Nordijske zemlje postaju države došljaka
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nordijske zemlje postaju države došljaka
Ja sam jučer doživio Božje prosvjetljenje.
Bio sam prvi puta na dženazi mog dobrog poznanika i prijatelja.
Hodža je održao lijepi govor i pozvao nas da se svi pomolimo za rahmetli -pokojnika kako to činimo u svojoj vjeri.
Svih nas je i blagoslovio i zamolio Alaha da nas sve pomogne u životu.
Nešto se u meni prelomilo.
Hodža je održao lijepi govor i pozvao nas da se svi pomolimo za rahmetli -pokojnika kako to činimo u svojoj vjeri.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nije ti to nešto teško...Ne moraš biti uz ''njih''...Samo trebaš znati promatrati...MaximusDecimusMiridije wrote:Nisi jos dosao na level 8....operating thetan. Tek onda....ce ti biti poznato sto je poznato vec prosvjetljenima :))
red wolf-
2016-02-10
jastreb wrote:Ja sam jučer doživio Božje prosvjetljenje.
E tako je i meni bilo...isto reko...nesto se prelomilo. Obuzele me emocije,ovo-ono. Ima zivota iza smrti...sav se razveselio.
Uspravim se....boli krv ti jebem.....bruh iskocio.
Guest- Guest
red wolf wrote:Nije ti to nešto teško...Ne moraš biti uz ''njih''...Samo trebaš znati promatrati...MaximusDecimusMiridije wrote:Nisi jos dosao na level 8....operating thetan. Tek onda....ce ti biti poznato sto je poznato vec prosvjetljenima :))
A ne ide jebiga....ja sam ti pilich. Gdje svi tu i ja....piju piju.
Guest- Guest
Nisi ti pilić, ti si zapravo ''orao'' koji vjeruje da je pilić...MaximusDecimusMiridije wrote:red wolf wrote:Nije ti to nešto teško...Ne moraš biti uz ''njih''...Samo trebaš znati promatrati...MaximusDecimusMiridije wrote:Nisi jos dosao na level 8....operating thetan. Tek onda....ce ti biti poznato sto je poznato vec prosvjetljenima :))
A ne ide jebiga....ja sam ti pilich. Gdje svi tu i ja....piju piju.
red wolf-
2016-02-10
Materrijalizam Ezeku,samo priznajem materijalizam..red wolf wrote:Bla bla bla...Pogrešno...Nisi u toku...bogomdani wrote:znam..vise instance u svabiji su u panici,firme zaustavljaju investicije,ljudi masovno idu na _Urlaube..materijal se ne isporucuje firmama..red wolf wrote:Ajmo sad ozbiljno prijatelju...Ono što ti ne znaš, na globalnoj razini donijeta je odluka, odluka takvih razmjera kakve nije bilo za vrijeme ove generacije...Novi svijet je već počeo i nitko ga ne može zaustaviti...bogomdani wrote:
Naravno da nece..a u tom pokusaju ti bi debelo nahebao..
tice3 se raznih bransi,pa cak i industrije hrane,neoficijelno,primjeceno je da ljudi prave rezerve hrane..
nocas je jedna velika tvornica za proizvodnju mlijeka,sireva,i sve od toga,ostala bez dogovorene isporuke sirovina ujutro u 04.00
Ezeku ,moj,znam ja sto se sve dogadja...
Guest- Guest
E to taj bruh, to ti je znas Bozja volja, tako da....MaximusDecimusMiridije wrote:jastreb wrote:Ja sam jučer doživio Božje prosvjetljenje.
E tako je i meni bilo...isto reko...nesto se prelomilo. Obuzele me emocije,ovo-ono. Ima zivota iza smrti...sav se razveselio.
omni-
2014-04-12
Opa, ne gine ti namaz.jastreb wrote:Ja sam jučer doživio Božje prosvjetljenje.
omni-
2014-04-12
Ne to.MaximusDecimusMiridije wrote:jastreb wrote:Ja sam jučer doživio Božje prosvjetljenje.
ja sam u posljednje vrijeme malo se počeo previše zanositi Gorskim vijencem i guslama.
Ljudi moji,pa to su naše komšije,prijatelji,radni kolege...Dijelimo dobro i zlo.
Zašto bih ja te ljude,poradi onih idiota sa Bliskoga istoka poistovijećivao sa njima???
Bog ne odobrava teror.
2014-04-22
omni wrote:E to taj bruh, to ti je znas Bozja volja, tako da....MaximusDecimusMiridije wrote:jastreb wrote:Ja sam jučer doživio Božje prosvjetljenje.
Moras ti skrenuti u tom smjeru bas a?
Guest- Guest
jastreb wrote:Ne to.MaximusDecimusMiridije wrote:jastreb wrote:Ja sam jučer doživio Božje prosvjetljenje.
ja sam u posljednje vrijeme malo se počeo previše zanositi Gorskim vijencem i guslama.
Ljudi moji,pa to su naše komšije,prijatelji,radni kolege...Dijelimo dobro i zlo.
Zašto bih ja te ljude,poradi onih idiota sa Bliskoga istoka poistovijećivao sa njima???
Bog ne odobrava teror.
Neznam ti ja nista, ja sam ti iz Metkovica.
Guest- Guest
omni wrote:Opa, ne gine ti namaz.jastreb wrote:Ja sam jučer doživio Božje prosvjetljenje.
Oooo,ni to nije kraj priče.
Poslije dženaze sreo sam poznanika Janjevca,kojem sam se požalio na nepravdu koju mi je počinila jedna janjevačka familija.
Ovaj mi kaže da je ta familija teška đubrad.
