Srušena iranska, slavenska i gotska teorija
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Srušena iranska, slavenska i gotska teorija
u navedenoj teoriji rijec je o bioloskom porijeklu, medjutim etnogeneza naroda je kulturoloski fenomen i tu hrvati kao narod spadaju medju slavene i indo-europljane opcenito
npr;bioloski vecina italijana u centralnom dijelu Italije je bioloski vezana za etrurce
osmanlijski turci su poturceni armenci,grci koji su bioloski indoeuropsko anticko maloazijsko stanovnistvo,a samo je manje od 20% turcina vezano za srednjoazijske i sibirske turske narode,cak osmanlijska dinastija nema nikakve bioloske veze sa turskim genima vec su istocni indo-europljani(poput iranskihil i slavenskih naroda)
npr;bioloski vecina italijana u centralnom dijelu Italije je bioloski vezana za etrurce
osmanlijski turci su poturceni armenci,grci koji su bioloski indoeuropsko anticko maloazijsko stanovnistvo,a samo je manje od 20% turcina vezano za srednjoazijske i sibirske turske narode,cak osmanlijska dinastija nema nikakve bioloske veze sa turskim genima vec su istocni indo-europljani(poput iranskihil i slavenskih naroda)
Clone Stormtrooper- Posts : 738
2016-02-19
E..!!! Znam jednog zeljka iz zupanje..Zućo su ga zvali,kosa boje svijetlog bakra,vrckasta,blijed i pun pjega sitnih..karakterom,od malih nogu nabrijan,svadljiv i prgav...Regoč wrote:Šetaju se među nama, možeš ih prepoznati po crvenkastoj kosi i svjetlijoj puti često s piknjama.Eva wrote:Pa ak je netko u Zagorju prvi to su onda neandrtalci. I za to postoje dokazi. A di su oni danas?Regoč wrote:Živano, ili se drži teme, ili podmeći bombe u bečke džamije, nemoj trolati.Eva wrote:Evo, Harari je dokazal da je afričko pleme došlo u Zagorje i poharalo sve živo. Došli divlji i otjerali pitome.
Guest- Guest
Zato moramo ostaviti puno tragovah da olakšamo istraživanja. Ili ih možemo sve zajebati pa iza sebe sve spaliti, nek se pate.bogomdani wrote:Pa realno gledajuci,Hrvatska ima ne idealan nego savrsen geografski polozaj,pravi mali Raj..Tesko je zamisliti da tu nitko ne bi dugo obitavao,u plodnim ravnicama,briegima,gorama i hranom bogatom Jadranu...
No,Bog da ljudima,a oni finalno to shebaše..
za kojih 2000 godina ako nas kao vrste bude,bas bude zanimljiva ondasnja slika naroda i pitanje.."koji su odakle potekli"..
Ja predlazem veleumno..Čekić&Štemajzl pa na posa..puno kamenja ima i planina,pa nek se ostavi pisana i slikana povijest..Ljudi iz kamenog doba su znali..danas je to prava salaRegoč wrote:Zato moramo ostaviti puno tragovah da olakšamo istraživanja. Ili ih možemo sve zajebati pa iza sebe sve spaliti, nek se pate.bogomdani wrote:Pa realno gledajuci,Hrvatska ima ne idealan nego savrsen geografski polozaj,pravi mali Raj..Tesko je zamisliti da tu nitko ne bi dugo obitavao,u plodnim ravnicama,briegima,gorama i hranom bogatom Jadranu...
za kojih 2000 godina ako nas kao vrste bude,bas bude zanimljiva ondasnja slika naroda i pitanje.."koji su odakle potekli"..
Ebo ti digitalne zapise..dojde jedan EMP i mos sve u smetje..ono sto u kamen zarezes,to ostaje..
Guest- Guest
Jasno, to je onaj dio o asimilaciji te skupine. Zapanjuje me da iako su bili brojniji od doseljenikah, mienjaju vjeru i jezik.Clone Stormtrooper wrote:u navedenoj teoriji rijec je o bioloskom porijeklu, medjutim etnogeneza naroda je kulturoloski fenomen i tu hrvati kao narod spadaju medju slavene i indo-europljane opcenito
Neandertalci imahu bačvast prsni koš, pa ako je tu bio jači od prosjeka i to bi išlo u prilog njegovu podrietlu.bogomdani wrote:E..!!! Znam jednog zeljka iz zupanje..Zućo su ga zvali,kosa boje svijetlog bakra,vrckasta,blijed i pun pjega sitnih..karakterom,od malih nogu nabrijan,svadljiv i prgav...Regoč wrote:Šetaju se među nama, možeš ih prepoznati po crvenkastoj kosi i svjetlijoj puti često s piknjama.Eva wrote:Pa ak je netko u Zagorju prvi to su onda neandrtalci. I za to postoje dokazi. A di su oni danas?Regoč wrote:Živano, ili se drži teme, ili podmeći bombe u bečke džamije, nemoj trolati.Eva wrote:Evo, Harari je dokazal da je afričko pleme došlo u Zagorje i poharalo sve živo. Došli divlji i otjerali pitome.
