ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srušena iranska, slavenska i gotska teorija

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Srušena iranska, slavenska i gotska teorija - Page 3 Empty Re: Srušena iranska, slavenska i gotska teorija

Post by Clone Stormtrooper 22/9/2016, 17:15

u navedenoj teoriji rijec je o bioloskom porijeklu, medjutim etnogeneza naroda je kulturoloski fenomen i tu hrvati kao narod spadaju medju slavene i indo-europljane opcenito

npr;bioloski vecina italijana u centralnom dijelu Italije je bioloski vezana za etrurce

osmanlijski turci su poturceni armenci,grci koji su bioloski indoeuropsko anticko maloazijsko stanovnistvo,a samo je manje od 20% turcina vezano za srednjoazijske i sibirske turske narode,cak osmanlijska dinastija nema nikakve  bioloske veze sa turskim genima vec su istocni indo-europljani(poput iranskihil i slavenskih naroda)

Clone Stormtrooper

2016-02-19

Back to top Go down

Srušena iranska, slavenska i gotska teorija - Page 3 Empty Re: Srušena iranska, slavenska i gotska teorija

Post by Guest 22/9/2016, 17:16

Regoč wrote:
Eva wrote:
Regoč wrote:
Eva wrote:Evo, Harari je dokazal da je afričko pleme došlo u Zagorje i poharalo sve živo. Došli divlji i otjerali pitome.

Živano, ili se drži teme, ili podmeći bombe u bečke džamije, nemoj trolati.
Pa ak je netko u Zagorju prvi to su onda neandrtalci. I za to postoje dokazi. A di su oni danas?
Šetaju se među nama, možeš ih prepoznati po crvenkastoj kosi i svjetlijoj puti često s piknjama.
E..!!! Znam jednog zeljka iz zupanje..Zućo su ga zvali,kosa boje svijetlog bakra,vrckasta,blijed i pun pjega sitnih..karakterom,od malih nogu nabrijan,svadljiv i prgav... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 22/9/2016, 17:17

bogomdani wrote:Pa realno gledajuci,Hrvatska ima ne idealan nego savrsen geografski polozaj,pravi mali Raj..Tesko je zamisliti da tu nitko ne bi dugo obitavao,u plodnim ravnicama,briegima,gorama i hranom bogatom Jadranu...
No,Bog da ljudima,a oni finalno to shebaše.. No

za kojih 2000 godina ako nas kao vrste bude,bas bude zanimljiva ondasnja slika naroda i pitanje.."koji su odakle potekli"..
Zato moramo ostaviti puno tragovah da olakšamo istraživanja. Ili ih možemo sve zajebati pa iza sebe sve spaliti, nek se pate.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2016, 17:19

Regoč wrote:
bogomdani wrote:Pa realno gledajuci,Hrvatska ima ne idealan nego savrsen geografski polozaj,pravi mali Raj..Tesko je zamisliti da tu nitko ne bi dugo obitavao,u plodnim ravnicama,briegima,gorama i hranom bogatom Jadranu...

za kojih 2000 godina ako nas kao vrste bude,bas bude zanimljiva ondasnja slika naroda i pitanje.."koji su odakle potekli"..
Zato moramo ostaviti puno tragovah da olakšamo istraživanja. Ili ih možemo sve zajebati pa iza sebe sve spaliti, nek se pate.
Ja predlazem veleumno..Čekić&Štemajzl pa na posa..puno kamenja ima i planina,pa nek se ostavi pisana i slikana povijest..Ljudi iz kamenog doba su znali..danas je to prava sala jocolor
Ebo ti digitalne zapise..dojde jedan EMP i mos sve u smetje..ono sto u kamen zarezes,to ostaje..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 22/9/2016, 17:20

Clone Stormtrooper wrote:u navedenoj teoriji rijec je o bioloskom porijeklu, medjutim etnogeneza naroda je kulturoloski fenomen i tu hrvati kao narod spadaju medju slavene i indo-europljane opcenito

npr;bioloski vecina italijana u centralnom dijelu Italije je bioloski vezana za etrurce

osmanlijski turci su poturceni armenci,grci koji su bioloski indoeuropsko anticko maloazijsko stanovnistvo,a samo je manje od 20% turcina vezano za srednjoazijske i sibirske turske narode,cak osmanlijska dinastija nema nikakve  bioloske veze sa turskim genima vec su istocni indo-europljani(poput iranskihil i slavenskih naroda)
Jasno, to je onaj dio o asimilaciji te skupine. Zapanjuje me da iako su bili brojniji od doseljenikah, mienjaju vjeru i jezik.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 22/9/2016, 17:21

bogomdani wrote:
Regoč wrote:
Eva wrote:
Regoč wrote:
Eva wrote:Evo, Harari je dokazal da je afričko pleme došlo u Zagorje i poharalo sve živo. Došli divlji i otjerali pitome.

