ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 30 of 50 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50  Next

Go down

Sirija - Page 30 Empty Re: Sirija

Post by Leviathan2 9/10/2016, 22:21

nego, jel ti kontas na balkan il ces ostat da te sprze ruske nuklearke :D, na balkan nece padati

Leviathan2

2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2016, 22:21

Ćukov koji laje..jel..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 9/10/2016, 22:24

Leviathan2 wrote:nego, jel ti kontas na balkan il ces ostat da te sprze ruske nuklearke :D, na balkan nece padati
a sto se brines za mene,winter je kao macak ima 9 zivota,prezivjeti ce nuklearke

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2016, 22:40

US, Turska i S. A. će dati protu-avionske rakete rebelsima, i sustave protiv artiljerije, a Turska će pružiti radarsku podršku.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 9/10/2016, 22:43

dzabe,kanibali ce zavrsiti u uskoj rupi a dubokoj

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2016, 22:51

možel jedna..necu vise..

Sirija - Page 30 0_928
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/10/2016, 22:51

deda ilerminatus wrote:US, Turska i S. A. će dati protu-avionske rakete rebelsima, i sustave protiv artiljerije, a Turska će pružiti radarsku podršku.
totalno se pogubili. nakon pet godina rata razlozi zbog kojih na početku nisu davali su još veći

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Leviathan2 9/10/2016, 22:59

bogomdani wrote:možel jedna..necu vise..

Sirija - Page 30 0_928
moze

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 9/10/2016, 23:03

deda ilerminatus wrote:US, Turska i S. A. će dati protu-avionske rakete rebelsima, i sustave protiv artiljerije, a Turska će pružiti radarsku podršku.
sve ima svoje, mislim da to ruje bas i ne briga previse, houti ionako trebaju protuzracnu obranu a pkk bi bio jako zahvalan na kakvom poklonu tipa korneti  il strele, i turska i saudi to znaju,  sto se tice amera, oni su ionako van dometa  pa nek im se saveznici zajebavaju  kad im avioni helikopteri i oklop pocnu letit,

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2016, 23:04

Inace,ta situacija u siriji,mi je vec pocelo biti mazohisticki pratiti.. No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 9/10/2016, 23:07

mutava baštarda wrote:
totalno se pogubili. nakon pet godina rata razlozi zbog kojih na početku nisu davali su još veći
gledaj, ovo vise nije cak ni da se svrgne assad, ovo j eprica o uspjehu il neuspjehu izmedju amera i rusije, 5 godina se najveca svjetska sila trudi da sjebe predsjednika nek emalo bitne zemlje i ovi ih ometaju, rusi ne mogu ostavit saveznika jer ce ispast picke a ameri ako se povucu onda ode njihova hegemonija u tri picke materine, pocet ce i drugi dizat glavu protiv amera,  mislim da velik broj ljudi ne kuzi kud ovo moze odvesti

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2016, 23:13

Leviathan2 wrote:
mutava baštarda wrote:
gledaj, ovo vise nije cak ni da se svrgne assad, ovo j eprica o uspjehu il neuspjehu izmedju amera i rusije, 5 godina se najveca svjetska sila trudi da sjebe predsjednika nek emalo bitne zemlje i ovi ih ometaju, rusi ne mogu ostavit saveznika jer ce ispast picke a ameri ako se povucu onda ode njihova hegemonija u tri picke materine, pocet ce i drugi dizat glavu protiv amera,  mislim da velik broj ljudi ne kuzi kud ovo moze odvesti
dobro sazeto,i kuze ljudi,ali se ne usude razmisljati o tome..
ameri jednostavno ne mogu parirati Rusima na tlu Europe,srednjeg istoka i nadalje..to je rusko susjedstvo,pa kao sto Rusija ne moze nis napraviti u srednjoj i i na sjeveru juzne Amerike,tako Ameri ne mogu nis protiv rusije na navedenim zonama..

