Rastresena
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Rastresena
Sašu Razstresena (43) iz Osijeka supruga Ivana (39) dvaput je ubola kuhinjskim nožem u vrat dok je ležao.
S oštricom u vratu zvonio je susjedima da mu pozovu Hitnu pomoć
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/molio-za-pomoc-zaskocila-ga-u-krevetu-i-zarila-mu-noz-u-vrat-492915 - 24sata.hr
...........................................................................................................................
Prema priopćenju koje je na svojim internetskim stranicama objavilo Državno odvjetništvo u Osijeku, njegova supruga Ivana Razstresen (39) uzela je kuhinjski nož i dva puta ga zabila suprugu u vrat dok je on ležao na krevetu, okrenut joj leđima. Čini se da je oba puta uspjela promašiti vratnu arteriju i ubosti ga u meko tkivo. Upravo je zahvaljujući tome čovjek ostao živ. Neslužbeno se doznaje da je, zapravo, promašila arteriju za samo 4 milimetra. S nožem zabodenim u vrat, Saša je ustao s kreveta i krenuo u hodnik zgrade. Putem je ostavljao iza sebe krvave tragove, koji su još vidljivi i na ulaznim vratima njihova stana.
Pozvonio je prvim susjedima, no nikoga nije bilo doma. Sišao je kat niže, pozvonio drugima i jedna vrata su se otvorila.
Šokirana žena zabezeknuto je gledala u nož koji mu viri iz vrata, a on ju je zamolio da nazove Hitnu pomoć, što je ona i učinila. Prema priopćenju DORH-a, život Saše Razstresena spašen je samo zahvaljujući njegovoj prisebnosti i pravodobnoj intervenciji liječnika.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Rastresena
Nemam ti ja posla sa njima ......ne zanima me ......sam pao sam se ubio.
Wiše ti je owo moj profil zanimanja :
Nordijske zemlje postaju države došljaka
Tako je poslednjih godina u Danskoj natalitet smanjen na 1,6 odsto, dok je neophodan prosek od najmanje 2,1 djteta po paru kako bi se održala stabilna populacija. Osim toga, broj starijih lica utiče na sistem socijalne zaštite.
Danski kolumnista Nils Peter Rigard cinično navodi da je "najvažniji element ekonomije te zemlje - radna snaga bez Alchajmerove bolesti".
"Za 20 godina imaćemo četiri puta više pripadnika populacije iznad 80 godina, a fabrike za proizvodnju `šetalica` postaće rudnici zlata", navodi on za danske novine "Berlingske".
U tekstu "Mi, Danci, uskoro odlazimo u istoriju" Rigard navodi da neuspeh vlasti u rešavanju demografske probleme šalje Dansku direktno u provaliju.
Kao i njeni drugi nordijski "rođaci", Danska se oslanja na imigrante kao instant rešenje za unošenje novog života u privredu zemlje.
Nestat će .....emaničipačija .....bela kuga bre.
Wiše ti je owo moj profil zanimanja :
Nordijske zemlje postaju države došljaka
Tako je poslednjih godina u Danskoj natalitet smanjen na 1,6 odsto, dok je neophodan prosek od najmanje 2,1 djteta po paru kako bi se održala stabilna populacija. Osim toga, broj starijih lica utiče na sistem socijalne zaštite.
Danski kolumnista Nils Peter Rigard cinično navodi da je "najvažniji element ekonomije te zemlje - radna snaga bez Alchajmerove bolesti".
"Za 20 godina imaćemo četiri puta više pripadnika populacije iznad 80 godina, a fabrike za proizvodnju `šetalica` postaće rudnici zlata", navodi on za danske novine "Berlingske".
U tekstu "Mi, Danci, uskoro odlazimo u istoriju" Rigard navodi da neuspeh vlasti u rešavanju demografske probleme šalje Dansku direktno u provaliju.
Kao i njeni drugi nordijski "rođaci", Danska se oslanja na imigrante kao instant rešenje za unošenje novog života u privredu zemlje.
Nestat će .....emaničipačija .....bela kuga bre.
Last edited by RayMabus on 28/9/2016, 19:06; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da je Baya nju booo,onako kako se Zene Bodu,drzala bi ga ka Kaplju vode na dlanu...
Ovaj lik mi liči onako,na blagog psihopatu,sklonog mocanju,prigovaranju,vjecitom omalovazavanju zena...neka bijedna moška verzija patološkog kvocala..
Ovaj lik mi liči onako,na blagog psihopatu,sklonog mocanju,prigovaranju,vjecitom omalovazavanju zena...neka bijedna moška verzija patološkog kvocala..
Guest- Guest
Nema beba treba useljawat ....samo propada ....bit če njima uskoro Gestapo i ono ona kaže Neču rađat BUM METAK U GLAWU IDUČA PLEASE.
2014-04-11
Šta se ja uopče imam s njom zahebawat ?RayMabus wrote:Nema beba treba useljawat ....samo propada ....bit če njima uskoro Gestapo i ono ona kaže Neču rađat BUM METAK U GLAWU IDUČA PLEASE.
Ne sluša ....ok nazoweš Gestapo i onda oni dođu i ispendreče je.
