Njemačka: Napadnut gradonačelnik koji je htjeo da zbrine izbjeglice
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Njemačka: Napadnut gradonačelnik koji je htjeo da zbrine izbjeglice
Dobro daj dosadan si vise, pogledaj neki normalan film i popij lijek.red wolf wrote:Taj svijet će biti uništen...bogomdani wrote:zasto svi sa blagonaklonosscu gledaju one koji rade prljave i teske poslove...?kaja_333 wrote::)jasambrend wrote:udba wrote:
Ja sam na Balkanu. Prošo sam taj kvart gore, kao manager pri organizaciji rukovanja sirovinama i transportom, mislim da se to kaže mješalica i tačke na našem.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:
Pa sto sad neće nestati sve?
To ti ono kao u Star Treku, dođe Enterprise na neku planetu i tamo se teleportiraju kod predsjednika planete koji btw. priča engeski. Moguće da Ezekiel prima informacije preko HRT3 oko 23 navečer :)
Last edited by dawson on 1/10/2016, 00:16; edited 1 time in total
Ezekielu je ništavilo pojelo mozak.kaja_333 wrote:Pa sto sad neće nestati sve? Tebi su se poruke pomiješale izgleda..red wolf wrote:Ja ne primam poruke kako ti misliš...Granice će nestati jer je to neophodno...kaja_333 wrote:Aha , kao u onom filmu od jucer, a ti primaš poruke iz svemira i tebe ce spasiti. A kako ce nestati granice i svi ćemo živjeti u jednoj državi kad ćemo eksplodirati?red wolf wrote:Buuuuum hhahahahahahahahahahahahahahahahakaja_333 wrote:
A sta se dogoditi, ajde nam reci sta?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a riskiraj..Noor wrote:red wolf wrote:Pa, na neki način da....[/qmaggie13 wrote:Smak svijeta soon :D
ako neće bit noćas, jel mogu skinut foliju s glave, malo mi je vruće s pod tim
2015-08-15
Ali, kažem ti istinu? Zar te već boli ta tvoja sudbina?kaja_333 wrote:Dobro daj dosadan si vise, pogledaj neki normalan film i popij lijek.red wolf wrote:Taj svijet će biti uništen...bogomdani wrote:zasto svi sa blagonaklonosscu gledaju one koji rade prljave i teske poslove...?kaja_333 wrote::)jasambrend wrote:
red wolf-
2016-02-10
:Dred wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehemaggie13 wrote:treba uzivat u zadnjim trzajima onda..red wolf wrote:Pa, na neki način da....maggie13 wrote:Smak svijeta soon :D
2014-04-12
:)dawson wrote:kaja_333 wrote:
To ti ono kao u Star Treku, dođe Enterprise na neku planetu i tamo se teleportiraju kod predsjednika planete koji btw. priča engeski. Moguće da Ezekiel prima informacije preko HRT3 oko 23 navečer :)
2015-08-15
Prije bih reko da se radi o nazivima za neke poslove, recimo key accounter, human resources a vidim da se i vi Švabe anglizirate, mi smo to nekad zvali Subunternehmeri, a ti sve više koristiš izraz outsourceribogomdani wrote:zasto svi sa blagonaklonosscu gledaju one koji rade prljave i teske poslove...?kaja_333 wrote::)jasambrend wrote:udba wrote:Ja sam na Balkanu. Prošo sam taj kvart gore, kao manager pri organizaciji rukovanja sirovinama i transportom, mislim da se to kaže mješalica i tačke na našem.bogomdani wrote:
Jok..to je uz Stuttgarth,ja sam blizu Neckasulma..
a ti?
O ebote,pa jel sam to zasluzio da mi kazes???kaja_333 wrote:Dobro daj dosadan si vise, pogledaj neki normalan film i popij lijek.red wolf wrote:Taj svijet će biti uništen...bogomdani wrote:zasto svi sa blagonaklonosscu gledaju one koji rade prljave i teske poslove...?kaja_333 wrote::)jasambrend wrote:
Guest- Guest
A čuj, dobar sam s tvojim zapovjednikom Galaktičke federacije...Njemu se požali...RayMabus wrote:Ezekielu je ništavilo pojelo mozak.kaja_333 wrote:Pa sto sad neće nestati sve? Tebi su se poruke pomiješale izgleda..red wolf wrote:Ja ne primam poruke kako ti misliš...Granice će nestati jer je to neophodno...kaja_333 wrote:Aha , kao u onom filmu od jucer, a ti primaš poruke iz svemira i tebe ce spasiti. A kako ce nestati granice i svi ćemo živjeti u jednoj državi kad ćemo eksplodirati?red wolf wrote:
Buuuuum hhahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
kaja_333 wrote:a riskiraj..Noor wrote:red wolf wrote:Pa, na neki način da....[/qmaggie13 wrote:Smak svijeta soon :D
i budem, al ću ju držat uz krevet, zlu ne trebalo..da kakve signale ne propustim
Guest- Guest
Pa dobro, u redu. Aj spavatred wolf wrote:Ali, kažem ti istinu? Zar te već boli ta tvoja sudbina?kaja_333 wrote:Dobro daj dosadan si vise, pogledaj neki normalan film i popij lijek.red wolf wrote:Taj svijet će biti uništen...bogomdani wrote:zasto svi sa blagonaklonosscu gledaju one koji rade prljave i teske poslove...?kaja_333 wrote:
:)
2015-08-15
Farba se osušila?Noor wrote:red wolf wrote:Pa, na neki način da....maggie13 wrote:Smak svijeta soon :D
ovo treba stavit gore :Dred wolf wrote:A čuj, dobar sam s tvojim zapovjednikom Galaktičke federacije...Njemu se požali...RayMabus wrote:Ezekielu je ništavilo pojelo mozak.kaja_333 wrote:Pa sto sad neće nestati sve? Tebi su se poruke pomiješale izgleda..red wolf wrote:Ja ne primam poruke kako ti misliš...Granice će nestati jer je to neophodno...kaja_333 wrote:
Aha , kao u onom filmu od jucer, a ti primaš poruke iz svemira i tebe ce spasiti. A kako ce nestati granice i svi ćemo živjeti u jednoj državi kad ćemo eksplodirati?