Regoč wrote:Ne znam da je tako nešto pisao, daj poveznicu ili izvor.Yehudi wrote:Regoč wrote:Ne laprdaj gluposti, nego napiši znanstveni rad kojim ćeš osporiti Primorčeve nalaze.Yehudi wrote:Regoč wrote:Nova genetička istraživanja ukazuju da tri četvrtine hrvatskih muškaracah ima pretke koji su ovdje živjeli prije posljednjega ledenoga doba. Nema razloga pretpostaviti je sa ženama drukčije. Tek je četvrtina našega stanovništva doselila u posljednjih 10.000 godinah, a ni oni nisu svi Iranci, Slaveni ili Goti. Ovime je definitivno dokazana autohtonost današnje populacije i otpadaju teorije o doseljenju u vrieme seobe narodah.
Ovo je ključni dio teksta:
“Ovaj rad rasvjetljava neke globalne migracijske procese, a logičan je slijed dugogodišnjih istraživanja koja smo objavili još prije 16 godina u časopisu Science kada smo analizom Y kromosoma utvrdili da su 3/4 muškaraca iz današnje Hrvatske i BiH zapravo izravni potomci ljudi koji su na prostorima tzv. Balkanskog utočišta te na prostoru ‘Ukrajinskog utočišta’ preživjeli zadnje ledeno doba. Ostatak populacije uglavnom predstavlja potomke naroda koji su u ovaj dio Europe pristizali južno-istočnim pravcem, u posljednjih 10.000 godina, uglavnom tijekom procesa neolitizacije”, izjavio je prof.dr. Dragan Primorac.
Ostatak možete vidjeti ovdje:
http://net.hr/danas/znanost/senzacionalno-otkrice-u-potvrdi-prve-africke-migracije-homo-sapiensa-sudjelovali-i-hrvatski-znanstvenici/
Ma od ameba
Nema potribe za time.
Primorac dovoljno laprda ovako i onako.
Zar nije upravo taj klaun napisao neke radove u kojima podržava teoriju o -Iranskoj vezi-
........jest..........i šta sada ? Sada se predomislio pa sam pobija svoju teoriju.
Takve kvazi povjesničare niti ne triba pobijati........sami sebe pobijaju
Ja da ti tražim...........na pamet mi ne pada.
Ako sumnjaš ili ako imaš toliku vjeru u primorca, onda bi morao znati sve njegove teorije
pa tako one iz 2010 kao i one iz 2014
Samo te mogu uputiti na forum od prije par god i na par likova ( Ero itd ) koji su se
franetično pozivali na dotičnog i njegove " radove u stranim časopisima " ( papir trpi sve )
di je oštro i izričito zagovarao ( kao i sada ) Iransku vezu. Pa je bilo ono....arijci i sl. sranja.
No i tada, jednako kao i sada radilo se o nekih 1000 uzoraka ...na kojima on iznosi, eto, opet novu teoriju.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Apsolutno stoji, zato Dalmatinci imaju gomilu tih spomenikah, a mi ništa, sve nam drvo propalo.bogomdani wrote:Ja predlazem veleumno..Čekić&Štemajzl pa na posa..puno kamenja ima i planina,pa nek se ostavi pisana i slikana povijest..Ljudi iz kamenog doba su znali..danas je to prava salaRegoč wrote:Zato moramo ostaviti puno tragovah da olakšamo istraživanja. Ili ih možemo sve zajebati pa iza sebe sve spaliti, nek se pate.bogomdani wrote:Pa realno gledajuci,Hrvatska ima ne idealan nego savrsen geografski polozaj,pravi mali Raj..Tesko je zamisliti da tu nitko ne bi dugo obitavao,u plodnim ravnicama,briegima,gorama i hranom bogatom Jadranu...
Ebo ti digitalne zapise..dojde jedan EMP i mos sve u smetje..ono sto u kamen zarezes,to ostaje..
Regoč wrote:Očito!MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:Imaš kakve radove koji osporavaju Primorčeve nalaze?MaximusDecimusMiridije wrote:Treba priznati Primorcu nesto....ja tako kvalitetne pizdarije krenem pricati negdje nakon prve boce i na polovici druge.