Pa ak je netko u Zagorju prvi to su onda neandrtalci. I za to postoje dokazi. A di su oni danas?
Šetaju se među nama, možeš ih prepoznati po crvenkastoj kosi i svjetlijoj puti često s piknjama.
E..!!! Znam jednog zeljka iz zupanje..Zućo su ga zvali,kosa boje svijetlog bakra,vrckasta,blijed i pun pjega sitnih..karakterom,od malih nogu nabrijan,svadljiv i prgav... jocolor
Neandertalci imahu bačvast prsni koš, pa ako je tu bio jači od prosjeka i to bi išlo u prilog njegovu podrietlu.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Yehudi 22/9/2016, 17:21

Regoč wrote:
Yehudi wrote:
Regoč wrote:
Yehudi wrote:
Regoč wrote:Nova genetička istraživanja ukazuju da tri četvrtine hrvatskih muškaracah ima pretke koji su ovdje živjeli prije posljednjega ledenoga doba. Nema razloga pretpostaviti je sa ženama drukčije. Tek je četvrtina našega stanovništva doselila u posljednjih 10.000 godinah, a ni oni nisu svi Iranci, Slaveni ili Goti. Ovime je definitivno dokazana autohtonost današnje populacije i otpadaju teorije o doseljenju u vrieme seobe narodah.

Ovo je ključni dio teksta:
“Ovaj rad rasvjetljava neke globalne migracijske procese, a logičan je slijed dugogodišnjih istraživanja koja smo objavili još prije 16 godina u časopisu Science kada smo analizom Y kromosoma utvrdili da su 3/4 muškaraca iz današnje Hrvatske i BiH zapravo izravni potomci ljudi koji su na prostorima tzv. Balkanskog utočišta te na prostoru ‘Ukrajinskog utočišta’ preživjeli zadnje ledeno doba. Ostatak populacije uglavnom predstavlja potomke naroda koji su u ovaj dio Europe pristizali južno-istočnim pravcem, u posljednjih 10.000 godina, uglavnom tijekom procesa neolitizacije”, izjavio je prof.dr. Dragan Primorac.

Ostatak možete vidjeti ovdje:
http://net.hr/danas/znanost/senzacionalno-otkrice-u-potvrdi-prve-africke-migracije-homo-sapiensa-sudjelovali-i-hrvatski-znanstvenici/

Ma od ameba
Ne laprdaj gluposti, nego napiši znanstveni rad kojim ćeš osporiti Primorčeve nalaze.

Nema potribe za time.

Primorac dovoljno laprda ovako i onako.

Zar nije upravo taj klaun napisao neke radove u kojima podržava teoriju o -Iranskoj vezi-

........jest..........i šta sada ?  Sada se predomislio  pa sam pobija svoju teoriju.

Takve kvazi povjesničare niti ne triba pobijati........sami sebe pobijaju  drunken
Ne znam da je tako nešto pisao, daj poveznicu ili izvor.

Ja da ti tražim...........na pamet mi ne pada.

Ako sumnjaš ili ako imaš toliku vjeru u primorca, onda bi morao znati sve njegove teorije

pa tako one iz 2010 kao i one iz 2014

Samo te mogu uputiti na forum od prije par god i na par likova ( Ero itd ) koji su se 

franetično pozivali na dotičnog i njegove " radove u stranim časopisima " ( papir trpi sve )

di je oštro i izričito zagovarao ( kao i sada ) Iransku vezu. Pa je bilo ono....arijci i sl. sranja.

