Srbija problemi zdravo
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srbija problemi zdravo
dzmrdz wrote:marcellus wrote:dzmrdz wrote:marcellus wrote:dzmrdz wrote:zato i ne prodajem onaj moj komad hrvatske hahah..ako vamo ugase svetlo ko ce ih viditi kad nagrnu ko zombiji
dobro ovdje ih još nema previše. Al to nije samo jer je slaba socijala nego ih ne vole previše. Šteta da više nema zagrebačkih uličnih bandi tipa martićevaca koje su držale red u kvartovima. Ne bi mogli sranja radit ni pod razno. Čudi me doduše London, bar je london imao dobre ulične bande. Tradicionalno. Al valjda više ni oni ne mogu držat red, previše ovih preplanulih.
Belih bandi nema bar ne u gradu, mozda van grada kao u Essexu i tu okolo ali ja ne znam niti jednu maloletnicku bandu a da su vecinom belci. Belci su desetkovani, uplaseni i pacifizirani. na crnce se gleda blagonaklono i oni su kao neke face medju tim belcima koji se trude da budu crnic u nekim slucajevima..e ta kombinacija mi je najgora kad vidim nekog mrsavog i bubuljicavog englezcica kako hoda kao crnac, spustio pantalone da mu se gace vidi...ono oponasa ladno nekog crnca.
tragicno...
Belci su odavde pobegli u bolje delove grada ili van grada a tamo i nema bandi koje su lokalne. Eto mi sirotinja im odrzavamo prosek i od skora ima dosta juznoamaerikanaca..mada i oni su doneli svoju gang kulturu..vidim vec po ulicama mada ih nema dovoljno kao ovih
dovucite to! Etnički najčišći grad u SAD - east LA. Nema crnaca uopće. 97% latino i bijeli. Bili većina pred jedno 25 godina, izbio rat njih i latino bandi, i latinosi ih razbili. Svi morali iselit na kraju.
Pa ipak latinosi su hriscani, imam dosta poznanika iz Kolumbije i Brazila. Ok su ljudi, u svakom slucaju bolji i od gariija i od muslimana. Bio sma nekoliko puta na tim njihovim skupovima, mom sinu je prijatelj najbolji Kolumbijac pa me stari njegov zvao da dodjem. Ono skupe se iz svih tih drzava latinske amerike, igraju fudbal, prave te njihove rostilje i enchillade i kojesta..topli su ljudi ali vidis po facama da nije se sa svakim bas druziti..
a svaki fura krunice i tetovaze i to..ne volim ni to...malo su mi ciganasti i oni ali opet je skuzio sam razlika izmedju latinosa i lationosa
imaju ovi svetlije puti, ti se nekako drze malo iznad ovih sto lice na indijance..
ima svašta, indijanci ovo ono, ali manje su nasilni od arapa kao zajednica. I više su skloni živjeti od rada nego ovi drugi.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:dzmrdz wrote:marcellus wrote:dzmrdz wrote:marcellus wrote:
dobro ovdje ih još nema previše. Al to nije samo jer je slaba socijala nego ih ne vole previše. Šteta da više nema zagrebačkih uličnih bandi tipa martićevaca koje su držale red u kvartovima. Ne bi mogli sranja radit ni pod razno. Čudi me doduše London, bar je london imao dobre ulične bande. Tradicionalno. Al valjda više ni oni ne mogu držat red, previše ovih preplanulih.
Belih bandi nema bar ne u gradu, mozda van grada kao u Essexu i tu okolo ali ja ne znam niti jednu maloletnicku bandu a da su vecinom belci. Belci su desetkovani, uplaseni i pacifizirani. na crnce se gleda blagonaklono i oni su kao neke face medju tim belcima koji se trude da budu crnic u nekim slucajevima..e ta kombinacija mi je najgora kad vidim nekog mrsavog i bubuljicavog englezcica kako hoda kao crnac, spustio pantalone da mu se gace vidi...ono oponasa ladno nekog crnca.
tragicno...
Belci su odavde pobegli u bolje delove grada ili van grada a tamo i nema bandi koje su lokalne. Eto mi sirotinja im odrzavamo prosek i od skora ima dosta juznoamaerikanaca..mada i oni su doneli svoju gang kulturu..vidim vec po ulicama mada ih nema dovoljno kao ovih
dovucite to! Etnički najčišći grad u SAD - east LA. Nema crnaca uopće. 97% latino i bijeli. Bili većina pred jedno 25 godina, izbio rat njih i latino bandi, i latinosi ih razbili. Svi morali iselit na kraju.