Last edited by bogomdani on 9/10/2016, 23:13; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2016, 23:13

AlfaOmega wrote:Neg đoda, kak ti gledaš na pušalgiju kanibala u Hami? A i Aleppo gube malo po malo. Baš crn dan za kanibale.
radujem se tome kao i ti.

navijam za Rusiju (ALI NE U UKRAINI, samo u Siriji) i SAA i ostale.
Izgubili su par sela i gradova, da ja sam to saopštio već prije, to jest ona sela koje je držala ova odmetnuta kanibalska struja, to su dobre vijesti , treba iskoristiti što duže dok se kanibali međusobno biju , tko je čišći kanibal
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 9/10/2016, 23:13

bogomdani wrote:Inace,ta situacija u siriji,mi je vec pocelo biti mazohisticki pratiti.. No
ma mene ne zanima toliko sirija nego igre koje se vode dole, analiziram medjutim i dalje ne kuzim gdje je kvaka, izraelu je prijetnja al ne zabrinjavajuca, cak nije iblo ni nekih vecih trzavica medju njima, drzali su hezbolah na uzdi da se ne zalijece u izrael, zbog katarskog plina, sumnjam, ima nacina da se sjebe plinovod i njegova isplativost, rusi po studiji koju sam citao mogu dilat plin po 100 dolara sto se kataru nebi isplatilo, nafta, sirija ima nafte al ne bas da postane ozbiljan igrac, strateska vaznost nula bodova, jedino saudi zelja da sve arape stavi pod jednog vladara, naravno sauda,

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 9/10/2016, 23:16

dva brata wrote:
AlfaOmega wrote:Neg đoda, kak ti gledaš na pušalgiju kanibala u Hami? A i Aleppo gube malo po malo. Baš crn dan za kanibale.

Izgubili su par sela i gradova, da ja sam to saopštio već prije, to jest ona sela koje je držala ova odmetnuta kanibalska struja, to su dobre vijesti , treba iskoristiti što duže dok se kanibali međusobno biju , tko je čišći kanibal
joj joda, ko te nezna, ufff
skupo bi te platio, nemoj nas farbati, nema veze ako navijas za kanibale, i mi navijamo za sirijsku arapsku armiju pa nikom nista

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2016, 23:17

Leviathan2 wrote:
mutava baštarda wrote:
točno to, ovo je postalo.. "osobno".  što je opet loš znak, jer bi se klanje moglo pojačati. fronta protiv ISISa se smirila - kurdi ih ne diraju više(zašto kada im prijeti rat sa turskom i kanibalima i assadom,), SAA i Rusi ih ne diraju(doduše i nisu nešto niti prije , sada pogotovo ih ne diraju, ISISlovci su jedan način i "saveznici" , drže kanibale dalje od Alepa).. sa druge strane , Turci i Kanibali pokušavaju oteti što više ISIS teritroija.. eventualno doć do Alepa,, ako grad ne padne..

Uglavnom, ISIS je ponovo sporedna stvar.. u medijima ih više nitko ne spominje, svi kmeču o civilnim žrtvama RU bombardera, sa druge strane RU mediji govore da Ameri ubijaju(ubijaju jedni i drugi).. postaje osobno, iako zanimljivo, nisam primjetio da su Ameri pružili neku pomoć kanibalima zadnje vrijeme, osim medijsku i političku..

Kanibalima su i dalje najveći saveznici , Ruski saveznici Turci i brat Erdogan
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 9/10/2016, 23:18

nego svetac, kakav net imas,  imam jednu ideju kako da si slozis strimanje bez da ides preko kompa, kak ja imam

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2016, 23:18

Leviathan2 wrote:
dva brata wrote:

joj joda, ko te nezna, ufff
skupo bi te platio, nemoj nas farbati, nema veze ako navijas za kanibale, i mi navijamo za sirijsku arapsku armiju pa nikom nista
ne znam o čemu pričate, od početka navijam za SAA , samo što sam jedini prenosio točne vijesti, zbog toga ispalo da navijam za njih..

to je isto kao kada Hitler saopštio pad Staljingrada 1943 u Njemačkoj, pa onda ispada da je Hitler navijao za staljina i crvenu armiju?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2016, 23:18

