GLASNOVIĆ SE PONOVNO OGLASIO: Nisam izvrijeđao studente nego neokomunističku manjinu koja nas terorizira od 45. godine
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: GLASNOVIĆ SE PONOVNO OGLASIO: Nisam izvrijeđao studente nego neokomunističku manjinu koja nas terorizira od 45. godine
aaaa..pa nije to tako loše... glatko i slatko..sjetih se nekih dogodovstina sa FF studenticama sredinom 2000tih...jastreb wrote:Nisu njemu na umu nikakvi agresori. Lik svršava na nekakve udbaše i komuniste,iako je poznato da se SKH ugasio još 1991.Regoč wrote:Pobiti sve agresore i njihove jatake, provesti mojsijevsku lustraciju.
On je čovjek jednoumlja,a uz to i teški primitivac koji starije ljude naziva moralnim nakazama,a studentice skojevkama obrijanih nogu.
Guest- Guest
Re: GLASNOVIĆ SE PONOVNO OGLASIO: Nisam izvrijeđao studente nego neokomunističku manjinu koja nas terorizira od 45. godine
Ma izvrijeđao je na pasja kola i Ninu Raspudića,koji sigurno nije nikakav ljevičar ni komunjara.bogomdani wrote:Poanta jest da POLITICAR ne smije koristiti uvrede..nis drugo..da je bio crveni kmer,a studosi desno orjentirani,isto bi rekao..
Kažem ti čovjek jednoumlja. U posljednje vrijeme je naročito aktivan po Hercegovini,gdje na svoju stranu nastoji prevesti što više HDZ-ovaca,proglašavajući čak i HDZ BIH komunističkom strankom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Udbaši su dotični jataci, recimo ti, Živana, Dawson, Makso, Sora... A noge su neobrijane po uzoru na sestre Baković.jastreb wrote:Nisu njemu na umu nikakvi agresori. Lik svršava na nekakve udbaše i komuniste,iako je poznato da se SKH ugasio još 1991.Regoč wrote:Pobiti sve agresore i njihove jatake, provesti mojsijevsku lustraciju.
On je čovjek jednoumlja,a uz to i teški primitivac koji starije ljude naziva moralnim nakazama,a studentice skojevkama obrijanih nogu.
hvala na obrazloženju.bogomdani wrote:Odškolovati prave politicare..ono,znas..škola vrsna..diplomatske vjestine,umijece u postizanju cilja sa smjeskom i lobiranjem,umjesto sto angazirate ove kojima se krv jos nije od bijesa ohladila...jednostavno to nije kompatibilno sa icim pozitivnim,neuki su u vjestinama,slabi u samokontroli,etc...frakcija wrote:onda nam lipo natanane sad rastumači šta ćemo i kako ćemo i što smo trebali?bogomdani wrote:a i to sto kazes..nema svrhe vas prosvjetljavati necemu...pičkali bi ste se,a nemate cime..Srbi vas na svojm nadjebase..jasambrend wrote:bogomdani wrote:
Još jednom..I vi se cudite,kako su to Srbi zasjeli u vlast?..mene istinski niti ne cudi,kad vidim ovakve izjave...
Ne palamudi bezveze...
E da je jos vakih..bezmozgih..a da se potrudite uposliti one koji koriste mozag,umjesto sto si svako malo date autogol?
U nacelu nemam niš protiv iovakog izbora..ebe me se,nije moje u pitanju,ali kako i OnomBrendu rekoh,nemojte se onda kao poslovicne pure,iscudjavati,kako to srbi uvijek gore u politici i vladaju..a uz njih jos i hrpa malih Jugovića... ..eto,Frakšn,kad vetj pitas..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Regoč wrote:Udbaši su dotični jataci, recimo ti, Živana, Dawson, Makso, Sora... A noge su neobrijane po uzoru na sestre Baković.jastreb wrote:Nisu njemu na umu nikakvi agresori. Lik svršava na nekakve udbaše i komuniste,iako je poznato da se SKH ugasio još 1991.Regoč wrote:Pobiti sve agresore i njihove jatake, provesti mojsijevsku lustraciju.
Udbaš te u staru ispalio i 9 mjeseci kasnije svijet u crno zavio.
