Njemačka: Napadnut gradonačelnik koji je htjeo da zbrine izbjeglice
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Njemačka: Napadnut gradonačelnik koji je htjeo da zbrine izbjeglice
Danas ste na pragu da stvarate novi svijet...Čak, možete promijeniti ono što dolazi, ali sve ovisi o vama...Stvorimo novi svijet sutra...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Zašto ne još večeras? Ili vi to po onoj, "ne radi danas ono što možeš odgoditi za sutra"?red wolf wrote:Danas ste na pragu da stvarate novi svijet...Čak, možete promijeniti ono što dolazi, ali sve ovisi o vama...Stvorimo novi svijet sutra...
Ali prvo, prestanite mrziti ljude različite od vas...Recite im --> Odbacimo sve do sada što nas dijeli, a od sutra stvarajmo novog čovjeka...Bez onog jučer...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Danas ste na pragu da stvarate novi svijet...Čak, možete promijeniti ono što dolazi, ali sve ovisi o vama...Stvorimo novi svijet sutra...
kako sad, reko si da ne možemo utjecati...........al ga drobiš ko baba na placu
Guest- Guest
Dok ne shvatite da ste vi ''stvaratelj''...Noor wrote:red wolf wrote:Danas ste na pragu da stvarate novi svijet...Čak, možete promijeniti ono što dolazi, ali sve ovisi o vama...Stvorimo novi svijet sutra...
red wolf-
2016-02-10
Da, zašto ne?udba wrote:Zašto ne još večeras? Ili vi to po onoj, "ne radi danas ono što možeš odgoditi za sutra"?red wolf wrote:Danas ste na pragu da stvarate novi svijet...Čak, možete promijeniti ono što dolazi, ali sve ovisi o vama...Stvorimo novi svijet sutra...
red wolf-
2016-02-10
Ne znam, ja to doživljavam kao riječi proroka, zamišljam ga ko Gandalfa s dugom kosom, bijelom haljinom i štapom u ruci, onako boja johe ili bajcan s prozirnim Sadolinom. I daje mudre riječi za koje treba malo vremena da sjednu i da ih se shvati.Noor wrote:red wolf wrote:Danas ste na pragu da stvarate novi svijet...Čak, možete promijeniti ono što dolazi, ali sve ovisi o vama...Stvorimo novi svijet sutra...
I onda dođe Tre pa Gandalfu izleti "jebem ti mater ustašku", nekako mi ne leži za Mesiju čija smirenost se može mjeriti sa spokojem međuzvjezdanog prostora.
Ezeku,čudom se čudih,kako ti posnubi svoju zenu i ozeni je..??
valjda je na kraju od iscrpeljenosti umne rekla DA...
Guest- Guest
Bi li Samarijanac zbrinuo izbjeglice kao što je spasio čovjeka kojeg su izranjavali na cesti? Odgovorite si na to pitanje...
red wolf-
2016-02-10
Vidjela je mene, ne tijelo koje nosim....bogomdani wrote:Ezeku,čudom se čudih,kako ti posnubi svoju zenu i ozeni je..??
red wolf-
2016-02-10
Ona nes ko oni X-cube-i u nasih outsorcera..vide nevidljivo u metalu...red wolf wrote:Vidjela je mene, ne tijelo koje nosim....bogomdani wrote:Ezeku,čudom se čudih,kako ti posnubi svoju zenu i ozeni je..??
Guest- Guest
Pa ne baš...bogomdani wrote:Ona nes ko oni X-cube-i u nasih outsorcera..vide nevidljivo u metalu...red wolf wrote:Vidjela je mene, ne tijelo koje nosim....bogomdani wrote:Ezeku,čudom se čudih,kako ti posnubi svoju zenu i ozeni je..??
red wolf-
2016-02-10
Da razmislim....red wolf wrote:Bi li Samarijanac zbrinuo izbjeglice kao što je spasio čovjeka kojeg su izranjavali na cesti? Odgovorite si na to pitanje...
Bi..... jednog... ne 800.000
ja,ja..vidjeli duovnost u Tebea..red wolf wrote:Pa ne baš...bogomdani wrote:Ona nes ko oni X-cube-i u nasih outsorcera..vide nevidljivo u metalu...red wolf wrote:Vidjela je mene, ne tijelo koje nosim....bogomdani wrote:Ezeku,čudom se čudih,kako ti posnubi svoju zenu i ozeni je..??
Guest- Guest
red wolf wrote:Dok ne shvatite da ste vi ''stvaratelj''...Noor wrote:red wolf wrote:Danas ste na pragu da stvarate novi svijet...Čak, možete promijeniti ono što dolazi, ali sve ovisi o vama...Stvorimo novi svijet sutra...
pa ja to oduvijek tvrdim
Guest- Guest
Sve bi ih spasio...No, Isusa nikad niste razumijeli....udba wrote:Da razmislim....red wolf wrote:Bi li Samarijanac zbrinuo izbjeglice kao što je spasio čovjeka kojeg su izranjavali na cesti? Odgovorite si na to pitanje...
Bi..... jednog... ne 800.000
red wolf-
2016-02-10
Pa stvaraj onda....Što čekaš?...Ja ne vidim bolji svijet....Noor wrote:red wolf wrote:Dok ne shvatite da ste vi ''stvaratelj''...Noor wrote:red wolf wrote:Danas ste na pragu da stvarate novi svijet...Čak, možete promijeniti ono što dolazi, ali sve ovisi o vama...Stvorimo novi svijet sutra...
pa ja to oduvijek tvrdim
red wolf-
2016-02-10
Meni je bolje..i to puno,nego dok sam bio na Balkanu..lijepo svi platjaju na vrijeme..
Guest- Guest
udba wrote:Ne znam, ja to doživljavam kao riječi proroka, zamišljam ga ko Gandalfa s dugom kosom, bijelom haljinom i štapom u ruci, onako boja johe ili bajcan s prozirnim Sadolinom. I daje mudre riječi za koje treba malo vremena da sjednu i da ih se shvati.Noor wrote:red wolf wrote:Danas ste na pragu da stvarate novi svijet...Čak, možete promijeniti ono što dolazi, ali sve ovisi o vama...Stvorimo novi svijet sutra...
I onda dođe Tre pa Gandalfu izleti "jebem ti mater ustašku", nekako mi ne leži za Mesiju čija smirenost se može mjeriti sa spokojem međuzvjezdanog prostora.
Tre njega za čas istrese iz te bijele haljine
Guest- Guest
JA vidim bolji svijet..
Guest- Guest
red wolf wrote:Pa stvaraj onda....Što čekaš?...Ja ne vidim bolji svijet....Noor wrote:red wolf wrote:Dok ne shvatite da ste vi ''stvaratelj''...Noor wrote:red wolf wrote:Danas ste na pragu da stvarate novi svijet...Čak, možete promijeniti ono što dolazi, ali sve ovisi o vama...Stvorimo novi svijet sutra...
pa ja to oduvijek tvrdim
stvaram svakodnevno...ništa mi s neba ne pada, kao recimo tebi
Guest- Guest
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
» Napadnut gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a
» Napadnut splitski gradonačelnik , dvojica ga vrijeđala i udarala
» Njemačka: izbjeglice na odmoru u domicilnim državama
» Njemaćka: izbjeglice su bolje obrazovane nego što se očekivalo
» Napadnut gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a
» Napadnut splitski gradonačelnik , dvojica ga vrijeđala i udarala
» Njemačka: izbjeglice na odmoru u domicilnim državama
» Njemaćka: izbjeglice su bolje obrazovane nego što se očekivalo
Page 3 of 8