Sirija
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Sirija
Leviathan2 wrote:legendodva brata wrote:bogomdani wrote:_Koji tebi qrc??...Pa ja drzim stranu i jednima i drugima do totalnog istrebljenja islamsta na obje strane..epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:Krenulo kopneno osvajanje istočnog Aleppa. Pada stara gradska jezgra...
Đoda i al-svetac na aparatima. :PP
Hiperventiliraju a uskoro će na aparate...američki saveznici im debelo puše i Alep se oslobađa :)
Jedini dobar musliman je onaj koji leži i ne bjezi..
ja sam na strani assada
Viš da je sretan zbog napretka sirijske vojske...jedva procijedio :) i nema ga više :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ameri, Briti i Francuzi bnojkotirali sirijskog veleposlanika....kmečanje :D
2015-08-06
jebiga,isplati se biti human,jer da SAA nije humana vojska nebi imala podrsku naroda a to je presudna stvar,mada prema ovim mudzama ne treba imati previse milosti
2014-04-14
epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:legendodva brata wrote:bogomdani wrote:_Koji tebi qrc??...Pa ja drzim stranu i jednima i drugima do totalnog istrebljenja islamsta na obje strane..epikur37 wrote:
Hiperventiliraju a uskoro će na aparate...američki saveznici im debelo puše i Alep se oslobađa :)
ja sam na strani assada
Viš da je sretan zbog napretka sirijske vojske...jedva procijedio :) i nema ga više :D
ja cijelo vrijeme sam od početka rata na strani assada
inače vijesti sa fronte nisu tako pre-dobre..
nešto se malo napredovalo u alepu, ne znamo koliko, čekamo potvrde, dobra vijest je da će kanibali biti u problemima kod alepa, ali opet.. bitka za grad se vodi zadnjih par godina..
međutim kanibali su pokrenuli novu ofenzivu dolje sjeverno od hame, i uzli su nekoliko sela i gradića , dolje je fronta kolabrirala..
Guest- Guest
https://www.rt.com/news/360833-syria-aleppo-center-army/
2014-04-14
uzeli kod hame 3 sela, preseljen suheil dole i moze se ocekivat tarapana naveliko, u halebu hezbe uzeli neku cetvrt i taslace kozojebe da se sve prasi, palestinci pokrenuli treci napad na handrarat, dva puta zauzeli i dva puta se povukli, mozda treca sreca jer im je hezbolah razvukao kozojebe, u halebu krenuli jos 2 napada iz razlicitih pravaca mada sumnjam da se ide na probijanje , vise da nedaju ovima da disu, rusi i danas uzorali neku cetvrt, u latakiji se pomakli za par brda, sporo al se ide,dva brata wrote:epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:legendodva brata wrote:bogomdani wrote:
_Koji tebi qrc??...Pa ja drzim stranu i jednima i drugima do totalnog istrebljenja islamsta na obje strane..
ja sam na strani assada
nešto se malo napredovalo u alepu, ne znamo koliko, čekamo potvrde, dobra vijest je da će kanibali biti u problemima kod alepa, ali opet.. bitka za grad se vodi zadnjih par godina..
međutim kanibali su pokrenuli novu ofenzivu dolje sjeverno od hame, i uzli su nekoliko sela i gradića , dolje je fronta kolabrirala..
veli kompa da ce se ici na totalno razbijanje dzepa u halebu s cim bi se dobilo preko 20 000 slobodnih vojnika za idlib
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
Komadant Al-Nusre tvrdi: Amerikanci nas naoružavaju
Objavljeno: 27. 09. 2016 - 19:35 Globus » Svijet AAATimesArial
Njemački list Kölner Stadt-Anzeiger objavio je jučer intervju s jednim od komandira terorističke organizacije Al-Nusra Front u Siriji.
Osoba je predstavljena imenom "Abu Al-Ezz" te se navodi kako je intervju s njim obavljen prije 10 dana u blizini Aleppa.