Pa ipak latinosi su hriscani, imam dosta poznanika iz Kolumbije i Brazila. Ok su ljudi, u svakom slucaju bolji i od gariija i od muslimana. Bio sma nekoliko puta na tim njihovim skupovima, mom sinu je prijatelj najbolji Kolumbijac pa me stari njegov zvao da dodjem. Ono skupe se iz svih tih drzava latinske amerike, igraju fudbal, prave te njihove rostilje i enchillade i kojesta..topli su ljudi ali vidis po facama da nije se sa svakim bas druziti..
a svaki fura krunice i tetovaze i to..ne volim ni to...malo su mi ciganasti i oni ali opet je skuzio sam razlika izmedju latinosa i lationosa
imaju ovi svetlije puti, ti se nekako drze malo iznad ovih sto lice na indijance..
ima svašta, indijanci ovo ono, ali manje su nasilni od arapa kao zajednica. I više su skloni živjeti od rada nego ovi drugi.
Ma to bez daljnjeg. Blizi su mi u svakom pogledu. Nije meni bitno sto je neko musliman nego ne volim te nazadne obicaje i poglede na svet irelevantno o veri. Nikakvu vrstu ekstremizma ne volim pa cak ni hriscanski iako ako vec moram birati taj mi je prirodniji jer sam ja hriscanin
Guest- Guest
Zaustavite Dunav i kazaljke stare
to je pesma moja i šta mi puno znači
nek me svuda prate s dinamit na opasači
osam Arapina s Petrovaradina
to je pesma moja i šta mi puno znači
nek me svuda prate s dinamit na opasači
osam Arapina s Petrovaradina
http://www.vinarijazvonkobogdan.com/virtual/zb_vinarija2/index.html
pogledaj sta je Zvonko Bogdan uradio od svoje vinarije..da se useres
pogledaj sta je Zvonko Bogdan uradio od svoje vinarije..da se useres
Guest- Guest
Lale su najvrijedniji ljudi od svih Srba, ali prepitomi. Šute, rade svoj poso i klone se neprilika.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
žao mi da stanojka nema na temi. Da ga steram u tripičkematerine. Četnici ovo četnici ono četnici vamo četnici tamo. Vratićemo kosovo, vratićemo krajinu, vratiće se čiča valter jebaće vam mater. A ne mogu skupit sto četnika da natamburaju ovo sitno kozojeba što rade sranja po subotici da im više nikad ne padne na pamet.
Kinezi marš u Japan.marcellus wrote:teraj to nazad u pakistan
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:to bi bila četnička akcija koju bih čak i ja podržao
sta sam docekao da cujem
Guest- Guest
U pravu si Marcel, di su sada svi oni nabildani i celavi siledzije, cetnici, oni zestoki momci koji znaju jedni drugima skakati po glavi dok neko ne ostane u invalidskim kolicima..mi smo samo jedni drugima krvnici najveci
Guest- Guest
marcellus wrote:žao mi da stanojka nema na temi. Da ga steram u tripičkematerine. Četnici ovo četnici ono četnici vamo četnici tamo. Vratićemo kosovo, vratićemo krajinu, vratiće se čiča valter jebaće vam mater. A ne mogu skupit sto četnika da natamburaju ovo sitno kozojeba što rade sranja po subotici da im više nikad ne padne na pamet.
Pa evo ti i u Engleskoj, žestoki Briti, hejselški huligani, dolje EU, dolje Merkel, onda ubiju srednjevječnog Poljaka koji radi 10 sati dnevno i krpa im vodovodne cijevi da im voda ne curi, u sharia kvartu poštuju njihov zakon.
Nismo ni mi bolji, kad ovdje budu u grupama po 20 haračili ulicama, zatvarat ćemo prozore i djecu ne puštat van poslije 18:00, ali zato će Glasnović i oni studenti međusobno bacati napalm jedni na druge, a mi ćemo se naizmjence radovati njihovoj smrti.
2015-11-10
udba wrote:marcellus wrote:žao mi da stanojka nema na temi. Da ga steram u tripičkematerine. Četnici ovo četnici ono četnici vamo četnici tamo. Vratićemo kosovo, vratićemo krajinu, vratiće se čiča valter jebaće vam mater. A ne mogu skupit sto četnika da natamburaju ovo sitno kozojeba što rade sranja po subotici da im više nikad ne padne na pamet.
