20 najboljih filmskih rečenica za upucavanje svih vremena
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 20 najboljih filmskih rečenica za upucavanje svih vremena
Saslušala te do kraja?crvenkasti wrote:Ovo je bila moja glavna rečenica kad sam se upucavao:
"Ne znam što ti misliš o tome da si s pravim muškarcem s kojim bi željela biti, da osjetiš ono što stvarno želiš osjetiti, duboko u sebi, zbog svih onih pravih razloga, ali reći ću ti ovo, kad sam ja s takvom ženom, i kad vidim da ona osjeća da bi sve to mogla imati sa mnom, vidim odmah promjenu i njenom pogledu i držanju."
Nije iz filma, nego rezultat mojih istraživanja.
Dakle, nisam rekao ništa, ali sam sugestivno djelovao na njezine osjećaje.
Jer, čim joj kažeš bilo što direktno, to ti je kao da si je otjerao.
Ne važi se ako je tipkala po mobu dok si govorio,a digla pogled kad si se diskretno zakašljao očekujući reakciju
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:di si to nasla...Eva wrote:Ak žena popravlja kosu, nastavi, ak skida "mrvice" sa svoje odjeće, odustani!maggie13 wrote:Naravno.Eva wrote:Neverbalna komunikacija tu igra presudnu ulogu.
Guest- Guest
Kad ona kaže ne, to znaci moždaEva wrote:Dobro je biti samouvjeren, ali još isplativije mudar pa skužit jel ne, možda ili baš NE.dzango wrote:Nije uzalud. Ne jebe lep, nego uporan.Eva wrote:Ovisi od situacije i raspoloženja. Treba znati prepoznat povratnu informaciju, jer ak nema odaziva, uzalud kucaš na ta vrata.
e a kad rece možda onda što košta da košta
al kad cujem da, userem se od straha.
pogrešno su mu ime napisali..dobar je Olivier..kic wrote:17
2014-04-12
Eva wrote:
A da si Hrvat, to si prešutio?
To nikako ne smiješ reći dok se upucavaš.
crvenkasti-
2014-04-17
Muškarci su lajaviji.maggie13 wrote:zanimljiva primjedba, da.kic wrote:
upucala ga, btw šta nije zanimljivo da je od 20 citata, 18 muških?
Guest- Guest
ha ha, sad kad svi uzmu tekicu u ruku i kemijsku pa krenu..Eva wrote:Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:di si to nasla...Eva wrote:Ak žena popravlja kosu, nastavi, ak skida "mrvice" sa svoje odjeće, odustani!maggie13 wrote:Naravno.Eva wrote:Neverbalna komunikacija tu igra presudnu ulogu.
2014-04-12
Da, žena prvi put kaže tek kod matičara.dzango wrote:Kad ona kaže ne, to znaci moždaEva wrote:Dobro je biti samouvjeren, ali još isplativije mudar pa skužit jel ne, možda ili baš NE.dzango wrote:Nije uzalud. Ne jebe lep, nego uporan.Eva wrote:Ovisi od situacije i raspoloženja. Treba znati prepoznat povratnu informaciju, jer ak nema odaziva, uzalud kucaš na ta vrata.
e a kad rece možda onda što košta da košta
al kad cujem da, userem se od straha.
Guest- Guest
Očitiji..Eva wrote:Muškarci su lajaviji.maggie13 wrote:zanimljiva primjedba, da.kic wrote:
upucala ga, btw šta nije zanimljivo da je od 20 citata, 18 muških?
2014-04-12
....ja recimo kad komadu dajem na znanje da me ne interesira...pokazem da mi se spavaEva wrote:Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:di si to nasla...Eva wrote:Ak žena popravlja kosu, nastavi, ak skida "mrvice" sa svoje odjeće, odustani!maggie13 wrote:Naravno.Eva wrote:Neverbalna komunikacija tu igra presudnu ulogu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne treba, nek samo promatraju. Zanimljivo je gledat ljude i ne slušat kaj pričaju nego kak pričaju i kaj rade s tijelima. Žene uvijek petljaju s kosom ak im je frajer napet, a to je valjda način da digneš ruku i pošalješ svoj miris, da te pomiriši.maggie13 wrote:ha ha, sad kad svi uzmu tekicu u ruku i kemijsku pa krenu..Eva wrote:Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:di si to nasla...Eva wrote:Ak žena popravlja kosu, nastavi, ak skida "mrvice" sa svoje odjeće, odustani!maggie13 wrote:
Naravno.
Guest- Guest
....jednom prilikom sam se komada otarasio tako sto sam joj rekao da plati rucak...naravno da nije htjela..ja sam...ali sam se spasio
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa zapravo i moramo biti lajaviji, tj precijeniti sebe, inače se ništa ne bi desilo.. oni koji imaju malo samopouzdanje znaju da je to istina..
A ako meni popravlja kosu?Eva wrote:Ak žena popravlja kosu, nastavi, ak skida "mrvice" sa svoje odjeće, odustani!maggie13 wrote:Naravno.Eva wrote:Neverbalna komunikacija tu igra presudnu ulogu.
Hmm, zanimljivo..zato ja imam zadatak kontrolirati ruke..samo mirno..Eva wrote:Ne treba, nek samo promatraju. Zanimljivo je gledat ljude i ne slušat kaj pričaju nego kak pričaju i kaj rade s tijelima. Žene uvijek petljaju s kosom ak im je frajer napet, a to je valjda način da digneš ruku i pošalješ svoj miris, da te pomiriši.maggie13 wrote:ha ha, sad kad svi uzmu tekicu u ruku i kemijsku pa krenu..Eva wrote:Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:di si to nasla...Eva wrote:
Ak žena popravlja kosu, nastavi, ak skida "mrvice" sa svoje odjeće, odustani!
2014-04-12
A Ako češe jaja?Eva wrote:Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:di si to nasla...Eva wrote:Ak žena popravlja kosu, nastavi, ak skida "mrvice" sa svoje odjeće, odustani!maggie13 wrote:Naravno.Eva wrote:Neverbalna komunikacija tu igra presudnu ulogu.
hmm, tako to izgleda s jedne strane, da...kic wrote:pa zapravo i moramo biti lajaviji, tj precijeniti sebe, inače se ništa ne bi desilo.. oni koji imaju malo samopouzdanje znaju da je to istina..
2014-04-12
Ili koji nisu rječiti, onda imaju neke druge taktike.kic wrote:pa zapravo i moramo biti lajaviji, tj precijeniti sebe, inače se ništa ne bi desilo.. oni koji imaju malo samopouzdanje znaju da je to istina..
Guest- Guest
Ja već sve zapamtio.maggie13 wrote:ha ha, sad kad svi uzmu tekicu u ruku i kemijsku pa krenu..Eva wrote:Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:di si to nasla...Eva wrote:Ak žena popravlja kosu, nastavi, ak skida "mrvice" sa svoje odjeće, odustani!maggie13 wrote:
Naravno.
Onda je Srbin.dzango wrote:A Ako češe jaja?Eva wrote:Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:di si to nasla...Eva wrote:Ak žena popravlja kosu, nastavi, ak skida "mrvice" sa svoje odjeće, odustani!maggie13 wrote:
Naravno.
Guest- Guest
znači da si vjerojatno u Tajlandu..dzango wrote:A Ako češe jaja?Eva wrote:Sve to radimo. Čak i vi, muški, ak glanca hlače, kao da skida smeće, nema tu kruha. Ak dira remen, samo naprijed.vuksadinare wrote:di si to nasla...Eva wrote:Ak žena popravlja kosu, nastavi, ak skida "mrvice" sa svoje odjeće, odustani!maggie13 wrote:
Naravno.
Uozbilji se..
2014-04-12
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 5 najboljih gitarista svih vremena
» Najveći svih vremena
» TKO JE NAJVEĆI SVIH VREMENA?
» Najveći svih vremena!
» najveći baja svih vremena
» Najveći svih vremena
» TKO JE NAJVEĆI SVIH VREMENA?