Iknarovi Gromovi
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Iknarovi Gromovi
Nekada si bio učitelj, a sada si učenik...iknarovdje wrote:
dakle bice kako Bog zeli,a u ovome slucaju mozd ai kako jan zelim,jedino moram savladati kontrolu,nadam se da ce mi i Sveti Ilija pomoci,ipak je on faca a ja sam ucenik u koristenju gromova sada,nekada sam ja bio faca,hahah
Guest- Guest
Pozdrav moćnom Iknaru,vladaru neba i zemlje.Nego,ima li kakva molitva da ti se možemo pomoliti ako nam zatreba tvoja pomoć ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
iknarovdje wrote:moglo bis e tako reci,odrekaos ams e prije svihs vojih moci,a da bude gore jso sma i smrtni covjek,sada trebam nauciti koristiti moci,zasluzite svoej stare moci itd
da nekada sam ucio mnoge,a sada sam ucenik
Zeznuo si onda nešto veliko...
Guest- Guest
Onda si zeznuo samog sebe...Ehiknarovdje wrote:ovisi kakos e gleda,svojevoljno sams e odrekao svojih moci nitko me nije silio u to vrijeme
Guest- Guest
Aha,znači ipak znaš tko sam.iknarovdje wrote:tebi sotonistu bi trebala pomoc,to sigurno,ne brinis e iamm jednu molitvu koju mi je Bog dao u slucaju problema,prilicno je MOCNA,ako moze pobijediti Lucifera mislimd a moze bilo kojeg demona onda,takodAntif_No1 wrote:Pozdrav moćnom Iknaru,vladaru neba i zemlje.Nego,ima li kakva molitva da ti se možemo pomoliti ako nam zatreba tvoja pomoć ?
inace nisam vladar neba i zemlje,ali nekada sam bio ZEmlje,Bog vlada nebom,na ZEmlji msilim vladati "enklavom" recimo to tako kao zastitu od antikrista,dakle utocisce za ljude,gdje zlo nece moci raditi"sranja" a moze biti it rajno unsiteno,nesmijem sve reci,neka bude iznenađenje,onima koji pokusaju
moli se Bogu ima "oce nas" imas i molitve Sinu Bozje, Isusu KRistu,imas molitva dosta,samo ti si na strani tame prekletnice.ne brinis e tvoje vrijeme ce istjeci uskoro
2015-07-23
Časno ili nečasno, zeznuo si samog sebe...iknarovdje wrote:mislimd a nisam bilo je casno ajmo to tako reci
Guest- Guest
Ne vidim šta ima časno u tome što se ševio s Jahvinim balavcom,pa ga ovaj protjerao iz Edena na Zemlju i oduzeo mu moći.red wolf wrote:Časno ili nečasno, zeznuo si samog sebe...iknarovdje wrote:mislimd a nisam bilo je casno ajmo to tako reci
2015-07-23
Ooooo,baš i je drago što si i ti tu.
Još samo da se ovdje prikrpi Janez od kriza i unda smo kumpletni.
Još samo da se ovdje prikrpi Janez od kriza i unda smo kumpletni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
iknarovdje wrote:dakle pratite situaciju Gromovi su pozvani,neka Munje isaraju enbo nad Zegrebom,neka nitko ne strada,neka bbude jaki vjetar,Munje i neka svi uzivaju u spektaklu
e sada kakoc e biti svi cemo vidjeti
Koja okrutnost, ajd probaj pričekati dan dva, dok ne prođe mimohod, tek onda udri ...
2014-04-13
Iknare hvala ti na obavijesti.
Za svaki slučaj, poisključit ću sve uređaje za vrijeme mimohoda
Za svaki slučaj, poisključit ću sve uređaje za vrijeme mimohoda
Guest- Guest
Iknare,daj molim te,rastjeraj ove trule turiste nekom olujom.
Od njih se ne da disati.
Od njih se ne da disati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ništa od gromova i oluja Iknare, lijepo i sunčano...iknarovdje wrote:to sam napravio prosle godine radi Buffy i BRanda i kasnije KIC,ali sam se smilovao inace bi sezona bila BANANAalbatros wrote:Iknare,daj molim te,rastjeraj ove trule turiste nekom olujom.
Od njih se ne da disati.
inace nemam neku kontrolu jos mislim treba to dokazati
za sve psotoja nagrada i kazna,molis e da uspijems to sam naumio,a napadaci ako napadnu HRvatskus to reci,ja sam i vise nego na njih prejak,osim demona recimo bar Lucifera tu sam jos preslab,ali ne i beznacajan
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gromovi i oluje
» Gromovi seju strah: Na rok festivalu povređena 71 osoba
» GROMOVI:''Kakva sramota!Na obljetnicu im dosao samo Milanovic'
» Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
» Iz komšiluka Vol.3: Analiza borbenih aviona F-16 koje su kupili naši zapadni susedi: Izraelske “Munje“ i “Gromovi“ za Hrvatsku
» Gromovi seju strah: Na rok festivalu povređena 71 osoba
» GROMOVI:''Kakva sramota!Na obljetnicu im dosao samo Milanovic'
» Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
» Iz komšiluka Vol.3: Analiza borbenih aviona F-16 koje su kupili naši zapadni susedi: Izraelske “Munje“ i “Gromovi“ za Hrvatsku
Page 2 of 4