GLASNOVIĆ SE PONOVNO OGLASIO: Nisam izvrijeđao studente nego neokomunističku manjinu koja nas terorizira od 45. godine
Page 3 of 16
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: GLASNOVIĆ SE PONOVNO OGLASIO: Nisam izvrijeđao studente nego neokomunističku manjinu koja nas terorizira od 45. godine
voljimo ga,voljimo...!!!! oke,ne slavim bozić,ali ljubav je ljubav..!!!
Guest- Guest
Re: GLASNOVIĆ SE PONOVNO OGLASIO: Nisam izvrijeđao studente nego neokomunističku manjinu koja nas terorizira od 45. godine
Isus je trkeljao kojekakve budalaštine o okretanju drugoga obraza, a onda je iskandžijao trgovce koji su legalno zakupili radni prostor u hramu.sitting_bull wrote:i isus je tako govorio vele u ministarstvu mržnje i netolerancije...Regoč wrote:Tko ne voli Glasnovića,
ne dočekao Božića!
Ovaj je puno opasniji i od Klemma i od Glogoškog.Eva wrote:Kak Hrvati nikak nemreju evoluirat, neg uvijek puše ista sranja. Nekad SUBNOR a danas branitelji jebu bez milosti jadni i napaćeni narod.
Oni barem nisu dirali u jedinstvo Hrvata u BIH.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa da su tgovci prvi napali onda bi okrenuo drugi obraz. nakon incidenta je postao persona non grata i imao je niz prilika za demonstraciju okretanja obraza.Regoč wrote:Isus je trkeljao kojekakve budalaštine o okretanju drugoga obraza, a onda je iskandžijao trgovce koji su legalno zakupili radni prostor u hramu.sitting_bull wrote:i isus je tako govorio vele u ministarstvu mržnje i netolerancije...Regoč wrote:Tko ne voli Glasnovića,
ne dočekao Božića!
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
komjunisticka posla..jalnost izavist..Regoč wrote:Isus je trkeljao kojekakve budalaštine o okretanju drugoga obraza, a onda je iskandžijao trgovce koji su legalno zakupili radni prostor u hramu.sitting_bull wrote:i isus je tako govorio vele u ministarstvu mržnje i netolerancije...Regoč wrote:Tko ne voli Glasnovića,
ne dočekao Božića!
Guest- Guest
zato bandić danas ministarstvu mržnje i netolerancije kao nadoknadu ondašnje štete daje štandove gratis...Regoč wrote:Isus je trkeljao kojekakve budalaštine o okretanju drugoga obraza, a onda je iskandžijao trgovce koji su legalno zakupili radni prostor u hramu.sitting_bull wrote:i isus je tako govorio vele u ministarstvu mržnje i netolerancije...Regoč wrote:Tko ne voli Glasnovića,
ne dočekao Božića!
sitting_bull-
2015-09-28
Ovako. Isus je imao priliku okrenuti obraz kad mu je ona svećenička ulizica opalila šamar.frakcija wrote:Pa da su tgovci prvi napali onda bi okrenuo drugi obraz. nakon incidenta je postao persona non grata i imao je niz prilika za demonstraciju okretanja obraza.Regoč wrote:Isus je trkeljao kojekakve budalaštine o okretanju drugoga obraza, a onda je iskandžijao trgovce koji su legalno zakupili radni prostor u hramu.sitting_bull wrote:i isus je tako govorio vele u ministarstvu mržnje i netolerancije...Regoč wrote:Tko ne voli Glasnovića,
ne dočekao Božića!
I što je Isus napravio? Rekao je ulizici: "Zašto me udaraš? Ako sam što krivo rekao,dokaži da je krivo,ali nemoj me udarati!"
Okretanje drugog obraza više je simboličke naravi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da, i dao loš primjer opraštajući svojim ubojicama.
ljubo1212 wrote:dawson wrote:Ovome se npr. naj veća profesionalna kvalifikacija ta da je klao po Bosni.
za ovo izjavit glasnoviću treba biti malo veći kreten, ti sad samo potvrdi jesi li...
Šupak vulgaris...
darth_vader-
2014-04-17
Pičkasto prilicno..moze simbolizirati drugi obraz..cuj "nemoj me udarati"..to zene govore a ne Moškije..jastreb wrote:Ovako. Isus je imao priliku okrenuti obraz kad mu je ona svećenička ulizica opalila šamar.frakcija wrote:Pa da su tgovci prvi napali onda bi okrenuo drugi obraz. nakon incidenta je postao persona non grata i imao je niz prilika za demonstraciju okretanja obraza.Regoč wrote:Isus je trkeljao kojekakve budalaštine o okretanju drugoga obraza, a onda je iskandžijao trgovce koji su legalno zakupili radni prostor u hramu.sitting_bull wrote:i isus je tako govorio vele u ministarstvu mržnje i netolerancije...Regoč wrote:Tko ne voli Glasnovića,
ne dočekao Božića!
I što je Isus napravio? Rekao je ulizici: "Zašto me udaraš? Ako sam što krivo rekao,dokaži da je krivo,ali nemoj me udarati!"
Guest- Guest
mi smo svi za ljubav, toleranciju, red i mir..al nek je glasnović malo opandrčijo po onim avangardistima
2016-03-09
..eto prilike da prihvatis židovsku vjeru...nema drugog obraza garantirano..Regoč wrote:Da, i dao loš primjer opraštajući svojim ubojicama.
Guest- Guest
Dakle ni sam nije činio što je zagovarao!jastreb wrote:Ovako. Isus je imao priliku okrenuti obraz kad mu je ona svećenička ulizica opalila šamar.frakcija wrote:Pa da su tgovci prvi napali onda bi okrenuo drugi obraz. nakon incidenta je postao persona non grata i imao je niz prilika za demonstraciju okretanja obraza.Regoč wrote:Isus je trkeljao kojekakve budalaštine o okretanju drugoga obraza, a onda je iskandžijao trgovce koji su legalno zakupili radni prostor u hramu.sitting_bull wrote:i isus je tako govorio vele u ministarstvu mržnje i netolerancije...Regoč wrote:Tko ne voli Glasnovića,
ne dočekao Božića!
E jebi ga sad...Regoč wrote:Da, i dao loš primjer opraštajući svojim ubojicama.
darth_vader-
2014-04-17
Čini se malo tko vjeruje u Božji sud, kad će pravedni na jednu stranu, a oni ostali na drugu ko u akciji stadion.
i onda se cudite sto vam Srbi vladaju??..pa jer su pametniji,ako nis drugo..Politicar takve stvari ne smije javno izjaviti..no vi ste telad emotivna,pa je prije svakog razuma,brbljivi jezik prvi..kasnije niti razum ne pomaze..frakcija wrote:mi smo svi za ljubav, toleranciju, red i mir..al nek je glasnović malo opandrčijo po onim avangardistima
Guest- Guest
pa rađe da se on iskompromitiro, neg ja.. a neko je moro i to..bogomdani wrote:i onda se cudite sto vam Srbi vladaju??..pa jer su pametniji,ako nis drugo..Politicar takve stvari ne smije javno izjaviti..no vi ste telad emotivna,pa je prije svakog razuma,brbljivi jezik prvi..kasnije niti razum ne pomaze..frakcija wrote:mi smo svi za ljubav, toleranciju, red i mir..al nek je glasnović malo opandrčijo po onim avangardistima
2016-03-09
Prava skandinavska muškarčina!bogomdani wrote:Pičkasto prilicno..moze simbolizirati drugi obraz..cuj "nemoj me udarati"..to zene govore a ne Moškije..jastreb wrote:Ovako. Isus je imao priliku okrenuti obraz kad mu je ona svećenička ulizica opalila šamar.frakcija wrote:Pa da su tgovci prvi napali onda bi okrenuo drugi obraz. nakon incidenta je postao persona non grata i imao je niz prilika za demonstraciju okretanja obraza.Regoč wrote:Isus je trkeljao kojekakve budalaštine o okretanju drugoga obraza, a onda je iskandžijao trgovce koji su legalno zakupili radni prostor u hramu.sitting_bull wrote:
i isus je tako govorio vele u ministarstvu mržnje i netolerancije...
Pa ionako mu je bilo suđeno da mu netko dođe glave, nema se šta ljutiti na te.Regoč wrote:Da, i dao loš primjer opraštajući svojim ubojicama.
Trinity-
2014-04-17
pa nije morao nitko..uostalom tu politicari nemaju sto da izjavljuju..zovne se policija,napravi privatna tuzba,proslijedi sve odvjetniku i Bog te veselio..kad ovi sto su postere nasilja lijepili u poticanju,dobiju svaki po džepu bar 20000 kunića,e da vis,kako se stvar vratja na svoje mjesto,i mir i red zavladaju...frakcija wrote:pa rađe da se on iskompromitiro, neg ja.. a neko je moro i to..bogomdani wrote:i onda se cudite sto vam Srbi vladaju??..pa jer su pametniji,ako nis drugo..Politicar takve stvari ne smije javno izjaviti..no vi ste telad emotivna,pa je prije svakog razuma,brbljivi jezik prvi..kasnije niti razum ne pomaze..frakcija wrote:mi smo svi za ljubav, toleranciju, red i mir..al nek je glasnović malo opandrčijo po onim avangardistima
Guest- Guest
frakcija wrote:pa rađe da se on iskompromitiro, neg ja.. a neko je moro i to..bogomdani wrote:i onda se cudite sto vam Srbi vladaju??..pa jer su pametniji,ako nis drugo..Politicar takve stvari ne smije javno izjaviti..no vi ste telad emotivna,pa je prije svakog razuma,brbljivi jezik prvi..kasnije niti razum ne pomaze..frakcija wrote:mi smo svi za ljubav, toleranciju, red i mir..al nek je glasnović malo opandrčijo po onim avangardistima
A najbolje im je sve prepustiti bez borbe...premalo je Glasnovića u ovoj državi na žalost...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Similar topics
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Milan Martić:'Nisam ja kriv nego Srbija koja me izdala.Ja sam živio životom sveca..'
» "glasnović je izvrijeđao naš fizički izgled"
» Meanwhile at home: Željko Glasnović brutalno izvrijeđao Vladimira Šeksa!
» MESIĆ PONOVNO IZVRIJEĐAO BOŠNJAKE U BIH
» GLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
» "glasnović je izvrijeđao naš fizički izgled"
» Meanwhile at home: Željko Glasnović brutalno izvrijeđao Vladimira Šeksa!
» MESIĆ PONOVNO IZVRIJEĐAO BOŠNJAKE U BIH
» GLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
Page 3 of 16