Njemačka: Napadnut gradonačelnik koji je htjeo da zbrine izbjeglice
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Njemačka: Napadnut gradonačelnik koji je htjeo da zbrine izbjeglice
Gradonačelnik Oersdorfa Joahim Kebšul napadnut je, kako se pretpostavlja, zbog namere da pruži utočište izbeglicama u tom malom mestu u nemačkoj saveznoj državi Šlezvig-Holštajn.
Kako je saopštila policija, nepoznata osoba udarila je Kebšula ispred gradske većnice pre sednice odbora o izgradnji centra za izbeglice u četvrtak uveče komadom drveta u glavu.
On je izgubio svest i prebačen u bolnicu, ali povrede nisu teže prirode.
Nije poznato da li se napad dovodi u vezu sa gradonačelnikovim stavom o zbrinjavanju izbeglica, ali zvaničnici kažu da su on i drugi gradskii čelnici dobili ksenofobične pretnje, prenosi Rojters.
http://www.blic.rs/vesti/svet/nemacka-napadnut-gradonacelnik-koji-je-zeleo-da-zbrine-izbeglice/j6g0xdv
Owakwe treba mlatit a ne jadne imigrante.
Kako je saopštila policija, nepoznata osoba udarila je Kebšula ispred gradske većnice pre sednice odbora o izgradnji centra za izbeglice u četvrtak uveče komadom drveta u glavu.
On je izgubio svest i prebačen u bolnicu, ali povrede nisu teže prirode.
Nije poznato da li se napad dovodi u vezu sa gradonačelnikovim stavom o zbrinjavanju izbeglica, ali zvaničnici kažu da su on i drugi gradskii čelnici dobili ksenofobične pretnje, prenosi Rojters.
http://www.blic.rs/vesti/svet/nemacka-napadnut-gradonacelnik-koji-je-zeleo-da-zbrine-izbeglice/j6g0xdv
Owakwe treba mlatit a ne jadne imigrante.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Njemačka: Napadnut gradonačelnik koji je htjeo da zbrine izbjeglice
-Istina..tudej sam iso kod jednog Srbina,koji u jednom maleckom mjestu ima restoran i pravi bogovsku hranu...cudo zivo..niti jednog Khozoepčića,staro pitoreskno seoce,na bregima...sami svabi i koji balkanac...
I sad u takav mali raj pustiti Khozoepe???..ludilo..
I sad u takav mali raj pustiti Khozoepe???..ludilo..
Guest- Guest
Pa ja bi im baš natrpao ....tako da još više popoizde.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
polako pizđe i ovako...bude i gore..a industrija nes stala,past ce i lova..tek onda budu ljudi se naljutili...nes slicno je bilo prije ww2,namjerno se zaustavila produkcija,ljudi ostali bez poslea,nisu imali pare i Hitjo ih je lako pridobio svojom pricom..
Guest- Guest
Jesi li ti u Unterturkheimu?
Jok..to je uz Stuttgarth,ja sam blizu Neckasulma..udba wrote:Jesi li ti u Unterturkheimu?
a ti?
Guest- Guest
u kurcu a ne u mercedesovom dvorištu...
2015-08-08
u stvari Oberturkheim..o tome govoris?
Guest- Guest
Mišamaš,odi se tamo druziti sa dzmstz,i lijepo si nastavite tepati...još malo i koja suza kane i pusa padne..
Guest- Guest
Ne možete zaustaviti ono što dolazi...Budućnost vam nisu ukrali...Bilo bi nepravedno da se tako kaže...Budućnost ste si sami ukrali...
Last edited by red wolf on 30/9/2016, 22:32; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Ja sam na Balkanu. Prošo sam taj kvart gore, kao manager pri organizaciji rukovanja sirovinama i transportom, mislim da se to kaže mješalica i tačke na našem.bogomdani wrote:Jok..to je uz Stuttgarth,ja sam blizu Neckasulma..udba wrote:Jesi li ti u Unterturkheimu?
a ti?
a eto..netko rukovodi necim..nema svatko srece i podrske obitelji..udba wrote:Ja sam na Balkanu. Prošo sam taj kvart gore, kao manager pri organizaciji rukovanja sirovinama i transportom, mislim da se to kaže mješalica i tačke na našem.bogomdani wrote:Jok..to je uz Stuttgarth,ja sam blizu Neckasulma..udba wrote:Jesi li ti u Unterturkheimu?
a ti?
