Imamo novog druga Titu
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Imamo novog druga Titu
Još ako su sa pršutom... Dosta mu je više Vučićeve podriguše.marcellus wrote:ako ovaj dijeli veće sendviče možda sad pižon počne pisat za njega
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Naš je peder. Ne u dupe, nego u glavu.marcellus wrote:¸dzango wrote:Peder?marcellus wrote:dzango wrote:Jebote ja mislio Vučić.marcellus wrote:Radi do kasno u noć, na dobrobit naroda i partije, niko mu nije ravan, ovi što ga napadaju sve to stoka sitno zuba
pa da, isti recept, sad je jedan takav europizdek preuzeo i hrvatsku. Nije red da samo vi imate partijskog sekretara postavljenog od strane centralnog komiteta u mosk... briselu kao okupacijskog namjesnika.
štajaznam za sanadera se pričalo da je peder, kažu da je takva moda na zapadu, brisel i to, jebat žene je out, zaostalo a mi hoćemo bit napredni i u korak sa svijetom
Osim toga kukavičje jaje u HDZ snjeli su tvoji udbasi. Kada se isprofiliralo dvostranačje pomeli su državotvorne kadrove i doveli takve kao tebe. Glasove dobivaju prevarom, na konto prošlosti i zabludom.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Treba osnovati novu stranku, hsp je demode. Nešto kao vas usrani HDZ koji moze ostati stranka za jugoslovene, Bosance i kriminalce. E da, i za udbase obavezno.epikur37 wrote:marcellus wrote:hsp nije dobar brend
pa onda snijeti jaje u tuđe gnijezdo....
popravite vaš hsp ne uvaljujte se u hdz
Ko vam brani...eto ima vas hasanče, karamarko, glasnović...osnujte isturite lustraciju kao program da vidimo kolko ćete dobit :)
Nek kaže tvoj Plenković - govnar sam, nemam svoje ja, prodacu svakog za malo vlasti i ako Brisel hoce pa da vidimo koliko ce dobiti..
Last edited by kaja_333 on 29/9/2016, 15:11; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Uostalom Plenković nema dovoljno potpisa, nije ih zaboravio doma.
2015-08-15
Osim toga kukavičje jaje u HDZ snjeli su tvoji udbasi. Kada se isprofiliralo dvostranačje pomeli su državotvorne kadrove i doveli takve kao tebe. Glasove dobivaju prevarom, na konto prošlosti i zabludom.kaja_333 wrote:
Ko vam brani...eto ima vas hasanče, karamarko, glasnović...osnujte isturite lustraciju kao program da vidimo kolko ćete dobit :)
Nek kaže tvoj Plenković - govnar sam, nemam svoje ja, prodacu svakog za malo vlasti i ako Brisel hoce pa da vidimo koliko ce dobiti..[/quote]
ma gle svi su to skužili ali ljudi su ti stoka sitnog zuba, samo da se ne talasa i da nas ovi iz brisela ne tuku po ušima
2014-05-05
...pa tu je autor u pravu ovi se nisu kandidirali jer su ocekivali logicno hdz-ov poraz na izborima i samim time racunali plenki ce se sam pokupiti...da su znali za drugaciji ishod vjerojatno bi se kandidirali..uostalom takav scenarij im niej za zamjeriti..tko ej uopce tada ocekivao sigurno pobjedu hdz-a?..ni sam plenki vjerojatno..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..bilo bi posteno reci...da su ovi smatrali plenkija privremenim rjesenjim...nakon izgubljenih izbora....pedala...pa nesto je u svojoj emisiji to spominjao i bijanec prije izbora...kad je gosta pitao 'da li je plenkovic prijelazno rjesenje'...a bujanec to nije pitao onako napamet...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..bilo bi posteno reci...da su ovi smatrali plenkija privremenim rjesenjim...nakon izgubljenih izbora....pedala...pa nesto je u svojoj emisiji to spominjao i bijanec prije izbora...kad je gosta pitao 'da li je plenkovic prijelazno rjesenje'...a bujanec to nije pitao onako napamet...
e zaboravio sam bujanca on je pravi hdz onaj karahasančetov :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:...pa tu je autor u pravu ovi se nisu kandidirali jer su ocekivali logicno hdz-ov poraz na izborima i samim time racunali plenki ce se sam pokupiti...da su znali za drugaciji ishod vjerojatno bi se kandidirali..uostalom takav scenarij im niej za zamjeriti..tko ej uopce tada ocekivao sigurno pobjedu hdz-a?..ni sam plenki vjerojatno..
