Nordijske zemlje postaju države došljaka
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nordijske zemlje postaju države došljaka
bogomdani wrote:Ezeku ,moj,znam ja sto se sve dogadja...
Nemaš ti poima, od dobiva informacije direktno iz svemira, preko alfa kanala
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
RayMabus wrote:A neće nitko owe Arape kad s njima neznaš na čemu si. Oče se raznijeti neče se raznijeti .....
Ne znaju ni Talijani s tobom...jel ih mrzis jel ih ne mrzis.
Guest- Guest
Ja bio tri godine u Italiji , odlično me prihwatili ....paralelno s owim razmišljanjem o obrani ( napad je najbolja obrana ) razmišljam i o iskrčawanju u Ankonu pa da im damo ruke Arape pomlatit.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:A neće nitko owe Arape kad s njima neznaš na čemu si. Oče se raznijeti neče se raznijeti .....
Ne znaš ti mene.
Nik Praskaton.
Nik kombinira.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nemožeš ti s menom tako rasprawljat. Ja sam ko bibiloteka weličine grada sa miljon kombinačija samo šta na nekim temama pričam samo o tome šta se priča.
Proučio sam ja i Ankonu i brod i iskrčaj i da se trupe tamo pošalju da im daju ruke da pomlate Arape i obrane Apeninski poluotok.
Proučio sam ja i Ankonu i brod i iskrčaj i da se trupe tamo pošalju da im daju ruke da pomlate Arape i obrane Apeninski poluotok.
2014-04-11
Najbolji komentar : neka ljudi
Zar treba pustiti da bude prazna zemlja, drzave, gradovi.
Pa pogledajte sto se desava kod nas u onim krajevima gdje su bili prije Srbi. Pustinja, rusevne kuce, zarasla groblja. Treba biti bolesna budala pa reci da je sada bolje nego prije kad su tu bili ljudi.
Zar treba pustiti da bude prazna zemlja, drzave, gradovi.
Pa pogledajte sto se desava kod nas u onim krajevima gdje su bili prije Srbi. Pustinja, rusevne kuce, zarasla groblja. Treba biti bolesna budala pa reci da je sada bolje nego prije kad su tu bili ljudi.
znači bolje nego kaštelani talijane 1918 :)RayMabus wrote:Ja bio tri godine u Italiji , odlično me prihwatili ...MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:A neće nitko owe Arape kad s njima neznaš na čemu si. Oče se raznijeti neče se raznijeti .....
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
A di ćeš ljepšeg od malih "smeđih mješanaca".red wolf wrote:Ja ne znam čemu se čude? U prošlosti su narodi nestajali. Zašto bi sada bilo nešto drugačije? No, nama je potrebna potpuna transformacija društva. Za to je potrebno potpuno ukinuti religije i nacije, a kako bi bio stvoren novi čovjek, čovjek za 21. stoljeće.
Djeca Božja.
dzmrdz wrote:
jednu paralelu da povucem kako do juce mrski neprijatelji postanu prihvatljivi pa cak i pozeljni kada se pojave neki drugi neprijatelji..evo ja sam zivio i u Irskoj i sada u GB, do pre par decenija je bilo lokala ovde na kojima je pisalo zabranjeno za pse i irce..danas se irci smatraju ovde tzv home nation pored skota i velsana i engleza naravno..
u irskoj da ne pricam da se Gaelic prica samo na zapadnoj obali malo i to je to
mi se ovde tj tu kod vas koljemo oko 3 reci jel kruh ili hleb a irci toliko ponosni zaboravili svoj jezik 100% maltene
pa nisu, uče ga u školi osnovnoj pod obavezno i u irskoj svi natpisi dvojezični... jako su ponosni na svoju borbu protiv engleza... doduše, to je ono, pokazuju nam mjesta revolucije kao turistima, pa kažu evo u ovoj kući su štajaznam Ryan, O'Bryen i O'Connor planirali te i te godine ustanak protiv engleza, napili su se i nisu ništa uradili al ih mi slavimo ko nacionalne heroje... tog tipa. Ma Irci su zakon, simpatičan svijet jako.
a ovo neprijatelji... pazi, s ovim kozojebima okolo ne bi me čudilo da još mi i vi postanemo saveznici jednog dana...
marcellus wrote:s ovim kozojebima okolo ne bi me čudilo da još mi i vi postanemo saveznici jednog dana...
jednog dana svi ćete biti braća, jedinstveni, nova nacija, europljani, samo treba malo potaknuti stvari u tom smjeru
Guest- Guest
Pa i mi smo mogli "konzervirati" Vukovar pa napraviti isti takav (manji) grad koji kilometar dalje i onda "ruševine" pokazivati turistima.
Ezek ti provalio sifru?deda ilerminatus wrote:marcellus wrote:s ovim kozojebima okolo ne bi me čudilo da još mi i vi postanemo saveznici jednog dana...
jednog dana svi ćete biti braća, jedinstveni, nova nacija, europljani, samo treba malo potaknuti stvari u tom smjeru
Guest- Guest
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA HAbogomdani wrote:Ezek ti provalio sifru?deda ilerminatus wrote:marcellus wrote:s ovim kozojebima okolo ne bi me čudilo da još mi i vi postanemo saveznici jednog dana...
Guest- Guest
Pa ono .....hrpa tih Talijana se i predala partizanima ...Šwabe su ih masowno streljali u Splitu jer su ih onda smatrali neprijateljima HItlera ......otac od mog gazde , stari gazda je bija u Jugoslawiji .....diwizija Bergamo .....neka žena , partizanka mu spasila žiwot ......stari swe ispriča sinu mom gazdi a owaj meni.......kaže gazda da mu je stari reka da su tamo ljudi ko medwjededi ....iako doduše ni taj stari nije mali Italijan niti su ti iz Bergama na sjeweru Italije al očito ostalo mu u glawi da su swi ko medwjedi.mutava baštarda wrote:znači bolje nego kaštelani talijane 1918 :)RayMabus wrote:Ja bio tri godine u Italiji , odlično me prihwatili ...MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:A neće nitko owe Arape kad s njima neznaš na čemu si. Oče se raznijeti neče se raznijeti .....
Diwizija Bergamo :
Italijanske jedinice u Jugoslaviji u Drugom svetskom ratu
VI ARMIJSKI KORPUS
- 15. pešadijska divizija Bergamo (Sinj)
https://sh.wikipedia.org/wiki/Italijanske_jedinice_u_Jugoslaviji_u_Drugom_svetskom_ratu
A od moje rodice muž ima sliku djeda u odori italijnske vojske ....bio fašista tj neki oficir kod Musolinija .......ne skrivaju ti oni to jer oni to drukčije gledaju tj njima je to regularna vojska.
2014-04-11
sto rade ti Khozoepi i nigge na hladnom sjeveru??
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rusija započela brisanje Islamske države sa lica zemlje
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» OS BIH postaju dio EU
» Učenici postaju prodavači
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» OS BIH postaju dio EU
» Učenici postaju prodavači
Page 4 of 4