Rastresena
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rastresena
U suštini ako baš očeš prečizno : nisu ratoborni niti oswajački nastrojeni kao narod a to je malo i razumljiwo jer žiwe na poluotoku pa ono nediraj me nediram te i ta šema al ono to treba razlikowat od toga da im na političkoj razini uwijek može iskrsnit neki MUssolini i onda to krene ....Mare Nostrum i te šeme.bogomdani wrote:talijani su pičke..kukavne..
Wečinu njihowih operačija je pratio slab moral za borbu a to ti wiše gowori o njihowoj wolji da oswajaju i karakteru nego toliko da su kukawiče.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
No kako god owo nema weze sa geopolitikom jer kod njih to ide spontano Wiwa Italija onda neka budala dođe na wlast pa od wiwa Italia do Mare nostrum šta je napad na hr obalu i te šeme ima wrlo malo.RayMabus wrote:U suštini ako baš očeš prečizno : nisu ratoborni niti oswajački nastrojeni kao narod a to je malo i razumljiwo jer žiwe na poluotoku pa ono nediraj me nediram te i ta šema al ono to treba razlikowat od toga da im na političkoj razini uwijek može iskrsnit neki MUssolini i onda to krene ....Mare Nostrum i te šeme.bogomdani wrote:talijani su pičke..kukavne..
Wečinu njihowih operačija je pratio slab moral za borbu a to ti wiše gowori o njihowoj wolji da oswajaju i karakteru nego toliko da su kukawiče.
2014-04-11
I onda još imaš fenomen da su kao narod dosta wjetropirni i da ih jedino jaka držawa može ustrojit ( jaka držawa = fašizam ) pa onda imaš garnizone i wojačenje pa ih onda pošalju tako negdje wan poluotoka i onda prwa bitka di malo puše imaš odma bežaniju i predaju jer se ekipi bar wečini uopče ne ratuje i samo su poslani su tu.RayMabus wrote:No kako god owo nema weze sa geopolitikom jer kod njih to ide spontano Wiwa Italija onda neka budala dođe na wlast pa od wiwa Italia do Mare nostrum šta je napad na hr obalu i te šeme ima wrlo malo.RayMabus wrote:U suštini ako baš očeš prečizno : nisu ratoborni niti oswajački nastrojeni kao narod a to je malo i razumljiwo jer žiwe na poluotoku pa ono nediraj me nediram te i ta šema al ono to treba razlikowat od toga da im na političkoj razini uwijek može iskrsnit neki MUssolini i onda to krene ....Mare Nostrum i te šeme.bogomdani wrote:talijani su pičke..kukavne..
To ti je to i nemjenja ništa sa geopolitikom i kako kod njih brzo neka budala može do na wlast.
2014-04-11
kofein wrote:Lik je jebavo sa strane.
U tom slucaju....sto je guzio guzio je.
Guest- Guest
Treba ih napasti dok su im brodowi još u lukama.MaximusDecimusMiridije wrote:Svejedno....Italiju ti nikako ne volis.
2014-04-11
No trenutno imao wiše sreče nego pameti .......sad če im Putin stworit nowu frontu :
Libijski general Haftar poslao predstavnika u Moskvu - zatražio oružje i direktno uključenje Rusije u borbu protiv ISIL-a u Libiji
Nešto slično owome :
"Barbary" was not always a unified political entity. From the 16th century onwards, it was divided into the political entities of the Regency of Algiers, Tunis, and Tripolitania (Tripoli). Major rulers during the times of the Barbary states' plundering parties included the Pasha or Dey of Algiers, the Bey of Tunis and the Bey of Tripoli.
https://en.wikipedia.org/wiki/Barbary_Coast
Libijski general Haftar poslao predstavnika u Moskvu - zatražio oružje i direktno uključenje Rusije u borbu protiv ISIL-a u Libiji
Nešto slično owome :
"Barbary" was not always a unified political entity. From the 16th century onwards, it was divided into the political entities of the Regency of Algiers, Tunis, and Tripolitania (Tripoli). Major rulers during the times of the Barbary states' plundering parties included the Pasha or Dey of Algiers, the Bey of Tunis and the Bey of Tripoli.
https://en.wikipedia.org/wiki/Barbary_Coast
2014-04-11
MaximusDecimusMiridije wrote:kofein wrote:Lik je jebavo sa strane.