Guest- Guest
kak uvijek nađeš neki srpski restoran... kak te nije sram s obzirom kolike si srbe posmicao iz manliherove puškice...;)bogomdani wrote:Mišamaš,odi se tamo druziti sa dzmstz,i lijepo si nastavite tepati...još malo i koja suza kane i pusa padne..
2015-08-08
Lako se tebi kurčiti dok ne dođe Tre911, onda ide prizemljenje i razgovor bez metafizike ono "milu mamu u...." itd.red wolf wrote:Ne možete zaustaviti ono što dolazi...Budućnost vam nisu ukrali...Bilo bi nepravedno da se tako kaže...Buudćnost ste si sami ukrali...
red wolf wrote:Ne možete zaustaviti ono što dolazi...Budućnost vam nisu ukrali...Bilo bi nepravedno da se tako kaže...Buudćnost ste si sami ukrali...
šta nam nude?
Guest- Guest
heheheheheheheheheheheheheheheudba wrote:Lako se tebi kurčiti dok ne dođe Tre911, onda ide prizemljenje i razgovor bez metafizike ono "milu mamu u...." itd.red wolf wrote:Ne možete zaustaviti ono što dolazi...Budućnost vam nisu ukrali...Bilo bi nepravedno da se tako kaže...Buudćnost ste si sami ukrali...
red wolf-
2016-02-10
da bih riječ reko...udba wrote:Ja sam na Balkanu. Prošo sam taj kvart gore, kao manager pri organizaciji rukovanja sirovinama i transportom, mislim da se to kaže mješalica i tačke na našem.bogomdani wrote:Jok..to je uz Stuttgarth,ja sam blizu Neckasulma..udba wrote:Jesi li ti u Unterturkheimu?
a ti?
2015-08-08
tko kaze da sam ijednog Srbina upucao??...nisam..zato i nemam krvi na zubima i svakom mogu u oci pogledati..a Srbin pravi jebene steakove,kobase na zaru,i ostalo..prste za polizati...Tko ti je kriv kad ti ne znas dobru hranu pripremati..michaellcmacha wrote:kak uvijek nađeš neki srpski restoran... kak te nije sram s obzirom kolike si srbe posmicao iz manliherove puškice...;)bogomdani wrote:Mišamaš,odi se tamo druziti sa dzmstz,i lijepo si nastavite tepati...još malo i koja suza kane i pusa padne..
Guest- Guest
Čip u desnu ruku, potpuna kontrola vaših života...No, to zapravo nije loše...Naravno, vama će biti to loše...hahahahahahahahahahahahahahahahaNoor wrote:red wolf wrote:Ne možete zaustaviti ono što dolazi...Budućnost vam nisu ukrali...Bilo bi nepravedno da se tako kaže...Buudćnost ste si sami ukrali...
šta nam nude?
red wolf-
2016-02-10
normalno,kad ti pase da netko radi prljavije od tebea..tko je bolji,pljuckasd ko jalnušna ljama po njemu...balkanac tipicnimichaellcmacha wrote:da bih riječ reko...udba wrote:Ja sam na Balkanu. Prošo sam taj kvart gore, kao manager pri organizaciji rukovanja sirovinama i transportom, mislim da se to kaže mješalica i tačke na našem.bogomdani wrote:Jok..to je uz Stuttgarth,ja sam blizu Neckasulma..udba wrote:Jesi li ti u Unterturkheimu?
a ti?
Guest- Guest
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
» Napadnut gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a
» Napadnut splitski gradonačelnik , dvojica ga vrijeđala i udarala
» Njemačka: izbjeglice na odmoru u domicilnim državama
» Njemaćka: izbjeglice su bolje obrazovane nego što se očekivalo
» Napadnut gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a
» Napadnut splitski gradonačelnik , dvojica ga vrijeđala i udarala
» Njemačka: izbjeglice na odmoru u domicilnim državama
» Njemaćka: izbjeglice su bolje obrazovane nego što se očekivalo
Page 1 of 8