Imamo novog druga Titu
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Imamo novog druga Titu
marcellus wrote:hsp nije dobar brend
pa onda snijeti jaje u tuđe gnijezdo....
popravite vaš hsp ne uvaljujte se u hdz
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To je kao da kriviš Austrijance za WW2 jer je Hitler odande. Nisu Crnogorci bili ni jezičac na vagi, oni su bili samo satelit koji je uspio oprati ruke nakon svega, baš kao Talijani i Austrijanci nakon ww2.jastreb wrote:Ne,nego su prvi započeli i poveli kolo. Ta vasojevićka pogan i zlica treba kad-tad biti pozvana na odgovornost.udba wrote:
Bulatović je bio prvi ljudski klon na svijetu, napravljen u Srbiji. Crnogorci su samo pratili Srbe dok nisu vidjeli da se barka opasno naginje.
sad su se umirili i pustili da se pljuva po Srbima,a oni su prvi potpalili vatru koja je kasnije prerasla u požar.
uglavnom ima istine da se HDZ vraća svojim banditsko-komunističkim korijenima s Plenkovićem
ma upravo sam pročitao knjigu "Okorjeli kroničar" koju je napisao joža Vlahović i u njoj kolumne u Vjesniku od 86-89.udba wrote:To je kao da kriviš Austrijance za WW2 jer je Hitler odande. Nisu Crnogorci bili ni jezičac na vagi, oni su bili samo satelit koji je uspio oprati ruke nakon svega, baš kao Talijani i Austrijanci nakon ww2.jastreb wrote:Ne,nego su prvi započeli i poveli kolo. Ta vasojevićka pogan i zlica treba kad-tad biti pozvana na odgovornost.udba wrote:
Bulatović je bio prvi ljudski klon na svijetu, napravljen u Srbiji. Crnogorci su samo pratili Srbe dok nisu vidjeli da se barka opasno naginje.
sad su se umirili i pustili da se pljuva po Srbima,a oni su prvi potpalili vatru koja je kasnije prerasla u požar.
Koliko sam vidio sve konce u tim prvim mitinzima,rušenjima rukovodstava, zatim po Kosovu sranja,pa čuveno "Hoćemo Ruse/gusle" itd itd,poveli su Crnogorci.
Crnogorski lobi je i instalirao Slobu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
marcellus wrote:hsp nije dobar brend
starčević, pavelić, zds, oni se bave pizdarijama
Ne, jedini za lustraciju konkretno i poklapa se dobrih 90% retorike s onim što pričaju Hasan, Glasnović i ekipa. Bez obzira na zds puno kompatibilniji su sa HSP-om nego sa Šeksom i Plenkovićem.
Last edited by udba on 29/9/2016, 14:53; edited 1 time in total
udba- Posts : 4945
2015-11-10
jastreb wrote:ma upravo sam pročitao knjigu "Okorjeli kroničar" koju je napisao joža Vlahović i u njoj kolumne u Vjesniku od 86-89.
Koliko sam vidio sve konce u tim prvim mitinzima,rušenjima rukovodstava, zatim po Kosovu sranja,pa čuveno "Hoćemo Ruse/gusle" itd itd,poveli su Crnogorci.
Mogli smo nas dvojica instalirati Slobu kad je Srbija bila plodno tlo za Slobu.
2015-11-10
epikur37 wrote:marcellus wrote:hsp nije dobar brend
Bolja je infrastruktura u HDZ-u, ali srećom članstvo je prepoznalo i odstranilo tu devijaciju.
2015-11-10
Treba osnovati novu stranku, hsp je demode. Nešto kao vas usrani HDZ koji moze ostati stranka za jugoslovene, Bosance i kriminalce. E da, i za udbase obavezno.epikur37 wrote:marcellus wrote:hsp nije dobar brend
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
udba wrote:marcellus wrote:hsp nije dobar brend
Ne, jedini za lustraciju konkretno i poklapa se dobrih 90% retorike s onim što pričaju Hasan, Glasnović i ekipa. Bez obzira na zds puno kompatibilniji su sa HSP-om nego sa Šeksom i Plenkovićem.