No i tada, jednako kao i sada radilo se o nekih 1000 uzoraka ...na kojima on iznosi, eto, opet novu teoriju.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Regoč 22/9/2016, 17:22

bogomdani wrote:
Regoč wrote:

Ja predlazem veleumno..Čekić&Štemajzl pa na posa..puno kamenja ima i planina,pa nek se ostavi pisana i slikana povijest..Ljudi iz kamenog doba su znali..danas je to prava sala jocolor
Ebo ti digitalne zapise..dojde jedan EMP i mos sve u smetje..ono sto u kamen zarezes,to ostaje..
Apsolutno stoji, zato Dalmatinci imaju gomilu tih spomenikah, a mi ništa, sve nam drvo propalo.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2016, 17:23

Regoč wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:
Regoč wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Treba priznati Primorcu nesto....ja tako kvalitetne pizdarije krenem pricati negdje nakon prve boce i na polovici druge.
Imaš kakve radove koji osporavaju Primorčeve nalaze?

Jok, nevolim Primorca inace pa ga diskreditiram na osnovu svega sta kaze bilo istinito ili neistinito.
Očito!

Zao sam koliko sam tezak. Sto ce reci...djubre i po!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 22/9/2016, 17:23

Yehudi wrote:
Regoč wrote:
Yehudi wrote:
Regoč wrote:
Yehudi wrote:

Ma od ameba
Ne laprdaj gluposti, nego napiši znanstveni rad kojim ćeš osporiti Primorčeve nalaze.

Nema potribe za time.

Primorac dovoljno laprda ovako i onako.

Zar nije upravo taj klaun napisao neke radove u kojima podržava teoriju o -Iranskoj vezi-

........jest..........i šta sada ?  Sada se predomislio  pa sam pobija svoju teoriju.

Takve kvazi povjesničare niti ne triba pobijati........sami sebe pobijaju  drunken
Ne znam da je tako nešto pisao, daj poveznicu ili izvor.

Ja da ti tražim...........na pamet mi ne pada.

Ako sumnjaš ili ako imaš toliku vjeru u primorca, onda bi morao znati sve njegove teorije

pa tako one iz 2010 kao i one iz 2014

Samo te mogu uputiti na forum od prije par god i na par likova ( Ero itd ) koji su se 

franetično pozivali na dotičnog i njegove " radove u stranim časopisima " ( papir trpi sve )

di je oštro i izričito zagovarao ( kao i sada ) Iransku vezu. Pa je bilo ono....arijci i sl. sranja.

No i tada, jednako kao i sada radilo se o nekih 1000 uzoraka ...na kojima on iznosi, eto, opet novu teoriju.
Dakle nemaš pojma. Vozi!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 22/9/2016, 17:24

Regoč wrote:
Regoč wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Treba priznati Primorcu nesto....ja tako kvalitetne pizdarije krenem pricati negdje nakon prve boce i na polovici druge.

Jok, nevolim Primorca inace pa ga diskreditiram na osnovu svega sta kaze bilo istinito ili neistinito.
Očito!

Podrug đubreta!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2016, 17:24

Regoč wrote:
bogomdani wrote:
Regoč wrote:
Eva wrote:
Regoč wrote:
Neandertalci imahu bačvast prsni koš, pa ako je tu bio jači od prosjeka i to bi išlo u prilog njegovu podrietlu.
Pa u virijeme kad smo se mi jos formirali,ono 14-16 godina,on je imao vec jasno definiranu musku snaznu gradju..bez masnoca,kako se danas moze postici tek uz dijete,vjezbe i fitnesarenja..Visinom je oko 175-180,ima brata,e taj je zdepast i jak,ravne kose,ipak sve ostalo isto...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2016, 17:25

Regoč wrote:
Regoč wrote:

Očito!

Max,one kompjuterske stolice idu do max 120 kila..narusavalis li sigurnost tijela svojega,vrteci se na tome? lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2016, 17:25

Regoč wrote:
Regoč wrote:
Regoč wrote:

Očito!

Podrug đubreta!

Element pravi. Onaj najgori soj medju hrvatima. Koji propitkuje stalno otkrica najsjajnijih hrvatskih umova. Gad!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2016, 17:26

bogomdani wrote:
Regoč wrote:
Regoč wrote:

Očito!

Max,one kompjuterske stolice idu do max 120 kila..narusavalis li sigurnost tijela svojega,vrteci se na tome? lol!