U tom slucaju....sto je guzio guzio je.
Pusti ga u pičku materinu, vidiš da je zvonio susjedi s nožem u vratu. Taj ne odustaje tako lako.
Guest- Guest
Swašta se tu dešawa jer su muškarči diskriminirani i nemaju nikakwa prawa .....oko podjele dječe.
.....
U Tuzlanskom naselju Donja Obodnica, koje je od grada udaljeno 15-ak kilometa, 42-godišnji Nesad Djedović ubio je svog petogodišnjeg sina A. D. i 12-godišnju kćerku M. D.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/tuzla-smrtno-stradao-petogodisnji-djecak-i-12-godisnja-djevojcica-42-godisnji-otac-u-kriticnom-stanju/160928162
A jbga.
LAKU NOĆ
.....
U Tuzlanskom naselju Donja Obodnica, koje je od grada udaljeno 15-ak kilometa, 42-godišnji Nesad Djedović ubio je svog petogodišnjeg sina A. D. i 12-godišnju kćerku M. D.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/tuzla-smrtno-stradao-petogodisnji-djecak-i-12-godisnja-djevojcica-42-godisnji-otac-u-kriticnom-stanju/160928162
A jbga.
LAKU NOĆ
2014-04-11
Ili owo :
Žrtva ubojice, četrdeset devetogodišnja Marica Č., doznajemo, zbog obiteljskih nesuglasica još prije nekoliko mjeseci napustila je muža, otišla iz svojeg splitskog stana u Jeretovoj ulici i unajmila stan na adresi Hrvatske mornarice, ali s preseljenjem, nažalost, nije uspjela sačuvati i svoj život.
Na toj adresi u 4.20 ujutro dočekao ju je 48-godišnji suprug Boris Č. i likvidirao hicima u glavu. Marica je, inače, kao i svakog dana, u srijedu oko četiri sata ujutro krenula iz svojeg podstanarskog doma na splitski Pazar gdje već godinama prodaje voće i povrće.
Splićanin koji je zlostavljao i ubio suprugu kritično; Ubijena žena nedavno pobjegla od njega; Susjedi: Čuli su se pucnjevi, djeca su počela plakati...
Iz jurišne puške ubio 49-godišnju suprugu pa htio presuditi i sebi
U "zasjedi" ju je, međutim, čekao muž kod kućnog broja 32 te je na nju zapucao u trenutku kad je sjela za upravljač svojeg crvenog kombija marke mercedes koji je bio pun voća i povrća spremnog za prodaju.
Nakon što je iz jurišne puške "zagi" ispalio nekoliko metaka i usmrtio nesretnu ženu, Boris je pucao sebi u glavu te je s teškim ozljedama glave smješten u KBC Split gdje se liječnici bore za njegov život. Priključen je na respirator s teškim ozljedama glave i mozga. Oboje imaju zajedničku osamnaestogodišnju kćerku.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/426982/detalji-ubojstva-koje-je-potreslo-split-zlostavljana-marica-preseljenjem-nije-uspjela-sacuvati-svoj-zivot
Jes jes ženi se ti u emaničipačiji.
AJ I TI LAKU NOĆ.
Žrtva ubojice, četrdeset devetogodišnja Marica Č., doznajemo, zbog obiteljskih nesuglasica još prije nekoliko mjeseci napustila je muža, otišla iz svojeg splitskog stana u Jeretovoj ulici i unajmila stan na adresi Hrvatske mornarice, ali s preseljenjem, nažalost, nije uspjela sačuvati i svoj život.
Na toj adresi u 4.20 ujutro dočekao ju je 48-godišnji suprug Boris Č. i likvidirao hicima u glavu. Marica je, inače, kao i svakog dana, u srijedu oko četiri sata ujutro krenula iz svojeg podstanarskog doma na splitski Pazar gdje već godinama prodaje voće i povrće.
Splićanin koji je zlostavljao i ubio suprugu kritično; Ubijena žena nedavno pobjegla od njega; Susjedi: Čuli su se pucnjevi, djeca su počela plakati...
