Imamo novog druga Titu
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Imamo novog druga Titu
sitting_bull wrote:
kako rekoh: Plenković je ljiga, samo treba malo vremena i medijskog prostora kako bi to i svekoliko pučanstvo prepoznalo...
dobićete vi sad piculu, mogu onda plenki i on zajedno vladat ko složna braća, plencula, a hdz i sdp se komotno mogu ujedinit u KPJ
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:Radi do kasno u noć, na dobrobit naroda i partije, niko mu nije ravan, ovi što ga napadaju sve to stoka sitnog zuba
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/hdz-ovci-koji-vode-desnicarski-puc-a-svi-odustali-od-kandidature-foto-958650
HDZ je stranka u kojoj se politicke karijere gase u hipu, ukoliko je nesretnik u krivome trenutku krivo reagirao....ode u zaborav :D .... a bas su shema...kalkuliraju svi lol. Genijalno.
Guest- Guest
Još jednom: ova frakcija HDZ-a se treba okupit u "HSP-u aloe vera" i tamo počet s ozbiljnim političkim djelovanjem. Uložit truda i rada, a ne do gotovih fotelja unutar stranke koja nije kompatibilna s njihovim svjetonazorima.
2015-08-22
Šta fali Titi, opet ćemo biti netko i nešto!
2014-04-15
Nazalost biraci glasaju (nije greska namjerno je) i kako im diktiraju njihovi kompleksi. Traze pametne, elokventne, obrazovane i fine svjetske ljude koji znaju strane jezike jer oni nisu takvi. Kad imaju takve na celu drzave onda barem sebi lijece komplekse dok sjede neobrijani sa Zujom u ruci, izgubljenim papiricem sa klade usred radnog dana.marcellus wrote:kolerik wrote:Pa Zoki je sam rekao da se nece ponovo kandidirati nije on tu da nas zabavlja. Ima u izborima 1:4, a HDZ svasta nakupio u zadnjih 10 godina. Nije njega nitko otjerao osim kompleksa biraca koje je i kaja komentirala gore...marcellus wrote:kaja_333 wrote:Plenki je sam odraz mentalnog stanja Hrvata. I Sanader.
Oni hoce nekoga tko je elokventan, pokvaren, izdajnik i koji ce se da svima dogovoriti taman prodao pola drzave za to.
Narod izdajnika, hulja, nesposobnih .
Vratite nam Srbiju !
ma meni dosta da mi vrate i milanovića, i to je bolje od ovog. fuj.
birači glasaju kako im mediji sugeriraju, a mediji pišu onako kako im sugerira udba i buzin, brisel, berlin.
Ono Tudjman fuj nisu ga voljeli u svijetu a mangi svi dosli na sprovod.
Guest- Guest
A-HDZ da krene odmah , pa makar u ilegaliudba wrote:Još jednom: ova frakcija HDZ-a se treba okupit u "HSP-u aloe vera" i tamo počet s ozbiljnim političkim djelovanjem. Uložit truda i rada, a ne do gotovih fotelja unutar stranke koja nije kompatibilna s njihovim svjetonazorima.
2014-04-15
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:Radi do kasno u noć, na dobrobit naroda i partije, niko mu nije ravan, ovi što ga napadaju sve to stoka sitnog zuba
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/hdz-ovci-koji-vode-desnicarski-puc-a-svi-odustali-od-kandidature-foto-958650
HDZ je stranka u kojoj se politicke karijere gase u hipu, ukoliko je nesretnik u krivome trenutku krivo reagirao....ode u zaborav :D .... a bas su shema...kalkuliraju svi lol. Genijalno.
HDZ je, kako je to rekao Hasanbegović (samo malo pristojnije nego što ću sad ja) udruga lokalnih bandi konjokradica i sjecikesa koje povezuje samo interes i želja za vladanjem i pljačkom, lišena svake ideologije i svjetonazora, kao i bilo kakvog osjećaja dostojanstva i časti. Ukratko, vučji čopor.
Ne seri :)udba wrote:Još jednom: ova frakcija HDZ-a se treba okupit u "HSP-u aloe vera" i tamo počet s ozbiljnim političkim djelovanjem. Uložit truda i rada, a ne do gotovih fotelja unutar stranke koja nije kompatibilna s njihovim svjetonazorima.
Znas i ti da bez "sveta tri slova" su laksi od helija. Zato tako i jaucu. Napisao sam vec pa oni su teze prihvatili izborne rezultate od Milanovica.
Guest- Guest
kolerik wrote:Nazalost biraci glasaju (nije greska namjerno je) i kako im diktiraju njihovi kompleksi. Traze pametne, elokventne, obrazovane i fine svjetske ljude koji znaju strane jezike jer oni nisu takvi. Kad imaju takve na celu drzave onda barem sebi lijece komplekse dok sjede neobrijani sa Zujom u ruci, izgubljenim papiricem sa klade usred radnog dana.marcellus wrote:kolerik wrote:Pa Zoki je sam rekao da se nece ponovo kandidirati nije on tu da nas zabavlja. Ima u izborima 1:4, a HDZ svasta nakupio u zadnjih 10 godina. Nije njega nitko otjerao osim kompleksa biraca koje je i kaja komentirala gore...marcellus wrote:kaja_333 wrote:Plenki je sam odraz mentalnog stanja Hrvata. I Sanader.