"Amerikanci su na našoj strani", rekao je zapovjednik ovog ogranka Al-Qaede u Siriji ističući kako ih SAD zapravo naoružava putem trećih zemalja, odnosno preko posrednika. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/256275/komadant-al-nusre-tvrdi-amerikanci-nas-naoruzavaju#sthash.XikQ5XhB.dpuf
http://www.avaz.ba/clanak/256275/komadant-al-nusre-tvrdi-amerikanci-nas-naoruzavaju
U intervjuu je Al-Ezz rekao kako američki saveznici šalju Al-Nusra Frontu tenkove i artiljeriju.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/256275/komadant-al-nusre-tvrdi-amerikanci-nas-naoruzavaju#sthash.XikQ5XhB.dpuf
.........................
Žanji Putko, ove američke kanibale treba deratizirati
Objavljeno: 27. 09. 2016 - 19:35 Globus » Svijet AAATimesArial
Njemački list Kölner Stadt-Anzeiger objavio je jučer intervju s jednim od komandira terorističke organizacije Al-Nusra Front u Siriji.
Osoba je predstavljena imenom "Abu Al-Ezz" te se navodi kako je intervju s njim obavljen prije 10 dana u blizini Aleppa.
"Amerikanci su na našoj strani", rekao je zapovjednik ovog ogranka Al-Qaede u Siriji ističući kako ih SAD zapravo naoružava putem trećih zemalja, odnosno preko posrednika. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/256275/komadant-al-nusre-tvrdi-amerikanci-nas-naoruzavaju#sthash.XikQ5XhB.dpuf
http://www.avaz.ba/clanak/256275/komadant-al-nusre-tvrdi-amerikanci-nas-naoruzavaju
U intervjuu je Al-Ezz rekao kako američki saveznici šalju Al-Nusra Frontu tenkove i artiljeriju.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/256275/komadant-al-nusre-tvrdi-amerikanci-nas-naoruzavaju#sthash.XikQ5XhB.dpuf
.........................
Žanji Putko, ove američke kanibale treba deratizirati
2015-08-06
ma raka nebitna, prvo ocistit idlib i hamu, jebes raku, tamo ionako nista vaznoga, tamo uposlit jedan avion dnevno da istovari par bombi i sami ce je pustit, treba probit opsadu deir zoura, ima se poslaWinter is coming wrote:kad padne Alepo onda treba krenuti na Raku
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
2014-04-14
ti si za umjerene kanibale i Hillary heheheh šalu na stranu dobro na ide u Alepu ali Hama je katastrofa, a SAA opet ide u mudru akciju napada na ISIL u al Bab umjesto da brani jebeni strateški grad, tamo nekad pomisliš da nešto znaju opetovano shvatiš da arapi rtaovanje poistovjećuju sa mučenjem zarobljenika gumenim crijevoim i plesanja sa kalašnjikovom i to je todva brata wrote:bogomdani wrote:_Koji tebi qrc??...Pa ja drzim stranu i jednima i drugima do totalnog istrebljenja islamsta na obje strane..epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:Krenulo kopneno osvajanje istočnog Aleppa. Pada stara gradska jezgra...
Đoda i al-svetac na aparatima. :PP
ja sam na strani assada
Kermit-
2014-04-17
nažalost tako razmišlja SAA, ali to je posve nebitno, prvo i osnovno Hama a onda prema Idlibu i osigurati De zor, a Raqqa zadnja i to jedino sa Iračanima znači godinu danaWinter is coming wrote:kad padne Alepo onda treba krenuti na Raku
Kermit-
2014-04-17
Rade faturete na baušteli. Inače su mesari s punim radnim vremenom.
dva brata wrote:epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:legendodva brata wrote:bogomdani wrote:
_Koji tebi qrc??...Pa ja drzim stranu i jednima i drugima do totalnog istrebljenja islamsta na obje strane..
ja sam na strani assada
Držimo im palčeve da zadrže ta sela i gradiće...................anrakadabra !