Iz jurišne puške ubio 49-godišnju suprugu pa htio presuditi i sebi
U "zasjedi" ju je, međutim, čekao muž kod kućnog broja 32 te je na nju zapucao u trenutku kad je sjela za upravljač svojeg crvenog kombija marke mercedes koji je bio pun voća i povrća spremnog za prodaju.
Nakon što je iz jurišne puške "zagi" ispalio nekoliko metaka i usmrtio nesretnu ženu, Boris je pucao sebi u glavu te je s teškim ozljedama glave smješten u KBC Split gdje se liječnici bore za njegov život. Priključen je na respirator s teškim ozljedama glave i mozga. Oboje imaju zajedničku osamnaestogodišnju kćerku.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/426982/detalji-ubojstva-koje-je-potreslo-split-zlostavljana-marica-preseljenjem-nije-uspjela-sacuvati-svoj-zivot
Jes jes ženi se ti u emaničipačiji.
AJ I TI LAKU NOĆ.
2014-04-11
Pa to je privilegija, klince se uvali ženi pa se ona zajebava s delikvencijom, opravdava izostanke u školi, muči s ispravljanjem jedinica, pisanjem zadaća, hranjenjem, pranjem usranih gaća. Muškarcu ostaje samo kurvanje, pijenje po birtijama i ostala sviranja kurcu, kad se zaželi djeteta uzme ga na dva sata i već mu dopizdi i vrne ga materi nakon prvog sata, ajde nek smo se za nešto izborili, samo da tako ostane.RayMabus wrote:Swašta se tu dešawa jer su muškarči diskriminirani i nemaju nikakwa prawa .....oko podjele dječe.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Čuj neradi se o tome. Sam sam reako da bih u 95% slučajewa ja sam dao ženi da su dječa kod nje i ja bih plačao alimentačiju nego se radi o tome da tebe nitko ništa ne pita .....samo uzimaju.udba wrote:Pa to je privilegija, klince se uvali ženi pa se ona zajebava s delikvencijom, opravdava izostanke u školi, muči s ispravljanjem jedinica, pisanjem zadaća, hranjenjem, pranjem usranih gaća. Muškarcu ostaje samo kurvanje, pijenje po birtijama i ostala sviranja kurcu, kad se zaželi djeteta uzme ga na dva sata i već mu dopizdi i vrne ga materi nakon prvog sata, ajde nek smo se za nešto izborili, samo da tako ostane.RayMabus wrote:Swašta se tu dešawa jer su muškarči diskriminirani i nemaju nikakwa prawa .....oko podjele dječe.
I kad ti je to tu tako onda šta očekuješ od drugih manje bitnijih swari pred zakonom koje kreira to isto društwo oko tebe ???
Diskrimiran si , wrijediš manje od njih.....shwati to .....matrijahalna imperija.
2014-04-11
Ja bih isto ženi rasčopao glawu da mi uzme dječu bez pitanja i preko suda .....kažem mrtaw ladan to ....bez grižnje sawjesti ....rasčopa bi je sjekirom u kužinji ko piliča.
2014-04-11
Pa me ti sad ženi .....ako imaš muda.RayMabus wrote:Ja bih isto ženi rasčopao glawu da mi uzme dječu bez pitanja i preko suda .....kažem mrtaw ladan to ....bez grižnje sawjesti ....rasčopa bi je sjekirom u kužinji ko piliča.
2014-04-11
če
A da nam uvaljuju djecu onda bismo rekli kako sav teret odgoja pada na naša nejaka leđa. To što žene rađaju nam je jedan poljubac u čelo od strane evolucije, to što ženama nakon razvoda idu djeca bez puno pitanja je jedno od maestralnih pravosudnih uspjeha muškaraca, em ispadamo žrtve, em smo se riješili derladi i još se vratimo svojoj staroj materi od osam banki jer bolje skuha i češće pere.