Guest- Guest
Aha, baš je tako bilo.
zato kazem da od vojnika ne mos napraviti materijal za politicara...i u drugim zemljama,vojnike drze podalje političkih stolova,eventualno neki predstavnik,i to teoreticar vojne skole i to je to...jastreb wrote:Ma izvrijeđao je na pasja kola i Ninu Raspudića,koji sigurno nije nikakav ljevičar ni komunjara.bogomdani wrote:Poanta jest da POLITICAR ne smije koristiti uvrede..nis drugo..da je bio crveni kmer,a studosi desno orjentirani,isto bi rekao..
Kažem ti čovjek jednoumlja. U posljednje vrijeme je naročito aktivan po Hercegovini,gdje na svoju stranu nastoji prevesti što više HDZ-ovaca,proglašavajući čak i HDZ BIH komunističkom strankom.
jednostavno to su borbeni karakteri,koji sve rjesavaju brutalnom silom..u civilstvu,se tako stvari ne rjesavaju,osim ako ne zelis vojnu diktaturu,a neki bi izgleda to prizeljkivali..
Guest- Guest
ovo drugo je dokaz kako je riječ o visoko uznapredovalom stadiju idiotizma kod druga generala...Regoč wrote:Nije ništa naknadno objašnjavao, sve je rekao u prvom očitovanju. Ovo drugo je reakcija na medijsku kampanju.MaximusDecimusMiridije wrote:O ali i te kako je izvrijedao. Pa kao i vecina idiota koji ne promisle prije negoli puste labrnji na slobodu. Nakon reakcija krene "krivo ste me shvatili","izvuceno iz konteksta","nisam ja mislio na ove studente nego na one zle komuniste studente,...". Imbecil.
sitting_bull-
2015-09-28
ahahahahahaha..koji qrc vam danas..samo me dobro nasmijavate...MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:Udbaši su dotični jataci, recimo ti, Živana, Dawson, Makso, Sora... A noge su neobrijane po uzoru na sestre Baković.jastreb wrote:Nisu njemu na umu nikakvi agresori. Lik svršava na nekakve udbaše i komuniste,iako je poznato da se SKH ugasio još 1991.Regoč wrote:Pobiti sve agresore i njihove jatake, provesti mojsijevsku lustraciju.
Udbaš te u staru ispalio i 9 mjeseci kasnije svijet u crno zavio.
Guest- Guest
tu razinu komunikacijske korektnosti nam je uveo još predzadnji premijer, pa ostalo..sitting_bull wrote:ovo drugo je dokaz kako je riječ o visoko uznapredovalom stadiju idiotizma kod druga generala...Regoč wrote:Nije ništa naknadno objašnjavao, sve je rekao u prvom očitovanju. Ovo drugo je reakcija na medijsku kampanju.MaximusDecimusMiridije wrote:O ali i te kako je izvrijedao. Pa kao i vecina idiota koji ne promisle prije negoli puste labrnji na slobodu. Nakon reakcija krene "krivo ste me shvatili","izvuceno iz konteksta","nisam ja mislio na ove studente nego na one zle komuniste studente,...". Imbecil.
2014-04-12
molim lijepo,postovana damo..bed je sto vi to sve znate,ali opet idete onom nelogicnom stranomfrakcija wrote:hvala na obrazloženju.bogomdani wrote:Odškolovati prave politicare..ono,znas..škola vrsna..diplomatske vjestine,umijece u postizanju cilja sa smjeskom i lobiranjem,umjesto sto angazirate ove kojima se krv jos nije od bijesa ohladila...jednostavno to nije kompatibilno sa icim pozitivnim,neuki su u vjestinama,slabi u samokontroli,etc...frakcija wrote:onda nam lipo natanane sad rastumači šta ćemo i kako ćemo i što smo trebali?bogomdani wrote:a i to sto kazes..nema svrhe vas prosvjetljavati necemu...pičkali bi ste se,a nemate cime..Srbi vas na svojm nadjebase..jasambrend wrote:
Ne palamudi bezveze...
E da je jos vakih..bezmozgih..a da se potrudite uposliti one koji koriste mozag,umjesto sto si svako malo date autogol?
U nacelu nemam niš protiv iovakog izbora..ebe me se,nije moje u pitanju,ali kako i OnomBrendu rekoh,nemojte se onda kao poslovicne pure,iscudjavati,kako to srbi uvijek gore u politici i vladaju..a uz njih jos i hrpa malih Jugovića... ..eto,Frakšn,kad vetj pitas..
Guest- Guest
e i to..sa nekim ministrima pod ruku..majku im njiovu..maggie13 wrote:tu razinu komunikacijske korektnosti nam je uveo još predzadnji premijer, pa ostalo..sitting_bull wrote:ovo drugo je dokaz kako je riječ o visoko uznapredovalom stadiju idiotizma kod druga generala...Regoč wrote:Nije ništa naknadno objašnjavao, sve je rekao u prvom očitovanju. Ovo drugo je reakcija na medijsku kampanju.MaximusDecimusMiridije wrote:O ali i te kako je izvrijedao. Pa kao i vecina idiota koji ne promisle prije negoli puste labrnji na slobodu. Nakon reakcija krene "krivo ste me shvatili","izvuceno iz konteksta","nisam ja mislio na ove studente nego na one zle komuniste studente,...". Imbecil.
2016-03-09
a vi radosno prihvatili, nastavili i nadmašili predzadnjeg premijera, ne?maggie13 wrote:tu razinu komunikacijske korektnosti nam je uveo još predzadnji premijer, pa ostalo.. :x:sitting_bull wrote:ovo drugo je dokaz kako je riječ o visoko uznapredovalom stadiju idiotizma kod druga generala...Regoč wrote:Nije ništa naknadno objašnjavao, sve je rekao u prvom očitovanju. Ovo drugo je reakcija na medijsku kampanju.MaximusDecimusMiridije wrote:O ali i te kako je izvrijedao. Pa kao i vecina idiota koji ne promisle prije negoli puste labrnji na slobodu. Nakon reakcija krene "krivo ste me shvatili","izvuceno iz konteksta","nisam ja mislio na ove studente nego na one zle komuniste studente,...". Imbecil.
sitting_bull-
2015-09-28
mora se održavati dosegnuta razina, a ne neki počeli patit od iznenadne amnezije..da ne kažem-selektivne..frakcija wrote:e i to..sa nekim ministrima pod ruku..majku im njiovu..maggie13 wrote:tu razinu komunikacijske korektnosti nam je uveo još predzadnji premijer, pa ostalo..sitting_bull wrote:ovo drugo je dokaz kako je riječ o visoko uznapredovalom stadiju idiotizma kod druga generala...Regoč wrote:Nije ništa naknadno objašnjavao, sve je rekao u prvom očitovanju. Ovo drugo je reakcija na medijsku kampanju.MaximusDecimusMiridije wrote:O ali i te kako je izvrijedao. Pa kao i vecina idiota koji ne promisle prije negoli puste labrnji na slobodu. Nakon reakcija krene "krivo ste me shvatili","izvuceno iz konteksta","nisam ja mislio na ove studente nego na one zle komuniste studente,...". Imbecil.
2014-04-12
maggie13 wrote:mora se održavati dosegnuta razina, a ne neki počeli patit od iznenadne amnezije..da ne kažem-selektivne..frakcija wrote:e i to..sa nekim ministrima pod ruku..majku im njiovu..maggie13 wrote:tu razinu komunikacijske korektnosti nam je uveo još predzadnji premijer, pa ostalo..sitting_bull wrote:ovo drugo je dokaz kako je riječ o visoko uznapredovalom stadiju idiotizma kod druga generala...Regoč wrote:
Nije ništa naknadno objašnjavao, sve je rekao u prvom očitovanju. Ovo drugo je reakcija na medijsku kampanju.
ne mora, budite bolji kad već kritizirate :D
Guest- Guest
mi?sitting_bull wrote:a vi radosno prihvatili, nastavili i nadmašili predzadnjeg premijera, ne?maggie13 wrote:tu razinu komunikacijske korektnosti nam je uveo još predzadnji premijer, pa ostalo..sitting_bull wrote:ovo drugo je dokaz kako je riječ o visoko uznapredovalom stadiju idiotizma kod druga generala...Regoč wrote:Nije ništa naknadno objašnjavao, sve je rekao u prvom očitovanju. Ovo drugo je reakcija na medijsku kampanju.MaximusDecimusMiridije wrote:O ali i te kako je izvrijedao. Pa kao i vecina idiota koji ne promisle prije negoli puste labrnji na slobodu. Nakon reakcija krene "krivo ste me shvatili","izvuceno iz konteksta","nisam ja mislio na ove studente nego na one zle komuniste studente,...". Imbecil.
nije ovdje Vlada, sittimg..
2014-04-12
i tu ne spada samo Glasnovic,nego hrpetina lijevih i onijah desnića u politici..sve to odreda sirovine,bez odgoja i naukosti, svi po liniji podobnistva ili stranacke diktature..
Jel Zoki sirov i pod ruku sa ovim?..jeste...Politicari nit za qrc...
Rekoh prije sto godina..uposlite Japance i juzne Koreance u vladu i sabor,dobro ih platite,i nek vas vode pravilno..
Jel Zoki sirov i pod ruku sa ovim?..jeste...Politicari nit za qrc...
Rekoh prije sto godina..uposlite Japance i juzne Koreance u vladu i sabor,dobro ih platite,i nek vas vode pravilno..
Guest- Guest
frakcija wrote:hvala na obrazloženju.bogomdani wrote:Odškolovati prave politicare..ono,znas..škola vrsna..diplomatske vjestine,umijece u postizanju cilja sa smjeskom i lobiranjem,umjesto sto angazirate ove kojima se krv jos nije od bijesa ohladila...jednostavno to nije kompatibilno sa icim pozitivnim,neuki su u vjestinama,slabi u samokontroli,etc...frakcija wrote:onda nam lipo natanane sad rastumači šta ćemo i kako ćemo i što smo trebali?bogomdani wrote:a i to sto kazes..nema svrhe vas prosvjetljavati necemu...pičkali bi ste se,a nemate cime..Srbi vas na svojm nadjebase..jasambrend wrote:
Ne palamudi bezveze...
Jel sad znaš što ti je činiti...srećom pa postoji i vrelo mudrosti na forumu...
darth_vader-
2014-04-17
n
znači, jesam pristojna,ne vrijeđam..
i ti 'mi-vi'..nismo 'mi Vlada, a 'vi' narod..ja govorim u ime sebe,tj. naroda, u čije ime sitting i ti,to ne znam..Noor wrote:maggie13 wrote:mora se održavati dosegnuta razina, a ne neki počeli patit od iznenadne amnezije..da ne kažem-selektivne..frakcija wrote:e i to..sa nekim ministrima pod ruku..majku im njiovu..maggie13 wrote:tu razinu komunikacijske korektnosti nam je uveo još predzadnji premijer, pa ostalo..sitting_bull wrote:
ovo drugo je dokaz kako je riječ o visoko uznapredovalom stadiju idiotizma kod druga generala...
2014-04-12
Nego..kad vas covjek neutralno gleda sa strane,a kuku-lele,ali doista..samo vas treba skinuti gole,umotati oko bokova bizonovo krzno i dati vam toljagu u ruke..jerbo tako se na balkanu rjesavaju problemi..
Guest- Guest
ni ja.. al ipak se malo naslađujem kad netko drugi vrijeđa.. onako voajerski.. dirty me.maggie13 wrote:ni ti 'mi-vi'..nismo 'mi Vlada, a 'vi' narod..ja govorim u ime sebe,tj. naroda, u čije ime sitting i ti,to ne znam..Noor wrote:maggie13 wrote:mora se održavati dosegnuta razina, a ne neki počeli patit od iznenadne amnezije..da ne kažem-selektivne..frakcija wrote:e i to..sa nekim ministrima pod ruku..majku im njiovu..maggie13 wrote:
tu razinu komunikacijske korektnosti nam je uveo još predzadnji premijer, pa ostalo..
2016-03-09
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Similar topics
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Milan Martić:'Nisam ja kriv nego Srbija koja me izdala.Ja sam živio životom sveca..'
» "glasnović je izvrijeđao naš fizički izgled"
» Meanwhile at home: Željko Glasnović brutalno izvrijeđao Vladimira Šeksa!
» MESIĆ PONOVNO IZVRIJEĐAO BOŠNJAKE U BIH
» GLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
» "glasnović je izvrijeđao naš fizički izgled"
» Meanwhile at home: Željko Glasnović brutalno izvrijeđao Vladimira Šeksa!
» MESIĆ PONOVNO IZVRIJEĐAO BOŠNJAKE U BIH
» GLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
Page 5 of 16