šeks je kompatibilan s udbom i rakijom, a plenković s buzinom
lustracija je nužna, jedino im i kazahstan je nismo proveli, švabe i česi su valjda klerofašisti pa jesu
kaja_333 wrote:Treba osnovati novu stranku, hsp je demode. Nešto kao vas usrani HDZ koji moze ostati stranka za jugoslovene, Bosance i kriminalce. E da, i za udbase obavezno.epikur37 wrote:marcellus wrote:hsp nije dobar brend
Ko vam brani...eto ima vas hasanče, karamarko, glasnović...osnujte isturite lustraciju kao program da vidimo kolko ćete dobit :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jebote ja mislio Vučić.marcellus wrote:Radi do kasno u noć, na dobrobit naroda i partije, niko mu nije ravan, ovi što ga napadaju sve to stoka sitno zuba
kaja_333 wrote:Treba osnovati novu stranku, hsp je demode. Nešto kao vas usrani HDZ koji moze ostati stranka za jugoslovene, Bosance i kriminalce. E da, i za udbase obavezno.epikur37 wrote:marcellus wrote:hsp nije dobar brend
da, ovo zadnje dominira, a i sve si točno nabrojila
uglavnom ekipa s kolca i konopca ali svi jako fini europejci
Točno, i to je razlog za jednu profiliranu stranku u kojoj neće pola članstva drhtat da će ga sjebat vlastiti prijedlog zakona.marcellus wrote:udba wrote:marcellus wrote:hsp nije dobar brend
šeks je kompatibilan s udbom i rakijom, a plenković s buzinom
lustracija je nužna, jedino im i kazahstan je nismo proveli, švabe i česi su valjda klerofašisti pa jesu
dzango wrote:Jebote ja mislio Vučić.marcellus wrote:Radi do kasno u noć, na dobrobit naroda i partije, niko mu nije ravan, ovi što ga napadaju sve to stoka sitno zuba
pa da, isti recept, sad je jedan takav europizdek preuzeo i hrvatsku. Nije red da samo vi imate partijskog sekretara postavljenog od strane centralnog komiteta u mosk... briselu kao okupacijskog namjesnika.
ako ovaj dijeli veće sendviče možda sad pižon počne pisat za njega
Peder?marcellus wrote:dzango wrote:Jebote ja mislio Vučić.marcellus wrote:Radi do kasno u noć, na dobrobit naroda i partije, niko mu nije ravan, ovi što ga napadaju sve to stoka sitno zuba
pa da, isti recept, sad je jedan takav europizdek preuzeo i hrvatsku. Nije red da samo vi imate partijskog sekretara postavljenog od strane centralnog komiteta u mosk... briselu kao okupacijskog namjesnika.
Nikad neću zaboraviti kako su vrijeđali časne ljude i tjerali ih na rub samoubostva.udba wrote:jastreb wrote:ma upravo sam pročitao knjigu "Okorjeli kroničar" koju je napisao joža Vlahović i u njoj kolumne u Vjesniku od 86-89.
Mogli smo nas dvojica instalirati Slobu kad je Srbija bila plodno tlo za Slobu.
Recimo Marka Orlandića ili časnog ljudinu Božinu Ivanovića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
¸dzango wrote:Peder?marcellus wrote:dzango wrote:Jebote ja mislio Vučić.marcellus wrote:Radi do kasno u noć, na dobrobit naroda i partije, niko mu nije ravan, ovi što ga napadaju sve to stoka sitno zuba
štajaznam za sanadera se pričalo da je peder, kažu da je takva moda na zapadu, brisel i to, jebat žene je out, zaostalo a mi hoćemo bit napredni i u korak sa svijetom
Još ako su sa pršutom... Dosta mu je više Vučićeve podriguše.marcellus wrote:ako ovaj dijeli veće sendviče možda sad pižon počne pisat za njega
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Iz šatora počeo izlaziti bijeli dim, mediji pišu da imamo novog ministra branitelja
» Lazna drzava Kosovo ce nestati kao i Hrvatska,Srbija mora da izadje na more,imamo novog saveznika
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Švedska, problemi, zdravo...
» Lazna drzava Kosovo ce nestati kao i Hrvatska,Srbija mora da izadje na more,imamo novog saveznika
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Švedska, problemi, zdravo...
Page 4 of 6