Jok, nevolim Primorca inace pa ga diskreditiram na osnovu svega sta kaze bilo istinito ili neistinito.
Zao sam koliko sam tezak. Sto ce reci...djubre i po!
Guest- Guest
Dakle nemaš pojma. Vozi!Yehudi wrote:Regoč wrote:Ne znam da je tako nešto pisao, daj poveznicu ili izvor.Yehudi wrote:Regoč wrote:Ne laprdaj gluposti, nego napiši znanstveni rad kojim ćeš osporiti Primorčeve nalaze.Yehudi wrote:
Ma od ameba
Nema potribe za time.
Primorac dovoljno laprda ovako i onako.
Zar nije upravo taj klaun napisao neke radove u kojima podržava teoriju o -Iranskoj vezi-
........jest..........i šta sada ? Sada se predomislio pa sam pobija svoju teoriju.
Takve kvazi povjesničare niti ne triba pobijati........sami sebe pobijaju
Ja da ti tražim...........na pamet mi ne pada.
Ako sumnjaš ili ako imaš toliku vjeru u primorca, onda bi morao znati sve njegove teorije
pa tako one iz 2010 kao i one iz 2014
Samo te mogu uputiti na forum od prije par god i na par likova ( Ero itd ) koji su se
franetično pozivali na dotičnog i njegove " radove u stranim časopisima " ( papir trpi sve )
di je oštro i izričito zagovarao ( kao i sada ) Iransku vezu. Pa je bilo ono....arijci i sl. sranja.
No i tada, jednako kao i sada radilo se o nekih 1000 uzoraka ...na kojima on iznosi, eto, opet novu teoriju.
Podrug đubreta!MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:Očito!MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:Imaš kakve radove koji osporavaju Primorčeve nalaze?MaximusDecimusMiridije wrote:Treba priznati Primorcu nesto....ja tako kvalitetne pizdarije krenem pricati negdje nakon prve boce i na polovici druge.
Jok, nevolim Primorca inace pa ga diskreditiram na osnovu svega sta kaze bilo istinito ili neistinito.
Pa u virijeme kad smo se mi jos formirali,ono 14-16 godina,on je imao vec jasno definiranu musku snaznu gradju..bez masnoca,kako se danas moze postici tek uz dijete,vjezbe i fitnesarenja..Visinom je oko 175-180,ima brata,e taj je zdepast i jak,ravne kose,ipak sve ostalo isto...Regoč wrote:Neandertalci imahu bačvast prsni koš, pa ako je tu bio jači od prosjeka i to bi išlo u prilog njegovu podrietlu.bogomdani wrote:E..!!! Znam jednog zeljka iz zupanje..Zućo su ga zvali,kosa boje svijetlog bakra,vrckasta,blijed i pun pjega sitnih..karakterom,od malih nogu nabrijan,svadljiv i prgav...Regoč wrote:Šetaju se među nama, možeš ih prepoznati po crvenkastoj kosi i svjetlijoj puti često s piknjama.Eva wrote:Pa ak je netko u Zagorju prvi to su onda neandrtalci. I za to postoje dokazi. A di su oni danas?Regoč wrote:
Živano, ili se drži teme, ili podmeći bombe u bečke džamije, nemoj trolati.
Guest- Guest
Max,one kompjuterske stolice idu do max 120 kila..narusavalis li sigurnost tijela svojega,vrteci se na tome?MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:Očito!MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:Imaš kakve radove koji osporavaju Primorčeve nalaze?MaximusDecimusMiridije wrote:Treba priznati Primorcu nesto....ja tako kvalitetne pizdarije krenem pricati negdje nakon prve boce i na polovici druge.
Guest- Guest
Regoč wrote:Podrug đubreta!MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:Očito!MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:
Imaš kakve radove koji osporavaju Primorčeve nalaze?
Element pravi. Onaj najgori soj medju hrvatima. Koji propitkuje stalno otkrica najsjajnijih hrvatskih umova. Gad!
Guest- Guest
bogomdani wrote:Max,one kompjuterske stolice idu do max 120 kila..narusavalis li sigurnost tijela svojega,vrteci se na tome?MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:Očito!MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:
Imaš kakve radove koji osporavaju Primorčeve nalaze?
A vidim da vam je drago raspravljati o mome izgledu, a ja opcenito volim da se ljudi lijepo osjecaju pa nije mi problem non stop razgovor okretati na svoj racun :)
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Ništa nije srušeno. Posebno ne teorije, teorije se ne mogu rušiti, jer bi to značilo da su ustanovljeno činjenično stanje, a to onda nisu teorije.
