Imamo novog druga Titu
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Imamo novog druga Titu
Radi do kasno u noć, na dobrobit naroda i partije, niko mu nije ravan, ovi što ga napadaju sve to stoka sitnog zuba
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/hdz-ovci-koji-vode-desnicarski-puc-a-svi-odustali-od-kandidature-foto-958650
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/hdz-ovci-koji-vode-desnicarski-puc-a-svi-odustali-od-kandidature-foto-958650
i onda neko pita što je drug tito bio precjednik 35 godina, što se ovi što su ga pljuvali nisu kandidirali? A?
Jedini koji je sada pokušao postati neki novi Tito,ili novi hrvatski Vožd,jest Glasni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Imamo novog druga Titu
Tko je rekao da Plenković neće provest lustraciju? "Lustrirani" su Karamarko, Tepeš, Ćorić, Hasanbegović, sad i Previšić, a vraćaju se Pupovac, Jandroković, Prgomet, deca komesara u velikom broju, i tajkuna...
Plenki je sam odraz mentalnog stanja Hrvata. I Sanader.
Oni hoce nekoga tko je elokventan, pokvaren, izdajnik i koji ce se da svima dogovoriti taman prodao pola drzave za to.
Narod izdajnika, hulja, nesposobnih .
Vratite nam Srbiju !
Oni hoce nekoga tko je elokventan, pokvaren, izdajnik i koji ce se da svima dogovoriti taman prodao pola drzave za to.
Vratite nam Srbiju !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kolerik wrote:Marcel, Previsic je dekan a ne politicar, a kamoli clan HDZa.
je, znam, ali lustracija podrazumijeva tko može a tko ne obnašati javne i slične funkcije
kaja_333 wrote:Plenki je sam odraz mentalnog stanja Hrvata. I Sanader.
Vratite nam Srbiju !
ma meni dosta da mi vrate i milanovića, i to je bolje od ovog. fuj.
Lutko, eve me!!!kaja_333 wrote:Plenki je sam odraz mentalnog stanja Hrvata. I Sanader.
Vratite nam Srbiju !
Previšić je aparatčik koji je spreman služiti svakom režimu kako bi opstao...kolerik wrote:Marcel, Previsic je dekan a ne politicar, a kamoli clan HDZa.
sitting_bull-
2015-09-28
kolerik wrote:Nego jel se ti-to prepires sa kolegom preko foruma?
a ne ne čita on forum.
Stanojko wrote:Lutko, eve me!!!kaja_333 wrote:Plenki je sam odraz mentalnog stanja Hrvata. I Sanader.
Vratite nam Srbiju !
a gle ovog čim se kaja pojavi on iskoči ko četnik iza balvana
kolerik wrote:Nego jel se ti-to prepires sa kolegom preko foruma?
osim toga, jebiga, budimo realni, ovo je propaganda na razini pravde, jutarnjeg...
kako rekoh: Plenković je ljiga, samo treba malo vremena i medijskog prostora kako bi to i svekoliko pučanstvo prepoznalo...marcellus wrote:kaja_333 wrote:Plenki je sam odraz mentalnog stanja Hrvata. I Sanader.
Vratite nam Srbiju !
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:Previšić je aparatčik koji je spreman služiti svakom režimu kako bi opstao...kolerik wrote:Marcel, Previsic je dekan a ne politicar, a kamoli clan HDZa.
vidim da si i ti prešao u plenkovićev tabor, ko i jelena lovrić, koji kurac će hrvatskoj SDP kad HDZ radi njihov poso?
Pa Zoki je sam rekao da se nece ponovo kandidirati nije on tu da nas zabavlja. Ima u izborima 1:4, a HDZ svasta nakupio u zadnjih 10 godina. Nije njega nitko otjerao osim kompleksa biraca koje je i kaja komentirala gore...marcellus wrote:kaja_333 wrote:Plenki je sam odraz mentalnog stanja Hrvata. I Sanader.
Vratite nam Srbiju !
Guest- Guest
kolerik wrote:Pa Zoki je sam rekao da se nece ponovo kandidirati nije on tu da nas zabavlja. Ima u izborima 1:4, a HDZ svasta nakupio u zadnjih 10 godina. Nije njega nitko otjerao osim kompleksa biraca koje je i kaja komentirala gore...marcellus wrote:kaja_333 wrote:Plenki je sam odraz mentalnog stanja Hrvata. I Sanader.
Vratite nam Srbiju !
birači glasaju kako im mediji sugeriraju, a mediji pišu onako kako im sugerira udba i buzin, brisel, berlin.
E bilo bi super da se vas dvoje zakacite ovdje, da kicu podignemo klikanost;)marcellus wrote:kolerik wrote:Nego jel se ti-to prepires sa kolegom preko foruma?
osim toga, jebiga, budimo realni, ovo je propaganda na razini pravde, jutarnjeg...
Guest- Guest
sitting_bull wrote:
kako rekoh: Plenković je ljiga, samo treba malo vremena i medijskog prostora kako bi to i svekoliko pučanstvo prepoznalo...
dobićete vi sad piculu, mogu onda plenki i on zajedno vladat ko složna braća, plencula, a hdz i sdp se komotno mogu ujedinit u KPJ
Similar topics
» Iz šatora počeo izlaziti bijeli dim, mediji pišu da imamo novog ministra branitelja
» Lazna drzava Kosovo ce nestati kao i Hrvatska,Srbija mora da izadje na more,imamo novog saveznika
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Švedska, problemi, zdravo...
» Lazna drzava Kosovo ce nestati kao i Hrvatska,Srbija mora da izadje na more,imamo novog saveznika
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Švedska, problemi, zdravo...
Page 1 of 6