Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Milan Martić:'Nisam ja kriv nego Srbija koja me izdala.Ja sam živio životom sveca..'
Page 1 of 1
Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Milan Martić:'Nisam ja kriv nego Srbija koja me izdala.Ja sam živio životom sveca..'
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/nevjerojatna-ispovijest-mile-martica-nisam-ja-kriv-nego-srbija-koja-me-izdala-ja-sam-zivio-zivotom-sveca-1179713/
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Re: Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Milan Martić:'Nisam ja kriv nego Srbija koja me izdala.Ja sam živio životom sveca..'
vi'd ovog sad..prvo kapetan dragan kaze da je on u stavri ratovao protiv ustasa i cetnika i d aje bio partizan..a sad ovaj sebe proglasio za sveca,isusa...da je prema svima bio dobar
2015-09-08
Re: Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Milan Martić:'Nisam ja kriv nego Srbija koja me izdala.Ja sam živio životom sveca..'
da je arkan ostao ziv ne bi me cudilo da bi rekao da je on u stvari bio robin hood o pomagao nevoljnima
2015-09-08
nitko ko srbin ne laze.stara Ustaska...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Similar topics
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Kapetan Dragan:"Nisam kriv,borio sam se protiv ustaškog i četničkog ekstremizma"
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova: Davor Butković
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova: ex ministar Mijo Crnoja susjedi okupirao garažu
» Kucamo na vrata zaboravljenih aseva-Ante Markovic
» Kucamo na vrata zaboravljenih aseva-Azem Vllasi
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova: Davor Butković
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova: ex ministar Mijo Crnoja susjedi okupirao garažu
» Kucamo na vrata zaboravljenih aseva-Ante Markovic
» Kucamo na vrata zaboravljenih aseva-Azem Vllasi
Page 1 of 1