Znači i tu je Bog djelovao i rekao mi kako sam pogriješio što sam poradi tih kretena etiketirao sve Janjevce.
Ali ni to nije kraj priče.
2014-04-22
E vidiš, postoji i ''ono'' iza materijalnosti...bogomdani wrote:Materrijalizam Ezeku,samo priznajem materijalizam..red wolf wrote:Bla bla bla...Pogrešno...Nisi u toku...bogomdani wrote:znam..vise instance u svabiji su u panici,firme zaustavljaju investicije,ljudi masovno idu na _Urlaube..materijal se ne isporucuje firmama..red wolf wrote:Ajmo sad ozbiljno prijatelju...Ono što ti ne znaš, na globalnoj razini donijeta je odluka, odluka takvih razmjera kakve nije bilo za vrijeme ove generacije...Novi svijet je već počeo i nitko ga ne može zaustaviti...bogomdani wrote:
Naravno da nece..a u tom pokusaju ti bi debelo nahebao..
tice3 se raznih bransi,pa cak i industrije hrane,neoficijelno,primjeceno je da ljudi prave rezerve hrane..
nocas je jedna velika tvornica za proizvodnju mlijeka,sireva,i sve od toga,ostala bez dogovorene isporuke sirovina ujutro u 04.00
red wolf-
2016-02-10
to me ne zanima..samo preorati guzu i macicu,ovakoj curi..to je meni jack pot,a ne neka duhovna preseravanja..red wolf wrote:E vidiš, postoji i ''ono'' iza materijalnosti...bogomdani wrote:Materrijalizam Ezeku,samo priznajem materijalizam..red wolf wrote:Bla bla bla...Pogrešno...Nisi u toku...bogomdani wrote:znam..vise instance u svabiji su u panici,firme zaustavljaju investicije,ljudi masovno idu na _Urlaube..materijal se ne isporucuje firmama..red wolf wrote:
Ajmo sad ozbiljno prijatelju...Ono što ti ne znaš, na globalnoj razini donijeta je odluka, odluka takvih razmjera kakve nije bilo za vrijeme ove generacije...Novi svijet je već počeo i nitko ga ne može zaustaviti...
Guest- Guest
Pa što se ne vratite da se tamo malo pročisti situacija, a kod kuće da se krene u obnovu?bogomdani wrote:Pa i u Svabiji je tako...vise tih Khozoepa,Nigga,ovijah i onijah na ulici,po grackom prijevozu,posvuda..
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Hoće li sada doći kraj agitpropovskom denunciranju Desimira u maniri politike ekspress iz kraja osamdesetih?jastreb wrote:
Oooo,ni to nije kraj priče.
Poslije dženaze sreo sam poznanika Janjevca,kojem sam se požalio na nepravdu koju mi je počinila jedna janjevačka familija.
Ovaj mi kaže da je ta familija teška đubrad.
Znači i tu je Bog djelovao i rekao mi kako sam pogriješio što sam poradi tih kretena etiketirao sve Janjevce.
2015-11-10
red wolf wrote:Ne prijatelju...Kao što i ptice na grani znaju da je svijet pred velikom promjenom, to znači i da je ljudsko društvo pred velikom promjenom...Nacije, religije, to je sve zastarjelo...Ljudi se toga moraju osloboditi kroz svoju transformaciju...bogomdani wrote:ezek je pomalo naiffan..
transformiraće tebe kozojebi kad preuzmu vlast i stave ti nož pod grlo, prihvati islam ili se baci u more
Mhhhh...doli nema uvjeta za elementarno poslovanje i zivot..Da nije tako,ne bi Mladj bjezala u bijeli svijet..udba wrote:Pa što se ne vratite da se tamo malo pročisti situacija, a kod kuće da se krene u obnovu?bogomdani wrote:Pa i u Svabiji je tako...vise tih Khozoepa,Nigga,ovijah i onijah na ulici,po grackom prijevozu,posvuda..
Guest- Guest
hehehehehe..Ezek ce im poceti pjevati duhovne spjevove o prociscenju i velicati Ode ljubavi...marcellus wrote:red wolf wrote:Ne prijatelju...Kao što i ptice na grani znaju da je svijet pred velikom promjenom, to znači i da je ljudsko društvo pred velikom promjenom...Nacije, religije, to je sve zastarjelo...Ljudi se toga moraju osloboditi kroz svoju transformaciju...bogomdani wrote:ezek je pomalo naiffan..
transformiraće tebe kozojebi kad preuzmu vlast i stave ti nož pod grlo, prihvati islam ili se baci u more
ovi ak su pametni,zbrisat ce sto dalje od njega..
Guest- Guest
Znam, samo sam se mrvu osvrnuo na konstataciju o etničkoj strukturi življa u Njemačkoj jer ipak nema nas i Švaba 100 milijona, a Ausländer je Ausländer, odakle god dolazio tako da i nas dvoje spadamo u grupu "ovijah i onijah".bogomdani wrote:Mhhhh...doli nema uvjeta za elementarno poslovanje i zivot..Da nije tako,ne bi Mladj bjezala u bijeli svijet..udba wrote:Pa što se ne vratite da se tamo malo pročisti situacija, a kod kuće da se krene u obnovu?bogomdani wrote:Pa i u Svabiji je tako...vise tih Khozoepa,Nigga,ovijah i onijah na ulici,po grackom prijevozu,posvuda..
2015-11-10
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rusija započela brisanje Islamske države sa lica zemlje
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» OS BIH postaju dio EU
» Učenici postaju prodavači
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» OS BIH postaju dio EU
» Učenici postaju prodavači
Page 2 of 4