Učenici postaju prodavači
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Učenici postaju prodavači
He he iskorištavanje djece da rade đabe za HDZ
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/550816/revolucija-u-skolstvu-ucenici-postaju-prodavaci-moci-ce-raditi-kod-gazde-vec-sa-16-godina-i-primati-placu
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/550816/revolucija-u-skolstvu-ucenici-postaju-prodavaci-moci-ce-raditi-kod-gazde-vec-sa-16-godina-i-primati-placu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Učenici postaju prodavači
Napokon...
Prodavač kod nas može biti svatko...
Da se i u tu struku uvede malo reda...
A ne da stoji ko vaza, bez 'dobar dan' i 'dovođenja'...
Kad nema radnika dobra su i mala djeca
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/550841/39vidite-li-negdje-radnika-odmah-nam-dojavite39-u-splitu-i-dalje-traje-panicna-potraga-za-konobarima-kuharima-prodavacima
Praksa se može napraviti i u komadu tri mjeseca
Zvuči kao besplatni radnik u sezoni
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/550841/39vidite-li-negdje-radnika-odmah-nam-dojavite39-u-splitu-i-dalje-traje-panicna-potraga-za-konobarima-kuharima-prodavacima
Praksa se može napraviti i u komadu tri mjeseca
Zvuči kao besplatni radnik u sezoni
2014-04-11
Ovo ti je dno dna ovdje
Nebi pustili djecu da uživaju u djetinjstvu nego ih obvezuju rintat praksu liti za njih
DNO DNA
Nebi pustili djecu da uživaju u djetinjstvu nego ih obvezuju rintat praksu liti za njih
DNO DNA
2014-04-11
Problem je u onoj stavci da se praksa može odraditi tri mjeseca u komaduT. wrote:Napokon...
Sad lipo upišite svi gimnaziju, oni neće morati liti radit da prođu godinu
2014-04-11
Ovo nije praksa nego iskorištavanje ljudi koji upišu srednje škole a nije gimnazija
Tu praksu moraš obavit inače neprolaziš godinu
Pa kad to moš radit praksu tri mjeseca u komadu osim liti
Iskorištavanje preko školstva da dobiju besplatnu radnu snagu u sezoni
2014-04-11
ok je praka ..... kako će trgovac naučiti biti trgovac ako uz teoretske predmete ne odradi i praktični dio ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
RayMabus wrote:Ovo nije praksa nego iskorištavanje ljudi koji upišu srednje škole a nije gimnazija
.... tri mjeseca u komadu - to je totalno svinjski
2017-06-06
Nije u tome stvar nego da praksu može radit tri mjeseca u komadu a to ako se školuje može samo ljetiorion wrote:ok je praka ..... kako će trgovac naučiti biti trgovac ako uz teoretske predmete ne odradi i praktični dio ....
Kužiš gdje je iskorištavanje
2014-04-11
RayMabus wrote:Nije u tome stvar nego da praksu može radit tri mjeseca u komadu a to ako se školuje može samo ljetiorion wrote:ok je praka ..... kako će trgovac naučiti biti trgovac ako uz teoretske predmete ne odradi i praktični dio ....
Kužiš gdje je iskorištavanje
vidjela ....mislim da nebu to baš tak išlo....
2017-06-06
hahaha ne brini nisu djeca glupa, i nemaju sta izgubit. Brzo ce se poslodavci ohladit od ove ideje pogotovi podmukli & sonjavi. Moja mama tako sa 15-16 godina prodavala nekakve karanfile kod nekog poglavice pa bilo prodam 3 karanfila 1 sebi u djep, a onda poslje u italju kupit rebatinke, jos i danas se smije tome svemu, nemos djecu ubit u pojam nikako to ce te izveslat samo tako, tek ove starije koji imaju sto izgubit mozes maltretirat, djecu nemozes ako nisi roditelj...RayMabus wrote:Ovo ti je dno dna ovdje
DNO DNA
Guest- Guest
Ovo je opasan presedan
Znači ja zaposlim curu od šesnaest godina i radit će tri mjeseca ljeti
Nakon mjesec dana ja joj u skladištu kažem da mi popuši kurac i ona odbije i ja raskinem praksu i ova pada godinu
Znači ja poslodavac postao sam netko tko će odlučivati hoće li netko proći školsku godinu
Zanimljivo
Nakon mjesec dana ja joj u skladištu kažem da mi popuši kurac i ona odbije i ja raskinem praksu i ova pada godinu
Znači ja poslodavac postao sam netko tko će odlučivati hoće li netko proći školsku godinu
Zanimljivo
2014-04-11
Lijepo.Samo ne znam di ce naci firme koje donekle rade i zele se zamarati sa đacima. To su nekad radili Slovenci sa strukovnim skolama.
Trinity-
2014-04-17
Mislim da bi ti u tom slucaju popusio.RayMabus wrote:Ovo je opasan presedan
Zanimljivo
Trinity-
2014-04-17
Mlađe je slađeTriny wrote:Mislim da bi ti u tom slucaju popusio.RayMabus wrote:Ovo je opasan presedan
Zanimljivo
Tko pita neskita
Šta ti znaš možda mi ga i popuši
Neće proći godinu
2014-04-11
neces, nego ce te snimit mobitelom dok to govoris i postavit na yubito i onda ce bit cirkusa...RayMabus wrote:Ovo je opasan presedan
Zanimljivo
Guest- Guest
Pa nije kažnjivo djelo
Starija od šesnaest nema prisile na seks na dobrovoljnoj je bazi
Ako neće nije zadovoljila praksu i pada godinu
2014-04-11
zavrsit ces gore od onoga vjeroucitelja sto su ga djeca snimila kako prica da srbe treba na vrbe...RayMabus wrote:Pa nije kažnjivo djelo
Guest- Guest
Pa nije to kažnjivo djeloLeteca Pegla wrote:zavrsit ces gore od onoga vjeroucitelja sto su ga djeca snimila kako prica da srbe treba na vrbe...RayMabus wrote:Pa nije kažnjivo djelo
16 godina nema prisile
2014-04-11
haha cak i da nema prisile (sto ima u ovom slucaju koji si opisao) nagrabusat ces, nije klima vise naklonjena robovlasnicima, to ti je ko makija oko splita prosle godine u ljeto. Samo mala iskrica, beznacajna, i dobis nezaustavljiv pozar kojeg jedino mos gasit maslinovim granama jer si glup sto si zabetonirao hidrante...RayMabus wrote:
Pa nije to kažnjivo djelo
16 godina nema prisile
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nova anketa: Milanović ima sve manju potporu. mucka djubrad prevaranti & prodavaci price vode, SDP i dalje pada
» Pariz : Sukobili se učenici i policija
» Islamisti su učenici Francuske revolucije
» OS BIH postaju dio EU
» Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve
» Pariz : Sukobili se učenici i policija
» Islamisti su učenici Francuske revolucije
» OS BIH postaju dio EU
» Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve
Page 1 of 2