2014-04-12
Da, da, da ne uđu u glavu. Odmah ju zaljepi ako nešto bude čudno.Noor wrote:kaja_333 wrote:a riskiraj..Noor wrote:red wolf wrote:Pa, na neki način da....[/qmaggie13 wrote:Smak svijeta soon :D
i budem, al ću ju držat uz krevet, zlu ne trebalo..da kakve signale ne propustim
2015-08-15
Znaš što je najbolje? Ja vam kažem ovdje istinu, a vi me popljuvate....hahahahahahahahahahahahahahahahaha....kaja_333 wrote:Pa dobro, u redu. Aj spavatred wolf wrote:Ali, kažem ti istinu? Zar te već boli ta tvoja sudbina?kaja_333 wrote:Dobro daj dosadan si vise, pogledaj neki normalan film i popij lijek.red wolf wrote:Taj svijet će biti uništen...bogomdani wrote:
zasto svi sa blagonaklonosscu gledaju one koji rade prljave i teske poslove...?
red wolf-
2016-02-10
dawson wrote:kaja_333 wrote:
udba wrote:Farba se osušila?Noor wrote:red wolf wrote:Pa, na neki način da....maggie13 wrote:Smak svijeta soon :D
čak sam i previše držala....sad kad skinem, a ono plavuša
Guest- Guest
aha..ruganje izrazima..pa sami svabi koriste brutalno engleske rijeci..a ja svapski govorim sto moram,ne sto ga volim ili mi je lijep..udba wrote:Prije bih reko da se radi o nazivima za neke poslove, recimo key accounter, human resources a vidim da se i vi Švabe anglizirate, mi smo to nekad zvali Subunternehmeri, a ti sve više koristiš izraz outsourceribogomdani wrote:zasto svi sa blagonaklonosscu gledaju one koji rade prljave i teske poslove...?kaja_333 wrote::)jasambrend wrote:udba wrote:
Ja sam na Balkanu. Prošo sam taj kvart gore, kao manager pri organizaciji rukovanja sirovinama i transportom, mislim da se to kaže mješalica i tačke na našem.
to sto ne prihacam raditi bilo sto,meni je plus..jer kad si to mozes priustiti na Zapadu,onda znas da si kalibar..konkurencija je ovdje opako sposona i brutalna..doli je bilo lako,ali nitko nije platjao..
Guest- Guest
Dakle, oprostite na smetnji...Ja sam se malo zezao s vama...Više neću...Vjerujte ovdje vašim favoritima forumašima...Oni vam uvijek pišu istine i samo istine...
red wolf-
2016-02-10
Znam, ne kužimo da ti predosjećas ili imas informacije. Kada dođe do smaka vidjecemo da si bio u pravu.red wolf wrote:Znaš što je najbolje? Ja vam kažem ovdje istinu, a vi me popljuvate....hahahahahahahahahahahahahahahahaha....kaja_333 wrote:Pa dobro, u redu. Aj spavatred wolf wrote:Ali, kažem ti istinu? Zar te već boli ta tvoja sudbina?kaja_333 wrote:Dobro daj dosadan si vise, pogledaj neki normalan film i popij lijek.red wolf wrote:
Taj svijet će biti uništen...
Tako je u svakom filmu. Zato mi to tako.
2015-08-15
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
» Napadnut gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a
» Napadnut splitski gradonačelnik , dvojica ga vrijeđala i udarala
» Njemačka: izbjeglice na odmoru u domicilnim državama
» Njemaćka: izbjeglice su bolje obrazovane nego što se očekivalo
» Napadnut gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a
» Napadnut splitski gradonačelnik , dvojica ga vrijeđala i udarala
» Njemačka: izbjeglice na odmoru u domicilnim državama
» Njemaćka: izbjeglice su bolje obrazovane nego što se očekivalo
Page 7 of 8