Leviathan2 wrote:
bogomdani wrote:Inace,ta situacija u siriji,mi je vec pocelo biti mazohisticki pratiti.. No
ma mene ne zanima toliko sirija nego igre koje se vode dole, analiziram medjutim i dalje ne kuzim gdje je kvaka, izraelu je prijetnja al ne zabrinjavajuca, cak nije iblo ni nekih vecih trzavica medju njima, drzali su hezbolah na uzdi da se ne zalijece u izrael, zbog katarskog plina, sumnjam, ima nacina da se sjebe plinovod i njegova isplativost, rusi po studiji koju sam citao mogu dilat plin po 100 dolara sto se kataru nebi isplatilo, nafta, sirija ima nafte al ne bas da postane ozbiljan igrac, strateska vaznost nula bodova, jedino saudi zelja da sve arape stavi pod jednog vladara, naravno sauda,
Primjetio si dsa je sve vise igraca u konfliktu..uglavnom Ovi i Oni Khozoepi..Ovi fajtovi drasticno prorijedjuju bortbenu genetiku,i ako tko igra globalni Šah,i ovo je sve predvidio,svaka mu dala,Hitlery posebno...sve ovo ide na ruku onih kojima jake drzave islama ne idu u prilog,a to je prakticno cijeli svijet..Jezgra islama ce se iscrpsti ratovima,ostat ce ljustura koju ce veliki igraci podijeliti...Ono Khozoepa sto dojde u Europu,brojem je zanemarivo..to se pomete u cas posela,naravno ako Chess master da nalog...sve vise i vise se spetljava situacija..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2016, 23:22

Leviathan2 wrote:nego svetac, kakav net imas,  imam jednu ideju kako da si slozis strimanje bez da ides preko kompa, kak ja imam
kak mislis kakav imam.. 50 megabita brzina,flat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 9/10/2016, 23:26

dva brata wrote:
Leviathan2 wrote:
mutava baštarda wrote:
točno to, ovo je postalo.. "osobno".  što je opet loš znak, jer bi se klanje moglo pojačati. fronta protiv ISISa se smirila - kurdi ih ne diraju više(zašto kada im prijeti rat sa turskom i kanibalima i assadom,), SAA i Rusi ih ne diraju(doduše i nisu nešto niti prije , sada pogotovo ih ne diraju, ISISlovci su jedan način i "saveznici" , drže kanibale dalje od Alepa).. sa druge strane , Turci i Kanibali pokušavaju oteti što više ISIS teritroija.. eventualno doć do Alepa,, ako grad ne padne..

Uglavnom, ISIS je ponovo sporedna stvar.. u medijima ih više nitko ne spominje, svi kmeču o civilnim žrtvama RU bombardera, sa druge strane RU mediji govore da Ameri ubijaju(ubijaju jedni i drugi).. postaje osobno, iako zanimljivo, nisam primjetio da su Ameri pružili neku pomoć kanibalima zadnje vrijeme, osim medijsku i političku..

Kanibalima su i dalje najveći saveznici , Ruski saveznici Turci i brat Erdogan
bas naprotiv, kanibalima su i dalje najveci saveznici usa i saudi, turcadija je samo logistika, neznam koliko si upratio ali recimo ogromne zalihe iz postsovjetke ere su ispraznjene i poslane za siriju, ceska poljska rumuniaj bugarska ukrajina itd, pa cak iz rvacke, a i srbi dilaju municiju dole i kojesta, put oruzja je tih jako i ne pise se o tomu, iz bugarske su skoro ocistili sav oklop, nije daleko do turske, sve u aranzmanu cie, onda tow , itd itd, naravno u zadnje vrijeme su digli medijsku pomoc za jedan nivo, vidis u hrvatskim medijima a da upratis talijansk eaustrijsk ei njemacke vidio bi isto, kao da jedan urednik pisao, sto se tice isila, isil je bio samo bauk kako smo od pocetka konstatirali, nigdje ne mogu uzeti gdje im se pruzi otpot, eno deir zour, tamo ih je more izginulo, vrijeme slave im je proslo, citam i na nekim portalima vehabije da ih ne podrzavaju sad im je nusra dzihad i mudzehedini a isil su im haridzije, otpadnici, tako da se u biti uskoro moze racunat na nestajanje isisa, prije nego ovijeh kanibala koji imaju mecene u americi saudiji kataru i turskoj

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 30 of 50 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics
» Sirija