Pa evo ti i u Engleskoj, žestoki Briti, hejselški huligani, dolje EU, dolje Merkel, onda ubiju srednjevječnog Poljaka koji radi 10 sati dnevno i krpa im vodovodne cijevi da im voda ne curi, u sharia kvartu poštuju njihov zakon.
Nismo ni mi bolji, kad ovdje budu u grupama po 20 haračili ulicama, zatvarat ćemo prozore i djecu ne puštat van poslije 18:00, ali zato ćemo Glasnović i oni studenti međusobno bacati napalm jedni na druge, a mi ćemo se naizmjence radovati njihovoj smrti.
Potpisujem. Ti cuveni huligani koji su cak i ovekoveceni u raznim filmovima kao Football factory, Green street itd su soft-core i pred ovim azijatima i camugama se nisu bas pokazali, do sada...
Cak i kada se skupe to je jad i beda ljudska, dodje mi u stavri na pamet da je mozda i bolje da izgube da im se seme zatre degenericno
Mada kad malo odmaknes od Londona i ljudi ti Englezi zdravije izgledaju, definitvno u ovim siromasnim krajevima Londona su ostali ovi sa dna kace..
Guest- Guest
Postoji kazna i za to.
Uzmes pedewe da rade za drzavu, pa kad tako neka budala nesto napravi, das ga ovim pedewima na redaljku, snimis filmic i porucis mu da sledeci put ide online da ga gledaju tamo nazad, kako je uspeo u Evropi.
Uzmes pedewe da rade za drzavu, pa kad tako neka budala nesto napravi, das ga ovim pedewima na redaljku, snimis filmic i porucis mu da sledeci put ide online da ga gledaju tamo nazad, kako je uspeo u Evropi.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
udba wrote:marcellus wrote:žao mi da stanojka nema na temi. Da ga steram u tripičkematerine. Četnici ovo četnici ono četnici vamo četnici tamo. Vratićemo kosovo, vratićemo krajinu, vratiće se čiča valter jebaće vam mater. A ne mogu skupit sto četnika da natamburaju ovo sitno kozojeba što rade sranja po subotici da im više nikad ne padne na pamet.
Nismo ni mi bolji, kad ovdje budu u grupama po 20 haračili ulicama, zatvarat ćemo prozore i djecu ne puštat van poslije 18:00, ali zato će Glasnović i oni studenti međusobno bacati napalm jedni na druge, a mi ćemo se naizmjence radovati njihovoj smrti.
zato jer ove nesmiš krivo pogledati , jer su "ugrožena skupina" dakle krivo izh pogledaš , odmah si rasist, nacist, zločin iz mržnje, 5godina zatvora..
ovi silovatelji bi prije par desetljeća sa takvim ponašanjem odmah završili u prvoj pećnici u najbližem logoru a sada im neće biti ništa.. vratit će ih u njihove "azile", tamo će pogubit papire, i nastavljaju pohod po europi.. policija niti građani im nesmiju ništa niti u Srbiji, niti u RH, niti u Švedskoj niti u Njemačkoj.. jedino im masiraju bubrege u Bugarskoj i Mađarskoj,
Guest- Guest
dzmrdz wrote:marcellus wrote:to bi bila četnička akcija koju bih čak i ja podržao
sta sam docekao da cujem
još će marc predložiti hrvatsko - srpski blok :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
to kad srbija udje u nato
2014-04-14
"Od početka našeg angažovanja, najveći broj pokušaja za ilegalni prelazak državne granice beleži se iz pravca Makedonije, u širem rejonu Miratovačkog polja, gde je registrovano više od 4.500 osoba koje su zbog prisustva vojske i policije odustale od ilegalnog upada na teritoriju Srbije. U poslednjih 15 dana povećan je pritisak za ulazak u zemlju iz pravca Bugarske, gde beležimo i veće grupe, do 50 osoba koje pokušavaju da, često po nepristupačnim predelima, uđu u našu zemlju", rekao je Krivokapić.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:627180-Vojska-i-policija-za-dva-meseca-sprecili-vise-od-9000-migranata-da-udju-u-Srbiju
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:627180-Vojska-i-policija-za-dva-meseca-sprecili-vise-od-9000-migranata-da-udju-u-Srbiju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Merkelica je weć promijenila politiku prema njima pa sad ....mogu oni dolazit al če zapet i wračat če ih.