pa sjebao ih je milanović koji je rekao nešto ružno o četnicima pa hrvati zato nisu glasali za njega, dobio je 150 000 glasova manje nego prije godinu dana i samo zato je plenki pobijedio
svejedno.....tko bi se prihvatio trenirat utopljenika....kao fol zanima ih..ali..ja nisam taj..kad je utopljenik nekim cudom postao prvak...sad je meta glavni trener i drugi se vide u toj stolici...a saasnjeg trenera je vise pomilovala sreca nego znanje.....marcellus wrote:vuksadinare wrote:...pa tu je autor u pravu ovi se nisu kandidirali jer su ocekivali logicno hdz-ov poraz na izborima i samim time racunali plenki ce se sam pokupiti...da su znali za drugaciji ishod vjerojatno bi se kandidirali..uostalom takav scenarij im niej za zamjeriti..tko ej uopce tada ocekivao sigurno pobjedu hdz-a?..ni sam plenki vjerojatno..
pa sjebao ih je milanović koji je rekao nešto ružno o četnicima pa hrvati zato nisu glasali za njega, dobio je 150 000 glasova manje nego prije godinu dana i samo zato je plenki pobijedio
2015-09-08
Bolje Kaji.Stanojko wrote:Ko voli druga Titu uvalim mu...
Prvo pogleajmo poteze nove Vlade.
Ako se budu bavili pametnim stvarima i počeli ostvarivati neke rezultate treba im dati podršku.
K vragu i to vaše "državotvorstvo". Koju to državu želite stvarati?
Ako se budu bavili pametnim stvarima i počeli ostvarivati neke rezultate treba im dati podršku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Onu.jastreb wrote:Prvo pogleajmo poteze nove Vlade.
budimo posteni plenki je i prije izbora zborio da nema mjesta extremizmu u hdz-u..i da neki vise nece biti ministri..pa su doticni sutjeli..valjda mislivsi u sebi..'moze govoriti sto god ga volaj ionako ce popusiti izbore i otici..'..kad se to nije desilo a plenki isto opet zborio ovi su se poceli buniti..jbg..prijatelji..misliti ej majka svih zajeba
2015-09-08
I o mami lekarki. Hrvati naime ne vole da ih se podsjeća da ih je pola drukalo za udbu, da bi dali guzice da bi radili nešto u vojnoj bolnici , JNA ili udbi. To uopće nije lijepo spominjati.marcellus wrote:vuksadinare wrote:...pa tu je autor u pravu ovi se nisu kandidirali jer su ocekivali logicno hdz-ov poraz na izborima i samim time racunali plenki ce se sam pokupiti...da su znali za drugaciji ishod vjerojatno bi se kandidirali..uostalom takav scenarij im niej za zamjeriti..tko ej uopce tada ocekivao sigurno pobjedu hdz-a?..ni sam plenki vjerojatno..
2015-08-15
Ja Jugoslaviju. Da ne vidim vise Hrvate na vlasti jer cu proljev dobit.jastreb wrote:Prvo pogleajmo poteze nove Vlade.
2015-08-15
Lutko, briljiras!kaja_333 wrote:Ja Jugoslaviju. Da ne vidim vise Hrvate na vlasti jer cu proljev dobit.jastreb wrote:Prvo pogleajmo poteze nove Vlade.
Jebiga. I tamo je Hrvat bio predsednik. I to doživotni.kaja_333 wrote:Ja Jugoslaviju. Da ne vidim vise Hrvate na vlasti jer cu proljev dobit.jastreb wrote:Prvo pogleajmo poteze nove Vlade.
zato je i propaladzango wrote:Jebiga. I tamo je Hrvat bio predsednik. I to doživotni.kaja_333 wrote:Ja Jugoslaviju. Da ne vidim vise Hrvate na vlasti jer cu proljev dobit.jastreb wrote:Prvo pogleajmo poteze nove Vlade.
2014-04-15
n_razbojnik wrote:zato je i propaladzango wrote:Jebiga. I tamo je Hrvat bio predsednik. I to doživotni.kaja_333 wrote:Ja Jugoslaviju. Da ne vidim vise Hrvate na vlasti jer cu proljev dobit.jastreb wrote:Prvo pogleajmo poteze nove Vlade.
Similar topics
» Iz šatora počeo izlaziti bijeli dim, mediji pišu da imamo novog ministra branitelja
» Lazna drzava Kosovo ce nestati kao i Hrvatska,Srbija mora da izadje na more,imamo novog saveznika
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Švedska, problemi, zdravo...
» Lazna drzava Kosovo ce nestati kao i Hrvatska,Srbija mora da izadje na more,imamo novog saveznika
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Švedska, problemi, zdravo...
Page 5 of 6