Rastresena
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rastresena
Hoće se moći rastaviti ili prvo moraju kod bračnog savjetnika po zakonu? :)
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Ne učini drugome ono šta ne želiš da tebi netko neučini.
Dwoje dječe , rastawa , uzmi jedno a za drugo mene moraš pitat a oču li ti ja dat ili ne nije twoja stwar.
Sad ču wam objasnit žašto pod punom analitičkom swiješču , bez grižnje sawjesti iti malo bi ja nju ubio da mi to drugo ide uzet a preko mene tj nasilu il zakonski putem il kombinačijom oba
ZATO ŠTA BI TOČNO TO ŽELIO DA MENI NETKO NAPRAWI AKO BI SE JA OWAKO GUBAWO PONAŠAO KA ONA ......DA ME PRIKOLJE I IZBODE TRIDESET PUTA NOŽEM TAKO DA NEMA ŠANSE DA ČU PREŽIWIT.
Dwoje dječe , rastawa , uzmi jedno a za drugo mene moraš pitat a oču li ti ja dat ili ne nije twoja stwar.
Sad ču wam objasnit žašto pod punom analitičkom swiješču , bez grižnje sawjesti iti malo bi ja nju ubio da mi to drugo ide uzet a preko mene tj nasilu il zakonski putem il kombinačijom oba
ZATO ŠTA BI TOČNO TO ŽELIO DA MENI NETKO NAPRAWI AKO BI SE JA OWAKO GUBAWO PONAŠAO KA ONA ......DA ME PRIKOLJE I IZBODE TRIDESET PUTA NOŽEM TAKO DA NEMA ŠANSE DA ČU PREŽIWIT.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta ti je karmička logika.RayMabus wrote:Ne učini drugome ono šta ne želiš da tebi netko neučini.
I onda ona tako ja sam ja , meni nitko ništa ne može , ti si nitko i ništa -.-...i ja je mrtav ladan ubijem .....i onda nikome nije jasno ništa plus ja ono totalno analitički um.
Šta je bilo ?
NIšta šta te boli kuraz ?
2014-04-11
Wi ste ljudi diskriminirani al izgleda da to ni pun kuraz muški nekuži al skuži kad im lijepo to školski objasniš.
Dwoje dječe , rastawa , nitko nije ni praw ni kriw fifity fifty i sad automatski dječa idu njoj.
Je znam bolje da su kod majke , slažem se AL NIJE TO POANTA.
WAS NITKO NIŠTA NIJE PITAO , WI NEMATE NIAKWA GRAĐANSKA NI LJUDSKA PRAWA.
DAL KUŽITE TO ?
Dwoje dječe , rastawa , nitko nije ni praw ni kriw fifity fifty i sad automatski dječa idu njoj.
Je znam bolje da su kod majke , slažem se AL NIJE TO POANTA.
WAS NITKO NIŠTA NIJE PITAO , WI NEMATE NIAKWA GRAĐANSKA NI LJUDSKA PRAWA.
DAL KUŽITE TO ?
2014-04-11
Ako ne kužite mogu wam ja opet objasnit ....znači jedno dijete u tom slučaju ide njoj a drugo tebi i sad sud lijepo tebe pita očete li to dijete prepustiti njoj pa da su djeca skupa i onda ti lijepo odgowaraš sa da ili ne.
Jel ti imaš tu mogučnostt ?
A NEMAŠ.
A OK.
Jel ti imaš tu mogučnostt ?
A NEMAŠ.
A OK.
2014-04-11
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Na slovenskom se suncokretu kaže "sončnica".
Ima jedna pjesma koja ide 'vako:
"Jaz sema mala sončnica, polna sem semenčica..."
Gadno je ak ti žena, sva vesela, zapjeva ovu kad se vrati s piknika...
Ima jedna pjesma koja ide 'vako:
"Jaz sema mala sončnica, polna sem semenčica..."
Gadno je ak ti žena, sva vesela, zapjeva ovu kad se vrati s piknika...
nažalost,ovaj videjozapis nije dostupan u "vašoj" zemlji jer mozda sadrzi glazbu,za koju nismo uspjeli dogovoriti uvjete upotrebe s organizacijom GEMAMaximusDecimusMiridije wrote:
Pas im mtr svapsku ..poharo...nemre se slusat,a ni gledat.,..
Guest- Guest
evo cak i u aglosaksoniji se moze pogledat
2014-04-14
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4