Austrian presidential election, 2016
| ||||||||||||||
|
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dva brata wrote:zato jer ove nesmiš krivo pogledati , jer su "ugrožena skupina" dakle krivo izh pogledaš , odmah si rasist, nacist, zločin iz mržnje, 5godina zatvora..udba wrote:Pa evo ti i u Engleskoj, žestoki Briti, hejselški huligani, dolje EU, dolje Merkel, onda ubiju srednjevječnog Poljaka koji radi 10 sati dnevno i krpa im vodovodne cijevi da im voda ne curi, u sharia kvartu poštuju njihov zakon.
ovi silovatelji bi prije par desetljeća sa takvim ponašanjem odmah završili u prvoj pećnici u najbližem logoru a sada im neće biti ništa.. vratit će ih u njihove "azile", tamo će pogubit papire, i nastavljaju pohod po europi.. policija niti građani im nesmiju ništa niti u Srbiji, niti u RH, niti u Švedskoj niti u Njemačkoj.. jedino im masiraju bubrege u Bugarskoj i Mađarskoj,
Prije bih rekao da je kukavičluk u igri. Lakše je prebit na smrt usamljenog radnika u tramvaju, studenta s krivim naglaskom nego ući u sharia kvart. Policije i sudstva se ne trebaju bojati jer u te kvartove ni ne zalaze, ako zađu istrče van čim prije. Zašto se ne bi 1000 ljudi maskiralo, ušlo u sharia kvart ili logor, popalili i porazbijali sve tamo i utekli? Za 30 minuta akcija gotova. Jebi ga, za nogometnog prvenstva su se jaki Rusi i Englezi razbijali međusobno, a ISILove kvartove zaobilazili u širokom luku.
2015-11-10
udba wrote:dva brata wrote:zato jer ove nesmiš krivo pogledati , jer su "ugrožena skupina" dakle krivo izh pogledaš , odmah si rasist, nacist, zločin iz mržnje, 5godina zatvora..udba wrote:Pa evo ti i u Engleskoj, žestoki Briti, hejselški huligani, dolje EU, dolje Merkel, onda ubiju srednjevječnog Poljaka koji radi 10 sati dnevno i krpa im vodovodne cijevi da im voda ne curi, u sharia kvartu poštuju njihov zakon.
Prije bih rekao da je kukavičluk u igri. Lakše je prebit na smrt usamljenog radnika u tramvaju, studenta s krivim naglaskom nego ući u sharia kvart. Policije i sudstva se ne trebaju bojati jer u te kvartove ni ne zalaze, ako zađu istrče van čim prije. Zašto se ne bi 1000 ljudi maskiralo, ušlo u sharia kvart ili logor, popalili i porazbijali sve tamo i utekli? Za 30 minuta akcija gotova. Jebi ga, za nogometnog prvenstva su se jaki Rusi i Englezi razbijali međusobno, a ISILove kvartove zaobilazili u širokom luku.
To je problem, murija tu ne smije i ne može ništa, problem je odnosa društva prema arapima, "niko ne sme da vas bije". Ovi to shvatili kao "niko nam ne može ništa i jebaćemo vam svima mater".
sjećam se kad smo imali problema s cigićima koji su dolazili u tivan gdje je sad sheraton. Zajebavali bi, žicali cigarete, žetone, s vremenom bi postali nasilni. Onda bi ih ekipa domorodaca jednom u cca dva mjeseca namlatila pošteno biljarskim štapovima i koječime što se našlo pri ruci, i onda ih neko vrijeme ne bi bilo. Onda bi opet počeli kapat polako, i tako opet iznova
Isto je bilo u Ruđeru. Dođu cigići s ferenščice, upadnu na portu, izmlate portira. Skupi se kaznena ekspedicija u školi, pretrese se njihov kvart, nađe ih se, jebe im se majku, onda je opet neko vrijeme mir i drže se svoje mahale. Onda se opet osile. I tako u krug.
Isto je bilo u Ruđeru. Dođu cigići s ferenščice, upadnu na portu, izmlate portira. Skupi se kaznena ekspedicija u školi, pretrese se njihov kvart, nađe ih se, jebe im se majku, onda je opet neko vrijeme mir i drže se svoje mahale. Onda se opet osile. I tako u krug.
Similar topics
» švedska problemi zdravo
» Švedska problemi zdravo
» Švedska, problemi, zdravo...
» Švedska, problemi, zdravo...
Page 3 of 4