Rastresena
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rastresena
Neka im držawa koja je kreirala zakone prema njima prawi djeću.RayMabus wrote:I zato i nemam ćuru ....miroljubiw sam ....a owo je ono 100% da če bit nokautirana prije ili poslije.RayMabus wrote:Ma ti si zakon ....još samo da ti netko saopšti da se ja nisam inkarnira tu radi nje i njenih mušića,bogomdani wrote:Curu koju se temeljito mazi ,pazi i ebe,podrzava u aktivnostima,vratit ce ti na isti nacin...Bas sam imao Quja,svakojakih,i ljutih,ali osim ostrijih rijeci,niti pljucka nije pala...
PLJAS PLJAS AJ WOZI ŠTA TI OČEŠ IL NEČEŠ.
REČI LAKU NOĆ
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa dok je Triska stajala kao alternativa,bilo je to sto spominjes...jastreb wrote:Gdje su ona lijepa vremena kad je muž za ženu bio zakon?
I kad je muževa uvijek bila zadnja.
Guest- Guest
RayMabus wrote:I zato i nemam ćuru ....miroljubiw sam ....a owo je ono 100% da če bit nokautirana prije ili poslije.RayMabus wrote:Ma ti si zakon ....još samo da ti netko saopšti da se ja nisam inkarnira tu radi nje i njenih mušića,bogomdani wrote:Curu koju se temeljito mazi ,pazi i ebe,podrzava u aktivnostima,vratit ce ti na isti nacin...Bas sam imao Quja,svakojakih,i ljutih,ali osim ostrijih rijeci,niti pljucka nije pala...
Nemas ju jer mrzis Talijane i stalno samo o tome pricas i onda djevojke steknu dojam da si predefiniran mrzitelj nekih naroda. A mrznju baziras na temeljima koje nemozes objasniti....i onda ono neche.
Guest- Guest
Ja mogu swe objasniti samo mi se neda al konkretno za owu temu ewo :MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:I zato i nemam ćuru ....miroljubiw sam ....a owo je ono 100% da če bit nokautirana prije ili poslije.RayMabus wrote:Ma ti si zakon ....još samo da ti netko saopšti da se ja nisam inkarnira tu radi nje i njenih mušića,bogomdani wrote:Curu koju se temeljito mazi ,pazi i ebe,podrzava u aktivnostima,vratit ce ti na isti nacin...Bas sam imao Quja,svakojakih,i ljutih,ali osim ostrijih rijeci,niti pljucka nije pala...
Nemas ju jer mrzis Talijane i stalno samo o tome pricas i onda djevojke steknu dojam da si predefiniran mrzitelj nekih naroda. A mrznju baziras na temeljima koje nemozes objasniti....i onda ono neche.
Imaš dwoje dječe i sad brak ne ide nije nitko ni kriw ni praw ....ono fifty fifty i dođeš na sud i sud dodijeljuje njoj oba dijeteta ....
Objasni mi zašto ja uopče nemam prawo na ništa pa ono waljda imam na pola barem al eto mene se ništa nepita.
MIslim se kako bi bilo da je obrnuto......a to ne walja , nije pošteno , neki razlozi bolje da su dječa s majkom.
PIČKA TI MATERINA LIČEMJERNA.
2014-04-11
Muški su diskriminirani.
Kad shwatiš da ti uopče nemaš prawo na swoju dječu pa niti na pola nego te nitko ništa nepita niti traži twoj potpis onda češ shwatit priču.
SWE JE NJENO.
Kad shwatiš da ti uopče nemaš prawo na swoju dječu pa niti na pola nego te nitko ništa nepita niti traži twoj potpis onda češ shwatit priču.
SWE JE NJENO.
2014-04-11
I ti misliš da ču se ja zaustawit kad znam da sam u prawu ?
Prwo bi u toj sudniči taj sudač il sutkinja popušio metak a onda odma nakon toga i ona.
Pa eto wam.
Kad nemam ja nikakwa prawa sad nečete ni wi.
ETO ZATO TI SE JA NE ŽENIM.
Prwo bi u toj sudniči taj sudač il sutkinja popušio metak a onda odma nakon toga i ona.
Pa eto wam.
Kad nemam ja nikakwa prawa sad nečete ni wi.
ETO ZATO TI SE JA NE ŽENIM.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja mogu swe objasniti samo mi se neda al konkretno za owu temu ewo :MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:I zato i nemam ćuru ....miroljubiw sam ....a owo je ono 100% da če bit nokautirana prije ili poslije.RayMabus wrote:Ma ti si zakon ....još samo da ti netko saopšti da se ja nisam inkarnira tu radi nje i njenih mušića,bogomdani wrote:Curu koju se temeljito mazi ,pazi i ebe,podrzava u aktivnostima,vratit ce ti na isti nacin...Bas sam imao Quja,svakojakih,i ljutih,ali osim ostrijih rijeci,niti pljucka nije pala...
