Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
Page 23 of 26
Page 23 of 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Re: Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
Hooliganjetta wrote:Pa šta ako je ljeviĆarka. Niakd Ćula.MaximusDecimusMiridije wrote:Hooliganjetta wrote:bosanĆero, družiš li se s ustašama down under? po tome su hrvati u australiji na žalost poznati. i po joe fucktard šimuniću.prckov wrote:sigurno su poslije nje taj vakultet zatvorili..ona je bila zadnji intelektualni krik tog faksa I sve poslije nje je izgubilo smisao jer nije isti levelkaja_333 wrote:
:)
Da, nemoj slučajno cakijom ( tvrdo c). Ipak je ona bila na vakultetu.
Pa ima i ona Ljiljana Ravlic...ona je ljevicarka. Vidis kako neznas!
Pa nije da su svi predstavnici ko Joe. Eto! Uostalom Joe je uvijek bio vanserijski momak, nije fer sada da na osnovu jednog zajeba se pljuje na covjeka od-do. Mislim ono....
Guest- Guest
Max,jesi procitao da Klasnicu tijelo opet odbacuje bubreg i mora na novu transplataciju, a ni srodnici mu vise ne mogu darovati?! :-\
2014-04-11
lipo sam se ismijo, lignjeta dodi ti nama jope, ne reba ti diploma samo potvrda od psihijatra da ne moramo pazit kako rukujemo sa tvojom intelektualnom dugmetarom
2014-04-18
To za Hrvate u Australiji je notorno poznata Ćinjenica. Joe je .MaximusDecimusMiridije wrote:Hooliganjetta wrote:Pa šta ako je ljeviĆarka. Niakd Ćula.MaximusDecimusMiridije wrote:Hooliganjetta wrote:bosanĆero, družiš li se s ustašama down under? po tome su hrvati u australiji na žalost poznati. i po joe fucktard šimuniću.prckov wrote:
sigurno su poslije nje taj vakultet zatvorili..ona je bila zadnji intelektualni krik tog faksa I sve poslije nje je izgubilo smisao jer nije isti level
Pa ima i ona Ljiljana Ravlic...ona je ljevicarka. Vidis kako neznas!
Pa nije da su svi predstavnici ko Joe. Eto! Uostalom Joe je uvijek bio vanserijski momak, nije fer sada da na osnovu jednog zajeba se pljuje na covjeka od-do. Mislim ono....
Ti si baš mogo i nešto u revijskom tonu zasvirat.
Guest- Guest
gdje sam ja tvrdila da imam diplomu? ta ne brijem noge...prckov wrote:lipo sam se ismijo, lignjeta dodi ti nama jope, ne reba ti diploma samo potvrda od psihijatra da ne moramo pazit kako rukujemo sa tvojom intelektualnom dugmetarom
Guest- Guest
maggie13 wrote:Max,jesi procitao da Klasnicu tijelo opet odbacuje bubreg i mora na novu transplataciju, a ni srodnici mu vise ne mogu darovati?! :-\
Kuda ides ti s ovim? Nedam nikome nista.
Guest- Guest
Ono kao....Max tvoj je zivot ionako besmislen...za kurac si i to. Daj covjeku bubreg...jbt...
Guest- Guest
A sta ako jedan ode u 3pm? Ono...rezerva. Nek pita u Nenada Gracana on i sva djeca mu imaju po 4 svaki. Troje ljudi 12 bubrega.
Guest- Guest
Uostalom ja sam veci covjek....trebaju mi dva da procesuiraju sva sranja koja unosim u sebe.
Guest- Guest
ajd uzivaj.maggie13 wrote:malo se smijem tu..uspjela i odmorit, uskoro izlazim..bablje ljeto :-)veber wrote:pa di si lipa?maggie13 wrote:i ja sam se odmorila 8-)crvenkasti wrote:dok se mi tu svađamo, Švabo se bogati
ne vidjeh tte sto let
2014-12-30
Ma daaaaj...pa barem si iz dana u dan pun adrenalina sa tim saznanjem,paš više cijeniti zivot..MaximusDecimusMiridije wrote:A sta ako jedan ode u 3pm? Ono...rezerva. Nek pita u Nenada Gracana on i sva djeca mu imaju po 4 svaki. Troje ljudi 12 bubrega.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ma daaaaj...pa barem si iz dana u dan pun adrenalina sa tim saznanjem,paš više cijeniti zivot..MaximusDecimusMiridije wrote:A sta ako jedan ode u 3pm? Ono...rezerva. Nek pita u Nenada Gracana on i sva djeca mu imaju po 4 svaki. Troje ljudi 12 bubrega.
Cijenim ga i ovako :))
Guest- Guest
kaj si lud?prckov wrote:lipo sam se ismijo, lignjeta dodi ti nama jope, ne reba ti diploma samo potvrda od psihijatra da ne moramo pazit kako rukujemo sa tvojom intelektualnom dugmetarom
popikne se i padne u bazen, gdo bu ga cistil?
2014-12-30
imam ja svoj bazen, ne treba mi tvoja mlaka.veber wrote:kaj si lud?prckov wrote:lipo sam se ismijo, lignjeta dodi ti nama jope, ne reba ti diploma samo potvrda od psihijatra da ne moramo pazit kako rukujemo sa tvojom intelektualnom dugmetarom
popikne se i padne u bazen, gdo bu ga cistil?
Guest- Guest
Eroo ima hercegovačke Windowse - dva ekrana.MaximusDecimusMiridije wrote:Uostalom ja sam veci covjek....trebaju mi dva da procesuiraju sva sranja koja unosim u sebe.
Guest- Guest
Ja sam mu htio donirati, ali kako nismo obitelj, stavili bi me Svabe na uobicajenu listu :(maggie13 wrote:Max,jesi procitao da Klasnicu tijelo opet odbacuje bubreg i mora na novu transplataciju, a ni srodnici mu vise ne mogu darovati?! :-\
Ova kravtna me je stvarno stavila na ignore.
Guest- Guest
Da stavim dokaz ko manager?MaximusDecimusMiridije wrote:E bas nemas bazen.
Guest- Guest
Sutra uslikam i stavim. Pa da vidiš šta je bazenĆina!MaximusDecimusMiridije wrote:Aj stavi.
Nećeš svirati - odoh.
Guest- Guest
Page 23 of 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Similar topics
» I ONI IMAJU SVOJEG 'PSA MEDU'
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
Page 23 of 26