali ono cvrst nastup bez viska cmoljenja je po meni to....zene kod muskaraca vole cvrstocu i postojanost...jer takvi djeluju iskrenije...od folera koji vjecno cmolje i prodavaju romantikupizzon wrote:nema osvajnja ako te ona ne ohrabruje.vuksadinare wrote:pa naravno da je to to...daj bog te ono sladunjavo....beskonacno upucavanje...slomis se dok je osvojis...da se napravi nekakav test....gdje lik kaze trebama 'đido vamo mala da se volimo'...ili...ono...'joj ka'k si lijepa,srceko,nema te svijet'....dam hrpu love da dobija ovaj lik sa 'đido vamo..'....zene vole romantiku ali jos vise zastitnike i cvrste momkepizzon wrote:vuksadinare wrote:đido vamo mala....to je to...najbolji ulet
muskarav nacini korak a zena sledeci,
bez toga nema osvajanja.
ostaje sam.
2015-09-08
vuksadinare wrote:joj daj nemoj...iskreniji ej muskarac onaj sa đido vamo..od onog sladunjavog..tek taj je premazan svim mastima...zigolo...dobro ne moras bas biti sirovina..malo i tu romantike treba..ali ono cvrst nastup bez viska cmoljenja je po meni to....zene kod muskaraca vole cvrstocu i postojanost...jer takvi djeluju iskrenije...od folera koji vjecno cmolje i prodavaju romantikupizzon wrote:nema osvajnja ako te ona ne ohrabruje.vuksadinare wrote:pa naravno da je to to...daj bog te ono sladunjavo....beskonacno upucavanje...slomis se dok je osvojis...da se napravi nekakav test....gdje lik kaze trebama 'đido vamo mala da se volimo'...ili...ono...'joj ka'k si lijepa,srceko,nema te svijet'....dam hrpu love da dobija ovaj lik sa 'đido vamo..'....zene vole romantiku ali jos vise zastitnike i cvrste momkepizzon wrote:vuksadinare wrote:đido vamo mala....to je to...najbolji ulet
bez toga nema osvajanja.
ostaje sam.
dobro, ok, biti konkretan ne znaci biti prostak.
Guest- Guest
Bob: Can you keep a secret? I'm trying to organize a prison break. I'm looking for, like, an accomplice. We have to first get out of this bar, then the hotel, then the city, and then the country. Are you in or you out?
Charlotte: I'm in. I'll go pack my stuff.
Bob: I hope that you've had enough to drink. It's going to take courage.
Charlotte: I'm in. I'll go pack my stuff.
Bob: I hope that you've had enough to drink. It's going to take courage.
2014-04-12
pa nitko niej rekao da treba prost biti...ja ima cvrst i iskren ulet za lomljenje srdaca....ne zelim da s eupucavanje pretvori u idi mi-dođi mi...pizzon wrote:vuksadinare wrote:joj daj nemoj...iskreniji ej muskarac onaj sa đido vamo..od onog sladunjavog..tek taj je premazan svim mastima...zigolo...dobro ne moras bas biti sirovina..malo i tu romantike treba..ali ono cvrst nastup bez viska cmoljenja je po meni to....zene kod muskaraca vole cvrstocu i postojanost...jer takvi djeluju iskrenije...od folera koji vjecno cmolje i prodavaju romantikupizzon wrote:nema osvajnja ako te ona ne ohrabruje.vuksadinare wrote:pa naravno da je to to...daj bog te ono sladunjavo....beskonacno upucavanje...slomis se dok je osvojis...da se napravi nekakav test....gdje lik kaze trebama 'đido vamo mala da se volimo'...ili...ono...'joj ka'k si lijepa,srceko,nema te svijet'....dam hrpu love da dobija ovaj lik sa 'đido vamo..'....zene vole romantiku ali jos vise zastitnike i cvrste momkepizzon wrote:
bez toga nema osvajanja.
ostaje sam.
2015-09-08
e sad, covek mora da poznaje svarseno jezik da bi shvatio poentu.
ili citao knjigu, gledao film, ovako je, barem meni, nedovoljno jasno
ili citao knjigu, gledao film, ovako je, barem meni, nedovoljno jasno
Guest- Guest
ili jesi ili nisi...ako ti je stalo bit ces sa mnom i bez dodatnih igrica ako ti nije stalo idi sa milim bogom
2015-09-08
Ovisi od situacije i raspoloženja. Treba znati prepoznat povratnu informaciju, jer ak nema odaziva, uzalud kucaš na ta vrata.