A vidim da vam je drago raspravljati o mome izgledu, a ja opcenito volim da se ljudi lijepo osjecaju pa nije mi problem non stop razgovor okretati na svoj racun :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2016, 17:26

Starhemberg wrote:Ništa nije srušeno. Posebno ne teorije, teorije se ne mogu rušiti, jer bi to značilo da su ustanovljeno činjenično stanje, a to onda nisu teorije.

Naravno da se teorije mogu rušiti. LOL

https://en.wikipedia.org/wiki/Falsifiability
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 22/9/2016, 17:29

Regoč wrote:
Regoč wrote:

Očito!

Podrug đubreta!

Element pravi. Onaj najgori soj medju hrvatima. Koji propitkuje stalno otkrica najsjajnijih hrvatskih umova. Gad!
Samo ti propitkuj sve i svakoga, ali iznosi svoje nalaze, nemoj laprdati bez veze.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2016, 17:30

bogomdani wrote:
Regoč wrote:

Očito!

A vidim da vam je drago raspravljati o mome izgledu, a ja opcenito volim da se ljudi lijepo osjecaju pa nije mi problem non stop razgovor okretati na svoj racun :)
ajd sto si tako osjetljiv jocolor ...nedavno sam ja kupovao istu,a posto sam prilicno visok i jak,gledao sam ima li ta hoklica ogranicenje tezine,i sto se dogodi ako predjes to,odnosno ako ne,i ako se spustis na nju onako punom tezinom....iskoci amortizer,probije hoklicu i ne do Bog,abije ti se u pakšu affraid ...vis..o horroru pricam.. Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2016, 17:31

bogomdani wrote:
bogomdani wrote:
Regoč wrote:
Očito!

ajd sto si tako osjetljiv jocolor ...nedavno sam ja kupovao istu,a posto sam prilicno visok i jak,gledao sam ima li ta hoklica ogranicenje tezine,i sto se dogodi ako predjes to,odnosno ako ne,i ako se spustis na nju onako punom tezinom....iskoci amortizer,probije hoklicu i ne do Bog,abije ti se u pakšu affraid ...vis..o horroru pricam.. Suspect

Nisam osjetljiv :) samo raspravljamo ne.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2016, 17:32

Regoč wrote:
Regoč wrote:
Regoč wrote:
Očito!

Podrug đubreta!

Samo ti propitkuj sve i svakoga, ali iznosi svoje nalaze, nemoj laprdati bez veze.

Ja cu raditi ono sto god zelim, i pricati cu bas sto zelim :) srat cu i potkopavati svaki nalaz koji zelim, na koji nacin zelim i koliko dugo to zelim.....i nema ama bas nista na ovome svijetu sto ti mozes napraviti da me sprijecis u tome.

Beeelj :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 22/9/2016, 17:33

Yehudi wrote:
Regoč wrote:Nova genetička istraživanja ukazuju da tri četvrtine hrvatskih muškaracah ima pretke koji su ovdje živjeli prije posljednjega ledenoga doba. Nema razloga pretpostaviti je sa ženama drukčije. Tek je četvrtina našega stanovništva doselila u posljednjih 10.000 godinah, a ni oni nisu svi Iranci, Slaveni ili Goti. Ovime je definitivno dokazana autohtonost današnje populacije i otpadaju teorije o doseljenju u vrieme seobe narodah.

Ovo je ključni dio teksta:
“Ovaj rad rasvjetljava neke globalne migracijske procese, a logičan je slijed dugogodišnjih istraživanja koja smo objavili još prije 16 godina u časopisu Science kada smo analizom Y kromosoma utvrdili da su 3/4 muškaraca iz današnje Hrvatske i BiH zapravo izravni potomci ljudi koji su na prostorima tzv. Balkanskog utočišta te na prostoru ‘Ukrajinskog utočišta’ preživjeli zadnje ledeno doba. Ostatak populacije uglavnom predstavlja potomke naroda koji su u ovaj dio Europe pristizali južno-istočnim pravcem, u posljednjih 10.000 godina, uglavnom tijekom procesa neolitizacije”, izjavio je prof.dr. Dragan Primorac.

Ostatak možete vidjeti ovdje:
http://net.hr/danas/znanost/senzacionalno-otkrice-u-potvrdi-prve-africke-migracije-homo-sapiensa-sudjelovali-i-hrvatski-znanstvenici/

Ma od ameba
ma od vas srbova.... tamo negdje u 12.-tom veku.... prije nije ni vas bilo....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics