GLASNOVIĆ SE PONOVNO OGLASIO: Nisam izvrijeđao studente nego neokomunističku manjinu koja nas terorizira od 45. godine
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: GLASNOVIĆ SE PONOVNO OGLASIO: Nisam izvrijeđao studente nego neokomunističku manjinu koja nas terorizira od 45. godine
frakcija wrote:pa rađe da se on iskompromitiro, neg ja.. a neko je moro i to..bogomdani wrote:i onda se cudite sto vam Srbi vladaju??..pa jer su pametniji,ako nis drugo..Politicar takve stvari ne smije javno izjaviti..no vi ste telad emotivna,pa je prije svakog razuma,brbljivi jezik prvi..kasnije niti razum ne pomaze..frakcija wrote:mi smo svi za ljubav, toleranciju, red i mir..al nek je glasnović malo opandrčijo po onim avangardistima
A najbolje im je sve prepustiti bez borbe...premalo je Glasnovića u ovoj državi na žalost...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: GLASNOVIĆ SE PONOVNO OGLASIO: Nisam izvrijeđao studente nego neokomunističku manjinu koja nas terorizira od 45. godine
opet u krivo,,sto ti je danas Reg?...Regoč wrote:Prava skandinavska muškarčina!bogomdani wrote:Pičkasto prilicno..moze simbolizirati drugi obraz..cuj "nemoj me udarati"..to zene govore a ne Moškije..jastreb wrote:Ovako. Isus je imao priliku okrenuti obraz kad mu je ona svećenička ulizica opalila šamar.frakcija wrote:Pa da su tgovci prvi napali onda bi okrenuo drugi obraz. nakon incidenta je postao persona non grata i imao je niz prilika za demonstraciju okretanja obraza.Regoč wrote:
Isus je trkeljao kojekakve budalaštine o okretanju drugoga obraza, a onda je iskandžijao trgovce koji su legalno zakupili radni prostor u hramu.
I što je Isus napravio? Rekao je ulizici: "Zašto me udaraš? Ako sam što krivo rekao,dokaži da je krivo,ali nemoj me udarati!"
Okretanje drugog obraza više je simboličke naravi.
Guest- Guest
Netko mora ogoliti cara, ostali tek tada priznaju očito.
ok, q.e.d.dawson wrote:ljubo1212 wrote:
za ovo izjavit glasnoviću treba biti malo veći kreten, ti sad samo potvrdi jesi li...
Prema životopisu jedino čime se ikad profesionalno bavio je ubijanje.
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Još jednom..I vi se cudite,kako su to Srbi zasjeli u vlast?..mene istinski niti ne cudi,kad vidim ovakve izjave...jasambrend wrote:frakcija wrote:pa rađe da se on iskompromitiro, neg ja.. a neko je moro i to..bogomdani wrote:i onda se cudite sto vam Srbi vladaju??..pa jer su pametniji,ako nis drugo..Politicar takve stvari ne smije javno izjaviti..no vi ste telad emotivna,pa je prije svakog razuma,brbljivi jezik prvi..kasnije niti razum ne pomaze..frakcija wrote:mi smo svi za ljubav, toleranciju, red i mir..al nek je glasnović malo opandrčijo po onim avangardistima
A najbolje im je sve prepustiti bez borbe...premalo je Glasnovića u ovoj državi na žalost...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Još jednom..I vi se cudite,kako su to Srbi zasjeli u vlast?..mene istinski niti ne cudi,kad vidim ovakve izjave...jasambrend wrote:frakcija wrote:pa rađe da se on iskompromitiro, neg ja.. a neko je moro i to..bogomdani wrote:i onda se cudite sto vam Srbi vladaju??..pa jer su pametniji,ako nis drugo..Politicar takve stvari ne smije javno izjaviti..no vi ste telad emotivna,pa je prije svakog razuma,brbljivi jezik prvi..kasnije niti razum ne pomaze..frakcija wrote:mi smo svi za ljubav, toleranciju, red i mir..al nek je glasnović malo opandrčijo po onim avangardistima
Ne palamudi bezveze...
darth_vader-
2014-04-17
Krivo? Pa ti si noćas "hvalio" odvažne Skandinavce i njihov otpor džihadistima na primjeru silovane curice i terora koji ju je snašao.bogomdani wrote:opet u krivo,,sto ti je danas Reg?...Regoč wrote:Prava skandinavska muškarčina!bogomdani wrote:Pičkasto prilicno..moze simbolizirati drugi obraz..cuj "nemoj me udarati"..to zene govore a ne Moškije..jastreb wrote:Ovako. Isus je imao priliku okrenuti obraz kad mu je ona svećenička ulizica opalila šamar.frakcija wrote:
Pa da su tgovci prvi napali onda bi okrenuo drugi obraz. nakon incidenta je postao persona non grata i imao je niz prilika za demonstraciju okretanja obraza.
I što je Isus napravio? Rekao je ulizici: "Zašto me udaraš? Ako sam što krivo rekao,dokaži da je krivo,ali nemoj me udarati!"
a i to sto kazes..nema svrhe vas prosvjetljavati necemu...pičkali bi ste se,a nemate cime..Srbi vas na svojm nadjebase..jasambrend wrote:bogomdani wrote:Još jednom..I vi se cudite,kako su to Srbi zasjeli u vlast?..mene istinski niti ne cudi,kad vidim ovakve izjave...jasambrend wrote:frakcija wrote:pa rađe da se on iskompromitiro, neg ja.. a neko je moro i to..bogomdani wrote:
i onda se cudite sto vam Srbi vladaju??..pa jer su pametniji,ako nis drugo..Politicar takve stvari ne smije javno izjaviti..no vi ste telad emotivna,pa je prije svakog razuma,brbljivi jezik prvi..kasnije niti razum ne pomaze..
Ne palamudi bezveze...
E da je jos vakih..bezmozgih..a da se potrudite uposliti one koji koriste mozag,umjesto sto si svako malo date autogol?
Guest- Guest
a jebaj ih...liberalni zapadni odgoj..drzava se "brine" za sve...Regoč wrote:Krivo? Pa ti si noćas "hvalio" odvažne Skandinavce i njihov otpor džihadistima na primjeru silovane curice i terora koji ju je snašao.bogomdani wrote:opet u krivo,,sto ti je danas Reg?...Regoč wrote:Prava skandinavska muškarčina!bogomdani wrote:Pičkasto prilicno..moze simbolizirati drugi obraz..cuj "nemoj me udarati"..to zene govore a ne Moškije..jastreb wrote:
Ovako. Isus je imao priliku okrenuti obraz kad mu je ona svećenička ulizica opalila šamar.
Guest- Guest
onda nam lipo natanane sad rastumači šta ćemo i kako ćemo i što smo trebali?bogomdani wrote:a i to sto kazes..nema svrhe vas prosvjetljavati necemu...pičkali bi ste se,a nemate cime..Srbi vas na svojm nadjebase..jasambrend wrote:bogomdani wrote:Još jednom..I vi se cudite,kako su to Srbi zasjeli u vlast?..mene istinski niti ne cudi,kad vidim ovakve izjave...jasambrend wrote:frakcija wrote:
pa rađe da se on iskompromitiro, neg ja.. a neko je moro i to..
Ne palamudi bezveze...
E da je jos vakih..bezmozgih..a da se potrudite uposliti one koji koriste mozag,umjesto sto si svako malo date autogol?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
O ali i te kako je izvrijedao. Pa kao i vecina idiota koji ne promisle prije negoli puste labrnji na slobodu. Nakon reakcija krene "krivo ste me shvatili","izvuceno iz konteksta","nisam ja mislio na ove studente nego na one zle komuniste studente,...". Imbecil.
Guest- Guest
Pobiti sve agresore i njihove jatake, provesti mojsijevsku lustraciju.
nisam znala da taj ima mandat.. mislila da to on nako iz dnevnog boravka, ebegase.MaximusDecimusMiridije wrote:O ali i te kako je izvrijedao. Pa kao i vecina idiota koji ne promisle prije negoli puste labrnji na slobodu. Nakon reakcija krene "krivo ste me shvatili","izvuceno iz konteksta","nisam ja mislio na ove studente nego na one zle komuniste studente,...". Imbecil.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
hajmi, alde, pls, nauči da se superlativ pridjeva sastoji od prefiksa naj i komparativa i da se pišu zajedno..očit primjer da obrazovanje nema veze s pismenošću..i nisi ti jedini magistar ili prvostupnik na forumu koji tako piše, ništa osobno..dawson wrote:Na balkanu generalima nikad nije trebala škola, postoje drugi kriteriji. Ovome se npr. naj veća profesionalna kvalifikacija ta da je klao po Bosni.