2014-04-11
kuku
2014-04-14
inace cura me podsjeca na jednu ovdje Rumunjku..od milošte je zovem Mila Majka..a sva je predobra i ebozovna..
Guest- Guest
da,izgleda bas neko dobro čeljade
2014-04-14
taj tip curki ima puno energije,zivahne su,aktivne,drustvene..vjerovatno je od ovog dobila samo cjelodnevno mocanje,prigovaranje,vrijedjanje i omalovazavanje,pa je pookla..
Ovakve ekipe gdje je cura bila(biciklisticke,planinarske),cesto idu u prirodu,pa je vjerovatno i pokupila koji pridjev od mjuža...dopizdilo zeni maltretiranje i eto zla..trebala ga je samo ostaviti..i meni doci..
Ovakve ekipe gdje je cura bila(biciklisticke,planinarske),cesto idu u prirodu,pa je vjerovatno i pokupila koji pridjev od mjuža...dopizdilo zeni maltretiranje i eto zla..trebala ga je samo ostaviti..i meni doci..
Guest- Guest
Jedna djevojka....sta ju znam je relativno nedavno supruga rjesila nozem. Ono....zavrsila fakultet imala ideje kao velike planove ovo-ono. Ovaj ju inkarto....kmeč kmeč. Ošli zivjeti u valjda najdepresivniji grad u Hrvatskoj...ova otisla na nekakvu festu,ovaj ostao doma s djetetom. Vratila se doma....i ono. Rjesila ga. Ne zna se sto se tocno dogodilo tu.
Guest- Guest
Kakogodbilo...doista treba puuuuno da se zena odluci na takvo sto(s obzirom na posljedice)..a ako nije o njima razmisljala,to je jos veci dokaz,da je stvarno bila van Sebea...Curu koju se temeljito mazi ,pazi i ebe,podrzava u aktivnostima,vratit ce ti na isti nacin...Bas sam imao Quja,svakojakih,i ljutih,ali osim ostrijih rijeci,niti pljucka nije pala...
Guest- Guest
Pa nemora cak ni paziti....mislim najgore je ako jebeno ne ide nesto inzistirati na braku a ono pocnu se mrziti. Glupo u 3pm. Tako i ovdje kao ono...idemo spasiti brak...zbog djeteta....pickematerine. I na kraju zavrsi sve pet puta gore. Bljeh...sve glupo.
Guest- Guest
Ma ti si zakon ....još samo da ti netko saopšti da se ja nisam inkarnira tu radi nje i njenih mušića,bogomdani wrote:Curu koju se temeljito mazi ,pazi i ebe,podrzava u aktivnostima,vratit ce ti na isti nacin...Bas sam imao Quja,svakojakih,i ljutih,ali osim ostrijih rijeci,niti pljucka nije pala...
PLJAS PLJAS AJ WOZI ŠTA TI OČEŠ IL NEČEŠ.
2014-04-11
I zato i nemam ćuru ....miroljubiw sam ....a owo je ono 100% da če bit nokautirana prije ili poslije.RayMabus wrote:Ma ti si zakon ....još samo da ti netko saopšti da se ja nisam inkarnira tu radi nje i njenih mušića,bogomdani wrote:Curu koju se temeljito mazi ,pazi i ebe,podrzava u aktivnostima,vratit ce ti na isti nacin...Bas sam imao Quja,svakojakih,i ljutih,ali osim ostrijih rijeci,niti pljucka nije pala...
2014-04-11
Te bi žene malo trebale stati na loptu.
Previše su se razgoropadile.
Previše su se razgoropadile.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gdje su ona lijepa vremena kad je muž za ženu bio zakon?
I kad je muževa uvijek bila zadnja.
I kad je muževa uvijek bila zadnja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Longi,to su sitnice koje hrane ego Zene,a poslije dobijes sto i nisi mislio da postoji..RayMabus wrote:I zato i nemam ćuru ....miroljubiw sam ....a owo je ono 100% da če bit nokautirana prije ili poslije.RayMabus wrote:Ma ti si zakon ....još samo da ti netko saopšti da se ja nisam inkarnira tu radi nje i njenih mušića,bogomdani wrote:Curu koju se temeljito mazi ,pazi i ebe,podrzava u aktivnostima,vratit ce ti na isti nacin...Bas sam imao Quja,svakojakih,i ljutih,ali osim ostrijih rijeci,niti pljucka nije pala...
znas li da jako malo zena postoji koje znaju ono bogovski popušiti Kitonju?..doista na prste nabrojati,...
Guest- Guest
Neka im držawa koja je kreirala zakone prema njima prawi djeću.RayMabus wrote:I zato i nemam ćuru ....miroljubiw sam ....a owo je ono 100% da če bit nokautirana prije ili poslije.RayMabus wrote:Ma ti si zakon ....još samo da ti netko saopšti da se ja nisam inkarnira tu radi nje i njenih mušića,bogomdani wrote:Curu koju se temeljito mazi ,pazi i ebe,podrzava u aktivnostima,vratit ce ti na isti nacin...Bas sam imao Quja,svakojakih,i ljutih,ali osim ostrijih rijeci,niti pljucka nije pala...
REČI LAKU NOĆ
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4