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
mutava baštarda wrote:Koji vam je kurac... što ste yodu ulovili u đir...
A baš..........malo je neukusno
( zasluženo ali svejedno )
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
a jebote baš ste me ulovili.. isto kao kada stotinjak mrava se zaleti na čovjeka.. ovaj izvadi kurčinu i popiša se po njima i riješi problem
Guest- Guest
Feldmaršal Kalifa Haftar, komandant oružanih snaga lojalnih libijskom parlamentu tražio je od predsednika Rusije Vladimira Putina i ministra odbrane Sergeja Šojgua da Libiji isporuče oružje i započnu vojnu operaciju, po uzoru na onu koja se vodi u Siriji, piše list Izvestiя, pozivajući se na izvor blizak diplomatskim krugovima.
Према информацијама којима располаже лист Известия током његовог састанка са изаслаником руског председника за Блиски исток, замеником министра спољних послова Михаилом Богдановим разматрано је питање укидања ембарга и почетка испорука стрељачког оружја и борбене технике Либији, укључујући и авионе.
Поред тога либијска страна, како пише руски лист, позвала је Русију да у Либији започне војну операцију против исламиста, попут оне коју спроводи у Сирији.
После обарања Гадафија 2011. године и почетка грађанског рата у Либији су све до фебруара ове године деловале две владе, демократски изабрана и признана од стране међународне заједнице са седиштем у Тобруку, и исламистичка у Триполију.
17. децембра прошле године уз посредовање УН стране су потписале споразум о образовању владе народног јединства, чији је састав објављен 15. фебруара.
Хафтар, чије снаге су лојалне парламенту изабраном 2014. године, одбио је да подржи новоформирану владу.
Забрана испоруке оружја странама у сукобу у Либији уведена је 2011 године у јеку побуне против Гадафија.
Операција у Сирији спроводи се на основу споразума између Москве и Дамаска о распоређивању руски ваздухопловних снага на сиријског територији склопљеног 26. авгугста прошле године.
30 септембра 2015 председник Сирије Башар Асад званично је затражио од Русије војну помоћ.
Савет федерације дао је председнику РФ Владимиру Путину сагласност на коришћење авијација на територији САР, пише Лента.ру
Izvor: izvestia.ru
ADVERTISING
Писмо упућено Москви донео је Хафтаров специјални изасланик, амбасадор Либије и Саудијске Арабије Абдел Басат ел Бадри.inRead invented by Teads
Према информацијама којима располаже лист Известия током његовог састанка са изаслаником руског председника за Блиски исток, замеником министра спољних послова Михаилом Богдановим разматрано је питање укидања ембарга и почетка испорука стрељачког оружја и борбене технике Либији, укључујући и авионе.
Поред тога либијска страна, како пише руски лист, позвала је Русију да у Либији започне војну операцију против исламиста, попут оне коју спроводи у Сирији.
После обарања Гадафија 2011. године и почетка грађанског рата у Либији су све до фебруара ове године деловале две владе, демократски изабрана и признана од стране међународне заједнице са седиштем у Тобруку, и исламистичка у Триполију.
17. децембра прошле године уз посредовање УН стране су потписале споразум о образовању владе народног јединства, чији је састав објављен 15. фебруара.
Хафтар, чије снаге су лојалне парламенту изабраном 2014. године, одбио је да подржи новоформирану владу.
Забрана испоруке оружја странама у сукобу у Либији уведена је 2011 године у јеку побуне против Гадафија.
Операција у Сирији спроводи се на основу споразума између Москве и Дамаска о распоређивању руски ваздухопловних снага на сиријског територији склопљеног 26. авгугста прошле године.
30 септембра 2015 председник Сирије Башар Асад званично је затражио од Русије војну помоћ.
Савет федерације дао је председнику РФ Владимиру Путину сагласност на коришћење авијација на територији САР, пише Лента.ру
Izvor: izvestia.ru
2014-04-14
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50