2014-04-12
Nije ništa naknadno objašnjavao, sve je rekao u prvom očitovanju. Ovo drugo je reakcija na medijsku kampanju.MaximusDecimusMiridije wrote:O ali i te kako je izvrijedao. Pa kao i vecina idiota koji ne promisle prije negoli puste labrnji na slobodu. Nakon reakcija krene "krivo ste me shvatili","izvuceno iz konteksta","nisam ja mislio na ove studente nego na one zle komuniste studente,...". Imbecil.
Odškolovati prave politicare..ono,znas..škola vrsna..diplomatske vjestine,umijece u postizanju cilja sa smjeskom i lobiranjem,umjesto sto angazirate ove kojima se krv jos nije od bijesa ohladila...jednostavno to nije kompatibilno sa icim pozitivnim,neuki su u vjestinama,slabi u samokontroli,etc...frakcija wrote:onda nam lipo natanane sad rastumači šta ćemo i kako ćemo i što smo trebali?bogomdani wrote:a i to sto kazes..nema svrhe vas prosvjetljavati necemu...pičkali bi ste se,a nemate cime..Srbi vas na svojm nadjebase..jasambrend wrote:bogomdani wrote:Još jednom..I vi se cudite,kako su to Srbi zasjeli u vlast?..mene istinski niti ne cudi,kad vidim ovakve izjave...jasambrend wrote:
Ne palamudi bezveze...
U nacelu nemam niš protiv iovakog izbora..ebe me se,nije moje u pitanju,ali kako i OnomBrendu rekoh,nemojte se onda kao poslovicne pure,iscudjavati,kako to srbi uvijek gore u politici i vladaju..a uz njih jos i hrpa malih Jugovića... ..eto,Frakšn,kad vetj pitas..
Guest- Guest
Nisu njemu na umu nikakvi agresori. Lik svršava na nekakve udbaše i komuniste,iako je poznato da se SKH ugasio još 1991.Regoč wrote:Pobiti sve agresore i njihove jatake, provesti mojsijevsku lustraciju.
On je čovjek jednoumlja,a uz to i teški primitivac koji starije ljude naziva moralnim nakazama,a studentice skojevkama obrijanih nogu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Odlično. Super. Izvrijedao ih je. I što su oni , svete krave ili koji kurac da ih se ne smije vrijeđati...ionako će većina završiti kao drustveni paraziti pa im još treba tepati i povladivati stalno...
darth_vader-
2014-04-17
Poanta jest da POLITICAR ne smije koristiti uvrede..nis drugo..da je bio crveni kmer,a studosi desno orjentirani,isto bi rekao..
Guest- Guest
Zanima me hoće li predložiti kakav konkretan zakon o lustraciji ili će ostati samo ovako, na medijskom teatru.
aaaa..pa nije to tako loše... glatko i slatko..sjetih se nekih dogodovstina sa FF studenticama sredinom 2000tih...jastreb wrote:Nisu njemu na umu nikakvi agresori. Lik svršava na nekakve udbaše i komuniste,iako je poznato da se SKH ugasio još 1991.Regoč wrote:Pobiti sve agresore i njihove jatake, provesti mojsijevsku lustraciju.
On je čovjek jednoumlja,a uz to i teški primitivac koji starije ljude naziva moralnim nakazama,a studentice skojevkama obrijanih nogu.
Guest- Guest
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Milan Martić:'Nisam ja kriv nego Srbija koja me izdala.Ja sam živio životom sveca..'
» "glasnović je izvrijeđao naš fizički izgled"
» Meanwhile at home: Željko Glasnović brutalno izvrijeđao Vladimira Šeksa!
» MESIĆ PONOVNO IZVRIJEĐAO BOŠNJAKE U BIH
» GLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
» "glasnović je izvrijeđao naš fizički izgled"
» Meanwhile at home: Željko Glasnović brutalno izvrijeđao Vladimira Šeksa!
» MESIĆ PONOVNO IZVRIJEĐAO BOŠNJAKE U BIH
» GLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
Page 4 of 16