Srbija problemi zdravo
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Srbija problemi zdravo
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/vojvodina-zgrozena-zbog-migranata-napali-su-djevojcicu-htjeli-su-je-silovati/4734431/
2014-04-16
Re: Srbija problemi zdravo
Nisu niti Srbi što su nekad bili. Ništa od kebab remove.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
nije niko od evropskih naroda sto je bio...do jednom
malo treba da se covek pretvori u zivotinju
Guest- Guest
pa ovo je čisto dobar razlog za pretvoriti se u životinju.daš im smještaj, kruh itd..., a oni bi da jebu djecu.dzmrdz wrote:nije niko od evropskih naroda sto je bio...do jednom
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:pa ovo je čisto dobar razlog za pretvoriti se u životinju.daš im smještaj, kruh itd..., a oni bi da jebu djecu.dzmrdz wrote:nije niko od evropskih naroda sto je bio...do jednom
Kaze meni moj prijatelj Tony, Englez blizu 70 godina, inace liberalan covek i laburista celi svoj zivot...kaze..."..ova desavanja polako dovode u pitanje moje stavavove koje imam celi zivot..". Jako fin i karakteran lik i kad je on to izrekao onda znam da se sprema neko zlo a kad se ova banda huliganska iz Engleske skupi bice gorih zlocina nego na Balkanu 3 puta..
Guest- Guest
Covjek je sisavac, zivi u coporu, podmukao i agresivan. Opasniji od drugih zivotinja zbog mutacija na mozgu koje se ispoljavaju pored ostalog i svijesnoscu svojih zlocina.dzmrdz wrote:nije niko od evropskih naroda sto je bio...do jednom
omni-
2014-04-12
kao ono prije par godina kad su zapalili citavu jednu cetvrt londona,policija nije ni reagovala,utekli i pustili ih da ložedzmrdz wrote:gargamel0101 wrote:pa ovo je čisto dobar razlog za pretvoriti se u životinju.daš im smještaj, kruh itd..., a oni bi da jebu djecu.dzmrdz wrote:nije niko od evropskih naroda sto je bio...do jednom
Kaze meni moj prijatelj Tony, Englez blizu 70 godina, inace liberalan covek i laburista celi svoj zivot...kaze..."..ova desavanja polako dovode u pitanje moje stavavove koje imam celi zivot..". Jako fin i karakteran lik i kad je on to izrekao onda znam da se sprema neko zlo a kad se ova banda huliganska iz Engleske skupi bice gorih zlocina nego na Balkanu 3 puta..
2014-04-14
Winter is coming wrote:kao ono prije par godina kad su zapalili citavu jednu cetvrt londona,policija nije ni reagovala,utekli i pustili ih da ložedzmrdz wrote:gargamel0101 wrote:pa ovo je čisto dobar razlog za pretvoriti se u životinju.daš im smještaj, kruh itd..., a oni bi da jebu djecu.dzmrdz wrote:nije niko od evropskih naroda sto je bio...do jednom
da, i to radi nekog tipa kojeg je policja ganjala aon imao pistolj a njegovi se kao ozalosceni digli da prosveduju sto su ga ucmeklai. kako nikad ti crnci ne protestvuju protiv ubistav nekoga ko nije imao dosije ili oruzije..interesantno
radio je samnom jedan alzirac lopina sitna..ja ga kasnije vidio slucajno na cctv listi lopova iz te pobune haha ..al sam ga zajebavo
ma klasika, kad je neka rasprodaja onda se sva ta fina africka gospoda pretvore u ljudozdere i pokazu genetiku unplugged..
Uglavno mislim da je krenilu gore tu u Totenhamu pa se prosirilo na ceo grad..ta pobuna nije nikakv socijalni bunt, ta pobuna je samo rezultat kada se ljudi hran na drzavnoj sisi i tako odrsatu sa osecajem da su entitled na sve
Guest- Guest
kasnije kad su pregledai kamere valjda su im kaznili
2014-04-14
Winter is coming wrote:kasnije kad su pregledai kamere valjda su im kaznili
jeste ovaj, dobio je uslovnu to znam...al danas 3 stabbinga u krugu od 5 milja..bodu se crnci naveliko..ludnica
Guest- Guest
zabranili ljudima vatreno oruzje,ovi se samo prebacili na nozekanje
2014-04-14
srbiji se ispunio san da bude poput švedske i njemačke, a vidim da i nas to čeka
dzmrdz wrote:
da, i to radi nekog tipa kojeg je policja ganjala aon imao pistolj a njegovi se kao ozalosceni digli da prosveduju sto su ga ucmeklai. kako nikad ti crnci ne protestvuju protiv ubistav nekoga ko nije imao dosije ili oruzije..interesantno
radio je samnom jedan alzirac lopina sitna..ja ga kasnije vidio slucajno na cctv listi lopova iz te pobune haha ..al sam ga zajebavo
ma klasika, kad je neka rasprodaja onda se sva ta fina africka gospoda pretvore u ljudozdere i pokazu genetiku unplugged..
imam osjecaj da najgore nije proslo sto se tice tih imigranatamarcellus wrote:srbiji se ispunio san da bude poput švedske i njemačke, a vidim da i nas to čeka
2014-04-14
Winter is coming wrote:imam osjecaj da najgore nije proslo sto se tice tih imigranatamarcellus wrote:srbiji se ispunio san da bude poput švedske i njemačke, a vidim da i nas to čeka
ne, pravo sranje tek dolazi. I Europa ni u jednom mogućem ishodu neće dobro proći.
dzmrdz wrote:Winter is coming wrote:kasnije kad su pregledai kamere valjda su im kaznili
jeste ovaj, dobio je uslovnu to znam...al danas 3 stabbinga u krugu od 5 milja..bodu se crnci naveliko..ludnica
londonistan
europa se sprema za rat sa rusijom a sguza ih se puni imigrantima,neznam bili se smijao ili plakao
2014-04-14
gargamel0101 wrote:pa ovo je čisto dobar razlog za pretvoriti se u životinju.daš im smještaj, kruh itd..., a oni bi da jebu djecu.dzmrdz wrote:nije niko od evropskih naroda sto je bio...do jednom
pa kad ih gostiš, red je da ih ugostiš do kraja, da uz meze i rakiju ponudiš i ženu, kćerku, nešto...
marcellus wrote:dzmrdz wrote:Winter is coming wrote:kasnije kad su pregledai kamere valjda su im kaznili
londonistan
Nisu najgori kvartovi di su muslimani vec di su crnci...ubedljivo
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» švedska problemi zdravo
» Švedska problemi zdravo
» Švedska, problemi, zdravo...