Sirija
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Sirija
nego, jel ti kontas na balkan il ces ostat da te sprze ruske nuklearke :D, na balkan nece padati
a sto se brines za mene,winter je kao macak ima 9 zivota,prezivjeti ce nuklearkeLeviathan2 wrote:nego, jel ti kontas na balkan il ces ostat da te sprze ruske nuklearke :D, na balkan nece padati
2014-04-14
US, Turska i S. A. će dati protu-avionske rakete rebelsima, i sustave protiv artiljerije, a Turska će pružiti radarsku podršku.
Guest- Guest
dzabe,kanibali ce zavrsiti u uskoj rupi a dubokoj
2014-04-14
totalno se pogubili. nakon pet godina rata razlozi zbog kojih na početku nisu davali su još većideda ilerminatus wrote:US, Turska i S. A. će dati protu-avionske rakete rebelsima, i sustave protiv artiljerije, a Turska će pružiti radarsku podršku.
sve ima svoje, mislim da to ruje bas i ne briga previse, houti ionako trebaju protuzracnu obranu a pkk bi bio jako zahvalan na kakvom poklonu tipa korneti il strele, i turska i saudi to znaju, sto se tice amera, oni su ionako van dometa pa nek im se saveznici zajebavaju kad im avioni helikopteri i oklop pocnu letit,deda ilerminatus wrote:US, Turska i S. A. će dati protu-avionske rakete rebelsima, i sustave protiv artiljerije, a Turska će pružiti radarsku podršku.
gledaj, ovo vise nije cak ni da se svrgne assad, ovo j eprica o uspjehu il neuspjehu izmedju amera i rusije, 5 godina se najveca svjetska sila trudi da sjebe predsjednika nek emalo bitne zemlje i ovi ih ometaju, rusi ne mogu ostavit saveznika jer ce ispast picke a ameri ako se povucu onda ode njihova hegemonija u tri picke materine, pocet ce i drugi dizat glavu protiv amera, mislim da velik broj ljudi ne kuzi kud ovo moze odvestimutava baštarda wrote:totalno se pogubili. nakon pet godina rata razlozi zbog kojih na početku nisu davali su još većideda ilerminatus wrote:US, Turska i S. A. će dati protu-avionske rakete rebelsima, i sustave protiv artiljerije, a Turska će pružiti radarsku podršku.
dobro sazeto,i kuze ljudi,ali se ne usude razmisljati o tome..Leviathan2 wrote:gledaj, ovo vise nije cak ni da se svrgne assad, ovo j eprica o uspjehu il neuspjehu izmedju amera i rusije, 5 godina se najveca svjetska sila trudi da sjebe predsjednika nek emalo bitne zemlje i ovi ih ometaju, rusi ne mogu ostavit saveznika jer ce ispast picke a ameri ako se povucu onda ode njihova hegemonija u tri picke materine, pocet ce i drugi dizat glavu protiv amera, mislim da velik broj ljudi ne kuzi kud ovo moze odvestimutava baštarda wrote:totalno se pogubili. nakon pet godina rata razlozi zbog kojih na početku nisu davali su još većideda ilerminatus wrote:US, Turska i S. A. će dati protu-avionske rakete rebelsima, i sustave protiv artiljerije, a Turska će pružiti radarsku podršku.
ameri jednostavno ne mogu parirati Rusima na tlu Europe,srednjeg istoka i nadalje..to je rusko susjedstvo,pa kao sto Rusija ne moze nis napraviti u srednjoj i i na sjeveru juzne Amerike,tako Ameri ne mogu nis protiv rusije na navedenim zonama..
Last edited by bogomdani on 9/10/2016, 23:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
radujem se tome kao i ti.AlfaOmega wrote:Neg đoda, kak ti gledaš na pušalgiju kanibala u Hami? A i Aleppo gube malo po malo. Baš crn dan za kanibale.
navijam za Rusiju (ALI NE U UKRAINI, samo u Siriji) i SAA i ostale.
Izgubili su par sela i gradova, da ja sam to saopštio već prije, to jest ona sela koje je držala ova odmetnuta kanibalska struja, to su dobre vijesti , treba iskoristiti što duže dok se kanibali međusobno biju , tko je čišći kanibal
Guest- Guest
ma mene ne zanima toliko sirija nego igre koje se vode dole, analiziram medjutim i dalje ne kuzim gdje je kvaka, izraelu je prijetnja al ne zabrinjavajuca, cak nije iblo ni nekih vecih trzavica medju njima, drzali su hezbolah na uzdi da se ne zalijece u izrael, zbog katarskog plina, sumnjam, ima nacina da se sjebe plinovod i njegova isplativost, rusi po studiji koju sam citao mogu dilat plin po 100 dolara sto se kataru nebi isplatilo, nafta, sirija ima nafte al ne bas da postane ozbiljan igrac, strateska vaznost nula bodova, jedino saudi zelja da sve arape stavi pod jednog vladara, naravno sauda,bogomdani wrote:Inace,ta situacija u siriji,mi je vec pocelo biti mazohisticki pratiti..
Izgubili su par sela i gradova, da ja sam to saopštio već prije, to jest ona sela koje je držala ova odmetnuta kanibalska struja, to su dobre vijesti , treba iskoristiti što duže dok se kanibali međusobno biju , tko je čišći kanibal
skupo bi te platio, nemoj nas farbati, nema veze ako navijas za kanibale, i mi navijamo za sirijsku arapsku armiju pa nikom nista
točno to, ovo je postalo.. "osobno". što je opet loš znak, jer bi se klanje moglo pojačati. fronta protiv ISISa se smirila - kurdi ih ne diraju više(zašto kada im prijeti rat sa turskom i kanibalima i assadom,), SAA i Rusi ih ne diraju(doduše i nisu nešto niti prije , sada pogotovo ih ne diraju, ISISlovci su jedan način i "saveznici" , drže kanibale dalje od Alepa).. sa druge strane , Turci i Kanibali pokušavaju oteti što više ISIS teritroija.. eventualno doć do Alepa,, ako grad ne padne..Leviathan2 wrote:gledaj, ovo vise nije cak ni da se svrgne assad, ovo j eprica o uspjehu il neuspjehu izmedju amera i rusije, 5 godina se najveca svjetska sila trudi da sjebe predsjednika nek emalo bitne zemlje i ovi ih ometaju, rusi ne mogu ostavit saveznika jer ce ispast picke a ameri ako se povucu onda ode njihova hegemonija u tri picke materine, pocet ce i drugi dizat glavu protiv amera, mislim da velik broj ljudi ne kuzi kud ovo moze odvestimutava baštarda wrote:totalno se pogubili. nakon pet godina rata razlozi zbog kojih na početku nisu davali su još većideda ilerminatus wrote:US, Turska i S. A. će dati protu-avionske rakete rebelsima, i sustave protiv artiljerije, a Turska će pružiti radarsku podršku.
Uglavnom, ISIS je ponovo sporedna stvar.. u medijima ih više nitko ne spominje, svi kmeču o civilnim žrtvama RU bombardera, sa druge strane RU mediji govore da Ameri ubijaju(ubijaju jedni i drugi).. postaje osobno, iako zanimljivo, nisam primjetio da su Ameri pružili neku pomoć kanibalima zadnje vrijeme, osim medijsku i političku..
Kanibalima su i dalje najveći saveznici , Ruski saveznici Turci i brat Erdogan
Guest- Guest
nego svetac, kakav net imas, imam jednu ideju kako da si slozis strimanje bez da ides preko kompa, kak ja imam
ne znam o čemu pričate, od početka navijam za SAA , samo što sam jedini prenosio točne vijesti, zbog toga ispalo da navijam za njih..Leviathan2 wrote:joj joda, ko te nezna, ufffdva brata wrote:radujem se tome kao i ti.AlfaOmega wrote:Neg đoda, kak ti gledaš na pušalgiju kanibala u Hami? A i Aleppo gube malo po malo. Baš crn dan za kanibale.
navijam za Rusiju (ALI NE U UKRAINI, samo u Siriji) i SAA i ostale.
skupo bi te platio, nemoj nas farbati, nema veze ako navijas za kanibale, i mi navijamo za sirijsku arapsku armiju pa nikom nista
to je isto kao kada Hitler saopštio pad Staljingrada 1943 u Njemačkoj, pa onda ispada da je Hitler navijao za staljina i crvenu armiju?
Guest- Guest
Primjetio si dsa je sve vise igraca u konfliktu..uglavnom Ovi i Oni Khozoepi..Ovi fajtovi drasticno prorijedjuju bortbenu genetiku,i ako tko igra globalni Šah,i ovo je sve predvidio,svaka mu dala,Hitlery posebno...sve ovo ide na ruku onih kojima jake drzave islama ne idu u prilog,a to je prakticno cijeli svijet..Jezgra islama ce se iscrpsti ratovima,ostat ce ljustura koju ce veliki igraci podijeliti...Ono Khozoepa sto dojde u Europu,brojem je zanemarivo..to se pomete u cas posela,naravno ako Chess master da nalog...sve vise i vise se spetljava situacija..Leviathan2 wrote:ma mene ne zanima toliko sirija nego igre koje se vode dole, analiziram medjutim i dalje ne kuzim gdje je kvaka, izraelu je prijetnja al ne zabrinjavajuca, cak nije iblo ni nekih vecih trzavica medju njima, drzali su hezbolah na uzdi da se ne zalijece u izrael, zbog katarskog plina, sumnjam, ima nacina da se sjebe plinovod i njegova isplativost, rusi po studiji koju sam citao mogu dilat plin po 100 dolara sto se kataru nebi isplatilo, nafta, sirija ima nafte al ne bas da postane ozbiljan igrac, strateska vaznost nula bodova, jedino saudi zelja da sve arape stavi pod jednog vladara, naravno sauda,bogomdani wrote:Inace,ta situacija u siriji,mi je vec pocelo biti mazohisticki pratiti..
Guest- Guest
kak mislis kakav imam.. 50 megabita brzina,flatLeviathan2 wrote:nego svetac, kakav net imas, imam jednu ideju kako da si slozis strimanje bez da ides preko kompa, kak ja imam
Guest- Guest
bas naprotiv, kanibalima su i dalje najveci saveznici usa i saudi, turcadija je samo logistika, neznam koliko si upratio ali recimo ogromne zalihe iz postsovjetke ere su ispraznjene i poslane za siriju, ceska poljska rumuniaj bugarska ukrajina itd, pa cak iz rvacke, a i srbi dilaju municiju dole i kojesta, put oruzja je tih jako i ne pise se o tomu, iz bugarske su skoro ocistili sav oklop, nije daleko do turske, sve u aranzmanu cie, onda tow , itd itd, naravno u zadnje vrijeme su digli medijsku pomoc za jedan nivo, vidis u hrvatskim medijima a da upratis talijansk eaustrijsk ei njemacke vidio bi isto, kao da jedan urednik pisao, sto se tice isila, isil je bio samo bauk kako smo od pocetka konstatirali, nigdje ne mogu uzeti gdje im se pruzi otpot, eno deir zour, tamo ih je more izginulo, vrijeme slave im je proslo, citam i na nekim portalima vehabije da ih ne podrzavaju sad im je nusra dzihad i mudzehedini a isil su im haridzije, otpadnici, tako da se u biti uskoro moze racunat na nestajanje isisa, prije nego ovijeh kanibala koji imaju mecene u americi saudiji kataru i turskojdva brata wrote:točno to, ovo je postalo.. "osobno". što je opet loš znak, jer bi se klanje moglo pojačati. fronta protiv ISISa se smirila - kurdi ih ne diraju više(zašto kada im prijeti rat sa turskom i kanibalima i assadom,), SAA i Rusi ih ne diraju(doduše i nisu nešto niti prije , sada pogotovo ih ne diraju, ISISlovci su jedan način i "saveznici" , drže kanibale dalje od Alepa).. sa druge strane , Turci i Kanibali pokušavaju oteti što više ISIS teritroija.. eventualno doć do Alepa,, ako grad ne padne..Leviathan2 wrote:gledaj, ovo vise nije cak ni da se svrgne assad, ovo j eprica o uspjehu il neuspjehu izmedju amera i rusije, 5 godina se najveca svjetska sila trudi da sjebe predsjednika nek emalo bitne zemlje i ovi ih ometaju, rusi ne mogu ostavit saveznika jer ce ispast picke a ameri ako se povucu onda ode njihova hegemonija u tri picke materine, pocet ce i drugi dizat glavu protiv amera, mislim da velik broj ljudi ne kuzi kud ovo moze odvestimutava baštarda wrote:totalno se pogubili. nakon pet godina rata razlozi zbog kojih na početku nisu davali su još većideda ilerminatus wrote:US, Turska i S. A. će dati protu-avionske rakete rebelsima, i sustave protiv artiljerije, a Turska će pružiti radarsku podršku.
Uglavnom, ISIS je ponovo sporedna stvar.. u medijima ih više nitko ne spominje, svi kmeču o civilnim žrtvama RU bombardera, sa druge strane RU mediji govore da Ameri ubijaju(ubijaju jedni i drugi).. postaje osobno, iako zanimljivo, nisam primjetio da su Ameri pružili neku pomoć kanibalima zadnje vrijeme, osim medijsku i političku..
Kanibalima su i dalje najveći saveznici , Ruski saveznici Turci i brat Erdogan