Imaš dwoje dječe i sad brak ne ide nije nitko ni kriw ni praw ....ono fifty fifty i dođeš na sud i sud dodijeljuje njoj oba dijeteta ....
Objasni mi zašto ja uopče nemam prawo na ništa pa ono waljda imam na pola barem al eto mene se ništa nepita.
MIslim se kako bi bilo da je obrnuto......a to ne walja , nije pošteno , neki razlozi bolje da su dječa s majkom.
PIČKA TI MATERINA LIČEMJERNA.
Ma okej....ali ono. Talijane mrziš.
Guest- Guest
Danas sam pristojna
Skupljam energiju za drugu priliku
Za eru i marcelka , njih kad vidim ne mogu si pomoci
Definitivno mi se mrak spusti
Skupljam energiju za drugu priliku
Za eru i marcelka , njih kad vidim ne mogu si pomoci
Definitivno mi se mrak spusti
Znaš šta je njima swima odgowor zašto dječa trebaju iči majči ?
Pa bolje da su skupa , mater je ipak mater.
Slažem se , kod mene ti je ono u 95% slučajewa da bi sam pristao na to no widiš šta je problem : MENE TO NITKO NE PITA NITI JA UOPČE IMAM PRAWO DA O TOME ODLUČUJEM.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ZANIMLJIWO.
SAD MI JOŠ REČI KAKO MI NISMO DISKRIMINIRANI PA TI MENI SAMO KAŽI ŠTA ČE MENI ŽENA I SWE TO U TAKWOM DRUŠTWU ?
DA ME HEBE U MOZAK ?
AHHAHA KAKO DA NEČEŠ.
Slažem se , kod mene ti je ono u 95% slučajewa da bi sam pristao na to no widiš šta je problem : MENE TO NITKO NE PITA NITI JA UOPČE IMAM PRAWO DA O TOME ODLUČUJEM.
ZANIMLJIWO.
SAD MI JOŠ REČI KAKO MI NISMO DISKRIMINIRANI PA TI MENI SAMO KAŽI ŠTA ČE MENI ŽENA I SWE TO U TAKWOM DRUŠTWU ?
DA ME HEBE U MOZAK ?
AHHAHA KAKO DA NEČEŠ.
2014-04-11
ČISTA DISKRIMINAČIJA.RayMabus wrote:Znaš šta je njima swima odgowor zašto dječa trebaju iči majči ?
ZANIMLJIWO.
DA ME HEBE U MOZAK ?
AHHAHA KAKO DA NEČEŠ.
I KAD JE TO TU PA ŠTA OČEKUJEŠ U BRAKU JBTE ?
Lik je liberalan , ako dođe do rastawe 95% ti je sigurno da bi ti on sam dao da dječa idu majči jer kuži to , nije glup ....dođe rastawa nitko nije kriw nit praw ono fifity fifity i onda držawa jednostawno mene uopče ne pita ništa nego odlučuje.
Jes odlučila bez mene i ja sam bez prawa ?
JESI.
E PA ONDA TU DJEČU SAMA PRAWI.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
Uzmi u razmatranje .....požuri sa time jer uskoro češ demografski krahirat.
2014-04-11
RayMabus wrote:Uzmi u razmatranje .....požuri sa time jer uskoro češ demografski krahirat.
A Italija?
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Uzmi u razmatranje .....požuri sa time jer uskoro češ demografski krahirat.
A Italija?
LAKU NOĆ
2014-04-11
Nisam ti dužan odgoworit. To sam ti naprawio i prije neku wečer pa si nastawio.MaximusDecimusMiridije wrote:Isto ti mrzis Italiju.
NIje tema o Italiji i Italijianima ...al da je rekao bi da je zemlja ok i ljudi su super , jezik lijep , kultura isto , powijest itd itd itd.
Na temi o wojsči pričam samo o tom aspektu i s razlogom im newjerujem jer se okreču kako wjetar puše pa opreza nikad dosta.
To je swe.
2014-04-11
U suštini ako baš očeš prečizno : nisu ratoborni niti oswajački nastrojeni kao narod a to je malo i razumljiwo jer žiwe na poluotoku pa ono nediraj me nediram te i ta šema al ono to treba razlikowat od toga da im na političkoj razini uwijek može iskrsnit neki MUssolini i onda to krene ....Mare Nostrum i te šeme.bogomdani wrote:talijani su pičke..kukavne..
Wečinu njihowih operačija je pratio slab moral za borbu a to ti wiše gowori o njihowoj wolji da oswajaju i karakteru nego toliko da su kukawiče.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 2 of 4