Oni hoce nekoga tko je elokventan, pokvaren, izdajnik i koji ce se da svima dogovoriti taman prodao pola drzave za to.
Narod izdajnika, hulja, nesposobnih .
Vratite nam Srbiju !
ma meni dosta da mi vrate i milanovića, i to je bolje od ovog. fuj.
birači glasaju kako im mediji sugeriraju, a mediji pišu onako kako im sugerira udba i buzin, brisel, berlin.
Ono Tudjman fuj nisu ga voljeli u svijetu a mangi svi dosli na sprovod.
dobro, to je točno, o hrvatskim kompleksima su lijepo pisali i matoš i brojni drugi, stoos recimo, "Narod se drugi sebi raduje, a z menum sinko moj se sramuje. Vre i svoj jezik zabit Horvati hote ter drugi narod postati."
Posve tocno, vucji copor.marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:Radi do kasno u noć, na dobrobit naroda i partije, niko mu nije ravan, ovi što ga napadaju sve to stoka sitnog zuba
HDZ je, kako je to rekao Hasanbegović (samo malo pristojnije nego što ću sad ja) udruga lokalnih bandi konjokradica i sjecikesa koje povezuje samo interes i želja za vladanjem i pljačkom, lišena svake ideologije i svjetonazora, kao i bilo kakvog osjećaja dostojanstva i časti. Ukratko, vučji čopor.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:A-HDZ da krene odmah , pa makar u ilegaliudba wrote:Još jednom: ova frakcija HDZ-a se treba okupit u "HSP-u aloe vera" i tamo počet s ozbiljnim političkim djelovanjem. Uložit truda i rada, a ne do gotovih fotelja unutar stranke koja nije kompatibilna s njihovim svjetonazorima.
Treba se primit posla, od plakanja nema kruha. Hoćeš lustraciju? Organizuj se, a ne preko Šeksa do fotelje.
2014-04-16
kolerik wrote:Posve tocno, vucji copor.marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:Radi do kasno u noć, na dobrobit naroda i partije, niko mu nije ravan, ovi što ga napadaju sve to stoka sitnog zuba
" Jedan od problema HDZ-a nakon 2001., ali i prije toga, bila je bezidejnost u svjetonazorsko-ideološkom smislu, a s druge strane svođenje stranke u jedan konglomerat interesnih grupacija koje nisu imale nikakvu posebnu ideologiju, već je borba za moć bila jedina poveznica među njima." - Hasanbegović, da se ne zaborave mudre riječi.
Iako sam primjetio da, ako si akademik, u HDZu te nece izbaciti mozes se samomarginalizirati ali zbog nekog razloga to nesto znaci u HDZu.
Ostali su slobodna lovina a povremeno i dio lovackog copora...
Guest- Guest
Pa sto se desilo 2001?marcellus wrote:kolerik wrote:Posve tocno, vucji copor.marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:Radi do kasno u noć, na dobrobit naroda i partije, niko mu nije ravan, ovi što ga napadaju sve to stoka sitnog zuba
" Jedan od problema HDZ-a nakon 2001., ali i prije toga, bila je bezidejnost u svjetonazorsko-ideološkom smislu, a s druge strane svođenje stranke u jedan konglomerat interesnih grupacija koje nisu imale nikakvu posebnu ideologiju, već je borba za moć bila jedina poveznica među njima." - Hasanbegović, da se ne zaborave mudre riječi.
Guest- Guest
marcellus wrote:
Pa normalno kad je HDZ bio pokret, odvajanjem od Slobe prestao je njegov temelj postojanja, a stranka se nikad nije profilirala nego su unutar nje Sanaderi i Pašalići borili za svoje klanove sa Šeksom u sjeni. Dobro jutro.
Da se ne zaborave mudre riječi Tuđmana Franje "nas podržavaju svi stališi, od lučkog radnika do ostataka hrvatske aristokracije". Što drugo može to šaroliko društvo držat na okupu osim zajedničkog neprijatelja čijim nestajanjem se i gubi njegov centripetalni koncept.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Pao Sloba u Srbiji.kolerik wrote:Pa sto se desilo 2001?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
kolerik wrote:Iako sam primjetio da, ako si akademik, u HDZu te nece izbaciti mozes se samomarginalizirati ali zbog nekog razloga to nesto znaci u HDZu.
pa jer imaju image krkanske stranke pa su im akademici dobrodošli da se sakriju iza njih
ko što bi SDP rado imao bar jednog pripadnika radničke klase, samo nemaju nijednog
Similar topics
» Iz šatora počeo izlaziti bijeli dim, mediji pišu da imamo novog ministra branitelja
» Lazna drzava Kosovo ce nestati kao i Hrvatska,Srbija mora da izadje na more,imamo novog saveznika
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Švedska, problemi, zdravo...
» Lazna drzava Kosovo ce nestati kao i Hrvatska,Srbija mora da izadje na more,imamo novog saveznika
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Švedska, problemi, zdravo...
Page 2 of 6