Naravno da se teorije mogu rušiti. LOL
https://en.wikipedia.org/wiki/Falsifiability
Guest- Guest
Samo ti propitkuj sve i svakoga, ali iznosi svoje nalaze, nemoj laprdati bez veze.MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:Podrug đubreta!MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:Očito!MaximusDecimusMiridije wrote:
Element pravi. Onaj najgori soj medju hrvatima. Koji propitkuje stalno otkrica najsjajnijih hrvatskih umova. Gad!
ajd sto si tako osjetljiv ...nedavno sam ja kupovao istu,a posto sam prilicno visok i jak,gledao sam ima li ta hoklica ogranicenje tezine,i sto se dogodi ako predjes to,odnosno ako ne,i ako se spustis na nju onako punom tezinom....iskoci amortizer,probije hoklicu i ne do Bog,abije ti se u pakšu ...vis..o horroru pricam..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Max,one kompjuterske stolice idu do max 120 kila..narusavalis li sigurnost tijela svojega,vrteci se na tome?MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:Očito!MaximusDecimusMiridije wrote:
A vidim da vam je drago raspravljati o mome izgledu, a ja opcenito volim da se ljudi lijepo osjecaju pa nije mi problem non stop razgovor okretati na svoj racun :)
Guest- Guest
bogomdani wrote:ajd sto si tako osjetljiv ...nedavno sam ja kupovao istu,a posto sam prilicno visok i jak,gledao sam ima li ta hoklica ogranicenje tezine,i sto se dogodi ako predjes to,odnosno ako ne,i ako se spustis na nju onako punom tezinom....iskoci amortizer,probije hoklicu i ne do Bog,abije ti se u pakšu ...vis..o horroru pricam..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Max,one kompjuterske stolice idu do max 120 kila..narusavalis li sigurnost tijela svojega,vrteci se na tome?MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:
Očito!
Nisam osjetljiv :) samo raspravljamo ne.
Guest- Guest
Regoč wrote:Samo ti propitkuj sve i svakoga, ali iznosi svoje nalaze, nemoj laprdati bez veze.MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:Podrug đubreta!MaximusDecimusMiridije wrote:Regoč wrote:
Očito!
Ja cu raditi ono sto god zelim, i pricati cu bas sto zelim :) srat cu i potkopavati svaki nalaz koji zelim, na koji nacin zelim i koliko dugo to zelim.....i nema ama bas nista na ovome svijetu sto ti mozes napraviti da me sprijecis u tome.
Beeelj :)
Guest- Guest
ma od vas srbova.... tamo negdje u 12.-tom veku.... prije nije ni vas bilo....Yehudi wrote:Regoč wrote:Nova genetička istraživanja ukazuju da tri četvrtine hrvatskih muškaracah ima pretke koji su ovdje živjeli prije posljednjega ledenoga doba. Nema razloga pretpostaviti je sa ženama drukčije. Tek je četvrtina našega stanovništva doselila u posljednjih 10.000 godinah, a ni oni nisu svi Iranci, Slaveni ili Goti. Ovime je definitivno dokazana autohtonost današnje populacije i otpadaju teorije o doseljenju u vrieme seobe narodah.
Ovo je ključni dio teksta:
“Ovaj rad rasvjetljava neke globalne migracijske procese, a logičan je slijed dugogodišnjih istraživanja koja smo objavili još prije 16 godina u časopisu Science kada smo analizom Y kromosoma utvrdili da su 3/4 muškaraca iz današnje Hrvatske i BiH zapravo izravni potomci ljudi koji su na prostorima tzv. Balkanskog utočišta te na prostoru ‘Ukrajinskog utočišta’ preživjeli zadnje ledeno doba. Ostatak populacije uglavnom predstavlja potomke naroda koji su u ovaj dio Europe pristizali južno-istočnim pravcem, u posljednjih 10.000 godina, uglavnom tijekom procesa neolitizacije”, izjavio je prof.dr. Dragan Primorac.
Ostatak možete vidjeti ovdje:
http://net.hr/danas/znanost/senzacionalno-otkrice-u-potvrdi-prve-africke-migracije-homo-sapiensa-sudjelovali-i-hrvatski-znanstvenici/
Ma od ameba
2015-08-08
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» srušena bolnica u alepu
» Srušena crkva na livadi Fate Orlović
» Slavni sportaš se hvali: Srušena zastava Hrvata u Varešu
» Srušena granica: Kipchoge prošao marathon ispod 2 sata
» Iranska revolucija 2.0
» Srušena crkva na livadi Fate Orlović
» Slavni sportaš se hvali: Srušena zastava Hrvata u Varešu
» Srušena granica: Kipchoge prošao marathon ispod 2 sata