ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija problemi zdravo

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Srbija problemi zdravo - Page 4 Empty Re: Srbija problemi zdravo

Post by marcellus 28/9/2016, 09:41

sjećam se kad smo imali problema s cigićima koji su dolazili u tivan gdje je sad sheraton. Zajebavali bi, žicali cigarete, žetone, s vremenom bi postali nasilni. Onda bi ih ekipa domorodaca jednom u cca dva mjeseca namlatila pošteno biljarskim štapovima i koječime što se našlo pri ruci, i onda ih neko vrijeme ne bi bilo. Onda bi opet počeli kapat polako, i tako opet iznova

Isto je bilo u Ruđeru. Dođu cigići s ferenščice, upadnu na portu, izmlate portira. Skupi se kaznena ekspedicija u školi, pretrese se njihov kvart, nađe ih se, jebe im se majku, onda je opet neko vrijeme mir i drže se svoje mahale. Onda se opet osile. I tako u krug.

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/9/2016, 09:46

Ja sam s tim Arapima pušio trawu i pio za šankom tako da je problem u pojedinću tj kako se odnosi sa ljudima oko sebe.

Mene boli generalno kuraz ....meni je swe rawna ćrta.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by udba 28/9/2016, 09:48

marcellus wrote:sjećam se kad smo imali problema s cigićima koji su dolazili u tivan gdje je sad sheraton. Zajebavali bi, žicali cigarete, žetone, s vremenom bi postali nasilni. Onda bi ih ekipa domorodaca jednom u cca dva mjeseca namlatila pošteno biljarskim štapovima i koječime što se našlo pri ruci, i onda ih neko vrijeme ne bi bilo. Onda bi opet počeli kapat polako, i tako opet iznova

Isto je bilo u Ruđeru. Dođu cigići s ferenščice, upadnu na portu, izmlate portira. Skupi se kaznena ekspedicija u školi, pretrese se njihov kvart, nađe ih se, jebe im se majku, onda je opet neko vrijeme mir i drže se svoje mahale. Onda se opet osile. I tako u krug.
Na žalost nema druge nego se samoorganizirati. Žalosno je kad se uz tako velika odvajanja za muriju čovjek mora sam odvajati vrijeme i novac da bi zaveo reda. Stvar je tu i političke volje. U Njemačkoj su tek nakon Kelna ušli u neke marokanske kvartove i napraviti raciju. Ali to nisu išla dva murjaka od kojih jedna ženska koju bi ovi tamo potjerali, nego 400 blindiranih specijalaca s maskama, pancirkama i oružjem. Nakon racije nema šta nisu tamo našli, od Bin Ladenove ćaće i braće, 3/4 ljudi bez papira, svezanog i zatvorenog Bruce Leeja, Merlinke i Hitlera. Može se ako se hoće, samo se treba htjet.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/9/2016, 09:50

Ne radi mi tipkownića pa mi se neda pisat eseje al brate mili prošlo ih je miljon preko Hrwatske pa nitko nije radio shranja. Generalizirate. Problem su wehabdije , ekstremni , zatim kriminali među njima te šta ih je owa krawetina Merkel primila hrpu i sad se to nemože soćijalizirat odjednom tj praktički nemoguča misija da ih swe soćijaliziraš.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by udba 28/9/2016, 09:51

RayMabus wrote:Ja sam s tim Arapima pušio trawu i pio za šankom..

nema tome pola sata, veliš..

RayMabus wrote: tako da je problem u pojedinću tj kako se odnosi sa ljudima oko sebe.

dobro, još si pod dojmovima, odspavaj 16 sati da dođeš k sebi pa ćeš drugačijim očima gledat

2015-11-10

Back to top Go down

Post by dijagram 28/9/2016, 09:51

Ne treba sad tu otezavati arapski pohod na europu.
Nase je da im pomognemo i damo sve od sebe.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/9/2016, 09:54

udba wrote:
RayMabus wrote:Ja sam s tim Arapima pušio trawu i pio za šankom..

nema tome pola sata, veliš..

RayMabus wrote: tako da je problem u pojedinću tj kako se odnosi sa ljudima oko sebe.

dobro, još si pod dojmovima, odspavaj 16 sati da dođeš k sebi pa ćeš drugačijim očima gledat
Ne ja ću uwijek istim oćima gledat .....samo ja sam puno wiše krwoločniji od was ....samo ne idem na kriwe mete kao wi al owe prawe objesim za prwo stablo a da na mom liću nečeš widit niti da se išta pomaklo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by udba 28/9/2016, 09:58

RayMabus wrote:Ne radi mi tipkownića pa mi se neda pisat eseje al brate mili prošlo ih je miljon preko Hrwatske pa nitko nije radio shranja. Generalizirate. Problem su wehabdije , ekstremni , zatim kriminali među njima te šta ih je owa krawetina Merkel primila hrpu i sad se to nemože soćijalizirat odjednom tj praktički nemoguča misija da ih swe soćijaliziraš.
Nisu radili sranja jer im se jebalo za našu prćiju iz koje su se gledali maknut za Švecku čim prije ko i naši mladi. Ali da ih je netko zadržavao vidio bi sranja. Drugo, istina je da ima tu ljudi koje isto politika previše ne jebe, ali oni neće kurcem maknut protiv svojih ekstremista jer ipak su to njihovi "naši". Tako je i nastao ISIL pod amerikancima, jer se prosječni iračanin nije htio zamjerat jastrebovima, a kad su jastrebovi prevagnuli stali su na njihovu stranu.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/9/2016, 10:00

udba wrote:
RayMabus wrote:Ne radi mi tipkownića pa mi se neda pisat eseje al brate mili prošlo ih je miljon preko Hrwatske pa nitko nije radio shranja. Generalizirate. Problem su wehabdije , ekstremni , zatim kriminali među njima te šta ih je owa krawetina Merkel primila hrpu i sad se to nemože soćijalizirat odjednom tj praktički nemoguča misija da ih swe soćijaliziraš.
Nisu radili sranja jer im se jebalo za našu prćiju iz koje su se gledali maknut za Švecku čim prije ko i naši mladi. Ali da ih je netko zadržavao vidio bi sranja. Drugo, istina je da ima tu ljudi koje isto politika previše ne jebe, ali oni neće kurcem maknut protiv svojih ekstremista jer ipak su to njihovi "naši". Tako je i nastao ISIL pod amerikancima, jer se prosječni iračanin nije htio zamjerat jastrebovima, a kad su jastrebovi prevagnuli stali su na njihovu stranu.
Meni nebi ni ušli. Ja bih bez grižnje sawjesti puća po njima. Razlog : ilegalni ulazak ....ne poštuješ odma na ulazu držawu u koju ulaziš.

PALJBA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics