ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Go down

Sirija - Page 7 Empty Re: Sirija

Post by epikur37 Tue 27 Sep - 21:33

Leviathan2 wrote:
dva brata wrote:
bogomdani wrote:
epikur37 wrote:
AlfaOmega wrote:Krenulo kopneno osvajanje istočnog Aleppa. Pada stara gradska jezgra...

Đoda i al-svetac na aparatima. :PP

Hiperventiliraju a uskoro će na aparate...američki saveznici im debelo puše i Alep se oslobađa :)
_Koji tebi qrc??...Pa ja drzim stranu i jednima i drugima do totalnog istrebljenja islamsta na obje strane..
Jedini dobar musliman je onaj koji leži i ne bjezi.. :tw :tw :tw

ja sam na strani assada
lol! lol! lol! lol!  legendo pirat

Viš da je sretan zbog napretka sirijske vojske...jedva procijedio :) i nema ga više :D

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 27 Sep - 21:34

Ameri, Briti i Francuzi bnojkotirali sirijskog veleposlanika....kmečanje :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Winter is coming Tue 27 Sep - 21:34

jebiga,isplati se biti human,jer da SAA nije humana vojska nebi imala podrsku naroda a to je presudna stvar,mada prema ovim mudzama ne treba imati previse milosti

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Tue 27 Sep - 21:36

i jebote, gle video, na sto ljudi dojdu,  

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest Tue 27 Sep - 21:39

epikur37 wrote:
Leviathan2 wrote:
dva brata wrote:
bogomdani wrote:
epikur37 wrote:

Hiperventiliraju a uskoro će na aparate...američki saveznici im debelo puše i Alep se oslobađa :)
_Koji tebi qrc??...Pa ja drzim stranu i jednima i drugima do totalnog istrebljenja islamsta na obje strane..

ja sam na strani assada

Viš da  je sretan zbog napretka sirijske vojske...jedva procijedio :) i nema ga više :D

ja cijelo vrijeme sam od početka rata na strani assada

inače vijesti sa fronte nisu tako pre-dobre..
nešto se malo napredovalo u alepu, ne znamo koliko, čekamo potvrde, dobra vijest je da će kanibali biti u problemima kod alepa, ali opet.. bitka za grad se vodi zadnjih par godina..

međutim kanibali su pokrenuli novu ofenzivu dolje sjeverno od hame, i uzli su nekoliko sela i gradića , dolje je fronta kolabrirala..

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming Tue 27 Sep - 21:46

https://www.rt.com/news/360833-syria-aleppo-center-army/

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Tue 27 Sep - 21:46

dva brata wrote:
epikur37 wrote:
Leviathan2 wrote:
dva brata wrote:
bogomdani wrote:

ja sam na strani assada

Viš da  je sretan zbog napretka sirijske vojske...jedva procijedio :) i nema ga više :D

nešto se malo napredovalo u alepu, ne znamo koliko, čekamo potvrde, dobra vijest je da će kanibali biti u problemima kod alepa, ali opet.. bitka za grad se vodi zadnjih par godina..

međutim kanibali su pokrenuli novu ofenzivu dolje sjeverno od hame, i uzli su nekoliko sela i gradića , dolje je fronta kolabrirala..

uzeli kod hame 3 sela,  preseljen suheil dole i moze se ocekivat tarapana naveliko, u halebu hezbe uzeli neku cetvrt  i taslace kozojebe da se sve prasi,  palestinci pokrenuli treci napad na handrarat, dva puta zauzeli i dva puta se povukli, mozda treca sreca jer im je hezbolah razvukao kozojebe,  u halebu krenuli jos 2 napada iz razlicitih pravaca mada sumnjam da se ide na probijanje , vise da nedaju ovima da disu, rusi i danas uzorali neku cetvrt, u latakiji se pomakli  za par brda, sporo al se ide,
veli kompa da ce se ici na totalno razbijanje dzepa u halebu s cim bi se dobilo preko 20 000 slobodnih vojnika za idlib

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Winter is coming Tue 27 Sep - 21:48

kad padne Alepo onda treba krenuti na Raku

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 27 Sep - 21:52

Komadant Al-Nusre tvrdi: Amerikanci nas naoružavaju

Objavljeno: 27. 09. 2016 - 19:35 Globus » Svijet AAATimesArial
Komadant Al-Nusre tvrdi: Amerikanci nas naoružavaju
Njemački list Kölner Stadt-Anzeiger objavio je jučer intervju s jednim od komandira terorističke organizacije Al-Nusra Front u Siriji.

Sirija - Page 7 57eaae14-6164-4f74-901f-7a790a0a0a64-vijest-23130-6721-8714-718x446Osoba je predstavljena imenom "Abu Al-Ezz" te se navodi kako je intervju s njim obavljen prije 10 dana u blizini Aleppa.
"Amerikanci su na našoj strani", rekao je zapovjednik ovog ogranka Al-Qaede u Siriji ističući kako ih SAD zapravo naoružava putem trećih zemalja, odnosno preko posrednika. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/256275/komadant-al-nusre-tvrdi-amerikanci-nas-naoruzavaju#sthash.XikQ5XhB.dpuf

http://www.avaz.ba/clanak/256275/komadant-al-nusre-tvrdi-amerikanci-nas-naoruzavaju

U intervjuu je Al-Ezz rekao kako američki saveznici šalju Al-Nusra Frontu tenkove i artiljeriju.

- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/256275/komadant-al-nusre-tvrdi-amerikanci-nas-naoruzavaju#sthash.XikQ5XhB.dpuf

.........................

Žanji Putko, ove američke kanibale treba deratizirati
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Tue 27 Sep - 21:53

Winter is coming wrote:kad padne Alepo onda treba krenuti na Raku
ma raka nebitna, prvo ocistit idlib i hamu, jebes raku, tamo ionako nista vaznoga, tamo uposlit jedan avion dnevno da istovari par bombi i sami ce je pustit, treba probit opsadu deir zoura,  ima se posla

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Winter is coming Tue 27 Sep - 21:57

ima onaj aerodrom nedaleko od rake,no dobro to i ne mora biti prioritet

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Winter is coming Wed 28 Sep - 3:40

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Kermit Wed 28 Sep - 6:33

dva brata wrote:
bogomdani wrote:
epikur37 wrote:
AlfaOmega wrote:Krenulo kopneno osvajanje istočnog Aleppa. Pada stara gradska jezgra...

Đoda i al-svetac na aparatima. :PP

ja sam na strani assada
ti si za umjerene kanibale i Hillary heheheh šalu na stranu dobro na ide u Alepu ali Hama je katastrofa, a SAA opet ide u mudru akciju napada na ISIL u al Bab umjesto da brani jebeni strateški grad, tamo nekad pomisliš da nešto znaju opetovano shvatiš da arapi rtaovanje poistovjećuju sa mučenjem zarobljenika gumenim crijevoim i plesanja sa kalašnjikovom i to je to
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Wed 28 Sep - 6:36

Winter is coming wrote:kad padne Alepo onda treba krenuti na Raku
nažalost tako razmišlja SAA, ali to je posve nebitno, prvo i osnovno Hama a onda prema Idlibu i osigurati De zor, a Raqqa zadnja i to jedino sa Iračanima znači godinu dana
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Wed 28 Sep - 14:16

Dobri duše White Helmetsi:

Sirija - Page 7 14495447_685922981571930_3982788215683909147_n
Sirija - Page 7 14519834_685923018238593_7937988554693266506_n

Sirija - Page 7 14492314_685922948238600_2596393825972317539_nSirija - Page 7 14469611_685923051571923_6808886751545059280_n
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Wed 28 Sep - 14:17

Sirija - Page 7 14519815_685876958243199_6386490988704312097_n
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Wed 28 Sep - 14:27

Rade faturete na baušteli. Inače su mesari s punim radnim vremenom.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Yehudi Wed 28 Sep - 18:38

dva brata wrote:
epikur37 wrote:
Leviathan2 wrote:
dva brata wrote:
bogomdani wrote:

ja sam na strani assada

Držimo im palčeve da zadrže ta sela i gradiće...................anrakadabra !
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi Wed 28 Sep - 18:41

mutava baštarda wrote:Koji vam je kurac... što ste yodu ulovili u đir...

A baš..........malo je neukusno

( zasluženo ali svejedno ) drunken
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest Wed 28 Sep - 18:44

a jebote baš ste me ulovili.. isto kao kada stotinjak mrava se zaleti na čovjeka.. ovaj izvadi kurčinu i popiša se po njima i riješi problem
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming Wed 28 Sep - 19:07

Feldmaršal Kalifa Haftar, komandant oružanih snaga lojalnih libijskom parlamentu tražio je od predsednika Rusije Vladimira Putina i ministra odbrane Sergeja Šojgua da Libiji isporuče oružje i započnu vojnu operaciju, po uzoru na onu koja se vodi u Siriji, piše list Izvestiя, pozivajući se na izvor blizak diplomatskim krugovima.
Sirija - Page 7 Libija-mitraljezac

ADVERTISING

inRead invented by Teads

Писмо упућено Москви донео је Хафтаров специјални изасланик, амбасадор Либије и Саудијске Арабије Абдел Басат ел Бадри.
Према информацијама којима располаже лист Известия током његовог састанка са изаслаником руског председника за Блиски исток, замеником министра спољних послова Михаилом Богдановим разматрано је питање укидања ембарга и почетка испорука стрељачког оружја и борбене технике Либији, укључујући и авионе.
Поред тога либијска страна, како пише руски лист, позвала је Русију да у Либији започне војну операцију против исламиста, попут оне коју спроводи у Сирији.
После обарања Гадафија 2011. године и почетка грађанског рата у Либији су све до фебруара ове године деловале две владе, демократски изабрана и признана од стране међународне заједнице са седиштем у Тобруку, и исламистичка у Триполију.
17. децембра прошле године уз посредовање УН стране су потписале споразум о образовању владе народног јединства, чији је састав објављен 15. фебруара.
Хафтар, чије снаге су лојалне парламенту изабраном 2014. године, одбио је да подржи новоформирану владу.
Забрана испоруке оружја странама у сукобу у Либији уведена је 2011 године у јеку побуне против Гадафија.
Операција у Сирији спроводи се на основу споразума између Москве и Дамаска о распоређивању руски ваздухопловних снага на сиријског територији склопљеног 26. авгугста прошле године.
30 септембра 2015 председник Сирије Башар Асад званично је затражио од Русије војну помоћ.
Савет федерације дао је председнику РФ Владимиру Путину сагласност на коришћење авијација на територији САР, пише Лента.ру

Izvor: izvestia.ru

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics
» Sirija