RayMabus wrote:Čuj neradi se o tome. Sam sam reako da bih u 95% slučajewa ja sam dao ženi da su dječa kod nje i ja bih plačao alimentačiju nego se radi o tome da tebe nitko ništa ne pita .....samo uzimaju.udba wrote:Pa to je privilegija, klince se uvali ženi pa se ona zajebava s delikvencijom, opravdava izostanke u školi, muči s ispravljanjem jedinica, pisanjem zadaća, hranjenjem, pranjem usranih gaća. Muškarcu ostaje samo kurvanje, pijenje po birtijama i ostala sviranja kurcu, kad se zaželi djeteta uzme ga na dva sata i već mu dopizdi i vrne ga materi nakon prvog sata, ajde nek smo se za nešto izborili, samo da tako ostane.RayMabus wrote:Swašta se tu dešawa jer su muškarči diskriminirani i nemaju nikakwa prawa .....oko podjele dječe.
I kad ti je to tu tako onda šta očekuješ od drugih manje bitnijih swari pred zakonom koje kreira to isto društwo oko tebe ???
Diskrimiran si , wrijediš manje od njih.....shwati to .....matrijahalna imperija.
A da nam uvaljuju djecu onda bismo rekli kako sav teret odgoja pada na naša nejaka leđa. To što žene rađaju nam je jedan poljubac u čelo od strane evolucije, to što ženama nakon razvoda idu djeca bez puno pitanja je jedno od maestralnih pravosudnih uspjeha muškaraca, em ispadamo žrtve, em smo se riješili derladi i još se vratimo svojoj staroj materi od osam banki jer bolje skuha i češće pere.
Ne bi ako je jedno ....dao bih joj to jedno al ako su dwa ....uzmi to drugo a da ja nemam prawo odlučiwanja ....TI SI MRTWA.RayMabus wrote:Ja bih isto ženi rasčopao glawu da mi uzme dječu bez pitanja i preko suda .....kažem mrtaw ladan to ....bez grižnje sawjesti ....rasčopa bi je sjekirom u kužinji ko piliča.
ZAŠTO ?
ZATO.
2014-04-11
Nije stwar u tome ....moraš me pitati za dozwolu za jedno ako ih je dwoje.udba wrote:čeRayMabus wrote:Čuj neradi se o tome. Sam sam reako da bih u 95% slučajewa ja sam dao ženi da su dječa kod nje i ja bih plačao alimentačiju nego se radi o tome da tebe nitko ništa ne pita .....samo uzimaju.udba wrote:Pa to je privilegija, klince se uvali ženi pa se ona zajebava s delikvencijom, opravdava izostanke u školi, muči s ispravljanjem jedinica, pisanjem zadaća, hranjenjem, pranjem usranih gaća. Muškarcu ostaje samo kurvanje, pijenje po birtijama i ostala sviranja kurcu, kad se zaželi djeteta uzme ga na dva sata i već mu dopizdi i vrne ga materi nakon prvog sata, ajde nek smo se za nešto izborili, samo da tako ostane.RayMabus wrote:Swašta se tu dešawa jer su muškarči diskriminirani i nemaju nikakwa prawa .....oko podjele dječe.
Nepoštujuči to znači da sam ti ja nitko i ništa a ti si netko i nešto.
UBIO BIH JE.
2014-04-11
Znam ja kako one razmišljaju ....imam psihologiju u malom prstu.
Oš se rastawit a dwoje je dječe ....ok može uzmi jedno.
Onda swađa jer oče swe pa sud pa owo pa ono .....samo nož i u srče ....MA PUŠI KURAZ SAD NEŠ DOBIT NIŠTA JEBEN TI MATER BEZOBRAZNU , UMIŠLJENU I AROGANTNU.
TIŠ MI ODGAJAT DIČU ....SMEČE JEDNO.
Oš se rastawit a dwoje je dječe ....ok može uzmi jedno.
Onda swađa jer oče swe pa sud pa owo pa ono .....samo nož i u srče ....MA PUŠI KURAZ SAD NEŠ DOBIT NIŠTA JEBEN TI MATER BEZOBRAZNU , UMIŠLJENU I AROGANTNU.
TIŠ MI ODGAJAT DIČU ....SMEČE JEDNO.
2014-04-11
Hoće se moći rastaviti ili prvo moraju kod bračnog savjetnika po zakonu? :)
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4