Njemačka: Napadnut gradonačelnik koji je htjeo da zbrine izbjeglice
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Njemačka: Napadnut gradonačelnik koji je htjeo da zbrine izbjeglice
Znam, ne kužimo da ti predosjećas ili imas informacije. Kada dođe do smaka vidjecemo da si bio u pravu.red wolf wrote:Znaš što je najbolje? Ja vam kažem ovdje istinu, a vi me popljuvate....hahahahahahahahahahahahahahahahaha....kaja_333 wrote:Pa dobro, u redu. Aj spavatred wolf wrote:Ali, kažem ti istinu? Zar te već boli ta tvoja sudbina?kaja_333 wrote:Dobro daj dosadan si vise, pogledaj neki normalan film i popij lijek.red wolf wrote:
Taj svijet će biti uništen...
Tako je u svakom filmu. Zato mi to tako.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pusti ih,ezek,zezaju se..ostani ti i pisi..B-)
2014-04-12
boli ih qurac..primaju mirovine...ne moraju raditi krvavo kao ti Ezeku..red wolf wrote:Dakle, oprostite na smetnji...Ja sam se malo zezao s vama...Više neću...Vjerujte ovdje vašim favoritima forumašima...Oni vam uvijek pišu istine i samo istine...
Guest- Guest
Pozdrav @Kaja...Shvati vrijeme koje imaš ispred sebe i uzmi ga za sebe. To je bitno, ništa ostalo...kaja_333 wrote:Znam, ne kužimo da ti predosjećas ili imas informacije. Kada dođe do smaka vidjecemo da si bio u pravu.red wolf wrote:Znaš što je najbolje? Ja vam kažem ovdje istinu, a vi me popljuvate....hahahahahahahahahahahahahahahahaha....kaja_333 wrote:Pa dobro, u redu. Aj spavatred wolf wrote:Ali, kažem ti istinu? Zar te već boli ta tvoja sudbina?kaja_333 wrote:
Dobro daj dosadan si vise, pogledaj neki normalan film i popij lijek.
Ostali, pozdrav...
red wolf-
2016-02-10
Smisao za humor ti je jadan. Vidiš kako ja to radim : Iči će sve u kuraz , neka tako i treba , trpaj.red wolf wrote:Dakle, oprostite na smetnji...Ja sam se malo zezao s vama...Više neću...Vjerujte ovdje vašim favoritima forumašima...Oni vam uvijek pišu istine i samo istine...
Veseli pesimista.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pozdrav ezek.red wolf wrote:Pozdrav @Kaja...Shvati vrijeme koje imaš ispred sebe i uzmi ga za sebe. To je bitno, ništa ostalo...kaja_333 wrote:Znam, ne kužimo da ti predosjećas ili imas informacije. Kada dođe do smaka vidjecemo da si bio u pravu.red wolf wrote:Znaš što je najbolje? Ja vam kažem ovdje istinu, a vi me popljuvate....hahahahahahahahahahahahahahahahaha....kaja_333 wrote:Pa dobro, u redu. Aj spavatred wolf wrote:
Ali, kažem ti istinu? Zar te već boli ta tvoja sudbina?
Ostali, pozdrav,,,
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ZDRAVOOOO...!!!red wolf wrote:Pozdrav @Kaja...Shvati vrijeme koje imaš ispred sebe i uzmi ga za sebe. To je bitno, ništa ostalo...kaja_333 wrote:Znam, ne kužimo da ti predosjećas ili imas informacije. Kada dođe do smaka vidjecemo da si bio u pravu.red wolf wrote:Znaš što je najbolje? Ja vam kažem ovdje istinu, a vi me popljuvate....hahahahahahahahahahahahahahahahaha....kaja_333 wrote:Pa dobro, u redu. Aj spavatred wolf wrote:
Ostali, pozdrav...
Guest- Guest
red wolf wrote:Pozdrav @Kaja...Shvati vrijeme koje imaš ispred sebe i uzmi ga za sebe. To je bitno, ništa ostalo...kaja_333 wrote:Znam, ne kužimo da ti predosjećas ili imas informacije. Kada dođe do smaka vidjecemo da si bio u pravu.red wolf wrote:Znaš što je najbolje? Ja vam kažem ovdje istinu, a vi me popljuvate....hahahahahahahahahahahahahahahahaha....kaja_333 wrote:Pa dobro, u redu. Aj spavatred wolf wrote:
Ostali, pozdrav...
laku noć vučko :)
Guest- Guest
Treba duša da se izdigne iznad materijalnih stwari a to je i planeta kao fizička tworewina i ljudska rasa kao fizička tworewina i žiwotinje kao fizička tworewina.
Znači jedina slobodna jedinka na owoj planeti je ona .....koja može pritisnuti dugme za atomsku bombu i u tom trenu se sretno nasmiješiti i reči : A NEK IDE SWE U PIČKU MALTERINU .....PRAHI PEPEPO.
Znači jedina slobodna jedinka na owoj planeti je ona .....koja može pritisnuti dugme za atomsku bombu i u tom trenu se sretno nasmiješiti i reči : A NEK IDE SWE U PIČKU MALTERINU .....PRAHI PEPEPO.
2014-04-11
evo i ovoga..ovaj je bacio drkicvu,pa je sad miran...
Guest- Guest
Ja sam istinski mesija.bogomdani wrote:evo i ovoga..ovaj je bacio drkicvu,pa je sad miran...
Slijedite samo mene.
2014-04-11
Oke,bacamo drkicu,pa u krpe pamucne...laki notj..
Guest- Guest
To su tripowi ....mora owo mora ono .....ma brale ne mora ništa ...daj dinamita.
2014-04-11
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
» Napadnut gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a
» Napadnut splitski gradonačelnik , dvojica ga vrijeđala i udarala
» Njemačka: izbjeglice na odmoru u domicilnim državama
» Njemaćka: izbjeglice su bolje obrazovane nego što se očekivalo
» Napadnut gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a
» Napadnut splitski gradonačelnik , dvojica ga vrijeđala i udarala
» Njemačka: izbjeglice na odmoru u domicilnim državama
» Njemaćka: izbjeglice su bolje obrazovane nego što se očekivalo
Page 8 of 8