ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina

Page 23 of 26 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26  Next

Go down

Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina - Page 23 Empty Re: Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina

Post by Guest 28/9/2016, 16:45

Hooliganjetta wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:
Hooliganjetta wrote:
prckov wrote:
kaja_333 wrote:
:)
Da, nemoj slučajno cakijom ( tvrdo c). Ipak je ona bila na vakultetu.
sigurno su poslije nje taj vakultet zatvorili..ona je bila zadnji intelektualni krik tog faksa I sve poslije nje je izgubilo smisao jer nije isti level pirat
bosanĆero, družiš li se s ustašama down under? po tome su hrvati u australiji na žalost poznati. i po joe fucktard šimuniću.

Pa ima i ona Ljiljana Ravlic...ona je ljevicarka. Vidis kako neznas!
Pa šta ako je ljeviĆarka. Niakd Ćula.  :P flower

Pa nije da su svi predstavnici ko Joe. Eto! Uostalom Joe je uvijek bio vanserijski momak, nije fer sada da na osnovu jednog zajeba se pljuje na covjeka od-do. Mislim ono....

Guest
Guest

Back to top Go down

Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina - Page 23 Empty Re: Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina

Post by L'âme 28/9/2016, 16:49

Max,jesi procitao da Klasnicu tijelo opet odbacuje bubreg i mora na novu transplataciju, a ni srodnici mu vise ne mogu darovati?! :-\

L'âme

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 28/9/2016, 16:51

lipo sam se ismijo, lignjeta dodi ti nama jope, ne reba ti diploma samo potvrda od psihijatra da ne moramo pazit kako rukujemo sa tvojom intelektualnom dugmetarom  Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina - Page 23 1f602

prckov

2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 16:51

Hooliganjetta wrote:
Hooliganjetta wrote:
prckov wrote:
sigurno su poslije nje taj vakultet zatvorili..ona je bila zadnji intelektualni krik tog faksa I sve poslije nje je izgubilo smisao jer nije isti level pirat
bosanĆero, družiš li se s ustašama down under? po tome su hrvati u australiji na žalost poznati. i po joe fucktard šimuniću.

Pa ima i ona Ljiljana Ravlic...ona je ljevicarka. Vidis kako neznas!
Pa šta ako je ljeviĆarka. Niakd Ćula.  :P flower

Pa nije da su svi predstavnici ko Joe. Eto! Uostalom Joe je uvijek bio vanserijski momak, nije fer sada da na osnovu jednog zajeba se pljuje na covjeka od-do. Mislim ono....
To za Hrvate u Australiji je notorno poznata Ćinjenica. Joe je angry.

Ti si baš mogo i nešto u revijskom tonu zasvirat.  flower
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 16:53

prckov wrote:lipo sam se ismijo, lignjeta dodi ti nama jope, ne reba ti diploma samo potvrda od psihijatra da ne moramo pazit kako rukujemo sa tvojom intelektualnom dugmetarom  Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina - Page 23 1f602
gdje sam ja tvrdila da imam diplomu? ta ne brijem noge...lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 16:57

maggie13 wrote:Max,jesi procitao da Klasnicu tijelo opet odbacuje bubreg i mora na novu transplataciju, a ni srodnici mu vise ne mogu darovati?!  :-\

Kuda ides ti s ovim? Nedam nikome nista.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 16:58

Ono kao....Max tvoj je zivot ionako besmislen...za kurac si i to. Daj covjeku bubreg...jbt...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 16:58

_Imaš dva..koji qrc??? Suspect Suspect Suspect jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 17:00

A sta ako jedan ode u 3pm? Ono...rezerva. Nek pita u Nenada Gracana on i sva djeca mu imaju po 4 svaki. Troje ljudi 12 bubrega.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 17:00

Uostalom ja sam veci covjek....trebaju mi dva da procesuiraju sva sranja koja unosim u sebe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 28/9/2016, 17:00

maggie13 wrote:
veber wrote:
maggie13 wrote:
crvenkasti wrote:dok se mi tu svađamo, Švabo se bogati
i ja sam se odmorila 8-)
pa di si lipa?
ne vidjeh tte sto let
malo se smijem tu..uspjela i odmorit, uskoro izlazim..bablje ljeto :-)
ajd uzivaj.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 17:02

MaximusDecimusMiridije wrote:A sta ako jedan ode u 3pm? Ono...rezerva. Nek pita u Nenada Gracana on i sva djeca mu imaju po 4 svaki. Troje ljudi 12 bubrega.
Ma daaaaj...pa barem si iz dana u dan pun adrenalina sa tim saznanjem,paš više cijeniti zivot.. king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 17:03

bogomdani wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:A sta ako jedan ode u 3pm? Ono...rezerva. Nek pita u Nenada Gracana on i sva djeca mu imaju po 4 svaki. Troje ljudi 12 bubrega.
Ma daaaaj...pa barem si iz dana u dan pun adrenalina sa tim saznanjem,paš više cijeniti zivot.. king

Cijenim ga i ovako :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 28/9/2016, 17:04

prckov wrote:lipo sam se ismijo, lignjeta dodi ti nama jope, ne reba ti diploma samo potvrda od psihijatra da ne moramo pazit kako rukujemo sa tvojom intelektualnom dugmetarom  Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina - Page 23 1f602
kaj si lud?
popikne se i padne u bazen, gdo bu ga cistil?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 17:07

veber wrote:
kaj si lud?
popikne se i padne u bazen, gdo bu ga cistil?
imam ja svoj bazen, ne treba mi tvoja mlaka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 17:08

E bas nemas bazen.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 17:08

MaximusDecimusMiridije wrote:Uostalom ja sam veci covjek....trebaju mi dva da procesuiraju sva sranja koja unosim u sebe.
Eroo ima hercegovačke Windowse - dva ekrana.  flower
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 17:09

maggie13 wrote:Max,jesi procitao da Klasnicu tijelo opet odbacuje bubreg i mora na novu transplataciju, a ni srodnici mu vise ne mogu darovati?!  :-\
Ja sam mu htio donirati, ali kako nismo obitelj, stavili bi me Svabe na uobicajenu listu :(

Ova kravtna me je stvarno stavila na ignore.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 17:11

MaximusDecimusMiridije wrote:E bas nemas bazen.
Da stavim dokaz ko manager?  lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 17:12

Aj stavi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 17:15

MaximusDecimusMiridije wrote:Aj stavi.
Sutra uslikam i stavim. Pa da vidiš šta je bazenĆina!  flower

Nećeš svirati - odoh.  :offt
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 23 of 26 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26  Next

Back to top

- Similar topics