Guest- Guest
Nije uzalud. Ne jebe lep, nego uporan.Eva wrote:Ovisi od situacije i raspoloženja. Treba znati prepoznat povratnu informaciju, jer ak nema odaziva, uzalud kucaš na ta vrata.
vuksadinare wrote:pa nitko niej rekao da treba prost biti...ja ima cvrst i iskren ulet za lomljenje srdaca....ne zelim da s eupucavanje pretvori u idi mi-dođi mi...pizzon wrote:vuksadinare wrote:joj daj nemoj...iskreniji ej muskarac onaj sa đido vamo..od onog sladunjavog..tek taj je premazan svim mastima...zigolo...dobro ne moras bas biti sirovina..malo i tu romantike treba..ali ono cvrst nastup bez viska cmoljenja je po meni to....zene kod muskaraca vole cvrstocu i postojanost...jer takvi djeluju iskrenije...od folera koji vjecno cmolje i prodavaju romantikupizzon wrote:nema osvajnja ako te ona ne ohrabruje.vuksadinare wrote:
pa naravno da je to to...daj bog te ono sladunjavo....beskonacno upucavanje...slomis se dok je osvojis...da se napravi nekakav test....gdje lik kaze trebama 'đido vamo mala da se volimo'...ili...ono...'joj ka'k si lijepa,srceko,nema te svijet'....dam hrpu love da dobija ovaj lik sa 'đido vamo..'....zene vole romantiku ali jos vise zastitnike i cvrste momke
bez toga nema osvajanja.
ostaje sam.
ma ok, ali nekad moras da napravis medjukorake,
da kroz relax atmosferu dodjes do cilja.
recimo, ozenjeni, ne mogu direktnu trogovinu,
moraju da iz druzenja pokusaju da osvare sto zele.
recimo, ako zeli neku normalnu zenu, a ne za lovu.
za lovu, to je nesto drugo, to ne moze svako, da prihvati.
Guest- Guest
Eva wrote:Ovisi od situacije i raspoloženja. Treba znati prepoznat povratnu informaciju, jer ak nema odaziva, uzalud kucaš na ta vrata.
da, to je ono,
muskarac nacini prvi korak zena sledeci,
ako zeli dalju pricu, ako ne, nema njenog koraka,
bolje odustani.
Last edited by pizzon on Mon 3 Oct - 12:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
........mene recimo vise pali romantizam u vezi...bas tada dobijem poriv biti romantican....
2015-09-08
treba procijenit situaciju, postoje neke pojedinosti koje utječu, a zanemare se..no, direktnost je dobra..makar ni ona ne treba biti uvijek ista..pizzon wrote:Eva wrote:Ovisi od situacije i raspoloženja. Treba znati prepoznat povratnu informaciju, jer ak nema odaziva, uzalud kucaš na ta vrata.
da, to je ono,
bolje odustani.
2014-04-12
......jebote znao sam jednog tipa i ne znam kako mu ej uspijevalo sa ovim uletom u 90% slucajeva...a imao ej ovaj ulet..'mala oces mi biti cura ja sam definitivno zaljubljen u tebe'...mislim ono prvi ulet i ta spika..i odmah je u vezi...
2015-09-08
maggie13 wrote:treba procijenit situaciju, postoje neke pojedinosti koje utječu, a zanemare se..no, direktnost je dobra..makar ni ona ne treba biti uvijek ista..pizzon wrote:Eva wrote:Ovisi od situacije i raspoloženja. Treba znati prepoznat povratnu informaciju, jer ak nema odaziva, uzalud kucaš na ta vrata.
da, to je ono,
bolje odustani.
verovatno na to gledamo iz razlicitog ugla, situacije.
ja radije biram nesto umesto nista, nista je uvek dostupno.
bolje imati neku vrstu ispunjenosti nego procennjivati samu situaciju.
ali, to je individulano i svako ima pravo na izbor.
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 5 najboljih gitarista svih vremena
» Najveći svih vremena
» TKO JE NAJVEĆI SVIH VREMENA?
» Najveći svih vremena!
» najveći baja svih vremena
» Najveći svih vremena
» TKO JE NAJVEĆI SVIH VREMENA?
» Najveći svih vremena!
» najveći baja svih vremena