Iknarovi Gromovi
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
veber-
2014-12-30
Re: Iknarovi Gromovi
Sve je danas moguće...No, kad smo već kod Iknarovih munja i gromova, kod indijanaca postoji ( očuvana je kroz predaju ) jedna tehnika kojom se priziva kiša...veber_1 wrote:jel postoji fetiš, vremenska prognoza?
Guest- Guest
Ne samo kod indijanaca.I tibetanski monasi meditirajući mogu materijalizirati element vode,proizvest kišu.Njih nekoliko padne u nekakavo stanje transa,čak mogu i levitirati.Ne vjerujem da je Inkar usvojio njihovo znanje.red wolf wrote:Sve je danas moguće...No, kad smo već kod Iknarovih munja i gromova, kod indijanaca postoji ( očuvana je kroz predaju ) jedna tehnika kojom se priziva kiša...veber_1 wrote:jel postoji fetiš, vremenska prognoza?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Ne samo kod indijanaca.I tibetanski monasi meditirajući mogu materijalizirati element vode,proizvest kišu.Njih nekoliko padne u nekakavo stanje transa,čak mogu i levitirati.Ne vjerujem da je Inkar usvojio njihovo znanje.
Indijanci ne padaju u trans...Samo vizualiziraju kišu i eto nje.
Guest- Guest
Znam,ali ne znam kako,no poznajem neke stručnjake za šamanizam,možda bi oni to znali objasniti.
2015-07-23
Pa zapravo je vrlo jednostavno.Antif_No1 wrote:Znam,ali ne znam kako...
Guest- Guest
Navodno da u Grčkoj ispod jednog manastira postoje strojevi iz neke pretpotopne civilizacije,a koji mogu upravljati vremenskim uvjetima.Antif_No1 wrote:Znam,ali ne znam kako,no poznajem neke stručnjake za šamanizam,možda bi oni to znali objasniti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
albatros wrote:Navodno da u Grčkoj ispod jednog manastira postoje strojevi iz neke pretpotopne civilizacije,a koji mogu upravljati vremenskim uvjetima.Antif_No1 wrote:Znam,ali ne znam kako,no poznajem neke stručnjake za šamanizam,možda bi oni to znali objasniti.
Guest- Guest
Možda je ta civilizacija Inkarova Atlantida,pa je to njegova ostavština. No čak su i stari Azteci imali nešto slično a ne vjerujem da su se oni molili moćnom Inkaru.albatros wrote:Navodno da u Grčkoj ispod jednog manastira postoje strojevi iz neke pretpotopne civilizacije,a koji mogu upravljati vremenskim uvjetima.Antif_No1 wrote:Znam,ali ne znam kako,no poznajem neke stručnjake za šamanizam,možda bi oni to znali objasniti.
2015-07-23
Iknar?
Kakvo je to biće?
Postoje li spisi u kojima se taj entitet spominje,ili se radi samo o uobrazilji nemirnog Tomice?
Kakvo je to biće?
Postoje li spisi u kojima se taj entitet spominje,ili se radi samo o uobrazilji nemirnog Tomice?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To je biće prvostvoreno od Jahve,nešto kao prototip Adama,prvi neuspjeli pokušaj,prije nego je Jahve usavršio i doradio bolji model.To je nešto kao pokusni kunić prije pojavljivanja Adama na tržištu.albatros wrote:Iknar?
Kakvo je to biće?
2015-07-23
Ja mislim da ti uopće nisi moćan,jer da jesi spriječio bi ISL da kolje katolčad.Zašto ne obraniš katolčad os ISIL-a Gromovniče ?
2015-07-23
tko je iknar? zašto svi pišu ovdje da je iknar neki psihički bolesnik? jeli to istina?
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gromovi i oluje
» Gromovi seju strah: Na rok festivalu povređena 71 osoba
» GROMOVI:''Kakva sramota!Na obljetnicu im dosao samo Milanovic'
» Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
» Iz komšiluka Vol.3: Analiza borbenih aviona F-16 koje su kupili naši zapadni susedi: Izraelske “Munje“ i “Gromovi“ za Hrvatsku
» Gromovi seju strah: Na rok festivalu povređena 71 osoba
» GROMOVI:''Kakva sramota!Na obljetnicu im dosao samo Milanovic'
» Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
» Iz komšiluka Vol.3: Analiza borbenih aviona F-16 koje su kupili naši zapadni susedi: Izraelske “Munje“ i “Gromovi“ za Hrvatsku
Page 3 of 4